istván Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Természetesen :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Természetesen :?: Csak akkor azt nem értem, hogy miért csodálkozol egy értékítéleten, ha 5 hozzászólással előte leírtam miért gondolom úgy :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Azért az A vectra F Astra sorrenden vitatkoznék... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Azért az A vectra F Astra sorrenden vitatkoznék... :roll: Mennyit vezettél / utaztál A Vectra-t/ban ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Nem erre akartam kilukadni, hogy melyik a jobb, hanem inkább arra, hogy abszolult nem összehasonlítható a kettő... Ha lenne gyerek, család, telek stb akkor biztos jobb a Vectra, de mivel nincs így nem... :wink: Ez jelen esetben úgy néz ki, hogy kinek mire kell az autó... Amúgy utaztam már A vectraval, és nincs gondom vele, csak sorrendet nem lehet felállítani a két típus között... Szerintem... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 ....Nem erre akartam kilukadni, hogy melyik a jobb, hanem inkább arra, hogy abszolult nem összehasonlítható a kettő.... Szerintem igenis össze lehet hasonlítani, a Vectra egy kat. feljebb van, komolyabb, slussz-passz :( Nem kell mindenben egyetértenünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Én egy szóval sem mondtam, hogy bólogass rá arra amit írtam... :wink: Úgy fejeztem be, hogy "szerintem"... :wink: És akkor sem van feljebbbbb... :( :( stipi stopi... :lol: ...és nem ér leduplastipistopizni az én stipi stopimat... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 ....stipi stopi... :( ...és nem ér leduplastipistopizni az én stipi stopimat... :(.... Aham, na ilyen érvek mellett mindjárt más ! :lol: :D :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Tudtam, hogy meggyőzlek... :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Igazság szerint nem én fogom lecserélni az Astrát (nem adom olyan könnyen fel :( ), hanem a sógorom szeretné a Golf II-t lecserélni, és egy jó ajánlatot kapott Vectra B-re (1997). Ezért érdekelne mi a különbség. Szerintem a 97-es B Vectra már 16 szelepes, úgyhogy mindenképpen jó választás! :twisted: Én is ültem már 1.6-os Vectrában, csak az A-s volt, és NZ motoros. Hát az naggggggggyon LUSTA! :evil: És a külső és belső is eléggé le van pusztulva! Design alapján mindenképp megelőzi egy F Astra! :twisted: Sebesség tekintetében is sokkal jobb az Astra, hiszen a Vectra jóval nehezebb! Bár az elképzelhető, hogy a Vectrának jobb az úttartása! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Na még 1X! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Egy képet akartam berakni, de nem sikerült. :oops: Aki tud, az segítsen!!!!!!! :smt017 A merevlemezről egy jpg file. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Hogy ezek a próbálkozások sosem szünnek :( :( :lol: Anti, Pista - Astra vs. Vectra. Szherintem vectra 3x kényelmesebb és sokkalta több luxusfeelingje van, amelyiken meg ott a carryboy az meg még picsázza is csúnyán a gsiket vidáman :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Valaki észrevette már, hogy a fórum órája késik? Pont egy órát! Nálam most 11:07 van. Boccs a kötöszködésért! :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Egy képet akartam berakni, de nem sikerült. :oops: Aki tud, az segítsen!!!!!!! :smt017 A merevlemezről egy jpg file. Fel kell töltened egy táthelyre és onnan linkelni :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Valaki észrevette már, hogy a fórum órája késik? Pont egy órát! Nálam most 11:07 van. Boccs a kötöszködésért! :twisted: Ha zavar, akkor a profilban állítsd át az időzonát GMT + 2-re :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Fel kell töltened egy táthelyre és onnan linkelni Köszi! És azt hogy kell? Egy pontos leírással többre mennék. :oops: Cím, regisztáció, linkelés, stb. Még soha nem csináltam ilyet! :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Anti, Pista - Astra vs. Vectra. Szherintem vectra 3x kényelmesebb és sokkalta több luxusfeelingje van, amelyiken meg ott a carryboy az meg még picsázza is csúnyán a gsiket vidáman :( Ezt nevezem én relista hozzászólásnak egy GSi gazditól :wink: :( :lol: :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Köszi! És azt hogy kell? Egy pontos leírással többre mennék. :oops: Cím, regisztáció, linkelés, stb. Még soha nem csináltam ilyet! :oops: Kiválasztasz egy ingyenes szolgáltató - tar.hu uw.hu , stb - Regisztrálod magad, ha megvan a hozzáférésed, akkor feltöltögeted a gépedról oda képeket. Tárhelytől függően - vagy egérfarkincája a az itt bemutatni kivánt képen + jobb klikk :arrow: tulajdonságoknál található url-t másol - vagy a bemutatni kivánt képet amikor megnézed a képtárban, akkor böngésző sáv tartalma másol Ez beilleszed a csilagozott részbe: [img"]******[/img"] Macsekkörmök elhagyásával persze :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Ezt nevezem én relista hozzászólásnak egy GSi gazditól Työtyő! Álljunk már meg 1 szóra! :dark1: Imádom az autóm, de tisztában vagyok a hátrányaival ugyanúgy, mint az előnyeivel. próbálok is tenni ellenük, de ami 2 gyári vas között különbség van az nyugodtan kottáz6ó. Vagy akkor ahogy papám szokta mondani: zongorán lehetne a különbséget jáccani :idea: Mos' nem sorolom ezeket, mindannyian tudjuk nagyjából, csak kinek mi fontos.... Viszont annak ellenére,h szeretem és csinálgatom vannak autók melyek jobban tessenek és vannak melyek kevésbé, nem tuom ez hol hiba! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Nem akarok tovább pancserkodni :evil: http://hvtm.totalcar.hu/index.php3?ID=9000&carID=955 Vagy mindenki válasszon egy magának megfelelőt! :twisted: http://hvtm.totalcar.hu/index.php3?ID=8000&sM=200407 Száguldunk és védünk! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 ....Nem akarok tovább pancserkodni :evil: http://hvtm.totalcar.hu/index.php3?ID=9000&carID=955.... [img"]http://hvtm.totalcar.hu/car/m/opel/570541.jpg[/img"] Vedd ki a macsekkörmöket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Érdekes az a két kipuff.Még ha kreálmány is. 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 ez a verseny volt képei ugye? virtual design hihetetlen kis tizenévesek miket produkáltak anno végignéztem és csokiztam - tisztára mint a nagyok :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts