CoolAdam Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Ja-ja gonddolom a tőttésoldalban áll orral lefele. :D B) Én sem tudok, a család próbált tanítani, először hátonfevés-lebegés, asszony fogott, na most elengedlek, lebegj! Blubbbb... :rolleyes: Itt be is fejeztük. :D -_- :D :) Úszással kapcsolatban mindig azon nevetek ha valakit kérdezek hogy tud-e úszni és azt mondja hogy: Igen! Kutyaúszásban! B) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Ma délután, amikor indultam haza a Kerepesi úton negyedórán keresztül, folyamatosan érkeztek a megkülönböztetett jelzésűek. Sejtettem, hogy komoly dolog lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 a fele fórum úszástudatlan? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Na brávó B) Már értem, hogy miért nem jársz a Balcsihoz :D :D :D :) B) Én sem tudok, a család próbált tanítani, először hátonfevés-lebegés, asszony fogott, na most elengedlek, lebegj! Blubbbb... -_- Itt be is fejeztük. :P Ilyen nincs :D Pedig van. Én is próbáltam ráfeküdni a vizre, mint mások akik ugy aludtak. Ugy csuklottam össze mint a calostok, és zúgtam le a fenékre. :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 én ezt akkorsem értem. nekem erőfeszítésembe tellik pl leuszni a medence aljára, ti meg csak ugy elsüllyedtek? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 -_- :D :) Pedig van. Én is próbáltam ráfeküdni a vizre, mint mások akik ugy aludtak. Ugy csuklottam össze mint a calostok, és zúgtam le a fenékre. :rolleyes: <_< csinálni kellene egy "elméleti úszásoktatás" topicot! B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Ilyen nincs :rolleyes: Na majd meglátod! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Gyerekek csak így lehet kibírni: http://kep.psharing.com/391353.jpg <_< Ahogy elnézem, lassan gyűjthetsz a sörétesre :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Ahogy elnézem, lassan gyűjthetsz a sörétesre <_< Hát igen. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Ahogy elnézem, lassan gyűjthetsz a sörétesre B) Mér? Rájuk mertél nézni?. :rolleyes: <_< -_- :D A medencét szabad csak sasolni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pocsi Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Mivel ez egy kemping, szerintem pontosan úgy ahogy írtad. Beállhatsz az autóval és sátorozhatsz, de nyilván aludhatsz a kocsidban is. Ha 100%-os választ szeretnél, írj a Blitz-es topicba. Kösz a választ, majd tovább érdeklődök a topicba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Mér? Rájuk mertél nézni?. <_< -_- :D :) A medencét szabad csak sasolni. B) :rolleyes: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Te Zotya! A hullák lebegnek a vízen, szal szólj asszonypajtásnak, hogy lépjen a tettek mezejére :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Hozzászólások: 12,010 Kapok valamit? :D A "Hónap Off-királya" címet :P -_- :D Lacikánk spórol ám! :) jót tette hogy nem autópályán ment! Mondtam én.. :rolleyes: :D Na majd meglátod! :D Indiánok a folyóparton: -Uff! -Úfik a q..(-dolgozó lány) anyád, én már úftam eleget.. B) B) :D Ne aggódj cartárs, majdcsak dob utánad valaki egy pótkereket.. <_< :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 én ezt akkorsem értem. nekem erőfeszítésembe tellik pl leuszni a medence aljára, ti meg csak ugy elsüllyedtek? B) Rossz anyagbó' vannak <_< -_- Ne aggódj cartárs, majdcsak dob utánad valaki egy pótkereket.. :rolleyes: B) Zoliéval nem menne sokra :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Ne aggódj cartárs, majdcsak dob utánad valaki egy pótkereket.. :rolleyes: :) csak a felnit vegyék ki belőle! :D <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 csak a felnit vegyék ki belőle! :) -_- :D Áá, az úgy murisabb.. :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Te Zotya! A hullák lebegnek a vízen, szal szólj asszonypajtásnak, hogy lépjen a tettek mezejére :D B) Aha, de csak 3 hét után. :D A strandon kihúznak egy fószert a vízből, egy önkéntes egyből ráveti magát, lélegezteti szájból-szájba. Mindenki nézi, egyszercsak valaki megszólal: -Hagyja abba jóember, korcsolya van a lábán! :rolleyes: A "Hónap Off-királya" címet :) <_< -_- Az eddíg is az enyém volt, bár voltak trónkövetelők, de a rutinommal legyőztem őket. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Áá, az úgy murisabb.. <_< -_- háát nem tudom! :rolleyes: :D amúgy nem tudom a média meg a rádiók kit mennyire érdeklenek de a mai hír: Link Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 háát nem tudom! :rolleyes: <_< amúgy nem tudom a média meg a rádiók kit mennyire érdeklenek de a mai hír: Link Olvastam, de gondolom még elmarakodnak rajta egy ideig. Láttatok már ilyet? Nagyot szólhatot. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Olvastam, de gondolom még elmarakodnak rajta egy ideig. Láttatok már ilyet? Nagyot szólhatot. <_< Ja. Már a vízben sem lehet megbízni. Nehogy felrobbanjon az ablakmosó tartályom. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 a rutinommal legyőztem őket. :P Gondoltam :) háát nem tudom! -_- :P amúgy nem tudom a média meg a rádiók kit mennyire érdeklenek de a mai hír: Link Deee ;) mikor kapaszkodna bele azt elkezd forogni a vízen a kercsi :D a szerencsétlen meg próbálna méginkább.. B) B) Mivel a 2 csatornán kívül semmi más nem jön a melóhelyemen így kénytelen voltam őket hallgatni (azóta megoldottam egy fm transzvesztivel :D ) az utsó 1 hónapban csak magukat sajnáltatták <_< azt jött a 2 másik, takarosan kialakult az is, egész tűrhető tracklistával a hallgatók igényeinek nagyjából megfelelően, persze maradt pár régi bringás is azért műsort adni és itt cseszték el. Minden hajnalban elismétlik az előző napi kinlódásukat :P úgyhogy marad a memóriakártya és a saját kedvenceim :rolleyes: pedig nagyon szeretek rádiózni :P azt az antennaerdőt ami a padláson van meg sem merem mutatni.. :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Na majd meglátod! -_- Hogy akarod szemláltetni ? BW belefulladsz a balcsiba ? :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Hogy akarod szemláltetni ? BW belefulladsz a balcsiba ? -_- :D háát pótkerék mindenesetre lesz sok! :) :rolleyes: de szeretlek ám zotya! B) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Hogy akarod szemléltetni ? BW belefulladsz a balcsiba ? :D :) Ne emlegesd neki mert még képes lesz rá :rolleyes: <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts