Guest gorbi Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Persze ezt meg is értem, de ha én nem tudok aludni, akkor max. be kapcsolom a TV-t és nézek valami hülyeséget....bezzeg ha én élnék eggyüt az asszonnyal, nem TV-t kéne néznem ha nem tudok aludni.....stimmt ? <_< -_- Mióta megnősültem visszasírom az egyetemi koleszos éveket... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Mióta megnősültem visszasírom az egyetemi koleszos éveket... :rolleyes: bisztos vannak szép emlékek mi ? <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Közben is lehet TV-zni. :rolleyes: :D Csak azt ne próbáld ki hogy amikor lemaradsz valamiről a filmben akkor visszatekersz, mert ahogy a kezedbe kerül a távirányító csúnyán néznek, és még csúnyábbat mondanak. :) <_<) Esetleg még csúnyábbat tesznek -_- B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Esetleg még csúnyábbat tesznek <_< -_- Azt már nem próbáltam ki... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 bisztos vannak szép emlékek mi ? <_< -_- Úriember nem beszél róla :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Nem tudjuk ellenőrizni mert nem voltunk ott. :D De ha ott lettem volna, sem emlékeznék mert arra sem emlékszem én mennyit szívok :rolleyes: <_< Legközelebb szeretnél ott lenni? :D :) B) B) :D Felfüstöljük Ditát. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Azt már nem próbáltam ki... <_< Én se, és valahogy nincs is tervben -_- Amúgy is, mindig nállam van a távirányító... :D :) Úriember nem beszél róla :rolleyes: B) Akkor te olyan csávó vagy, aki nem kérdez, csak cselekszik ? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Fordítva igaz. <_< -_- :D Úgy inkább el tudom képzelni :rolleyes: Mióta megnősültem visszasírom az egyetemi koleszos éveket... :) Fúúúj, de igazi "pasis duma" volt ez. B) A vicc az, hogy akinek van felesége azért sír, akinek nincs az meg azért. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Felfüstöljük Ditát. -_- Ááá! Azt írta nem akar ott lenni. :rolleyes: Pedig kivételesen semmi félreérthetőt nem mondtam a találkozóval kapcsolatban. :D A végén eljutunk oda, hogy már poénkodni se mer velem senki. :) <_< ...és látod Dáwid, ha raksz mögé hangulatjelet, felismerhető a "titkos" rész is. B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Persze ezt meg is értem, de ha én nem tudok aludni, akkor max. be kapcsolom a TV-t és nézek valami hülyeséget....bezzeg ha én élnék eggyüt az asszonnyal, nem TV-t kéne néznem ha nem tudok aludni.....stimmt ? B) :D Meséljek? :D B) Az együtt élés feltétele a dugásnak? -_- Nah mindegy... megkezdtem az utsó sört... :rolleyes: Nem?! :) :D Úriember nem beszél róla <_< Akkor elmondod? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Ááá! Azt írta nem akar ott lenni. :rolleyes: Pedig kivételesen semmi félreérthetőt nem mondtam a találkozóval kapcsolatban. B) A végén eljutunk oda, hogy már poénkodni se mer velem senki. :D <_< ...és látod Dáwid, ha raksz mögé hangulatjelet, felismerhető a "titkos" rész is. :D :D :P Látom. Pont ezért nem teszek mögé -_- (egy időben minden hozzászólást kijelöltem, hátha van ott valami :D :) B) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Én fényképeztem egy ismerős kocsija. astra1 astar 2 astra3 astra4 Hát...Elég műanyag egy valami :D Míg még a régi rugók voltak az enyém alatt nekem is így lent volt a hátulja... :rolleyes: Nem kell ide ültetőrugó...elég párszor nagyon nagyon telecuccolni... <_< meg egy 1-2 helyen eltört rugó :) pontosabban rugók -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Reggel az M3-as elején, befelé a felüljáró felújítás és zajvédőfal építés miatti 50 Km-es sebességkorlátozásnál megint mértek. Most úgy néz ki, hogy rászálltak az ilyen helyeken való ellenőrzésre. <_< Figyeljetek nagyon. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Reggel az M3-as elején, befelé a felüljáró felújítás és zajvédőfal építés miatti 50 Km-es sebességkorlátozásnál megint mértek. Most úgy néz ki, hogy rászálltak az ilyen helyeken való ellenőrzésre. -_- Figyeljetek nagyon. :rolleyes: piócák.... <_< Ha engem multhéten szerdán bemértek volna az ki lenne már küldve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 piócák.... :rolleyes: Ha engem multhéten szerdán bemértek volna az ki lenne már küldve? Még ne nyugodj meg <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Persze ezt meg is értem, de ha én nem tudok aludni, akkor max. be kapcsolom a TV-t és nézek valami hülyeséget....bezzeg ha én élnék eggyüt az asszonnyal, nem TV-t kéne néznem ha nem tudok aludni.....stimmt ? Majd rájössz :rolleyes: én már annak is örülök ha a notija nem zúg vakéjszaka -_- minden 3.-4. napban én kapcsolom ki hajnalban.. :D Ha engem multhéten szerdán bemértek volna az ki lenne már küldve? Nem valószínű, 60 napon belül kell különben elévül viszont 3-4 hét a kipostázási idő kb.. ;) De csunyán beszélsz b+ :D Útépítőknél dolgozok b+ <_< és még lájtos is voltam.. B) :D :D ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Hát pocsék egy idő volt hajnalban gyerekek :) ömlött az eső mint a franc, alig tudott elfolyni -a kocsibeállón vagy 3-4 centi vastagon állt :P így szépen körbetelefonáltam a kiszállítóktól kezdve mindenkit és szépen lefújtam a mai napra a gyártást, talán majd holnap. Aztán vissza is estem az ágyba és ilyenkor mire is jó egy netbook ;) 4 óra tömény zenehallgatás, skót-kockásra feküdtem a hátam azt volt időm elmélkedni dolgokról B) szal hallgatom ezt a Bárány Attilát és pont arra gondoltam, hogy ha a telepvezetőm kicsit értelmesebb lenne és tudna mixelni belőle is lehetne olyan dídzsé :P mert, hogy tud ám beledumálni az is fölöslegesen mindenbe az tuti :D na de legalább jót röhögök rajtuk, hogy szakadó esőben meg tökig érő pocsolyában pecáznak Palotáson :P :P én meg itthon jól elvagyok.. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Majd rájössz :rolleyes: én már annak is örülök ha a notija nem zúg vakéjszaka <_< minden 3.-4. napban én kapcsolom ki hajnalban.. B) Nem valószínű, 60 napon belül kell különben elévül viszont 3-4 hét a kipostázási idő kb.. :D ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Hát pocsék egy idő volt hajnalban gyerekek ... nnnah... akkor még várok.... ( bár sztem nincs gáz ) de fel kell készülni ha mégis B) Mostis esik ez a ganaj... Én se mentem be már ma :D És egészen jövőhét utáni hétfőig nem is fogok :D Még ne nyugodj meg -_- pedig már kezdtem :D Ismeritek a Hey Arnoldot? Megvan az összes évad összes része magyarul + a nagy mozifilm is magyarul :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=FoV6lz6l0bMkellenének az autót szerelni. Csavarodj már be a kocsi alá! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=FoV6lz6l0bMkellenének az autót szerelni. Csavarodj már be a kocsi alá! -_- :rolleyes: Számomra félelmetes és ijesztő az ilyen <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Mostis esik ez a ganaj... Én se mentem be már ma :D És egészen jövőhét utáni hétfőig nem is fogok :) Jaja <_< én se mentem ki még a kapun se, körbecsörögtem a népet azt cső :rolleyes: mire való a céges telegrács :D B) http://www.youtube.com/watch?v=FoV6lz6l0bMkellenének az autót szerelni. Csavarodj már be a kocsi alá! B) Aztán meg elég lenne lekócolni őket a féltengelyekről -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=FoV6lz6l0bMkellenének az autót szerelni. Csavarodj már be a kocsi alá! <_< Lehetne ám őket hajtogatni az ágyban -_- Azt sem tudnám melyik része melyik :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 :rolleyes: Számomra félelmetes és ijesztő az ilyen <_< Te megijedsz a tekerőző nőktől? -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Aztán meg elég lenne lekócolni őket a féltengelyekről :rolleyes: <_< Lehetne ám őket hajtogatni az ágyban B) Azt sem tudnám melyik része melyik -_- Ha sziszegni kezdene, akkor viszont futás :D :D Bonyolultak ezek. Megfogod valahol, aztán föltekeredik a kezedre :) De a biztosíték tábla mögött lehet hogy egyszerűbben kavirnyálna mint én a fél méteres mancsommal B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Te megijedsz a tekerőző nőktől? <_< :D Úgy tekerdik mint 1 kígyó -_- Nem szeretem a kígyókat :rolleyes: És az arra emlékeztető nőket sem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Úgy tekerdik mint 1 kígyó <_< Nem szeretem a kígyókat :rolleyes: És az arra emlékeztető nőket sem :D Bezzeg azt szeretnéd ha a himbi limbidre tekeregne mi? -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts