zotya975 Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Mostanában azt veszem észre,menő az acélfelni,de úgy hogy a pereme polírozva van,bévűl meg matt fekete :D Az mondjuk teccik <_< Nekem már megvan a "fényezőm" -_- aki megcsinálja, csak nem akarom levenni a gumit róla, majd ha amúgy is cserélni kell. A koronás anyára viszont kell valami kupak. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Mostanában azt veszem észre,menő az acélfelni,de úgy hogy a pereme polírozva van,bévűl meg matt fekete -_- Az mondjuk teccik <_< Ha már lemezfelni. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Én a télit festeni próbáltam. Nem lett rossz B) Csak egyre több olyan felni van amit én csináltam.. Egyre több olyat láttam vw-ken, opeleken, sőt buzukin is :D Aztán most erre a gyárifelnire nem teszem fel 1 darabig a dísztárcsákat. Szép fényes, most így harmonizál a sötét üvegekkel <_< nekem is ugye a tárcsa mindig rajta volt és így annyira szép tiszták maradtak a felnik, hogy én is levettem róla egy ideig..de megint meggondolom majd... -_- :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 na fent vannak az új felnik/gumik 165/80 R13 http://kep.psharing.com/387970.jpg http://kep.psharing.com/387971.jpg Képen olyan vaskosnak tűnik de élőben nem az :rolleyes: Tán a Klinikai gumisnál tetetted fel őket? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Tán a Klinikai gumisnál tetetted fel őket? Ő csinálta a generált is, meg Ő tartja karban az autót. Eddig mindenhol jó, sőt nagyon-nagyon jó munkát végzett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Ő csinálta a generált is, meg Ő tartja karban az autót. Eddig mindenhol jó, sőt nagyon-nagyon jó munkát végzett. Ő jár azzal az ültetett Trabival is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Ő jár azzal az ültetett Trabival is? Van neki 2 trabija, meg egy VW passatja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Hmmm.... Hátsó télifelnijeimet ilyenre csináltam meg. Amióta nekem is fent voltak...egyre több ilyet láttam. Ugyanígy 1es golf felni, ezekkel a színekkel. :rolleyes: Na ilyenre gondoltam igen,csak a polír része tükör polír <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Van neki 2 trabija, meg egy VW passatja. És a trabiban a képen milyen motor van ,hogy így meg kellett dönteni a kereket? :rolleyes: Vagy csak eltörött? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Van neki 2 trabija, meg egy VW passatja. Azt a Trabit, ami látszik a képeden, majdnem minden reggel látom eltépni a házunk elött, meg kb 2 hete láttam a te verdádat is itt elsuhanni. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Még eszemben van,megkérdem hogy nem e tud valaki plexi rudat? 1 cm vastag kellene,tömör, kb. 1méter! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Azt a Trabit, ami látszik a képeden, majdnem minden reggel látom eltépni a házunk elött, meg kb 2 hete láttam a te verdádat is itt elsuhanni. :rolleyes: Hol? Mikor? -_- Azt a Trabit, ami látszik a képeden, majdnem minden reggel látom eltépni a házunk elött, meg kb 2 hete láttam a te verdádat is itt elsuhanni. <_< Ami az előbb volt betéve ilyen ultrabrutál ültetés, meg ami az astrám mögött áll nem ugyanaz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Hol? Mikor? :rolleyes: Nem emlékszem már pontosan, de úgy kb 2 hete este felé, olyan 7-8 körül, gondolom Faterod vezette mert bajsza volt! <_< Szerk.: az Csokonai sulival szemben Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Nem emlékszem már pontosan, de úgy kb 2 hete este felé, olyan 7-8 körül, gondolom Faterod vezette mert bajsza volt! <_< Szerk.: az csokonai sulival szemben Szerintem Opeles volt,csak megöregedett a vizsgák miatt :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Nem emlékszem már pontosan, de úgy kb 2 hete este felé, olyan 7-8 körül, gondolom Faterod vezette mert bajsza volt! :) Szerk.: az Csokonai sulival szemben Igen biztos,sőt tuti. Van hogy vissza kell mennie melóba, és olyankor este fél8 körül végez, és akkor gyün haza. Szerintem Opeles volt,csak megöregedett a vizsgák miatt :rolleyes: áááá... <_< már Júni 1.-én megvolt az uccsó vizsgám -_- Az a durva amikor fater felveszi a fekete napszemüvegét, ... :D Kemény tud lenni. Olyan mint az öreg chopperes Paul Teutul. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 És a trabiban a képen milyen motor van ,hogy így meg kellett dönteni a kereket? :rolleyes: Vagy csak eltörött? :D Szerintem nem a motor fajtája határozza meg az ültetés mértékét, hanem a tulaj elmebetegsége. Erről a trabiról van videó tyutyubon, alig bír megfordulni a sima aszfalton, mert leér az alja mindig. <_< Láss csodát, zweitakt -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Igen biztos,sőt tuti. Van hogy vissza kell mennie melóba, és olyankor este fél8 körül végez, és akkor gyün haza. áááá... :rolleyes: már Júni 1.-én megvolt az uccsó vizsgám <_< Az a durva amikor fater felveszi a fekete napszemüvegét, ... -_- Kemény tud lenni. Olyan mint az öreg chopperes Paul Teutul. :D Te még nem láttad a városban az én verdámat? szerk: na jó, beismerem, téged egyszerűbb felismerni, a te autódon kivül még csak egy tetősín nélküli fehér f astrát láttam eddig Debrecenben Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Te még nem láttad a városban az én verdámat? szerk: na jó, beismerem, téged egyszerűbb felismerni, a te autódon kivül még csak egy tetősín nélküli fehér f astrát láttam eddig Debrecenben Rendszámodat ha tudnám, lehet beugrana. Van 1 jópár astra amit így "rendszámra" ismerek. Pl Piros sedan..GVG, GHW-t is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 na fent vannak az új felnik/gumik 165/80 R13 http://kep.psharing.com/387970.jpg http://kep.psharing.com/387971.jpg Képen olyan vaskosnak tűnik de élőben nem az <_< 185/70 14 :rolleyes: -_- Tudom hogy nem váltóméret, ne szójjábe!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 185/70 14 :rolleyes: -_- http://pics.coldline.hu/pics/59425-20100708-kjuDGO.jpg http://pics.coldline.hu/pics/59426-20100708-qcpH7x.jpg Tudom hogy nem váltóméret, ne szójjábe!! :D Mi van az első képen az ablakkal?? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Mi van az első képen az ablakkal?? :rolleyes: Föl van húzva, meg le van mosva. Mi egyéb lenne? <_< -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Február óta ott figyel a garázsban, csak fel kéne tenni! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Föl van húzva, meg le van mosva. Mi egyéb lenne? :rolleyes: <_< :D De nem úgy...ott a hátsóajtónál valami fehér van rajta NAgyítva olyan mint 1 mosolygó póló -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Szerintem nem a motor fajtája határozza meg az ültetés mértékét, hanem a tulaj elmebetegsége. Erről a trabiról van videó tyutyubon, alig bír megfordulni a sima aszfalton, mert leér az alja mindig. <_< Láss csodát, zweitakt -_- Rosszul fogalmaztam :rolleyes: ,arra gondolok hogy olyan böszmén veszi be a a kanyarokat hogy meg kell dönteni a kerekeket befele :D egyébként elmebeteg,ezzel nem megy sokat gondolom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Laci erre fele jöttél volna a Balatonra és 175/65 R14-en mehettél volna nyaralni. Ez váltóméret. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts