Tiv. Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 ohhh... :D reménykedtem a találkozásban..erre helyileg mifelénk :) Pár hét mulva oda is megyek. Vannak ott rokonaim. Amugy a legelső autómat Kisbéren vettem. B) B) 86-ban, egy 73-as Wartburgot. :rolleyes: <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Fastra bandából ki tervezi, hogy lelátogat a blitzre? Én tuti. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Fastra bandából ki tervezi, hogy lelátogat a blitzre? én sajna nem tudok mer itthon renoválási munkák lesznek! <_< Pár hét mulva oda is megyek. Vannak ott rokonaim. Amugy a legelső autómat Kisbéren vettem. B) B) 86-ban, egy 73-as Wartburgot. -_- :D :) Igeenn? :D Akkor majd szólj ha errfele jössz.. meg hogy kb-ra hova szoktál menni? lehet ismerem is rokonaid :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Én tuti. :rolleyes: Helyes, utast hozol? -_- <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Helyes, utast hozol? :D :rolleyes: :) Minek? <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Minek? :rolleyes: <_< Miért ne? -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Miért ne? :rolleyes: Persze az sem mindegy neked, hogy milyen utasról van szó <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Ez tényleg így megy? -_- Hát nem bízzák a véletlenre. <_< Egy egész hétig nem leszel? :D Asszem fel kell, hogy hívjalak. :D :) Pedig amikor találkoztunk egész jól bírtad, mert egyszer sem gyújtottál rá. :rolleyes: Igen egy egész hétig. B) aranyos vagy B) De én úgyis megelőzlek felhívásban :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Persze az sem mindegy neked, hogy milyen utasról van szó -_- :D De miért fontos ez neki? :) Ha vinnék sem osztozkodnék vele. :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Jobb hátul beázik a kocsi. :rolleyes: Rángat a motor néha. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Jobb hátul beázik a kocsi. :rolleyes: Rángat a motor néha. <_< Ahol koccos volt? Vidd vissza gariban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Jobb hátul beázik a kocsi. :rolleyes: Rángat a motor néha. <_< Jobb hátul nekem is -_- A csomagtartónak van oldalt az ablaka.... jobb oldalon. És belülről van az ablak körül 1 burkolat..hát alatta, becsorog :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 De miért fontos ez neki? -_- Ha vinnék sem osztozkodnék vele. :rolleyes: <_< Hát akire gondol, azon BIZTOS nem osztozkodnál vele :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 De miért fontos ez neki? -_- Ha vinnék sem osztozkodnék vele. :rolleyes: <_< Én sejtem kire gondol.....vidd a puskát!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Hát akire gondol, azon BIZTOS nem osztozkodnál vele <_< Hajaj... Tiv mondta hogy van sörétese...? Asszem bújok :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Én sejtem kire gondol.....vidd a puskát!!! :rolleyes: <_< -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Sok gonosz öregember. :rolleyes: <_< :D Tiv akkor hozod? De nem a puskát. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Fastra bandából ki tervezi, hogy lelátogat a blitzre? Helyes, utast hozol? -_- :rolleyes: :D Deszarhááázííí. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Hát akire gondol, azon BIZTOS nem osztozkodnál vele :D Én sejtem kire gondol.....vidd a puskát!!! Most már értem. -_- :D :) Nem jön a lányom. Dolgozik a Balcsiparton. B) B) Nem örülni, az északi parton. :D Talán a kisebbik lányom, ha lesz kedve. De ő még csak 16 éves. :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Most már értem. -_- :D :) Nem jön a lányom. Dolgozik a Balcsiparton. B) B) Nem örülni, az északi parton. :D Talán a kisebbik lányom, ha lesz kedve. De ő még csak 16 éves. :rolleyes: <_< Szombaton megyek... Merre dolgozik? :D :D És mit dolgozik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Én sejtem kire gondol.....vidd a puskát!!! De nehogy a végén a nyúl vigye a puskát ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Deszarhááázííí. -_- A szar házit én sem bírom. :P Most már értem. :D :) B) Nem jön a lányom. Dolgozik a Balcsiparton. B) :D Nem örülni, az északi parton. :D Talán a kisebbik lányom, ha lesz kedve. De ő még csak 16 éves. :rolleyes: <_< Ammég kevés, de jövőre már 17lesz. :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Szombaton megyek... Merre dolgozik? :D :rolleyes: És mit dolgozik? A Balaton északi partján. <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 A Balaton északi partján. <_< -_- Tehát otthonhoz közel, tehát füreden? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 ....Ammég kevés, de jövőre már 17lesz. :rolleyes: <_< -_-.... Tomi23 majd elbeszélget vele :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts