dita Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Bagózól Dita? <_< :rolleyes: Dehogy! -_- Arról folyt a csevej, hogy Tiv. hány szál cigarettát szívott el amikor találkoztunk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Dehogy! -_- Arról folyt a csevej, hogy Tiv. hány szál cigarettát szívott el amikor találkoztunk. :D Nem tudjuk ellenőrizni mert nem voltunk ott. :) De ha ott lettem volna, sem emlékeznék mert arra sem emlékszem én mennyit szívok :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Dehogy! :rolleyes: Arról folyt a csevej, hogy Tiv. hány szál cigarettát szívott el amikor találkoztunk. <_< Hú, akkor jó. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Hú, akkor jó. -_- mire gondolsz?? <_< :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 mire gondolsz?? -_- :rolleyes: Semmire, csak mindenkiről alkotok egy képet magamban, és nem szeretek csalódni amikor a valóságban is találkozok velük. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Nem tudjuk ellenőrizni mert nem voltunk ott. -_- De ha ott lettem volna, sem emlékeznék mert arra sem emlékszem én mennyit szívok :rolleyes: <_< Legközelebb szeretnél ott lenni? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Semmire, csak mindenkiről alkotok egy képet magamban, és nem szeretek csalódni amikor a valóságban is találkozok velük. :rolleyes: Írj egy listát hogy kiről mit gondolsz, aztán nézd meg pár év múlva. Kíváncsi vagyok milyen fejet vágsz amikor évekkel később visszaolvasod <_< Nekem volt egy csomó papír amire csak úgy irkáltam valamit ami akkor tök jó reálisnak tűnt. Aztán évekkel később megtaláltam egy fiók aljában és röhögtem egy fél napot rajta hogy mekkora baromság. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Írj egy listát hogy kiről mit gondolsz, aztán nézd meg pár év múlva. Kíváncsi vagyok milyen fejet vágsz amikor évekkel később visszaolvasod :rolleyes: Nekem volt egy csomó papír amire csak úgy irkáltam valamit ami akkor tök jó reálisnak tűnt. Aztán évekkel később megtaláltam egy fiók aljában és röhögtem egy fél napot rajta hogy mekkora baromság. <_< mennyi idő után nézted meg újra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Legközelebb szeretnél ott lenni? :D <_< Nem én :) -_- (Én nem osztozkodom. Társaságon sem ) mennyi idő után nézted meg újra? 5-6-8 mittomén... Valamikor általánosban írtam, és pár éve találtam meg. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Hehe, bizonyára érdekes lehet, hogy rólam mit gondolnak akik még nem találkoztak velem. Pláne akik már találkoztak... :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Hehe, bizonyára érdekes lehet, hogy rólam mit gondolnak akik még nem találkoztak velem. Pláne akik már találkoztak... :rolleyes: <_< Például hogy nem tudod megkülönböztetni a kéket a jégfehértől :D -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Hehe, bizonyára érdekes lehet, hogy rólam mit gondolnak akik még nem találkoztak velem. Pláne akik már találkoztak... <_< -_- Olyanra gondolsz, mint például, az "élőben is ilyen beszólós-e"? B) :D Vajon ez honnan jutott eszembe... :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Például hogy nem tudod megkülönböztetni a kéket a jégfehértől B) <_< Dehogynem, a tied az kék. -_- Aki melletted állt az meg még kékebb volt. Az enyém meg fehér. :D Olyanra gondolsz, mint például, az "élőben is ilyen beszólós-e"? :D :) Vajon ez honnan jutott eszembe... :rolleyes: B) Erre mindenki tudja a választ. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 1-3 :rolleyes: <_< -_- most kéne lefújni, mi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Rólam is van mit gondolni bisztos <_< (1-3 Hollandia javára :rolleyes: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Dehogynem, a tied az kék. <_< Aki melletted állt az meg még kékebb volt. Az enyém meg fehér. -_- Erre mindenki tudja a választ. :D A tiéd az külön kategória :) Elég sok szempontból :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 A tiéd az külön kategória -_- Elég sok szempontból :rolleyes: amúgy élőbe nem, vagy csak jókor kaptam ki <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 amúgy élőbe nem, vagy csak jókor kaptam ki <_< Élőben is külön kategória az autója -_- :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ihász-Ollé Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Hali. Akarok venni Gsi üléseket de nem tom h mennyi ezeknek a reális ára. Tudtok ebbe segíteni?? Köszi :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Hali. Akarok venni Gsi üléseket de nem tom h mennyi ezeknek a reális ára. Tudtok ebbe segíteni?? Köszi :D Én a komplett első hátsó garnyitúrát, ajtókárpitokkal tetőkárpittal, első szőnyeggel együtt vettem 13-ért asszem (lehet hogy 15 volt. Már tudja f.sz :rolleyes: ) Bár ahogy elnézem raccsinbazárt, ott egy darab ülést adnak 15-ért <_< :) -_- ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 most kéne lefújni, mi? :rolleyes: buktad Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Fúú ez nagyon jó foci! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Én fényképeztem egy ismerős kocsija. astra1 astar 2 astra3 astra4 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Én fényképeztem egy ismerős kocsija. astra1 astar 2 astra3 astra4 Jó kis gép, jó az ültetés :rolleyes: Tyűűű Uruguay dicsőn vesztett, nagyon jól jácottak!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Én fényképeztem egy ismerős kocsija. astra1 astar 2 astra3 astra4 őőő... ez most jó? :rolleyes: Csak mert ordítva tépném le a ráaggatott cuccok nagyrészét... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts