Dáwid Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Bele kell kapaszkodni és kész <_< Jah, hogy azt nem fejjel kell? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Jah, hogy azt nem fejjel kell? :rolleyes: Lehet úgy is, de akkor utánna nem a helyet kell lehúzni <_< -_- ui: ahelyett, hogy örülnél, hogy van rajta szivacs :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Lehet úgy is, de akkor utánna nem a helyet kell lehúzni <_< -_- ui: ahelyett, hogy örülnél, hogy van rajta szivacs :) Az tényleg jó pont volt mondjuk. Meg az is hogy ha ezen az akadályon átverekedtem magam, akkor utána általában várt ott üres csócsó-asztal B) Amúgy bírtam mind a két helyet, csak mostanában fontosabb dolgokra sem jut, úgyhogy hanyagolom ezeket :D :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Bele kell kapaszkodni és kész <_< :rolleyes: Akkor Tarzanosat is lehet játszani ??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 :rolleyes: Akkor Tarzanosat is lehet játszani ??? Amíg meg nem látják addig biztos <_< -_- Ha meglátták akkor meg Forest Gump-osat kell játszani :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 :rolleyes: Akkor Tarzanosat is lehet játszani ??? Na ezt nem próbáltam még, de belekapaszkodva kicsit nehéz beverni a fejét az embernek <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Na ezt nem próbáltam még, de belekapaszkodva kicsit nehéz beverni a fejét az embernek :rolleyes: <_< Nincs lehetetlen -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 akinek van fészbúúk :rolleyes: http://www.facebook.com/pages/I-OPEL/114372478610497 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Klikk ide! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Klikk ide! <_< Akkor itt egy másik, de talán még látványosabb, Ő a Tacoma híd vagy népnyelven Galoppozó Gertrúd. Van ami szimplán tervezési vagy szerkezeti hiba, de a szélsőséges időjárás is betesz nekik. Sokáig nem bírják az ilyen jellegű terhelést. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Hogyne emlékeznék :) Tényleg... Karcsit mostanában csak olvasgatni látom időnként, de egyébként nagyon standby-ban van. :rolleyes: Mi lett vele? :D Már nekem is feltűnt, hogy mostanában nem sokat beszél velünk. -_- Karcsi! Igaz, hogy a letolásokról szivesen lemondanánk, de olyan jó volt amikor sűrűbben "jöttél" és együtt nevettél velünk valami jobban sikerült poénon. Hiányzol ám! <_< Komolyan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 <_< Aha....szóval Te voltál! Légyszi neved, címed Pü-ben, küldöm a számlát :D :D B) Még fiatal voltam és meggondolatlan B) :rolleyes: -_- :D Amúgy ez a hagyományos piros lift volt.ami majdnem minden panelben van, és indulásnál ilyen fura hangot ad ki...Nem jut eszembe a neve.. Van benne O betű :) Valami Opus vagy Otis vagy ilyesmi Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Akkor itt egy másik, de talán még látványosabb, Ő a Tacoma híd vagy népnyelven Galoppozó Gertrúd. Van ami szimplán tervezési vagy szerkezeti hiba, de a szélsőséges időjárás is betesz nekik. Sokáig nem bírják az ilyen jellegű terhelést. :rolleyes: megdöbbentő látvány.. <_< azért viszonylag hosszú ideig bírta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Sziasztok! Tegnap voltam a bontóban belső visszapillantóért 2500Ft-ot kérnének érte. De nem olyan mint ami nekem volt az astrában, csináltam képet róla hátha valaki tudja, hogy ez miből származik. Nem túl jó kép de kivehető. http://pics.coldline.hu/pics/59150-20100708-QdEmIw.jpg http://pics.coldline.hu/pics/59151-20100708-Vh4HDJ.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Sziasztok! Tegnap voltam a bontóban belső visszapillantóért 2500Ft-ot kérnének érte. De nem olyan mint ami nekem volt az astrában, csináltam képet róla hátha valaki tudja, hogy ez miből származik. Nem túl jó kép de kivehető. http://pics.coldline.hu/pics/59150-20100708-QdEmIw.jpg http://pics.coldline.hu/pics/59151-20100708-Vh4HDJ.jpg Mindenek előtt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Már nekem is feltűnt, hogy mostanában nem sokat beszél velünk. <_< Karcsi! Igaz, hogy a letolásokról szivesen lemondanánk, de olyan jó volt amikor sűrűbben "jöttél" és együtt nevettél velünk valami jobban sikerült poénon. Hiányzol ám! :rolleyes: Komolyan. Úgy tudom, hogy jár dolgozni. Gondolom igy kevesebb ideje marad "ránk". Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Hát ezt látnotok kell :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Hát ezt látnotok kell :rolleyes: Nemtudom mi ez de a zene jó alatta <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Nemtudom mi ez de a zene jó alatta :rolleyes: Snap - Rhythm Is A Dancer Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Snap - Rhythm Is A Dancer Ez még a null km-es F Astrák idejéből való :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Scrat Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Sziasztok! Viszonylag friss Astra tulajdonos vagyok. Nem tudom hol kereshetnék Astra F Caravan-hoz csomagtérrolót. Voltam pár bontóban de egy szottyad, kopot retekért akart a figura 15e Forintot. Segítségeteket előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Sziasztok! Viszonylag friss Astra tulajdonos vagyok. Nem tudom hol kereshetnék Astra F Caravan-hoz csomagtérrolót. Voltam pár bontóban de egy szottyad, kopot retekért akart a figura 15e Forintot. Segítségeteket előre is köszönöm. Helló, vatera.hu, duen.hu, racing-bazar.hu mondjuk. http://racing-bazar.hu/alkatresz/belter/op...gter_rolo_elado Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Sziasztok! Viszonylag friss Astra tulajdonos vagyok. Nem tudom hol kereshetnék Astra F Caravan-hoz csomagtérrolót. Voltam pár bontóban de egy szottyad, kopot retekért akart a figura 15e Forintot. Segítségeteket előre is köszönöm. Hali. Raccsingbazáron láttam nem is rég 8-ért egy nagyon szépet. Elfogadhatóan szépet meg 5-6 körül. Van, csak keresni kell. B) Mindenek előtt... degeccc.... :rolleyes: <_< -_- Ez még a null km-es F Astrák idejéből való :) A "zenészek" nagy része azóta is azokból az időkből csórt alapokból él :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Nincs valakinek egy feleslegessé vált tetőcsomagtartója 5-ajtós Astrára? Tehát az a fajta, amit azokba az elcsúsztatható helyekbe lehet rögzíteni a tetőn. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Hogyne emlékeznék :) Tényleg... Karcsit mostanában csak olvasgatni látom időnként, de egyébként nagyon standby-ban van. :rolleyes: Mi lett vele? -_- ... A Karcsi túl fáradt, ahhoz, hogy irkáljon. <_< Unja a felesleges szófosást. Vhogy úgy. :D Óóó, már hiányzott! B) Itt legalább van élet. B) Mi hiányzott??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts