brezsó Elküldve Július10, 2010 Elküldve Július10, 2010 Szegény, biztos éheztetik...Hűha. :rolleyes: Te szereted magadat kinoztatni, hogy olyan csajok fotóit nézegeted amelyek nem tetszenek? -_- <_< :D
m_petya Elküldve Július10, 2010 Elküldve Július10, 2010 Szegény, biztos éheztetik...Hűha. :rolleyes: Adnék neki bőrös virslit rendesen. -_- Amúgy meg a liba is akkor hízik, hogy ha tömik. <_<
zotya975 Elküldve Július10, 2010 Elküldve Július10, 2010 Te szereted magadat kinoztatni, hogy olyan csajok fotóit nézegeted amelyek nem tetszenek? :) <_< B) Minden nap megnézem a nap szépét, hátha akad valmi gömbölyű példány, de mindíg csalódok. :rolleyes: Adnék neki bőrös virslit rendesen. B) Amúgy meg a liba is akkor hízik, hogy ha tömik. -_- Tömik ja, először is egy vájdling pörkűtt-noklival. :D Első forduló, nem fért fel az egész egyszerre:
zotya975 Elküldve Július10, 2010 Elküldve Július10, 2010 Tényleg szép, de hogy soha nem romlik el, meg nagyon erős, és nem kell rá költeni? Egy 17éves kocsira? Ejjj...! :rolleyes:
daykiller Elküldve Július10, 2010 Elküldve Július10, 2010 Há' én is inkább a Balcsin mereszteném a bránert :rolleyes: mintsem lagziba menjek <_< de lassan elkövetkezik az is.. :) B) Onnan jöttem meg most. B) Voltak ám hűhák.. :D Nem győztem kapkodni a fejem és természetesen fényképek is készültek. :D -_-
zotya975 Elküldve Július10, 2010 Elküldve Július10, 2010 Onnan jöttem meg most. :D Voltak ám hűhák.. :) Nem győztem kapkodni a fejem és természetesen fényképek is készültek. -_- <_< Nem jó a link. :rolleyes:
daykiller Elküldve Július10, 2010 Elküldve Július10, 2010 Nem jó a link. :rolleyes: <_< Álmodj királylány. -_-
zotya975 Elküldve Július10, 2010 Elküldve Július10, 2010 <_< Álmodj királylány. -_- Afene. :rolleyes:
beligrom Elküldve Július10, 2010 Elküldve Július10, 2010 mazsola <_< :rolleyes: "A következő hibák történtek Üzenet nem postázható, mivel a címzett nem használhatja a belső levelezőt. A privát üzenetet nem továbbítottuk" a lényeg h két napja felvettelek msnre de azóta süket -_-
zotya975 Elküldve Július10, 2010 Elküldve Július10, 2010 "A következő hibák történtek Üzenet nem postázható, mivel a címzett nem használhatja a belső levelezőt. A privát üzenetet nem továbbítottuk" a lényeg h két napja felvettelek msnre de azóta süket :rolleyes: Megtelt a levelesládája.
dita Elküldve Július10, 2010 Elküldve Július10, 2010 "a lényeg h két napja felvettelek msnre de azóta süket <_< Hát ezzel sem mész sokra, Dáwid az msn-t se használja. :rolleyes:
Novy Elküldve Július10, 2010 Elküldve Július10, 2010 Hát ezzel sem mész sokra, Dáwid az msn-t se használja. <_< Dehogynem, csak mire reagál a keresztlányombol hüha lesz, pedig még meg se kereszteltük :rolleyes: Pedig egy püre én is várok tőle.
Dáwid Elküldve Július10, 2010 Elküldve Július10, 2010 "A következő hibák történtek Üzenet nem postázható, mivel a címzett nem használhatja a belső levelezőt. A privát üzenetet nem továbbítottuk" a lényeg h két napja felvettelek msnre de azóta süket -_- Lásd többi :rolleyes: Megtelt a levelesládája. Hát ezzel sem mész sokra, Dáwid az msn-t se használja. <_<
Dáwid Elküldve Július10, 2010 Elküldve Július10, 2010 Dehogynem, csak mire reagál a keresztlányombol hüha lesz, pedig még meg se kereszteltük -_- Pedig egy püre én is várok tőle. Egyszer írtam már hogy nincs meg a magasságállítós sín, csak akkor az kimaradt :rolleyes: Amúgy meg pörgök mint a qrvaélet, nem tudom előre lebeszélni hogy kivel, hol mikor tudok találkozni. <_< Hívjátok fel, ha ennyire fontos.. Itt a pont.
beligrom Elküldve Július10, 2010 Elküldve Július10, 2010 Hívjátok fel, ha ennyire fontos.. pénzt akarok neki adni azt még én hívogassam, persze :rolleyes: <_< -_-
Dáwid Elküldve Július10, 2010 Elküldve Július10, 2010 pénzt akarok neki adni azt még én hívogassam, persze :rolleyes: <_< -_- Azt lehet utalni is. Mondjam a számlaszámot? :D Csinótam helyet a levelezőmben, írhatod már oda.
Breki Elküldve Július10, 2010 Elküldve Július10, 2010 Hajnali fél 10-kor megcsörrent a telóm, megállt az egyik liftem. Nem nagyon tetszett, de bementem Pestre megjavítottam, egy füst alatt megcsináltam a karbantartást is, legalább nem ingyé dolgoztam szombaton. Hazaérek, nagy örömmel mesélem, hogy kaszíroztam egy kicsit, erre asszony előhúzza a büntis csekkjét mondván tegnap jött. -_- Addig örülhettem a stexnek, míg haza nem értem :rolleyes: <_<
m_petya Elküldve Július10, 2010 Elküldve Július10, 2010 Hajnali fél 10-kor megcsörrent a telóm, megállt az egyik liftem. Nem nagyon tetszett, de bementem Pestre megjavítottam, egy füst alatt megcsináltam a karbantartást is, legalább nem ingyé dolgoztam szombaton. Hazaérek, nagy örömmel mesélem, hogy kaszíroztam egy kicsit, erre asszony előhúzza a büntis csekkjét mondván tegnap jött. :D Addig örülhettem a stexnek, míg haza nem értem :rolleyes: -_- 30 matyikirály? <_<
Breki Elküldve Július10, 2010 Elküldve Július10, 2010 30 matyikirály? <_< 3 havi karbantartás + Áfa....Pont, mint a bünti :rolleyes:
Dáwid Elküldve Július10, 2010 Elküldve Július10, 2010 3 havi karbantartás + Áfa....Pont, mint a bünti <_< Azzal a kispókkal már a teljes értékének többszörösét pénzelte ki -_- Vedd már el tőle. Lassan gazdaságosabb ha taxizik :rolleyes: :D részvétem... pénzt sz.r dolog ilyenre költeni :) (főleg hétvégi-pénzt)
m_petya Elküldve Július10, 2010 Elküldve Július10, 2010 3 havi karbantartás + Áfa....Pont, mint a bünti :rolleyes: Részvétem <_< -_-
Breki Elküldve Július10, 2010 Elküldve Július10, 2010 Azzal a kispókkal már a teljes értékének többszörösét pénzelte ki -_- Vedd már el tőle. Lassan gazdaságosabb ha taxizik :rolleyes: :D részvétem... pénzt sz.r dolog ilyenre költeni :) (főleg hétvégi-pénzt) Eszemben sincs.....lehetnék én a taxis. B) Még 1 évig jó a műszakija, utána úgyis lapátra kerül...... Pláne, hogy nem is az én bünöm B) De legalább azóta odafigyel <_< A héten is kiszúrta a sünöket, pedig máshol dekkoltak :D
zotya975 Elküldve Július11, 2010 Elküldve Július11, 2010 3 havi karbantartás + Áfa....Pont, mint a bünti :rolleyes: A nők már csak ilyenek, én is kaptam 10 ropi maszekpénzt, megyek be vele, meglátja, hopp, már ki is húzta a kezemből, kell erre-meg arra. Volt-nincs. B) Na jó ez legalább értelmes dologra ment, valami gyerektáborról beszélt. Ráadásul úgy kerestem, hogy nem is dolgoztam, meg volt beszélve a munka, asszony bedobta a Balcsit, kérdem a havert, nem gond, meg tudod csinálni egyedül? Persze. Hazaértünk a Balcsiról pont akkor végzett ő is, és adott egy tizest, mert én szereztem a munkát. :) Rendes csávó, de égett a pofám rendesen. Legközelebb úgy vállalok munkát, hogy hááát, ha nem vagyok ott akkor 10-et szoktam kapni, ha dolgoznom is kell az már több lesz. B) Pont ott volt a lányom táborban ahol melózok a céggel, egész nap lestem mikor mennek arrafelé, hát nem pont akkor jöttek amikor a kocsma udvarán üldögéltünk? <_< Nézzétek ott van az apukám! :D Faca. -_-
CoolAdam Elküldve Július11, 2010 Elküldve Július11, 2010 Pont ott volt a lányom táborban ahol melózok a céggel, egész nap lestem mikor mennek arrafelé, hát nem pont akkor jöttek amikor a kocsma udvarán üldögéltünk? <_< Nézzétek ott van az apukám! :D Faca. -_- de csak üdítő volt előtted nem? :) :rolleyes:
Recommended Posts