spzoli Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 amugy nagyon szar meccs volt Már az első félidő is kínszenvedés volt...nem is néztem tovább. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Hmm, tudja a franc. Kéne már vmi mozgolódás. :rolleyes: Neked áll a szokásos züllés? <_< Szombaton Gellérték lent vboltak ZP-ben lenéztem hozzájuk. Szólhattam volna, csak fél 2 vót -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Szombaton Gellérték lent vboltak ZP-ben lenéztem hozzájuk. Szólhattam volna, csak fél 2 vót :rolleyes: <_< Na jó, ez a lenézek hirtelen nálam annyira nem hirtelen. -_- Szombat este -vasárnap hajnalról van szó? Mert akkor nagyon álmos voltam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Most meg kémikus lett... Komolyan leverné meggájvert :rolleyes: jaja <_< De azt kuvára nem értem, hogy most ez mi volt???? van ilyen város ami 1ik fele üres,zord,tele veszélyekkel, aztán mászkálsz 1 gyárba,csöveken ereszkedsz, felborult autóban alszol bebújsz 1 csatornába...és kijössz a város népes oldalán? Azért néznék ha mégis lenne ilyen és 1 ilyen kukabúvár kibújna a csatornából...és örvendezne hogy túlélte. Feltenném neki a kérdést, hogy akkor minek másztál be? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Na jó, ez a lenézek hirtelen nálam annyira nem hirtelen. :rolleyes: Szombat este -vasárnap hajnalról van szó? Mert akkor nagyon álmos voltam. <_< Jahh pénteken sörözés-pezsgőzés volt a már említett bótban -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Jahh pénteken sörözés-pezsgőzés volt a már említett bótban <_< Mint a Family Guy-ban ,mikor a pincéből magán kocsmát csinált Peter ? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Jahh pénteken sörözés-pezsgőzés volt a már említett bótban <_< Majd megdumáljuk. Akár egy morrisonsos heringparty is beleférhet. -_- Mint a Family Guy-ban ,mikor a pincéből magán kocsmát csinált Peter ? :rolleyes: Szesztilalom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 jaja :rolleyes: De azt kuvára nem értem, hogy most ez mi volt???? van ilyen város ami 1ik fele üres,zord,tele veszélyekkel, aztán mászkálsz 1 gyárba,csöveken ereszkedsz, felborult autóban alszol bebújsz 1 csatornába...és kijössz a város népes oldalán? Azért néznék ha mégis lenne ilyen és 1 ilyen kukabúvár kibújna a csatornából...és örvendezne hogy túlélte. Feltenném neki a kérdést, hogy akkor minek másztál be? Igen... én is azt néztem hogy túl egyszerű lett volna az első széles utcán elsétálni addig amíg életet talál... <_< Ez a város meg... Hát tudod, elfelejtették az ott lakók hogy van egy másik fele is. Valaki elírta a GPS térképeket, és a hülye amcsik akkor már azt sem tudják hogy létezik. Aki ott lakott az is biztos letöltötte a legújabb térképfrissítést, beütötte az otthoni címét, és nem adott rá találatot. "jah... hát akkor nem ott lakom, keresek mésikat" és elköltözött a másik oldalra -_- így meg kihalt az a fele. Képzeld mekkora hír lesz ha valaki megtalálja. B) zépé... morrisons... mennyi pénze van egyeseknek... (rajtam kívül mindenkinek :D B) :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Igen... én is azt néztem hogy túl egyszerű lett volna az első széles utcán elsétálni addig amíg életet talál... :rolleyes: Ez a város meg... Hát tudod, elfelejtették az ott lakók hogy van egy másik fele is. Valaki elírta a GPS térképeket, és a hülye amcsik akkor már azt sem tudják hogy létezik. Aki ott lakott az is biztos letöltötte a legújabb térképfrissítést, beütötte az otthoni címét, és nem adott rá találatot. "jah... hát akkor nem ott lakom, keresek mésikat" és elköltözött a másik oldalra <_< így meg kihalt az a fele. Képzeld mekkora hír lesz ha valaki megtalálja. B) zépé... morrisons... mennyi pénze van egyeseknek... (rajtam kívül mindenkinek -_- B) :D ) Jártok a morrisons-ba ?:):O Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Igen... én is azt néztem hogy túl egyszerű lett volna az első széles utcán elsétálni addig amíg életet talál... -_- Ez a város meg... Hát tudod, elfelejtették az ott lakók hogy van egy másik fele is. Valaki elírta a GPS térképeket, és a hülye amcsik akkor már azt sem tudják hogy létezik. Aki ott lakott az is biztos letöltötte a legújabb térképfrissítést, beütötte az otthoni címét, és nem adott rá találatot. "jah... hát akkor nem ott lakom, keresek mésikat" és elköltözött a másik oldalra :D így meg kihalt az a fele. Képzeld mekkora hír lesz ha valaki megtalálja. :D zépé... morrisons... mennyi pénze van egyeseknek... (rajtam kívül mindenkinek :) :P B) ) B) :D :D Nem csípem az amcsikat :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Zp aztán tényleg drága hely..főleg a beugró. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Zp aztán tényleg drága hely..főleg a beugró. :D Nem a beugró, hanem a bent-tartózkodás-folyadékpótlás. Vagy csak a barátnőm iszik ennyit? :) :rolleyes: <_< B) (pfúúú ez szemétség volt... még jó hogy mostanában nem olvassa a fórumot -_- ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Jártok a morrisons-ba ?<_<:O Én már nem. És régebben is csak 2-be :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Nem a beugró, hanem a bent-tartózkodás-folyadékpótlás. Vagy csak a barátnőm iszik ennyit? :) <_< -_- B) (pfúúú ez szemétség volt... még jó hogy mostanában nem olvassa a fórumot :D ) Nem mondtad még neki, hogy nem ott kell kezdeni az ivást? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Nem mondtad még neki, hogy nem ott kell kezdeni az ivást? :rolleyes: De hogyha nem én viszem, hanem ott találkozunk, akkor én sem mehetek alapozás után, mert nem áll szóba velem, és ő is hülye lesz addig kezdeni, amíg nem én fizetem <_< -_- Amúgy se szeretem azt a helyet mert egyszer belehullottam a medencébe, egyszer meg letettem magam a terasz lépcsőről, kicsit gyorsabban mint terveztem. Haragszom rá :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 ....Majd megdumáljuk. Akár egy morrisonsos heringparty is beleférhet. :rolleyes:.... Melegben már elég necces lent lenni <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Hívtak engem is csomószor Zp-be meg Morrisonsba de soha nem mentem. Lehet akkor mentem volna ha tudom hogy cartársak is járnak oda! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 De hogyha nem én viszem, hanem ott találkozunk, akkor én sem mehetek alapozás után, mert nem áll szóba velem, és ő is hülye lesz addig kezdeni, amíg nem én fizetem :rolleyes: <_< Amúgy se szeretem azt a helyet mert egyszer belehullottam a medencébe, egyszer meg letettem magam a terasz lépcsőről, kicsit gyorsabban mint terveztem. Haragszom rá -_- Bazzzz :) Megvillantál mi? B) Melegben már elég necces lent lenni B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Hívtak engem is csomószor Zp-be meg Morrisonsba de soha nem mentem. Lehet akkor mentem volna ha tudom hogy cartársak is járnak oda! Menjél, sok hülye van mind2 helyen. :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Vagy mégjobb....megfogjuk a lift ajtót...esetleg kitámasztjuk, és úgymarad.. -_- és a lift is marad az emeleten amíg valaki be nem csukja <_< :rolleyes: Aha....szóval Te voltál! Légyszi neved, címed Pü-ben, küldöm a számlát B) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Bazzzz :D Megvillantál mi? :) :rolleyes: Ha azt nézzük, sosem foglalkozott még annyi csaj velem egyszerre mint akkor amikor le"jöttem" a lépcsőn B) <_< -_- B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Menjél, sok hülye van mind2 helyen. :rolleyes: <_< A hülye alatt mit értesz ? -_- Kötekedős barmok? Köcsögök? Emósok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 ....Amúgy se szeretem azt a helyet mert egyszer belehullottam a medencébe, egyszer meg letettem magam a terasz lépcsőről, kicsit gyorsabban mint terveztem. Haragszom rá :rolleyes:.... Erről abszolút a hely tehet <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Erről abszolút a hely tehet -_- :D Persze. Miért mire gondoltál? <_< Morrisons2-ben is a ruhatár felé vezető lépcsőn fejeltem meg minden egyes pénteken azt a b-zi csövet. :rolleyes: Nem való nekem ilyen veszélyes hely. Maradok a söröcskémmel a szobámban :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Persze. Miért mire gondoltál? <_< Morrisons2-ben is a ruhatár felé vezető lépcsőn fejeltem meg minden egyes pénteken azt a b-zi csövet. :rolleyes: Nem való nekem ilyen veszélyes hely. Maradok a söröcskémmel a szobámban -_- Bele kell kapaszkodni és kész :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts