zotya975 Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 de csak üdítő volt előtted nem? <_< :rolleyes: De igen, de gondolom nem pont azt nézték. Ráadásul két nap egymás után. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Valaki keresett caravanra tető-toldatot, meg ültető rugókat. http://racing-bazar.hu/utcai/kulfoldipapir...a_tuning_cuccok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Valaki keresett caravanra tető-toldatot, meg ültető rugókat. http://racing-bazar.hu/utcai/kulfoldipapir...a_tuning_cuccok Jjja.Én kerestem még korábban.Láttam ezt én is csak most a motor cserével sikerült kiköltekeznem magam. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Jjja.Én kerestem még korábban.Láttam ezt én is csak most a motor cserével sikerült kiköltekeznem magam. <_< Valahonnan ismerős a helyzet :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Valahonnan ismerős a helyzet :rolleyes: Kicsit elment a humorérzékem az elmúlt héten.De úgy tűnik,hogy ez jó lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Kicsit elment a humorérzékem az elmúlt héten.De úgy tűnik,hogy ez jó lesz. Sebaj, majd visszajön. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Sebaj, majd visszajön. :) Hát volt rá alkalom tegnap este.Sikerült a samara váltóba beleszeretni egy srácnak,eladom neki. Eljött a faterjával 25km-ről két robogóval egy váltóért -_- Nem is lett volna vele gond,ha hazafelé indulva a kínai szutyok robogója elindul. :rolleyes: De neeem.Ott szívtunk vele este 10-ig és a végén egy haverja jött el érte egy terepjáróval. :D Csupa öröm volt az arcán amikor a srác megcsörgette 21:40-kor... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Hát volt rá alkalom tegnap este.Sikerült a samara váltóba beleszeretni egy srácnak,eladom neki. Eljött a faterjával 25km-ről két robogóval egy váltóért -_- Nem is lett volna vele gond,ha hazafelé indulva a kínai szutyok robogója elindul. :rolleyes: De neeem.Ott szívtunk vele este 10-ig és a végén egy haverja jött el érte egy terepjáróval. :D Csupa öröm volt az arcán amikor a srác megcsörgette 21:40-kor... <_< :) Akkor szép az élet, ha zajlik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 most fejezték be a cserápkályha átrakását..!! -_- :rolleyes: Ne tudjátok meg mi volt itt 3 napon keresztül.. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 most fejezték be a cserápkályha átrakását..!! :D :rolleyes: Ne tudjátok meg mi volt itt 3 napon keresztül.. <_< De jó is a cserepes. A papánál van, odahúzom a fotelt mellé és szundítok 1et TV-zés közben. Reggel még mindig meleg. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 De jó is a cserepes. A papánál van, odahúzom a fotelt mellé és szundítok 1et TV-zés közben. Reggel még mindig meleg. :rolleyes: Főleg júliusban <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Ilyenkor kissé nehezen hűl ki. :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 De jó is a cserepes. A papánál van, odahúzom a fotelt mellé és szundítok 1et TV-zés közben. Reggel még mindig meleg. <_< de jóó ám, csak muszáj volt átrakni mert már régen volt..! :rolleyes: Főleg júliusban -_- azért lett most átrakva mert nincs használva.. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 De jó is a cserepes. A papánál van, odahúzom a fotelt mellé és szundítok 1et TV-zés közben. Reggel még mindig meleg. :rolleyes: A cserépkályhának van számomra egy bizonyos hangulata gyerekkoromban rokonoknál mindíg ott üldögéltem. Csak nekem se helyem, se pénzem, se kedvem fát vágni-hordani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 A cserépkályhának van számomra egy bizonyos hangulata gyerekkoromban rokonoknál mindíg ott üldögéltem. Csak nekem se helyem, se pénzem, se kedvem fát vágni-hordani. nekünk amióta itt lakunk itt van szóval a hely az így nem volt probléma amúgy így nektek elmondva :rolleyes: az átrakása 68 000 Ft volt ebben volt pár új cserép is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 A nők már csak ilyenek, én is kaptam 10 ropi maszekpénzt, megyek be vele, meglátja, hopp, már ki is húzta a kezemből, kell erre-meg arra. Volt-nincs. :D Na jó ez legalább értelmes dologra ment, valami gyerektáborról beszélt. Ráadásul úgy kerestem, hogy nem is dolgoztam........... Aha....és milyen színű az új táskája? Mit mondott, mióta porosodik a szekrény aljában? -_- <_< :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Első forduló, nem fért fel az egész egyszerre: http://kep.psharing.com/388793.jpg Miért? Felfelé van még hely rajta bőven. :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 KEZDŐDIK: Holland-Spanyol 1-2 :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 KEZDŐDIK: Holland-Spanyol 1-2 :rolleyes: <_< nah most akko' az én TV-m késik, vagy a tied siet? :D -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Onnan jöttem meg most. :D Voltak ám hűhák.. :D Nem győztem kapkodni a fejem és természetesen fényképek is készültek. B) :) Jó neked :rolleyes: mi meg lagziba voltunk, na ott is voltak ám :P azt ha nem az asszonnyal menek buli van :D :P de mivel a menyasszony az ő barátnője így ő is jött <_< a vőlegény meg nekem cimbora így mindketten ott voltunk.. -_- :D Ma délelőtt nagyjából magunkhoz tértünk azt Berlina cimbimékkel átléptünk Sárospatakra csobogni -na ott is voltak ám hűhák :P :D a fél délutánt csak a kritizálással töltöttük el... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 nah most akko' az én TV-m késik, vagy a tied siet? <_< :rolleyes: nálam még csak 0-0 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 ííííbazze... stoplissal beleléptek a tüdejébe <_< Érdekes meccs... :rolleyes: -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Aha....és milyen színű az új táskája? Mit mondott, mióta porosodik a szekrény aljában? :D :P :) Asszem fekete. <_< Miért? Felfelé van még hely rajta bőven. B) B) Ne is mond, egyszer már elakadtunk amikor megpakoltuk betonvassal, elhelyeztünk egy csinos szellőzőt az alulemezen . Mondtuk úgyis fülledt volt a raktár. :D ííííbazze... stoplissal beleléptek a tüdejébe :D Érdekes meccs... -_- :D :D Szerinted fájt neki? :rolleyes: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 "Amúgy Lacika" üdvözletét küldi a Balatonról. :rolleyes: Az úton minden rendben volt. Sokat horgásznak, és áztatják magukat. Röviden ennyi. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 "Amúgy Lacika" üdvözletét küldi a Balatonról. :rolleyes: Az úton minden rendben volt. Sokat horgásznak, és áztatják magukat. Röviden ennyi. <_< Puszit nem küldött? -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts