Opeles90 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 nem 1 B) Én 1et láttam eddig 1 jópár helyen feltöltve B) ( nem mintha érdekelne :rolleyes: és tegye fel a kezét aki soha nem néz ilyet :D ) nem egy nagy hiresség. törpe mellek nélkül hangár pinával :D Jössz 1 monitorral b+ <_< -_- :D :) Telibeköptem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 <_< -_- Ki nem? 1 videója fent van a neten :D De lehet nem 1re gondolunk... :rolleyes: de sztem igen Sokszor 1 :D Befutott a drága. Szerintem ő futotta be a legnagyobb karriert a suliból :) B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Én 1et láttam eddig 1 jópár helyen feltöltve :D ( nem mintha érdekelne :rolleyes: és tegye fel a kezét aki soha nem néz ilyet :D ) Jössz 1 monitorral b+ :) B) B) :D Telibeköptem Kérjek neked dedikált dvd-t? <_< -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Kérjek neked dedikált dvd-t? :rolleyes: <_< -_- őőő... Nem mondok semmit mert néha barátné olvassa a fórumot Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Mivel látom, nem igazán vágod a témát -_- :D :) Már bocs de tartok tőle, hogy az utóbbi 4 évben több(féle) motor- és hajtómű olajat láttam mint itt az összes topictárs együttesen :D nem csak aszfaltot gyártok hanem vezető-gépész is vagyok a cégnél avagy a gépekkel én (is) foglalkozok, soroljam tovább? :rolleyes: Szerintem hagyjuk B) úgy sejtem mindketten okosabbak vagyunk a másiknál B) csak én nem megmagyarázni akarok dolgokat hanem az embereket rávezetni, hogy ne a "készet" várják.. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Akárcsak nekem :rolleyes: a bringámon én se tudok hátulra blokkoló féket csinálni csak előre -de az nagyon fog :) 1x sikerült is egy kanyarban taknyolnom vele :D a kocsi szintén ugyanez csak ott a kézi nemigazán akar 40-50-es menet közben nagyon blokkolni de amúgy baromi jót fog a 4 <_< főleg ha bal tappanccsal lépek bele.. B) B) Lefestettem a versenybringám, és fordítva raktam vissza a fékbowdeneket, gondoltom majd megszokom. Aztán egyszer jöttem haza ezerrel, a házunk előtt kint volt a szomszéd csaj a barátnőivel, gondoltam faralok egy faxányossat, és én lepödtem meg a legjobban amikor megállt az elsőkerék, és átfordultam. :D Csak a kisújjam tört el. Mehettem be az asszonyhoz a kórházba. -_- :D Szóltak, ogy reggel visszük alétrát, ne felejsem el kihozni. Ahogy elképzelem magam rövidnaciban, polóban, bakancsban, egy "Balaton" feliratú kalapban napszemcsivel, az egyik kezemben egy hűtőtáskával, a másikban egy 3X9 fokos alulétrával, hááát, lehet torlódás lesz az úton, amikor kiállok várni a kocsit. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 -_- :D :) Már bocs de tartok tőle, hogy az utóbbi 4 évben több(féle) motor- és hajtómű olajat láttam mint itt az összes topictárs együttesen :P nem csak aszfaltot gyártok hanem vezető-gépész is vagyok a cégnél avagy a gépekkel én (is) foglalakozok, soroljam tovább? :rolleyes: Szerintem hagyjuk :D úgy sejtem mindketten okosabbak vagyunk a másiknál B) csak én nem megmagyarázni akarok dolgokat hanem az embereket rávezetni, hogy ne a "készet" várják.. <_< Úgyis csak az olajat olvassa, másrészt meg a TC jobban tudja. Ne kötekedj már itt az alig pár10 éves tapasztalatoddal. Őt nem lehet félrevezetni :P :D B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 B+ Zotya :rolleyes: <_< leestem a fotelből.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Lefestettem a versenybringám, és fordítva raktam vissza a fékbowdeneket, gondoltom majd megszokom. Aztán egyszer jöttem haza ezerrel, a házunk előtt kint volt a szomszéd csaj a barátnőivel, gondoltam faralok egy faxányossat, és én lepödtem meg a legjobban amikor megállt az elsőkerék, és átfordultam. :) Csak a kisújjam tört el. Mehettem be az asszonyhoz a kórházba. :rolleyes: B) Szóltak, ogy reggel visszük alétrát, ne felejsem el kihozni. Ahogy elképzelem magam rövidnaciban, polóban, bakancsban, egy "Balaton" feliratú kalapban napszemcsivel, az egyik kezemben egy hűtőtáskával, a másikban egy 3X9 fokos alulétrával, hááát, lehet torlódás lesz az úton, amikor kiállok várni a kocsit. <_< megnéztem volna azt az esést... B) :D -_- :D azóta már minden út előtt fék ellenőrzés van igaz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Ő a Medison Parker? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Ő az... de ezt gyorsan vedd ki mert lesz nemulas szerintem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Ő a Medison Parker? :D Ő. De ezért úgy megmoderálnak hogy még az avatarodon is beremegnek az ablakok :rolleyes: <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Ő. De ezért úgy megmoderálnak hogy még az avatarodon is beremegnek az ablakok :rolleyes: <_< -_- Ki takartam minden olyasmit ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Ő az... de ezt gyorsan vedd ki mert lesz nemulas szerintem Na ez sem Zotya ízlése. :rolleyes: <_< Nagyon fukarul osztották neki a cicit. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Ki takartam minden olyasmit ! -_- igen..de sztem ez a kép lényegén nem változtat..! :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Nahh, alakul a mecccs :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Nahh, alakul a mecccs :rolleyes: miért mi történt mennyi?? <_< messze a TV! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Na ez sem Zotya ízlése. :rolleyes: <_< Nagyon fukarul osztották neki a cicit. :D Majd becsukja a szemét -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 miért mi történt mennyi?? :rolleyes: messze a TV! 0-0 Amúgy meg index.hu online <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Ki takartam minden olyasmit ! :D Küldök róla visszafogottam képet, és cseréld ki a linket :rolleyes: <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Dávid Emlékszel amikor még ősszel Novyval meg Lalival linkeltük befele az "öreg" oldalakat? <_< Szegény Karcsi kitörölt vagy 20-30 hozzászólást :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Küldök róla visszafogottam képet, és cseréld ki a linket :rolleyes: <_< -_- Nem kell, már nem tudok mit csinálni vele :D Nem hiszem hogy bele kötnek, hiszen semmi olyasmi nem látszódik. Mintha nagyon nagyon lenge melltartóba meg bugyiba lenne, nincs ebbe semmi rossz. SZERINTEM :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Nem kell, már nem tudok mit csinálni vele :rolleyes: Nem hiszem hogy bele kötnek, hiszen semmi olyasmi nem látszódik. Mintha nagyon nagyon lenge melltartóba meg bugyiba lenne, nincs ebbe semmi rossz. SZERINTEM <_< Rossz az biztos nincs benne -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Rossz az biztos nincs benne <_< Mindegy, ha meg büntetnek vállalom a felelőséget :rolleyes: Nem lesz itt semmi baj....viszont most már jól jönne egy gól, mert izgi a meccs! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Mindegy, ha meg büntetnek vállalom a felelőséget :D Majd küldik a csekket :rolleyes: <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts