spzoli Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Dehogynem :D decííííphajctocsi.. :rolleyes: <_< Jah, így már más... -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Sárga index búrával? B) B) :D Narancs üléshuzattal? <_< -_- :D Igen sárga indexel, és vörös huzatokkal :D :D :) Amúgy ha tudnám hogy hogy lehet ezt így megcsinálni ( azóta se tudtam meg szóval sose lesz sztem ilyen ) akkor cserélném. Ellenőriztem az olajszinteket kicsit le lett mosva, belülről kiporolva, fullig feltankolva...Holnap meg már csak indulás hajnalban. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Holnap reggel indulok, elkértem a céges Boxert, megveszem a hungit a házhoz. Nem tudom el lehet-e hozni egy fordulóval, olyan 30 bála, egymás mellé fér 4, egymás mőgé 2 az 8, és ugye 4 sor. Az összesen 4X60=240+ a plató olyan 120 centi az 360, sima ügy. :rolleyes: Ja, meg 700kiló ragasztó. De abból rakhatok a fülkébe is. Majd csinálok képet. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 vki nemvágja csapottseggűnek mekkora a hátsó szélvédője (hosszmértékben :rolleyes: )? Felül 95cm széles, alul 119cm széles, 60cm magas. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Felül 95cm széles, alul 119cm széles, 60cm magas. köff Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Nah srácok! Azt hiszem elköszönök Tőletek 1 hétre. Jók legyetek, addigis mindenki vigyázzon magára, és jót ne halljak rólatok! Jövőhét hétvégén újra itt leszek! Sziasztok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Nah srácok! Azt hiszem elköszönök Tőletek 1 hétre. Jók legyetek, addigis mindenki vigyázzon magára, és jót ne halljak rólatok! Jövőhét hétvégén újra itt leszek! Sziasztok! Jó szórakozást! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Nah srácok! Azt hiszem elköszönök Tőletek 1 hétre. Jók legyetek, addigis mindenki vigyázzon magára, és jót ne halljak rólatok! Jövőhét hétvégén újra itt leszek! Sziasztok! Jó nyarat kolléga. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Nah srácok! Azt hiszem elköszönök Tőletek 1 hétre. Jók legyetek, addigis mindenki vigyázzon magára, és jót ne halljak rólatok! Jövőhét hétvégén újra itt leszek! Sziasztok! Máris hiányzol! :rolleyes: Vigyázz magadra! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Gondolod? -_- :) Hű, de messze vagyok ettől. :D A szarvakról és a szárnyakról lemondanék, de a többivel kilennék békülve. :rolleyes: Huha. Jó lesz vigyázni. B) B) 'Mer nem találkoztunk még, mi? <_< Rossz lány voltam? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 'Mer nem találkoztunk még, mi? :rolleyes: Rossz lány voltam? <_< :) ÁÁ. Dehogy. -_- Egyáltalán nem voltál rossz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 ÁÁ. Dehogy. :rolleyes: Egyáltalán nem voltál rossz. <_< Hát ez megnyugtató! -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 <_< -_- Nah nagyapámnak a cipőjét is elvittem a cipészhez. Kurvanyját a volkswagenes tuskónak amelyik bepofátlankodott mellém a rusnya trafójával és nem láttam ki tőle balra és nem tudtam kifordulni csak kb 2 perc mulva.... Gyökér barom :rolleyes: mazsola :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Hmmm...kissé kezdek izgulni mostmár, hogy holnap az úton vajon minden rendben lesz-e :rolleyes: Motor jó, futómű jó, kerekek jók, generátor jó, tegnap kapott új levegőszűrőt... Csalódni fogok Lujziban ha cserbenhagy <_< Reméljük minden oké lesz. Paranoiás -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Nah srácok! Azt hiszem elköszönök Tőletek 1 hétre. Jók legyetek, addigis mindenki vigyázzon magára, és jót ne halljak rólatok! Jövőhét hétvégén újra itt leszek! Sziasztok! És még lóg is... -_- Hihetetlen milyen vagy :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július10, 2010 Megoszt Elküldve Július10, 2010 És még lóg is... B) Hihetetlen milyen vagy -_- :D Há' én is inkább a Balcsin mereszteném a bránert :rolleyes: mintsem lagziba menjek <_< de lassan elkövetkezik az is.. :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július10, 2010 Megoszt Elküldve Július10, 2010 Há' én is inkább a Balcsin mereszteném a bránert :rolleyes: mintsem lagziba menjek <_< de lassan elkövetkezik az is.. :D :) Nem tudom, itt van 15 km. re a Balaton. Egyáltalán nem vonz. -_- Három éve nem vizeztem össze magam benne. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július10, 2010 Megoszt Elküldve Július10, 2010 Nem tudom, itt van 15 km. re a Balaton. Egyáltalán nem vonz. :rolleyes: Na engem minden szabadidőmben ott enne a franc.. :D <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július10, 2010 Megoszt Elküldve Július10, 2010 Na engem minden szabadidőmben ott enne a franc.. :D <_< -_- Jó, amig lejártam horgászni , engem is ott evett. :rolleyes: De már vagy 3 éve nem váltottam ki az engedélyt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július10, 2010 Megoszt Elküldve Július10, 2010 Jó, amig lejártam horgászni , engem is ott evett. -_- De már vagy 3 éve nem váltottam ki az engedélyt. Hááát ha lenne ott egy teknőm amivel vízre tudnék szállni.. B) B) <_< Ja könnyen vagytok, csak le kell színi a tankból. :D Szívkálja a rosszseb :rolleyes: mindig kerül annyi valamelyik kanna aljában, hogy legyen mivel vakarászni :) bár a tavalyi felújítás után 1x lemostam alaposan Brigéciol 2000-rel és azóta úgy van :D még nem vettem észre, hogy valahol szivárogna.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július10, 2010 Megoszt Elküldve Július10, 2010 Hááát ha lenne ott egy teknőm amivel vízre tudnék szállni.. :) :D <_< Nekem még az is van. Igazi bádogteknő. -_- Vagyis alulemez csónak. Kétpár evezős. Az is 3 éve szárazon van. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július10, 2010 Megoszt Elküldve Július10, 2010 Nekem még az is van. Igazi bádogteknő. :) Vagyis alulemez csónak. Kétpár evezős. Az is 3 éve szárazon van. :rolleyes: Tavalyelőtt a górétól majdnem megvettem az 1x használt 4 személyes kevlárszálas csónakját <_< aztán a piaci helyzet úgy döntött, hogy mégsem cserél gazdát B) azóta is ott eszi a fene a telepen :D Nna jówan gyerekek, eltűntem én is mint caravanos cartárs B) csak én kb holnap már leszek.. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tibee83 Elküldve Július10, 2010 Megoszt Elküldve Július10, 2010 Sziasztok! Van egy olyan gondom, hogy a hátsó ablaktörlőm nem akar működni. A kapcsolónál hallom, hogy kattan, hátul a motornál hallom, hogy kattan, viszont nem akar megmozdulni. Akkor szart be amikor sikerült elkapnom egy kátyút és elég nagyot koppant a vas! Ötlet? Előre is köszi! Üdv, Tibor Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július10, 2010 Megoszt Elküldve Július10, 2010 Na engem minden szabadidőmben ott enne a franc.. -_- :rolleyes: <_< Bezony ám! :D Sziasztok! Van egy olyan gondom, hogy a hátsó ablaktörlőm nem akar működni. A kapcsolónál hallom, hogy kattan, hátul a motornál hallom, hogy kattan, viszont nem akar megmozdulni. Akkor szart be amikor sikerült elkapnom egy kátyút és elég nagyot koppant a vas! Ötlet? Előre is köszi! Üdv, Tibor Szedd ki, lehet csak a tengely szorul ahol átjön a műanyagon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július10, 2010 Megoszt Elküldve Július10, 2010 Szegény, biztos éheztetik...Hűha. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts