Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Nem erre akartam kilukadni, hogy melyik a jobb, hanem inkább arra, hogy abszolult nem összehasonlítható a kettő...

Ha lenne gyerek, család, telek stb akkor biztos jobb a Vectra, de mivel nincs így nem... :wink: Ez jelen esetben úgy néz ki, hogy kinek mire kell az autó...

Amúgy utaztam már A vectraval, és nincs gondom vele, csak sorrendet nem lehet felállítani a két típus között...

Szerintem... :wink:

Megosztás:

Igazság szerint nem én fogom lecserélni az Astrát (nem adom olyan könnyen fel :( ), hanem a sógorom szeretné a Golf II-t lecserélni, és egy jó ajánlatot kapott Vectra B-re (1997). Ezért érdekelne mi a különbség.

Szerintem a 97-es B Vectra már 16 szelepes, úgyhogy mindenképpen jó választás! :twisted:

Én is ültem már 1.6-os Vectrában, csak az A-s volt, és NZ motoros. Hát az naggggggggyon LUSTA! :evil:

És a külső és belső is eléggé le van pusztulva! Design alapján mindenképp megelőzi egy F Astra! :twisted:

Sebesség tekintetében is sokkal jobb az Astra, hiszen a Vectra jóval nehezebb! Bár az elképzelhető, hogy a Vectrának jobb az úttartása!

Megosztás:

Köszi! És azt hogy kell? Egy pontos leírással többre mennék. :oops:

Cím, regisztáció, linkelés, stb. Még soha nem csináltam ilyet! :oops:

Kiválasztasz egy ingyenes szolgáltató - tar.hu uw.hu , stb -

Regisztrálod magad, ha megvan a hozzáférésed, akkor feltöltögeted a gépedról oda képeket.

Tárhelytől függően

- vagy egérfarkincája a az itt bemutatni kivánt képen + jobb klikk :arrow: tulajdonságoknál található url-t másol

- vagy a bemutatni kivánt képet amikor megnézed a képtárban, akkor böngésző sáv tartalma másol

Ez beilleszed a csilagozott részbe:

[img"]******[/img"]

Macsekkörmök elhagyásával persze :(

Megosztás:

Ezt nevezem én relista hozzászólásnak egy GSi gazditól

Työtyő!

Álljunk már meg 1 szóra!

:dark1:

Imádom az autóm, de tisztában vagyok a hátrányaival ugyanúgy, mint az előnyeivel. próbálok is tenni ellenük, de ami 2 gyári vas között különbség van az nyugodtan kottáz6ó. Vagy akkor ahogy papám szokta mondani: zongorán lehetne a különbséget jáccani :idea: Mos' nem sorolom ezeket, mindannyian tudjuk nagyjából, csak kinek mi fontos....

Viszont annak ellenére,h szeretem és csinálgatom vannak autók melyek jobban tessenek és vannak melyek kevésbé, nem tuom ez hol hiba!

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.