zotya975 Elküldve Július8, 2010 Elküldve Július8, 2010 Mostanában azt veszem észre,menő az acélfelni,de úgy hogy a pereme polírozva van,bévűl meg matt fekete :D Az mondjuk teccik <_< Nekem már megvan a "fényezőm" -_- aki megcsinálja, csak nem akarom levenni a gumit róla, majd ha amúgy is cserélni kell. A koronás anyára viszont kell valami kupak. :rolleyes:
Zsoltee Elküldve Július8, 2010 Elküldve Július8, 2010 Mostanában azt veszem észre,menő az acélfelni,de úgy hogy a pereme polírozva van,bévűl meg matt fekete -_- Az mondjuk teccik <_< Ha már lemezfelni. :rolleyes:
CoolAdam Elküldve Július8, 2010 Elküldve Július8, 2010 Én a télit festeni próbáltam. Nem lett rossz B) Csak egyre több olyan felni van amit én csináltam.. Egyre több olyat láttam vw-ken, opeleken, sőt buzukin is :D Aztán most erre a gyárifelnire nem teszem fel 1 darabig a dísztárcsákat. Szép fényes, most így harmonizál a sötét üvegekkel <_< nekem is ugye a tárcsa mindig rajta volt és így annyira szép tiszták maradtak a felnik, hogy én is levettem róla egy ideig..de megint meggondolom majd... -_- :rolleyes: :)
Zolka Elküldve Július8, 2010 Elküldve Július8, 2010 na fent vannak az új felnik/gumik 165/80 R13 http://kep.psharing.com/387970.jpg http://kep.psharing.com/387971.jpg Képen olyan vaskosnak tűnik de élőben nem az :rolleyes: Tán a Klinikai gumisnál tetetted fel őket?
Opeles90 Elküldve Július8, 2010 Elküldve Július8, 2010 Tán a Klinikai gumisnál tetetted fel őket? Ő csinálta a generált is, meg Ő tartja karban az autót. Eddig mindenhol jó, sőt nagyon-nagyon jó munkát végzett.
Zolka Elküldve Július8, 2010 Elküldve Július8, 2010 Ő csinálta a generált is, meg Ő tartja karban az autót. Eddig mindenhol jó, sőt nagyon-nagyon jó munkát végzett. Ő jár azzal az ültetett Trabival is?
Opeles90 Elküldve Július8, 2010 Elküldve Július8, 2010 Ő jár azzal az ültetett Trabival is? Van neki 2 trabija, meg egy VW passatja.
Pötty86 Elküldve Július8, 2010 Elküldve Július8, 2010 Hmmm.... Hátsó télifelnijeimet ilyenre csináltam meg. Amióta nekem is fent voltak...egyre több ilyet láttam. Ugyanígy 1es golf felni, ezekkel a színekkel. :rolleyes: Na ilyenre gondoltam igen,csak a polír része tükör polír <_<
Pötty86 Elküldve Július8, 2010 Elküldve Július8, 2010 Van neki 2 trabija, meg egy VW passatja. És a trabiban a képen milyen motor van ,hogy így meg kellett dönteni a kereket? :rolleyes: Vagy csak eltörött? <_<
Zolka Elküldve Július8, 2010 Elküldve Július8, 2010 Van neki 2 trabija, meg egy VW passatja. Azt a Trabit, ami látszik a képeden, majdnem minden reggel látom eltépni a házunk elött, meg kb 2 hete láttam a te verdádat is itt elsuhanni. :rolleyes:
Pötty86 Elküldve Július8, 2010 Elküldve Július8, 2010 Még eszemben van,megkérdem hogy nem e tud valaki plexi rudat? 1 cm vastag kellene,tömör, kb. 1méter!
Opeles90 Elküldve Július8, 2010 Elküldve Július8, 2010 Azt a Trabit, ami látszik a képeden, majdnem minden reggel látom eltépni a házunk elött, meg kb 2 hete láttam a te verdádat is itt elsuhanni. :rolleyes: Hol? Mikor? -_- Azt a Trabit, ami látszik a képeden, majdnem minden reggel látom eltépni a házunk elött, meg kb 2 hete láttam a te verdádat is itt elsuhanni. <_< Ami az előbb volt betéve ilyen ultrabrutál ültetés, meg ami az astrám mögött áll nem ugyanaz.
Zolka Elküldve Július8, 2010 Elküldve Július8, 2010 Hol? Mikor? :rolleyes: Nem emlékszem már pontosan, de úgy kb 2 hete este felé, olyan 7-8 körül, gondolom Faterod vezette mert bajsza volt! <_< Szerk.: az Csokonai sulival szemben
Pötty86 Elküldve Július8, 2010 Elküldve Július8, 2010 Nem emlékszem már pontosan, de úgy kb 2 hete este felé, olyan 7-8 körül, gondolom Faterod vezette mert bajsza volt! <_< Szerk.: az csokonai sulival szemben Szerintem Opeles volt,csak megöregedett a vizsgák miatt :rolleyes:
Opeles90 Elküldve Július8, 2010 Elküldve Július8, 2010 Nem emlékszem már pontosan, de úgy kb 2 hete este felé, olyan 7-8 körül, gondolom Faterod vezette mert bajsza volt! :) Szerk.: az Csokonai sulival szemben Igen biztos,sőt tuti. Van hogy vissza kell mennie melóba, és olyankor este fél8 körül végez, és akkor gyün haza. Szerintem Opeles volt,csak megöregedett a vizsgák miatt :rolleyes: áááá... <_< már Júni 1.-én megvolt az uccsó vizsgám -_- Az a durva amikor fater felveszi a fekete napszemüvegét, ... :D Kemény tud lenni. Olyan mint az öreg chopperes Paul Teutul. B)
Zsoltee Elküldve Július8, 2010 Elküldve Július8, 2010 És a trabiban a képen milyen motor van ,hogy így meg kellett dönteni a kereket? :rolleyes: Vagy csak eltörött? :D Szerintem nem a motor fajtája határozza meg az ültetés mértékét, hanem a tulaj elmebetegsége. Erről a trabiról van videó tyutyubon, alig bír megfordulni a sima aszfalton, mert leér az alja mindig. <_< Láss csodát, zweitakt -_-
Zolka Elküldve Július8, 2010 Elküldve Július8, 2010 Igen biztos,sőt tuti. Van hogy vissza kell mennie melóba, és olyankor este fél8 körül végez, és akkor gyün haza. áááá... :rolleyes: már Júni 1.-én megvolt az uccsó vizsgám <_< Az a durva amikor fater felveszi a fekete napszemüvegét, ... -_- Kemény tud lenni. Olyan mint az öreg chopperes Paul Teutul. :D Te még nem láttad a városban az én verdámat? szerk: na jó, beismerem, téged egyszerűbb felismerni, a te autódon kivül még csak egy tetősín nélküli fehér f astrát láttam eddig Debrecenben
Opeles90 Elküldve Július8, 2010 Elküldve Július8, 2010 Te még nem láttad a városban az én verdámat? szerk: na jó, beismerem, téged egyszerűbb felismerni, a te autódon kivül még csak egy tetősín nélküli fehér f astrát láttam eddig Debrecenben Rendszámodat ha tudnám, lehet beugrana. Van 1 jópár astra amit így "rendszámra" ismerek. Pl Piros sedan..GVG, GHW-t is
Dáwid Elküldve Július8, 2010 Elküldve Július8, 2010 na fent vannak az új felnik/gumik 165/80 R13 http://kep.psharing.com/387970.jpg http://kep.psharing.com/387971.jpg Képen olyan vaskosnak tűnik de élőben nem az <_< 185/70 14 :rolleyes: -_- Tudom hogy nem váltóméret, ne szójjábe!! :D
Opeles90 Elküldve Július8, 2010 Elküldve Július8, 2010 185/70 14 :rolleyes: -_- http://pics.coldline.hu/pics/59425-20100708-kjuDGO.jpg http://pics.coldline.hu/pics/59426-20100708-qcpH7x.jpg Tudom hogy nem váltóméret, ne szójjábe!! :D Mi van az első képen az ablakkal?? <_<
Dáwid Elküldve Július8, 2010 Elküldve Július8, 2010 Mi van az első képen az ablakkal?? :rolleyes: Föl van húzva, meg le van mosva. Mi egyéb lenne? <_< -_- :D
Zolka Elküldve Július8, 2010 Elküldve Július8, 2010 Február óta ott figyel a garázsban, csak fel kéne tenni! :rolleyes:
Opeles90 Elküldve Július8, 2010 Elküldve Július8, 2010 Föl van húzva, meg le van mosva. Mi egyéb lenne? :rolleyes: <_< :D De nem úgy...ott a hátsóajtónál valami fehér van rajta NAgyítva olyan mint 1 mosolygó póló -_-
Pötty86 Elküldve Július8, 2010 Elküldve Július8, 2010 Szerintem nem a motor fajtája határozza meg az ültetés mértékét, hanem a tulaj elmebetegsége. Erről a trabiról van videó tyutyubon, alig bír megfordulni a sima aszfalton, mert leér az alja mindig. <_< Láss csodát, zweitakt -_- Rosszul fogalmaztam :rolleyes: ,arra gondolok hogy olyan böszmén veszi be a a kanyarokat hogy meg kell dönteni a kerekeket befele :D egyébként elmebeteg,ezzel nem megy sokat gondolom :)
öcsibácsi Elküldve Július8, 2010 Elküldve Július8, 2010 Laci erre fele jöttél volna a Balatonra és 175/65 R14-en mehettél volna nyaralni. Ez váltóméret. :rolleyes:
Recommended Posts