Dáwid Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 De nem úgy...ott a hátsóajtónál valami fehér van rajta NAgyítva olyan mint 1 mosolygó póló <_< Az a Zafira fényszórója teh! -_- :D :) Ott "lapul" mögötte :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 http://pics.coldline.hu/pics/40667-20100520-tUUIua.jpg Február óta ott figyel a garázsban, csak fel kéne tenni! <_< Ide vele! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Laci erre fele jöttél volna a Balatonra és 175/65 R14-en mehettél volna nyaralni. Ez váltóméret. <_< Hm..... Milyen szép lett volna. :rolleyes: De már így alakult. Amúgy uncsim is pont szombaton megy ábrányból győrbe a D kadettel,csak ő M3-Pest-M1 Mi meg ugye országút Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Rosszul fogalmaztam :rolleyes: ,arra gondolok hogy olyan böszmén veszi be a a kanyarokat hogy meg kell dönteni a kerekeket befele <_< egyébként elmebeteg,ezzel nem megy sokat gondolom :) Max gumishoz kétezrenként -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Amúgy bordó vagy mahagóni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Ide vele! :rolleyes: Neked is metálbordó az autód? Link to comment Megosztás: More sharing options...
laczy86 Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Lenne egy olyan kérdésem hogy mért kattog az injektorom? Már lassan jobban mint a szelepek :rolleyes: . Mit lehet ezzel kezdeni ? én injektor tisztítóra gondoltam de azt is mondták már hogy kikopott. Szerintetek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Az a Zafira fényszórója teh! <_< -_- :D Ott "lapul" mögötte :rolleyes: Gyáááá....téényeg :) B) B) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Laci erre fele jöttél volna a Balatonra és 175/65 R14-en mehettél volna nyaralni. Ez váltóméret. :rolleyes: Van ilyen eladó nyárigarnitúrád? Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Neked is metálbordó az autód? Forgalmi szerint Barna??? Olyan padlizsán lila, ha süti a nap, amúgy olyan mahagóni (vöröses-lilás-barna) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Van ilyen eladó nyárigarnitúrád? 1szer talán csevegtünk róla. :rolleyes: Fulda, az előbb említett méretekkel acél felnin. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Alufelni próbáló, marha jó! Tedd be a saját autód. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Lenne egy olyan kérdésem hogy mért kattog az injektorom? Már lassan jobban mint a szelepek :rolleyes: . Mit lehet ezzel kezdeni ? én injektor tisztítóra gondoltam de azt is mondták már hogy kikopott. Szerintetek Végülis csak egy mágnes szelep, ha kap áramot nyit, ha nem akkor nem. Szerintem a kattogást nem a beporlasztó része csinálja, ezért tisztítóval nem tudsz rajta segíteni. Amíg megy-addíg megy. <_< Szétszedni nem lehet, illetve lehet, de nincs értelme. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 De jó lenne.... <_< :rolleyes: De mostanában biztos nem lesz -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Alufelni próbáló, marha jó! Tedd be a saját autód. B) remek kis oldal kösznöm szépen.. -_- :D <_< most legalább kicsit álmodozhatok! :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 De jó lenne.... <_< :rolleyes: De mostanában biztos nem lesz -_- http://kep.psharing.com/388065.jpg http://kep.psharing.com/388066.jpg mennyi volt a tárcsafékes hátsó? :) amúgy itt engem semmi nem fogott meg különösebben, én most a sokküllősre vagyok ráizgulva :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 mennyi volt a tárcsafékes hátsó? :D amúgy itt engem semmi nem fogott meg különösebben, én most a sokküllősre vagyok ráizgulva -_- Ingyér :rolleyes: Nah vettem ma egy pergetős botot is B) Szóval már ragadozókra is rámegyünk. B) ahoz képest hogy vagy 3 éve 1 darab spiccbottal, 1 darab szerelékkel indultunk a balatonra...most 5 darab bot, Ebből 2 fenekezős 2 spicc, és 1 pergetős, meg 1 rakás szerelék, orsók, kapásjelző, szákok stb... <_< Szépen felfejlődtünk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Alufelni próbáló, marha jó! Tedd be a saját autód. <_< Na, meg van a délutáni programom :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Inkább tanuljatok meg fotosoppolni. <_< Az sokkal jobb. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 nah, faca vettem 2 műcsalit is most a közeli horgászboltban. Egyik ilyen forgó mozgást produkál meg valami rezonanciát kelt a vízbe ami odavonza a ragadozókat, meg beteg/bolond hal mozgását imitáló csalit is vettem <_< Ilyen a beteg hal :rolleyes: Zoli..már azt se mondhatod, hogy csúnya képet csináltam :D -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Napközben sok kapás lesz :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Napközben sok kapás lesz <_< -_- Lemaradtam... :rolleyes: HOgy értve? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Lemaradtam... :rolleyes: HOgy értve? <_< Ilyen időben a halak is napoznak és nincs kapás -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Ilyen időben a halak is napoznak és nincs kapás :rolleyes: Ja..melegben tényleg kevesebb van. Viszont Ott lesz az ilyen 9-10 óra környéke este, amikor már hűl a levegő. <_< Aztán megjön a kedvük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Ja..melegben tényleg kevesebb van. Viszont Ott lesz az ilyen 9-10 óra környéke este, amikor már hűl a levegő. <_< Aztán megjön a kedvük. Ha nem fáradnak el napközben a Szándon :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts