Guest Sanci Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Piromániás kicsit ? -_- Pöppet.. :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 aha..köszönöm, az igazat megvallva nem igen bízok a sportszűrőben szal akk inkább a sportdobon fogok gondolkodni <_< :rolleyes: a kettő együtt az igazi -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 a kettő együtt az igazi :D szépen sorban haladunk majd lesz lehet együtt is.. -_- :rolleyes: <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 szépen sorban haladunk majd lesz lehet együtt is.. :D :rolleyes: <_< :) Én inkább azt kívánnám, ne rohadna a kicsike. Megint fel fedeztem egy lyukat ( bal hátsó kerék járatban , vagy hogy hívják ) -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Jah, mikor még nem volt motortuning...fehérvárig. :D Te kép alapján megmondod milyen a hangja? :) Mer' az alapjárati dörmögés jobb. Engem idegesít hogy nem hallom forgatva a videón <_< Amúgy kinek engedted meg hogy eltapossa a piros-tartományig? :rolleyes: Én vezetni is keveseket engedek, de ha azon kevesek közül is valaki elpörgeti 4e fölé, akkor még kevesebben lesznek -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Mer' az alapjárati dörmögés jobb. Engem idegesít hogy nem hallom forgatva a videón :D Amúgy kinek engedted meg hogy eltapossa a piros-tartományig? -_- Én vezetni is keveseket engedek, de ha azon kevesek közül is valaki elpörgeti 4e fölé, akkor még kevesebben lesznek :) miért olyan kevesen vannak?? B) :rolleyes: <_< B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 miért olyan kevesen vannak?? :) :rolleyes: <_< :D Rajtam kívül 3-an. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Am meg kit érdekel, hogy terhelés nélkül mit hörög össze vissza. Mikor jó meleg volt már a rendszer, Pista meg hátul hirtelen csöndben maradt, na az a jó. :rolleyes: Csak annyit mondott. Hm, jóó. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Am meg kit érdekel, hogy terhelés nélkül mit hörög össze vissza. Mikor jó meleg volt már a rendszer, Pista meg hátul hirtelen csöndben maradt, na az a jó. :rolleyes: Csak annyit mondott. Hm, jóó. <_< Elől lehet még jobb a hangja -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Am meg kit érdekel, hogy terhelés nélkül mit hörög össze vissza. Mikor jó meleg volt már a rendszer, Pista meg hátul hirtelen csöndben maradt, na az a jó. :D Csak annyit mondott. Hm, jóó. :) Az bezzeg nincs fölvéve... :rolleyes: <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Elől lehet még jobb a hangja :rolleyes: Ott simán elviselhető, bár Márk néha panaszkodott... <_< Nekem nincs semmi bajom vele, zene felejtős 130 felett. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Ott simán elviselhető, bár Márk néha panaszkodott... -_- Nekem nincs semmi bajom vele, zene felejtős 130 felett. :D Legközelebb majd ő ül hátra, ha úgy adódik :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 :rolleyes: <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 :rolleyes: <_< -_- Mekkora ökör :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Lehetne ám őket hajtogatni az ágyban <_< Azt sem tudnám melyik része melyik :rolleyes: Ja, meg ha jön az asszony, elbújtatod a fiókban. :) Te kép alapján megmondod milyen a hangja? -_- Aha, szájról olvas. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Aha, szájról olvas. B) végül is nem mozog akármit rá tudsz mondani vagy brümmögni! :D :) :rolleyes: <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Legközelebb majd ő ül hátra, ha úgy adódik :rolleyes: <_< Mikor mentünk sütögetni akkor elöl ültél...akkor nem volt semmi bajod. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Ja, meg ha jön az asszony, elbújtatod a fiókban. <_< Nem para,asszonykának ma mondtam,holnaptól megy jóga tanfolyamra :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Mikor mentünk sütögetni akkor elöl ültél...akkor nem volt semmi bajod. :rolleyes: Valóban <_< Hétvégén mozdulsz valamerre ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Ja tényleg Zotya,nem írtál a Kisalföld egyik cikkéhez hozzászólást?? A motoroshoz,akit maga előtt tolt a merci! Meg linkeltél egy vidit a Vágó Pistáról is :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Ja tényleg Zotya,nem írtál a Kisalföld egyik cikkéhez hozzászólást?? A motoroshoz,akit maga előtt tolt a merci! Meg linkeltél egy vidit a Vágó Pistáról is <_< De-de, szoktam írogatni oda is. D sajna ott is vannak modik. :rolleyes: -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 De-de, szoktam írogatni oda is. D sajna ott is vannak modik. <_< :D Akkor jól gondoltam :rolleyes: néha napján én is írok, de inkább csak olvasom minden reggel. A vidi nagyon jó,főleg a végén a Vágó komoly,"mér csinálod ezt,mér -_- ?" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Holnap megint megyek ábrányba. CSak most motorolajért.. Castrol magnatec 10W-40es 5 liter 4ezer forint :rolleyes: Soha nem láttam még balesetet a 48ason Pedig sokszor járkálok itt ábrányba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Holnap megint megyek ábrányba. CSak most motorolajért.. Castrol magnatec 10W-40es 5 liter 4ezer forint :rolleyes: Soha nem láttam még balesetet a 48ason Pedig sokszor járkálok itt ábrányba. Hmmm...én 7500-ért vettem az Unixba, a tecsóban viszont 15-körül van. Nem kis árréssel dolgoznak. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Holnap megint megyek ábrányba. CSak most motorolajért.. Castrol magnatec 10W-40es 5 liter 4ezer forint :rolleyes: Soha nem láttam még balesetet a 48ason Pedig sokszor járkálok itt ábrányba. postán lehet rendelni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts