Mester91 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Nagyon nem úgy gondoltam hogy a Spanyolok rúgnak :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 UGYE HOGY UGYE? Az a polip tud valamit. :rolleyes: <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Jesz :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 0-0 Amúgy meg index.hu online :) :rolleyes: :D jólvan naa.. <_< csak hirtelen úgy meglepődtem ahogy írtad.. -_- de már rajt vagyok az indexen.. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 UGYE HOGY UGYE? Az a polip tud valamit. :rolleyes: <_< -_- Még van hátra 15 perc :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Dávid Emlékszel amikor még ősszel Novyval meg Lalival linkeltük befele az "öreg" oldalakat? :D Szegény Karcsi kitörölt vagy 20-30 hozzászólást <_< Hogyne emlékeznék B) Tényleg... Karcsit mostanában csak olvasgatni látom időnként, de egyébként nagyon standby-ban van. :rolleyes: Mi lett vele? -_- Nem kell, már nem tudok mit csinálni vele B) Nem hiszem hogy bele kötnek, hiszen semmi olyasmi nem látszódik. Mintha nagyon nagyon lenge melltartóba meg bugyiba lenne, nincs ebbe semmi rossz. SZERINTEM :D Szerkesztés gombod van amúgy :P De szerintem sem lesz, csak kötözködtünk :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Hogyne emlékeznék :D Tényleg... Karcsit mostanában csak olvasgatni látom időnként, de egyébként nagyon standby-ban van. :rolleyes: Mi lett vele? <_< Szerkesztés gombod van amúgy B) De szerintem sem lesz, csak kötözködtünk B) -_- :) Unja a felesleges szófosást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Hogyne emlékeznék :D Tényleg... Karcsit mostanában csak olvasgatni látom időnként, de egyébként nagyon standby-ban van. :rolleyes: Mi lett vele? <_< Csináltunk 1 jópár hülyeséget... -_- Bár 1 akkoris volt amikor találkozón voltál itt. Akkor meg Tibi alakított nagyot :D :) B) B) Az kemény volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Csináltunk 1 jópár hülyeséget... :rolleyes: Bár 1 akkoris volt amikor találkozón voltál itt. Akkor meg Tibi alakított nagyot <_< -_- :D :) Az kemény volt Tudom. Már ott voltam délelőtt Debrecenben, de este Sanciból kiborult hogy mi volt a fórumon napközben B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Tudom. Már ott voltam délelőtt Debrecenben, de este Sanciból kiborult hogy mi volt a fórumon napközben <_< -_- :D őőő...van a Discoveryn most Bear Grylls... Ugye mindíg a vadonban van. Most városban túlélősködik... :rolleyes: Egy felborult kocsiban aludt a előbb most meg talált Oxigént meg Acetilént és felrobbantott 1 konténert... Kirobbantotta vele 1 ház ajtót. Ő mostmár úgy látom Chuck Norris, Macgyver, és hogy városban mászkál...így már hajléktalan is. Jobb tetszik amikor a vadonban van. Most oszlopokon mászkál.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Mit csinál ez a Kassai? :rolleyes: Simán 11-est adtam volna, hiszen ez gól helyzet lett volna <_< ááá Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Unja a felesleges szófosást. Óóó, már hiányzott! :rolleyes: Itt legalább van élet. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Mit csinál ez a Kassai? :rolleyes: Simán 11-est adtam volna, hiszen ez gól helyzet lett volna <_< ááá Össze-vissza futkos, szerintem ő a bíró -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 :D :) őőő...van a Discoveryn most Bear Grylls... Ugye mindíg a vadonban van. Most városban túlélősködik... <_< Egy felborult kocsiban aludt a előbb most meg talált Oxigént meg Acetilént és felrobbantott 1 konténert... Kirobbantotta vele 1 ház ajtót. Ő mostmár úgy látom Chuck Norris, Macgyver, és hogy városban mászkál...így már hajléktalan is. Jobb tetszik amikor a vadonban van. Most oszlopokon mászkál.. Most majd a városból menekül meg az erdőbe? -_- B) Ha a sivatagban kígyóbőrbe brunyált hogy megigya, akkor itt majd eldobott kólásdobozzal fogja csinálni... :rolleyes: Egy párszor megnéztem, aztán már csak röhögni... A semmi közepén TALÁL egy csónakot, és két VADI ÚJ lapátot, csak hogy legyen mivel hazaevezni. Most odakapcsoltam... Úgylátom éppen Yamakasit játszik B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Óóó, már hiányzott! <_< Itt legalább van élet. -_- Csak neked. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Csak neked. <_< 1 tíz oldallal ezelőtt írtam neked egy kérdést :rolleyes: Hétvégén valami mozgolódás ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 a fenébe :rolleyes: ki estünk <_< áááááááááááááh -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 ajj :'( Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Csak neked. <_< Szerintem ne tedd fel körkérdésnek, csalódnál... :rolleyes: Aztán meg nem mintha nem lennél benne Te is. -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 KIKAPTAK A SVÁBOK!! :rolleyes: <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Veszek egy polipot, és nyerek a lottón. :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 1 tíz oldallal ezelőtt írtam neked egy kérdést :rolleyes: Hétvégén valami mozgolódás ? Hmm, tudja a franc. Kéne már vmi mozgolódás. <_< Neked áll a szokásos züllés? -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Most majd a városból menekül meg az erdőbe? -_- :D Ha a sivatagban kígyóbőrbe brunyált hogy megigya, akkor itt majd eldobott kólásdobozzal fogja csinálni... <_< Egy párszor megnéztem, aztán már csak röhögni... A semmi közepén TALÁL egy csónakot, és két VADI ÚJ lapátot, csak hogy legyen mivel hazaevezni. Most odakapcsoltam... Úgylátom éppen Yamakasit játszik :) B) IGen... B) Gyárban yamakasizik.. Az előbb esővizet gyűjtött valami műanyag akármibe. meg galambtojást evett...héjastól... :rolleyes: Mondja: "megehetjük ha nem romlott vagy záptojás" Erre szájafeléteszi és hopp már héjastól be is kapta :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 IGen... <_< Gyárban yamakasizik.. Az előbb esővizet gyűjtött valami műanyag akármibe. meg galambtojást evett...héjastól... :rolleyes: Mondja: "megehetjük ha nem romlott vagy záptojás" Erre szájafeléteszi és hopp már héjastól be is kapta -_- :D Most meg kémikus lett... Komolyan leverné meggájvert :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 amugy nagyon szar meccs volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts