CoolAdam Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 :D nem Dáwid merre van? Megint betyárkodik valamerre :) sztem most tart májusnál!! B) <_< :rolleyes: -_- :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Most bevárjátok Dávidot, vagy mivan? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Most bevárjátok Dávidot, vagy mivan? :rolleyes: -_- :D :) B) pont emiatt írtam Lacinak msn en mi ez a csend... B) háát csak reméljük hogy hamarosan érkezik! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 <_< -_- :D :) pont emiatt írtam Lacinak msn en mi ez a csend... B) EZ sokszor így megy... :rolleyes: nagy duma, 2 oldal csak úgy elmegy...és hirtelen nagy kuss... és elmegy mindenki az egyébből B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Azt biztosan nem fog. <_< Nem feltétlenül nem :rolleyes: Havercsávó nyitott egy kis abc-t, van fagyi, kis terasz meg csapolt Kárszlberg, na az nem is olyan rossz -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Nem feltétlenül nem :rolleyes: Havercsávó nyitott egy kis abc-t, van fagyi, kis terasz meg csapolt Kárszlberg, na az nem is olyan rossz <_< Lehet sokszor be néznék egy kis haveri vizitre -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 APA KEZDŐDIK Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Nem feltétlenül nem :rolleyes: Havercsávó nyitott egy kis abc-t, van fagyi, kis terasz meg csapolt Kárszlberg, na az nem is olyan rossz <_< Ó jaj. Akkor hétvégén már sörözünk? -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Ó jaj. Akkor hétvégén már sörözünk? :rolleyes: Na azért nem viszem túlzásba, csak generáljuk a forgalmat ott <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Ó jaj. Akkor hétvégén már sörözünk? <_< Akkor nálam már az van :rolleyes: nem is gondoltam volna, hogy bal kézzel is fel tudok bontani egy dréhert :) -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Akkor még egy kérdés. Hol van szerencsétlen kutya akit kilakoltattak? :D Szerintem mögöttük. :D Na, talán egyszer. :rolleyes: Csak hogy igazad legyen. :) De ha osztom az órák számát az elszívott egy szállal, messze nem jön ki egy napra egy doboz. B) Bagózól Dita? -_- <_< Fastra bandából ki tervezi, hogy lelátogat a blitzre? B) Először úgy volt, hogy péntek-szombat, de lehet bejátszik a vasárnap is. Akkor is elmegyek ha kibacnak itthonról. Sőt akkor tuti elmegyek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 ....vasárnap.... Attól a naptól ne várjál sokat :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Szerintem mögöttük. B) Bagózól Dita? <_< :rolleyes: :) Először úgy volt, hogy péntek-szombat, de lehet bejátszik a vasárnap is. Akkor is elmegyek ha kibacnak itthonról. Sőt akkor tuti elmegyek. B) Vasárnap semmi sem lesz, csak egy rakás másnapos/aznapos humanoid. Most viszont meccs, jó ez a HD. -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Attól a naptól ne várjál sokat :rolleyes: <_< Kb.. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Na húzok meccset nézni, késöbb vissza térek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Nem kell annyira sietni, a hollandok a továbbjutok. Japánoknál már leadták :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Attól a naptól ne várjál sokat :rolleyes: <_< Vasárnap semmi sem lesz, csak egy rakás másnapos/aznapos humanoid. Most viszont meccs, jó ez a HD. -_- :D Azt mondjátok akkor már nem lehet értelmesen csevegni senkivel? És nekem ez mióta gond? :) Adjatok egy darab fát, és elbeszélgetek vele. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Azt mondjátok akkor már nem lehet értelmesen csevegni senkivel? És nekem ez mióta gond? :D Adjatok egy darab fát, és elbeszélgetek vele. B) Akkor van számodra egy kedvezményes ajánlatom :) van itt a faluban egy kicsit zsibbadt agyú srác, na az pl lécdarabbal szokott telefonálni :rolleyes: <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Akkor van számodra egy kedvezményes ajánlatom B) van itt a faluban egy kicsit zsibbadt agyú srác, na az pl lécdarabbal szokott telefonálni <_< -_- :D Wodafonos? :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 :D nem Dáwid merre van? Megint betyárkodik valamerre :P Éppen menti magát. A Drift-bömbiről elkezdtük leszedni az előző dekort, és az üvegszálas motorháztetőről lehúztam a matricával együtt a metálkéket is -_- :D (Merje valaki azt mondani hogy nem ragad rendesen a matricánk... :P :) ) sztem most tart májusnál!! :D B) :rolleyes: B) ;) ;) Júnit is befejeztem :P Már teljesen naprakész vagyok papíron. Az összes lezárt hónapot megcsináltam <_< Nah ittvagyok, tessék pörögni :P ;) (tiszta jó hogy tőlem mozog a fórum :D :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Wodafonos? :rolleyes: <_< Kuplungos B) -_- :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 (tiszta jó hogy tőlem mozog a fórum :rolleyes: <_< ) Nélküled is mozog, de akkor minek? -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Júnit is befejeztem :) Már teljesen naprakész vagyok papíron. Az összes lezárt hónapot megcsináltam :rolleyes: Nah ittvagyok, tessék pörögni B) :D (tiszta jó hogy tőlem mozog a fórum -_- :D ) jólvan büszkék vagyunk rád :P <_< B) pörgünk is :D vezetnek a hollandok is.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Esküszöm nem értem mi a jó ebben a foci vébében.. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Esküszöm nem értem mi a jó ebben a foci vébében.. :rolleyes: Hogyhogy mi? Az hogy olcsóbb a sör mert állandóan akcijjó van <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts