mélykék76 Elküldve Március17, 2004 Megoszt Elküldve Március17, 2004 itt köszködök már 1 órája és nem tudok képet fölrakni!!!! :oops: :x :) Egy tárhelyre, vagy a fórumra nem tudod felrani ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Március17, 2004 Megoszt Elküldve Március17, 2004 A fórumba nem tudom felrakni a képeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március17, 2004 Megoszt Elküldve Március17, 2004 A fórumba nem tudom felrakni a képeket. Írd le, hogy mi a kép "url"-je. Én pedig bevésem, mivel kell kiegészíteni ahhoz, hogy megjelenjen a hozzászólásodban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Március17, 2004 Megoszt Elküldve Március17, 2004 A fórumba nem tudom felrakni a képeket. fehérgsi, próbáld meg úgy, h idézettel válaszolsz egy olyan hozzászólásraamiben kép van. abból érteni fogod, hogyan rakj bele képet :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március17, 2004 Megoszt Elküldve Március17, 2004 Kess! Majd utánanézek, és leírom az árakat. Hétvégén ilyenkor, amikor ilyen gyorsan kitavaszodik akkor sajnos, van, hogy 1-1.5 órát is kell várni náluk, igaz én évente egyszer megyek hozzájuk, olyankor kibirom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Március17, 2004 Megoszt Elküldve Március17, 2004 Dobom ki a francba ezt a gsi-t.... Ma bkv-ztem egy nagyot, s mivel kisütött a nap, olyan jó nők voltak miniruhában 8) ... Ilyen a kocsiban most nincs... Ha pedig a kocsiból látok ilyet, utánanézek, abból meg csatt lesz. Az meg volt elég mostanában :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március17, 2004 Megoszt Elküldve Március17, 2004 Dobom ki a francba ezt a gsi-t.... Ma bkv-ztem egy nagyot, s mivel kisütött a nap, olyan jó nők voltak miniruhában 8) ... Ilyen a kocsiban most nincs... Ha veszek neked egy BKV bérletet, akkor nekem adod a GSI-det ? :) De télen nem lesz ám visszacsere ! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március17, 2004 Megoszt Elküldve Március17, 2004 Ha veszek neked egy BKV bérletet, akkor nekem adod a GSI-det ? :lol: De télen nem lesz ám visszacsere ! Én akkor is benne vagyok ha télen visszacsere van. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március17, 2004 Megoszt Elküldve Március17, 2004 IQBéla! Rosszul csinálod! A nőknek kell utánad nézni! 8) Aztán pedig alkalmat kell adni nekik, hogy megismerjenek! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március17, 2004 Megoszt Elküldve Március17, 2004 Rosszul csinálod! A nőknek kell utánad nézni! 8) Aztán pedig alkalmat kell adni nekik, hogy megismerjenek! :wink: Írtram neked levelet. Teeeee Kánya Kata :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március17, 2004 Megoszt Elküldve Március17, 2004 Reply ment. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március18, 2004 Megoszt Elküldve Március18, 2004 mikó lesz lurdy minitali?? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március18, 2004 Megoszt Elküldve Március18, 2004 Jövő kedden lesz mozizással. Talis topicban iratkozz fel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március18, 2004 Megoszt Elküldve Március18, 2004 Tegnap sikerült elintézni a jogsi hosszabbítást. 8) Aki esetleg mostanában készül erre a folyamatra, néhány hasznos infó: 1. Körzeti dokinál kezdés, 5000HUF mínusz. Nem néznek semmit. 2. Irány a posta, 4000HUF illetékbélyeg (Némelyik okmányirodában is lehet kapni). 3. Aztán ha ezek megvannak, lehet menni az okmányirodába (bármelyikbe, www.ekormanyzat.hu -n van lista) 4. Ott eltöltesz egy kis időt várakozással, jól lefényképeznek, alá kell írni pár papírt. Kapni fogsz egy ideiglenes igazolást jogsiként, a régit ott kell hagyni. 10 napon belül küldik postán az újat. Na kb. ennyi. Egyszerű, és Nekem sikerült 1 óra alatt végezni az okmányirodában. :lol: Remélem segít ez a kis infó pár embernek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március18, 2004 Megoszt Elküldve Március18, 2004 Tegnap sikerült elintézni a jogsi hosszabbítást. 8) -9000 Huf -1 nap munkahelyröl jessz :evil: :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi16v.pizoman Elküldve Március18, 2004 Megoszt Elküldve Március18, 2004 Eladó!!!! 4db 7,5*16"-os, gumival (Toyo P.) iá:110.000Huf, lehet alkudni!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március18, 2004 Megoszt Elküldve Március18, 2004 pizo felni márkája?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március18, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Március18, 2004 Alessio há nem tudod leolvasni a közepé rő he! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március18, 2004 Megoszt Elküldve Március18, 2004 Eladó!!!! 4db 7,5*16"-os, gumival (Toyo P.) iá:110.000Huf, lehet alkudni!!! http://kep.tar.hu/gsi16v/images/pic4657726.jpg Ha csak 8 szelepes, akkor is kicsit alacsony az ára :shock: Esetleg nincs rajta vizsga ? :) Én tegnap már bótótam a Béjlával, ezt a GSI-t viheti valaki más :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi16v.pizoman Elküldve Március18, 2004 Megoszt Elküldve Március18, 2004 Alessio há nem tudod leolvasni a közepé rő he! Abbó' is a Rally fantázianevű Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi16v.pizoman Elküldve Március18, 2004 Megoszt Elküldve Március18, 2004 Ha csak 8 szelepes, akkor is kicsit alacsony az ára :shock: Esetleg nincs rajta vizsga ? :lol: Én tegnap már bótótam a Béjlával, ezt a GSI-t viheti valaki más :lol: VICCÖS GYERÖK :) :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március18, 2004 Megoszt Elküldve Március18, 2004 Alessio há nem tudod leolvasni a közepé rő he! jaa :? vakvagyok bazzeg :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március18, 2004 Megoszt Elküldve Március18, 2004 VICCÖS GYERÖK :) :lol: :D és a vicces gyerök képpel linkelt...... :evil: :evil: :evil: :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Március18, 2004 Megoszt Elküldve Március18, 2004 Ma derült ki , hogy nem müködik a klimám(eddig nem néztem). Átnéztem a bizt., de ot sem volt gond. Azszondja a haverom, hogy nézesem meg a vill. szerelővel mert valami mágneskapcsoló mehetett ki. Valaki tud tippet adni. MELEG VAN! 8) :) :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Március18, 2004 Megoszt Elküldve Március18, 2004 Ma derült ki , hogy nem müködik a klimám(eddig nem néztem). Átnéztem a bizt., de ot sem volt gond. Azszondja a haverom, hogy nézesem meg a vill. szerelővel mert valami mágneskapcsoló mehetett ki. Valaki tud tippet adni. MELEG VAN! 8) :) :shock: Én vótammmmmmmm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts