Tiv. Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Nálunk a suliba meg 1 csaj volt akit Grincsnek hívtunk...és hasonlított rá :rolleyes: Mi a suliban egy csajt, büdöskének. És az is volt. <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Norbi! akkor több ilyen olálkodik város szerte :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 vámos tibi volt sulim igazgatója -_- ha már az nemmegy neki legalább ebben jó :D meg lehet jobban is jár! :rolleyes: <_< bár nem tudom de kíváncsi lennék rá mennyit kaphatnak ezért a meccsért meg úgy a többiért is! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Mi a suliban egy csajt, büdöskének. És az is volt. :) B) :rolleyes: <_< -_- Mikor csíkot húz maga után... és tudod hogy merre járt. Vagy látod hogy közelít és már akkor nagylevegő..elmegy, és utánna még 5 másodpercig nem levegővétel, aztán csak óvatosan próba... :D (de még enyhén érzed) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 meg lehet jobban is jár! :rolleyes: <_< bár nem tudom de kíváncsi lennék rá mennyit kaphatnak ezért a meccsért meg úgy a többiért is! :D még most is igazgató, csak már én nem járok gimibe -_- amúgy sztem egy iskolaigazgató nem kereshet olyan szarul Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Amikor hazamentem, anya nézett hogy :rolleyes: veled mi történt? Olyan sebekkel voltam tele Mi mint panelkölykök, ugyan ezt sík aszfalton is lazán megcsináltuk. Ha máshogy nem, akkor egymásnak mentünk <_< -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 :D :) B) Mikor csíkot húz maga után... és tudod hogy merre járt. Vagy látod hogy közelít és már akkor nagylevegő..elmegy, és utánna még 5 másodpercig nem levegővétel, aztán csak óvatosan próba... B) (de még enyhén érzed) Ne is mondd, 8 évig éltem így! Általános suliba osztály társam nem ismerte a szappan + víz mindennapos csodás hatását....hát finom volt ! <_< -_- :rolleyes: akkor több ilyen olálkodik város szerte :D :D át akarják venni a világ felett az uralmat ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Mi a suliban egy csajt, büdöskének. És az is volt. -_- :D nekem is volt egy ilyen csaj oszt.társam hála isten elment tőlünk már, büdös is volt szőrös is koszos is de amikor megszólalt... :) <_< :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Mi a suliban egy csajt, büdöskének. És az is volt. :D :) Nálunk meg volt egy Zsanika akit R!b@ncoztunk. Az is nyert. Madison Parker néven "dolgozik" B) <_< -_- B) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Mi mint panelkölykök, ugyan ezt sík aszfalton is lazán megcsináltuk. Ha máshogy nem, akkor egymásnak mentünk :rolleyes: <_< -_- :D Panel...Mama amikor még a panelba lakott (azóta visszaköltözött faluba) mindíg tesómmal a liftel szórakoztunk... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Nálunk meg volt egy Zsanika akit R!b@ncoztunk. Az is nyert. Madison Parker néven "dolgozik" B) <_< -_- B) :rolleyes: miket nem tudsz.. :D :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 miket nem tudsz.. :rolleyes: <_< B) B) Nehéz nem tudni. Utsó évben a sulit kiplakátolták a film borítójával -_- :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Nálunk meg volt egy Zsanika akit R!b@ncoztunk. Az is nyert. Madison Parker néven "dolgozik" :D <_< -_- :) :rolleyes: NEOLTS B) a kis törpe B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 <_< Panel...Mama amikor még a panelba lakott (azóta visszaköltözött faluba) mindíg tesómmal a liftel szórakoztunk... -_- Vásott kölykök. :D Aztán elromlik a lift, és vonszolhatom magam a harmadikra. :) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 NEOLTS :D a kis törpe :) Heh? Ismered? :rolleyes: <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Vásott kölykök. -_- Aztán elromlik a lift, és vonszolhatom magam a harmadikra. :D :rolleyes: Vagy mégjobb....megfogjuk a lift ajtót...esetleg kitámasztjuk, és úgymarad.. :) és a lift is marad az emeleten amíg valaki be nem csukja <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Milyen volt Réde Tiv.?? :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Heh? Ismered? :rolleyes: <_< -_- van pár közös ismerősünk, párszor buliztunk együtt Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Heh? Ismered? :rolleyes: <_< -_- lehet ő csinálta a plakátokat! :) B) :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Heh? Ismered? :rolleyes: -_- :D :) B) Ki nem? 1 videója fent van a neten B) De lehet nem 1re gondolunk... <_< de sztem igen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Milyen volt Réde Tiv.?? :rolleyes: <_< Huzatos, mint mindíg. -_- Csak fél órát voltam ott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 :rolleyes: <_< Ki nem? 1 videója fent van a neten -_- nem 1 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 nem 1 <_< Így még nem tudom kiről van szó..... lehet már láttam én is a csajt -_- :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 lehet ő csinálta a plakátokat! <_< -_- :rolleyes: :) Neeem... azt tudom ki csinálta B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Így még nem tudom kiről van szó..... lehet már láttam én is a csajt <_< :rolleyes: nem egy nagy hiresség. törpe mellek nélkül hangár pinával -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts