spzoli Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 őőő... ez most jó? :rolleyes: Csak mert ordítva tépném le a ráaggatott cuccok nagyrészét... Dehogy jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Dehogy jó. Fehéren írtam a többit :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Nekem akkor is teccik, kis agresszívas. Kövezzetek meg :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Fehéren írtam a többit :rolleyes: Bármilyen meglepő, szerkesztésnél kijelölés nélkül látszik. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Nekem akkor is teccik, kis agresszívas. Kövezzetek meg :rolleyes: Ne állj közel az autódhoz, mert sajnálnánk a fényezését <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Bármilyen meglepő, szerkesztésnél kijelölés nélkül látszik. <_< F.szom se olvasgatja olyankor... Elolvasom, aztán válaszolok, és csak a sajátomat olvasom át egyszer. Amire válaszolok, már úgyis láttam :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 őőő... ez most jó? :rolleyes: Csak mert ordítva tépném le a ráaggatott cuccok nagyrészét... fun Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Hehe, bizonyára érdekes lehet, hogy rólam mit gondolnak akik még nem találkoztak velem. Pláne akik már találkoztak... <_< -_- Szerintem a Blizt egyik fénypontja lesz veled találkozni. :) Vagy ki se csomagolok.... :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Szerintem a Blizt egyik fénypontja lesz veled találkozni. :) Vagy ki se csomagolok.... :rolleyes: -_- ... <_< Azt mondtad kocsiban alszol, minek csomagolnál ki? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Szerintem a Blizt egyik fénypontja lesz veled találkozni. B) Vagy ki se csomagolok.... :rolleyes: <_< Jöttünk,láttunk, vissza mennénk ?? -_- :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Szerintem a Blizt egyik fénypontja lesz veled találkozni. :D Vagy ki se csomagolok.... :rolleyes: <_< Meg fogsz lepődni -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 ... :rolleyes: Azt mondtad kocsiban alszol, minek csomagolnál ki? :) Jöttünk,láttunk, vissza mennénk ?? <_< -_- :D Meg fogsz lepődni B) Ne izgassatok fel, nem tudok elaludni. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Ne izgassatok fel, nem tudok elaludni. <_< Még jó hogy ti már idősebbek vagytok, eggyüt tudtok élni az asszonnyal.... -_- :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Még jó hogy ti már idősebbek vagytok, eggyüt tudtok élni az asszonnyal.... -_- <_< b+... most leöregeztél? :rolleyes: :D (Zoli is beszól minnyá...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Kitartás,én 2 hete voltam szájsebészeten :rolleyes: csak nekem kivésték a fogam,mert olyan vékony pereme volt hogy nem tudta megfogni,illetve szét is repedt volna <_< De nem fájt,csak rossz volt hallani ahogy kapar,meg szikével nyúlkál a számban -_- Más téma:Tegnap vettem új hall jeladót,be is szereltem,de az elosztóval együtt tudtam csak elhozni. Na most az a kérdésem,hogy az lehetséges hogy azért nem húz rendesen az autó mert be kell lőni hogy hogyan a legjobb a gyújtás? Most itt arra gondolok,hogy ha elkezdem tekergetni a hall jeladót a fémházzal eggyütt ,akkor ugye csökken vagy nő az alapjárat. Ezt ha forgatom,előbb utóbb belehet állítani,vagy mi a mádá fákát csináljak? :D Köszcsi aki(k)válaszol(nak) :) Nekem múlt héten húztak egyet, már csak 2 van meg a bölcsességfogaim közül. Nem kellett volna levenni azt a fémházat, most állíttathatod be az előgyújtást. A beállítás menete: diagcsatiban azokat a lábakat átkötni, ami a hibakódkivillogtatáshoz is kell, kocsit így beindítod, strobival az 1-es henger gyújtókábelére csatlakozol, és a vezérműfedél lebontása után ott kell valami jeleket strobival nézni, aszerint beállítani annak a fémháznak a pozícióját. Fastra bandából ki tervezi, hogy lelátogat a blitzre? Valszeg én is szombaton. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Még jó hogy ti már idősebbek vagytok, eggyüt tudtok élni az asszonnyal.... <_< :rolleyes: hidd el, addig van az aranyélet amig eltartanak anyádék -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 b+... most leöregeztél? :rolleyes: <_< (Zoli is beszól minnyá...) Nem arra gondoltam! És nem szeretném igazán kifejteni, hogy mire is gondoltam -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 hidd el, addig van az aranyélet amig eltartanak anyádék :rolleyes: Persze ezt meg is értem, de ha én nem tudok aludni, akkor max. be kapcsolom a TV-t és nézek valami hülyeséget....bezzeg ha én élnék eggyüt az asszonnyal, nem TV-t kéne néznem ha nem tudok aludni.....stimmt ? <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Persze ezt meg is értem, de ha én nem tudok aludni, akkor max. be kapcsolom a TV-t és nézek valami hülyeséget....bezzeg ha én élnék eggyüt az asszonnyal, nem TV-t kéne néznem ha nem tudok aludni.....stimmt ? :rolleyes: -_- majd rájössz h ez sem igy van <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 majd rájössz h ez sem igy van <_< Bizony. -_- :D Húsz év tapasztalat. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Az együtt élés feltétele a dugásnak? <_< Nah mindegy... megkezdtem az utsó sört... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Az együtt élés feltétele a dugásnak? <_< Megkezdtem az utsó sört... :rolleyes: Fordítva igaz. -_- :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Fordítva igaz. <_< -_- :D Úgy inkább el tudom képzelni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 majd rájössz h ez sem igy van :rolleyes: jó, még kölyök vagyok, de akármikor ilyen problémám volt, és mellettem volt az asszony, nem kellett tvz-nem na <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 jó, még kölyök vagyok, de akármikor ilyen problémám volt, és mellettem volt az asszony, nem kellett tvz-nem na -_- Közben is lehet TV-zni. :rolleyes: :D Csak azt ne próbáld ki hogy amikor lemaradsz valamiről a filmben akkor visszatekersz, mert ahogy a kezedbe kerül a távirányító csúnyán néznek, és még csúnyábbat mondanak. :) <_<) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts