Guest Sanci Elküldve Július5, 2010 Elküldve Július5, 2010 Opeles90 írta: helyes :D Nem való az semmire sem. Csak a pénz megy el vele. :D No meg az egészséged, ami nem utolsó szempont sztem. Én úgy szoknék le.. Kormol helyetted a kocsid.. <_< -_- Mester91 írta: Persze ez így elméletbe nagyon szép :D De nem olyan könnyű azt mint ahogy annak látszik! Sajnos :rolleyes: volt pár éve, hogy 3-4 napig nem gyújtottam rá és egész nap olyan voltam mint aki be van bxva.. B) Tiv. írta: Ha lenne ok rá, én is abba tudnám hagyni. Az az igazság, azért szívom még, mert nem is akarom abbahagyni. Valld be nyugodtan, szííítbx az ideg :D :) B)
Pötty86 Elküldve Július5, 2010 Elküldve Július5, 2010 Nem rondák:http://www.youtube.com/watch?v=xDQ8isqcgNw&feature=related Persze Zotyának nem kéne egyik sem,uuugyeee? :rolleyes:
Guest Sanci Elküldve Július5, 2010 Elküldve Július5, 2010 Pötty86 írta: Persze Zotyának nem kéne egyik sem,uuugyeee? <_< Nem hát :rolleyes: legalább megmaradnának nekem :) -_- :D
Bálintka 1.6i Elküldve Július5, 2010 Elküldve Július5, 2010 Pötty86 írta: Nem rondák:http://www.youtube.com/watch?v=xDQ8isqcgNw&feature=related Persze Zotyának nem kéne egyik sem,uuugyeee? -_- Fúúúj <_< Gusztustalan...De épp ez benne a jóóó :D .Nem nagyon kéne erőszakoskodniuk szerintem :rolleyes: :)
Dáwid Elküldve Július5, 2010 Elküldve Július5, 2010 Pötty86 írta: Na ja de ki bír napi 15-20 numerát a cigi helyett? <_< Idesüss! B) Azért most elgondolkodtam,kivegyem e a benzineskannát a kocsiból -_- :D Én is bagózom, de azé' bacca meg aki nem bírja ki hogy a kocsiban ne gyújtson rá :rolleyes: Egyik haverom egyszer próbálta meg nálam, úgy kib@sztam hogy inkább odaadta az egész dobozt csak had' üljön vissza. Aztán egyik ismerős (kockalada) szintén bagós, és szintén nem bírja ha az autóban rágyújtanak, ő is kidobta a kocsijából pár nappal később. Azóta a sajátjában sem gyújt rá. Szerintem fél hogy kib@ssza valaki belőle :D :) B)
Guest Sanci Elküldve Július5, 2010 Elküldve Július5, 2010 27 regisztrált felhasználó olvassa jelenleg ezt a fórumot (12 vendég és 0 anonim felhasználó) 15 felhasználó: Sanci, a_lajos, Adam1, beligrom, daykiller, shootman, Tiv., CoolAdam, Dáwid, astrásgyerek, Bálintka 1.6i, öcsibácsi, Gabor -- C14Se, Pötty86, csapszeg Az a puska -_- Dáwid írta: Én is bagózom, de azé' bacca meg aki nem bírja ki hogy a kocsiban ne gyújtson rá <_< Na azért kíváncsi lennék, hogy a kényelmes tempómban mondjuk Balatonig bírnád-e spangli nélkül :rolleyes: szerintem D.földvárnál már könyörögnél, hogy álljak meg :D :) B)
CoolAdam Elküldve Július5, 2010 Elküldve Július5, 2010 Pötty86 írta: Nem rondák:http://www.youtube.com/watch?v=xDQ8isqcgNw&feature=related Persze Zotyának nem kéne egyik sem,uuugyeee? <_< hogyan találsz ilyen videókat?? :D :rolleyes: -_- :)
Pötty86 Elküldve Július5, 2010 Elküldve Július5, 2010 CoolAdam írta: hogyan találsz ilyen videókat?? :D :rolleyes: <_< :) Beírod a Jútyukba:jó nők -_-
zotya975 Elküldve Július5, 2010 Elküldve Július5, 2010 Pötty86 írta: Nem rondák:http://www.youtube.com/watch?v=xDQ8isqcgNw&feature=related Persze Zotyának nem kéne egyik sem,uuugyeee? :rolleyes: Ilyenet szoktam venni a tecsóban a tacskómnak húsos csont gyanánt. Ugyebár több csont, egy kicsi hús. <_< Egy ilyen csaj bejönne hozzánk egyből elkezdené rágicsálni, mert azt hinné megint kaját kapott. -_-
Tiv. Elküldve Július5, 2010 Elküldve Július5, 2010 Dáwid írta: Én is bagózom, de azé' bacca meg aki nem bírja ki hogy a kocsiban ne gyújtson rá :rolleyes: Egyik haverom egyszer próbálta meg nálam, úgy kib@sztam hogy inkább odaadta az egész dobozt csak had' üljön vissza. Aztán egyik ismerős (kockalada) szintén bagós, és szintén nem bírja ha az autóban rágyújtanak, ő is kidobta a kocsijából pár nappal később. Azóta a sajátjában sem gyújt rá. Szerintem fél hogy kib@ssza valaki belőle :D :) B) Én bizony rágyujtok a kocsiban. Persze a sajátomban. De a legdurvább az volt, amikor a mult héten, az egyik alkalmazottam, aki szerintem sosem fürdik, olyan büdös hogy reggel amikor beül a kocsiba, le kell tekernem az ablakot. Szinte kihajolok, főleg ha beszél hozzám. Na szoval ez a srác megszólal meló közben, hogy a bagót igazán abbahagyhatnám, mert büdös. B) :D Azt hittem pofánvágom. <_< -_-
Guest Sanci Elküldve Július5, 2010 Elküldve Július5, 2010 Tiv. írta: a legdurvább az volt... :rolleyes: <_< És mé'nem? -_- Mi 1x megfürdettük az ipari sterimobbal az egyiket :D :) B)
Pötty86 Elküldve Július5, 2010 Elküldve Július5, 2010 Dáwid írta: Én is bagózom, de azé' bacca meg aki nem bírja ki hogy a kocsiban ne gyújtson rá -_- Egyik haverom egyszer próbálta meg nálam, úgy kib@sztam hogy inkább odaadta az egész dobozt csak had' üljön vissza. Aztán egyik ismerős (kockalada) szintén bagós, és szintén nem bírja ha az autóban rágyújtanak, ő is kidobta a kocsijából pár nappal később. Azóta a sajátjában sem gyújt rá. Szerintem fél hogy kib@ssza valaki belőle :D :) B) Én NEM bagózok a kocsiban :rolleyes: Arra írtam,hogy ilyen melegben felrobban a kanna <_< B)
Guest Sanci Elküldve Július5, 2010 Elküldve Július5, 2010 Pötty86 írta: Én NEM bagózok a kocsiban :rolleyes: Arra írtam,hogy ilyen melegben felrobban a kanna <_< :) Én is bagózok de csak túlnyomással és inkább csak menet közben -_- VZoli cartárs és kedves neje meg is jegyezte, hogy inkább új autó szaga van a belterének mintsem bagó B) B) amúgy meg tankoltam meg úgy a Wareszt, hogy a spangli vigyorgott a pofámban :D mégis itt vagyok.. :D
Pötty86 Elküldve Július5, 2010 Elküldve Július5, 2010 Sanci írta: Én is bagózok de csak túlnyomással és inkább csak menet közben :rolleyes: VZoli cartárs és kedves neje meg is jegyezte, hogy inkább új autó szaga van a belterének mintsem bagó :D :) amúgy meg tankoltam meg úgy a Wareszt, hogy a spangli vigyorgott a pofámban <_< mégis itt vagyok.. B) ÁÁ,nem merném,én gyík vagyok -_-
spzoli Elküldve Július5, 2010 Elküldve Július5, 2010 Bagó helyett igyunk. -_- Mivel én nem bagózom.... :rolleyes: <_<
Tiv. Elküldve Július5, 2010 Elküldve Július5, 2010 Sanci írta: Én is bagózok de csak túlnyomással és inkább csak menet közben :rolleyes: VZoli cartárs és kedves neje meg is jegyezte, hogy inkább új autó szaga van a belterének mintsem bagó -_- :D amúgy meg tankoltam meg úgy a Wareszt, hogy a spangli vigyorgott a pofámban <_< mégis itt vagyok.. :) Én is csak letekert ablaknál. Van aki nem dohányzik, beül, és nem hiszi el hogy én ott is szivom. Semmi bagószag. A hamutartó is szűz. Mindig egy üditősdobozba dobom bele a csikket. Az meg megy a kukába.
Breki Elküldve Július5, 2010 Elküldve Július5, 2010 Pötty86 írta: Én NEM bagózok a kocsiban :rolleyes: Arra írtam,hogy ilyen melegben felrobban a kanna <_< B) Én füstölök benne, mint a gyárkémény. 2 hétig bírtam ki, miután megvettem. Előttem tényleg nemdohányzós volt, látszott a hamutartókon. Sterilek voltak. Először csak úgy gyújtottam rá, hogy letekertem az ablakokat, aztán fagyoskodjon aki hülye (-10 volt kinn) :D Egyszer sikerült összeveszni anyóssal, mert ő kiszámolta mennyit füstölök el 1 hónapban -_- Olyat válaszoltam rá, hogy 2 hétig nem szólt hozzám :D Istenem, de jó volt.... :D :) B)
Dáwid Elküldve Július5, 2010 Elküldve Július5, 2010 Sanci írta: 27 regisztrált felhasználó olvassa jelenleg ezt a fórumot (12 vendég és 0 anonim felhasználó) 15 felhasználó: Sanci, a_lajos, Adam1, beligrom, daykiller, shootman, Tiv., CoolAdam, Dáwid, astrásgyerek, Bálintka 1.6i, öcsibácsi, Gabor -- C14Se, Pötty86, csapszeg Az a puska <_< Na azért kíváncsi lennék, hogy a kényelmes tempómban mondjuk Balatonig bírnád-e spangli nélkül :rolleyes: szerintem D.földvárnál már könyörögnél, hogy álljak meg -_- :D :) Shimán B) Ha 3 napig ülök autóban akkor 3 napig nem gyújtok rá. (lehet hogy a kezemben már lazán lehet leülepedett alvázvédőt felrázni, vagy rezgőcsiszolónak is elmegyek, de akkor sem B) )
Bálintka 1.6i Elküldve Július5, 2010 Elküldve Július5, 2010 Pötty86 írta: ÁÁ,nem merném,én gyík vagyok :rolleyes: A napokban melóztunk egy helyen.Dolgoztak ott olyan agyoniskolázott féle emberek.Kértem,hogy a betonra melegítsenek egy csík szigetelést,hogy ott tudjak szerelni.Erre a barna-bás :) fogta a palackot,rátette az obis gázpörzsölőt reduktor nélkül és nekilátott pirítani a kátránypapírt. Eeeez nem normális.Édes tudatlanság. És amikor mondom neki,hogy engem várnak ám haza,csak néz.Ha visszaég az a sz.r , úgy kinyílik a kéró mint a tubarózsa <_< -_- :D
invictus Elküldve Július5, 2010 Elküldve Július5, 2010 Szerencsére mérséklődnek az üzemanyagárak. :rolleyes: http://autopult.hu/index.php/magazin/gazda...an-tankolhatunk
Pötty86 Elküldve Július5, 2010 Elküldve Július5, 2010 Bálintka 1.6i írta: A napokban melóztunk egy helyen.Dolgoztak ott olyan agyoniskolázott féle emberek.Kértem,hogy a betonra melegítsenek egy csík szigetelést,hogy ott tudjak szerelni.Erre a barna-bás B) fogta a palackot,rátette az obis gázpörzsölőt reduktor nélkül és nekilátott pirítani a kátránypapírt. Eeeez nem normális.Édes tudatlanság. És amikor mondom neki,hogy engem várnak ám haza,csak néz.Ha visszaég az a sz.r , úgy kinyílik a kéró mint a tubarózsa -_- :D :) Ez elég laza volt akkor <_< ,nem tom,én 5X megondolom ha tűzről vagy ilyenekről van szó :rolleyes: Még egy poroltó is van a csomitartómban!
Bálintka 1.6i Elküldve Július5, 2010 Elküldve Július5, 2010 invictus írta: Szerencsére mérséklődnek az üzemanyagárak. <_< Ha egy 30-assal lesz olcsóbb,lehet,hogy hír lesz,de így szerintem olyan,mintha homokot találnak a sivatagban.... :rolleyes:
Guest Sanci Elküldve Július5, 2010 Elküldve Július5, 2010 Bálintka 1.6i írta: A napokban melóztunk egy helyen. És amikor mondom neki,hogy engem várnak ám haza,csak néz.Ha visszaég az a sz.r , úgy kinyílik a kéró mint a tubarózsa -_- :D :) Nyomásszabályzót én sem használok gázperzselőhöz :rolleyes: márpedig az télleg maszek, nem is bolti :D lakatos kartárs csinálta B) lényeg, hogy ha melengetni kell a lefejtőcsövet vagy épp valami ajtófélét kell kimelengetni akkor kell oda nyomás rendesen.. B) invictus írta: Szerencsére mérséklődnek az üzemanyagárak. :D Majd akkor játsszák az eszüket ha 200 píz alatt lesz literje.. <_<
CoolAdam Elküldve Július5, 2010 Elküldve Július5, 2010 invictus írta: Szerencsére mérséklődnek az üzemanyagárak. :D http://autopult.hu/index.php/magazin/gazda...an-tankolhatunk a hét legjobb híre jó pár hétig ezt szeretném hallani -_- :rolleyes: <_< amíg el nem jutunk 300 alá!
Recommended Posts