brezsó Elküldve Július10, 2010 Megoszt Elküldve Július10, 2010 Szegény, biztos éheztetik...Hűha. :rolleyes: Te szereted magadat kinoztatni, hogy olyan csajok fotóit nézegeted amelyek nem tetszenek? -_- <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Július10, 2010 Megoszt Elküldve Július10, 2010 Szegény, biztos éheztetik...Hűha. :rolleyes: Adnék neki bőrös virslit rendesen. -_- Amúgy meg a liba is akkor hízik, hogy ha tömik. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július10, 2010 Megoszt Elküldve Július10, 2010 Te szereted magadat kinoztatni, hogy olyan csajok fotóit nézegeted amelyek nem tetszenek? :) <_< B) Minden nap megnézem a nap szépét, hátha akad valmi gömbölyű példány, de mindíg csalódok. :rolleyes: Adnék neki bőrös virslit rendesen. B) Amúgy meg a liba is akkor hízik, hogy ha tömik. -_- Tömik ja, először is egy vájdling pörkűtt-noklival. :D Első forduló, nem fért fel az egész egyszerre: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július10, 2010 Megoszt Elküldve Július10, 2010 Tényleg szép, de hogy soha nem romlik el, meg nagyon erős, és nem kell rá költeni? Egy 17éves kocsira? Ejjj...! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július10, 2010 Megoszt Elküldve Július10, 2010 Há' én is inkább a Balcsin mereszteném a bránert :rolleyes: mintsem lagziba menjek <_< de lassan elkövetkezik az is.. :) B) Onnan jöttem meg most. B) Voltak ám hűhák.. :D Nem győztem kapkodni a fejem és természetesen fényképek is készültek. :D -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július10, 2010 Megoszt Elküldve Július10, 2010 Onnan jöttem meg most. :D Voltak ám hűhák.. :) Nem győztem kapkodni a fejem és természetesen fényképek is készültek. -_- <_< Nem jó a link. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július10, 2010 Megoszt Elküldve Július10, 2010 Nem jó a link. :rolleyes: <_< Álmodj királylány. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július10, 2010 Megoszt Elküldve Július10, 2010 <_< Álmodj királylány. -_- Afene. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Július10, 2010 Megoszt Elküldve Július10, 2010 mazsola <_< :rolleyes: "A következő hibák történtek Üzenet nem postázható, mivel a címzett nem használhatja a belső levelezőt. A privát üzenetet nem továbbítottuk" a lényeg h két napja felvettelek msnre de azóta süket -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július10, 2010 Megoszt Elküldve Július10, 2010 "A következő hibák történtek Üzenet nem postázható, mivel a címzett nem használhatja a belső levelezőt. A privát üzenetet nem továbbítottuk" a lényeg h két napja felvettelek msnre de azóta süket :rolleyes: Megtelt a levelesládája. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Július10, 2010 Megoszt Elküldve Július10, 2010 "a lényeg h két napja felvettelek msnre de azóta süket <_< Hát ezzel sem mész sokra, Dáwid az msn-t se használja. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július10, 2010 Megoszt Elküldve Július10, 2010 Hát ezzel sem mész sokra, Dáwid az msn-t se használja. <_< Dehogynem, csak mire reagál a keresztlányombol hüha lesz, pedig még meg se kereszteltük :rolleyes: Pedig egy püre én is várok tőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július10, 2010 Megoszt Elküldve Július10, 2010 Hívjátok fel, ha ennyire fontos.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július10, 2010 Megoszt Elküldve Július10, 2010 "A következő hibák történtek Üzenet nem postázható, mivel a címzett nem használhatja a belső levelezőt. A privát üzenetet nem továbbítottuk" a lényeg h két napja felvettelek msnre de azóta süket -_- Lásd többi :rolleyes: Megtelt a levelesládája. Hát ezzel sem mész sokra, Dáwid az msn-t se használja. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július10, 2010 Megoszt Elküldve Július10, 2010 Dehogynem, csak mire reagál a keresztlányombol hüha lesz, pedig még meg se kereszteltük -_- Pedig egy püre én is várok tőle. Egyszer írtam már hogy nincs meg a magasságállítós sín, csak akkor az kimaradt :rolleyes: Amúgy meg pörgök mint a qrvaélet, nem tudom előre lebeszélni hogy kivel, hol mikor tudok találkozni. <_< Hívjátok fel, ha ennyire fontos.. Itt a pont. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Július10, 2010 Megoszt Elküldve Július10, 2010 Hívjátok fel, ha ennyire fontos.. pénzt akarok neki adni azt még én hívogassam, persze :rolleyes: <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július10, 2010 Megoszt Elküldve Július10, 2010 pénzt akarok neki adni azt még én hívogassam, persze :rolleyes: <_< -_- Azt lehet utalni is. Mondjam a számlaszámot? :D Csinótam helyet a levelezőmben, írhatod már oda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Július10, 2010 Megoszt Elküldve Július10, 2010 Hajnali fél 10-kor megcsörrent a telóm, megállt az egyik liftem. Nem nagyon tetszett, de bementem Pestre megjavítottam, egy füst alatt megcsináltam a karbantartást is, legalább nem ingyé dolgoztam szombaton. Hazaérek, nagy örömmel mesélem, hogy kaszíroztam egy kicsit, erre asszony előhúzza a büntis csekkjét mondván tegnap jött. -_- Addig örülhettem a stexnek, míg haza nem értem :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Július10, 2010 Megoszt Elküldve Július10, 2010 Hajnali fél 10-kor megcsörrent a telóm, megállt az egyik liftem. Nem nagyon tetszett, de bementem Pestre megjavítottam, egy füst alatt megcsináltam a karbantartást is, legalább nem ingyé dolgoztam szombaton. Hazaérek, nagy örömmel mesélem, hogy kaszíroztam egy kicsit, erre asszony előhúzza a büntis csekkjét mondván tegnap jött. :D Addig örülhettem a stexnek, míg haza nem értem :rolleyes: -_- 30 matyikirály? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Július10, 2010 Megoszt Elküldve Július10, 2010 30 matyikirály? <_< 3 havi karbantartás + Áfa....Pont, mint a bünti :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július10, 2010 Megoszt Elküldve Július10, 2010 3 havi karbantartás + Áfa....Pont, mint a bünti <_< Azzal a kispókkal már a teljes értékének többszörösét pénzelte ki -_- Vedd már el tőle. Lassan gazdaságosabb ha taxizik :rolleyes: :D részvétem... pénzt sz.r dolog ilyenre költeni :) (főleg hétvégi-pénzt) Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Július10, 2010 Megoszt Elküldve Július10, 2010 3 havi karbantartás + Áfa....Pont, mint a bünti :rolleyes: Részvétem <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Július10, 2010 Megoszt Elküldve Július10, 2010 Azzal a kispókkal már a teljes értékének többszörösét pénzelte ki -_- Vedd már el tőle. Lassan gazdaságosabb ha taxizik :rolleyes: :D részvétem... pénzt sz.r dolog ilyenre költeni :) (főleg hétvégi-pénzt) Eszemben sincs.....lehetnék én a taxis. B) Még 1 évig jó a műszakija, utána úgyis lapátra kerül...... Pláne, hogy nem is az én bünöm B) De legalább azóta odafigyel <_< A héten is kiszúrta a sünöket, pedig máshol dekkoltak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 3 havi karbantartás + Áfa....Pont, mint a bünti :rolleyes: A nők már csak ilyenek, én is kaptam 10 ropi maszekpénzt, megyek be vele, meglátja, hopp, már ki is húzta a kezemből, kell erre-meg arra. Volt-nincs. B) Na jó ez legalább értelmes dologra ment, valami gyerektáborról beszélt. Ráadásul úgy kerestem, hogy nem is dolgoztam, meg volt beszélve a munka, asszony bedobta a Balcsit, kérdem a havert, nem gond, meg tudod csinálni egyedül? Persze. Hazaértünk a Balcsiról pont akkor végzett ő is, és adott egy tizest, mert én szereztem a munkát. :) Rendes csávó, de égett a pofám rendesen. Legközelebb úgy vállalok munkát, hogy hááát, ha nem vagyok ott akkor 10-et szoktam kapni, ha dolgoznom is kell az már több lesz. B) Pont ott volt a lányom táborban ahol melózok a céggel, egész nap lestem mikor mennek arrafelé, hát nem pont akkor jöttek amikor a kocsma udvarán üldögéltünk? <_< Nézzétek ott van az apukám! :D Faca. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Pont ott volt a lányom táborban ahol melózok a céggel, egész nap lestem mikor mennek arrafelé, hát nem pont akkor jöttek amikor a kocsma udvarán üldögéltünk? <_< Nézzétek ott van az apukám! :D Faca. -_- de csak üdítő volt előtted nem? :) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts