Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
aha..köszönöm, az igazat megvallva nem igen bízok a sportszűrőben szal akk inkább a sportdobon fogok gondolkodni <_< :rolleyes:

a kettő együtt az igazi -_-

Elküldve
szépen sorban haladunk majd lesz lehet együtt is.. :D :rolleyes: <_< :)

Én inkább azt kívánnám, ne rohadna a kicsike. Megint fel fedeztem egy lyukat ( bal hátsó kerék járatban , vagy hogy hívják ) -_-

Elküldve
Jah, mikor még nem volt motortuning...fehérvárig. :D

Te kép alapján megmondod milyen a hangja? :)

Mer' az alapjárati dörmögés jobb. Engem idegesít hogy nem hallom forgatva a videón <_< Amúgy kinek engedted meg hogy eltapossa a piros-tartományig? :rolleyes: Én vezetni is keveseket engedek, de ha azon kevesek közül is valaki elpörgeti 4e fölé, akkor még kevesebben lesznek -_-

Elküldve
Mer' az alapjárati dörmögés jobb. Engem idegesít hogy nem hallom forgatva a videón :D Amúgy kinek engedted meg hogy eltapossa a piros-tartományig? -_- Én vezetni is keveseket engedek, de ha azon kevesek közül is valaki elpörgeti 4e fölé, akkor még kevesebben lesznek :)

miért olyan kevesen vannak?? B) :rolleyes: <_< B)

Elküldve

Am meg kit érdekel, hogy terhelés nélkül mit hörög össze vissza. Mikor jó meleg volt már a rendszer, Pista meg hátul hirtelen csöndben maradt, na az a jó. :rolleyes: Csak annyit mondott. Hm, jóó. <_<

Elküldve
Am meg kit érdekel, hogy terhelés nélkül mit hörög össze vissza. Mikor jó meleg volt már a rendszer, Pista meg hátul hirtelen csöndben maradt, na az a jó. :rolleyes: Csak annyit mondott. Hm, jóó. <_<

Elől lehet még jobb a hangja -_-

Elküldve
Am meg kit érdekel, hogy terhelés nélkül mit hörög össze vissza. Mikor jó meleg volt már a rendszer, Pista meg hátul hirtelen csöndben maradt, na az a jó. :D Csak annyit mondott. Hm, jóó. :)

Az bezzeg nincs fölvéve... :rolleyes: <_< -_-

Elküldve
Elől lehet még jobb a hangja :rolleyes:

Ott simán elviselhető, bár Márk néha panaszkodott... <_< Nekem nincs semmi bajom vele, zene felejtős 130 felett. -_-

Elküldve
Lehetne ám őket hajtogatni az ágyban <_<

Azt sem tudnám melyik része melyik :rolleyes:

Ja, meg ha jön az asszony, elbújtatod a fiókban. :)

Te kép alapján megmondod milyen a hangja? -_-

Aha, szájról olvas. :D

Elküldve

Ja tényleg Zotya,nem írtál a Kisalföld egyik cikkéhez hozzászólást??

A motoroshoz,akit maga előtt tolt a merci!

Meg linkeltél egy vidit a Vágó Pistáról is :rolleyes:

Elküldve
Ja tényleg Zotya,nem írtál a Kisalföld egyik cikkéhez hozzászólást??

A motoroshoz,akit maga előtt tolt a merci!

Meg linkeltél egy vidit a Vágó Pistáról is <_<

De-de, szoktam írogatni oda is. D sajna ott is vannak modik. :rolleyes: -_-

Elküldve
De-de, szoktam írogatni oda is. D sajna ott is vannak modik. <_< :D

Akkor jól gondoltam :rolleyes: néha napján én is írok, de inkább csak olvasom minden reggel.

A vidi nagyon jó,főleg a végén a Vágó komoly,"mér csinálod ezt,mér -_- ?"

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.