Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
  Opeles90 írta:
helyes :D Nem való az semmire sem. Csak a pénz megy el vele. :D No meg az egészséged, ami nem utolsó szempont sztem.

Én úgy szoknék le..

Kormol helyetted a kocsid.. <_< -_-

Mester91 írta:
Persze ez így elméletbe nagyon szép :D De nem olyan könnyű azt mint ahogy annak látszik!

Sajnos :rolleyes: volt pár éve, hogy 3-4 napig nem gyújtottam rá és egész nap olyan voltam mint aki be van bxva.. B)

Tiv. írta:
Ha lenne ok rá, én is abba tudnám hagyni. Az az igazság, azért szívom még, mert nem is akarom abbahagyni.

Valld be nyugodtan, szííítbx az ideg :D :) B)

Elküldve
  Pötty86 írta:
Persze Zotyának nem kéne egyik sem,uuugyeee? <_<

Nem hát :rolleyes: legalább megmaradnának nekem :) -_- :D

Elküldve
  Pötty86 írta:
Na ja de ki bír napi 15-20 numerát a cigi helyett? <_<

Idesüss! B)

Azért most elgondolkodtam,kivegyem e a benzineskannát a kocsiból -_- :D

Én is bagózom, de azé' bacca meg aki nem bírja ki hogy a kocsiban ne gyújtson rá :rolleyes: Egyik haverom egyszer próbálta meg nálam, úgy kib@sztam hogy inkább odaadta az egész dobozt csak had' üljön vissza. Aztán egyik ismerős (kockalada) szintén bagós, és szintén nem bírja ha az autóban rágyújtanak, ő is kidobta a kocsijából pár nappal később. Azóta a sajátjában sem gyújt rá. Szerintem fél hogy kib@ssza valaki belőle :D :) B)

Elküldve

27 regisztrált felhasználó olvassa jelenleg ezt a fórumot (12 vendég és 0 anonim felhasználó)

15 felhasználó: Sanci, a_lajos, Adam1, beligrom, daykiller, shootman, Tiv., CoolAdam, Dáwid, astrásgyerek, Bálintka 1.6i, öcsibácsi, Gabor -- C14Se, Pötty86, csapszeg

Az a puska -_-

Dáwid írta:
Én is bagózom, de azé' bacca meg aki nem bírja ki hogy a kocsiban ne gyújtson rá <_<

Na azért kíváncsi lennék, hogy a kényelmes tempómban mondjuk Balatonig bírnád-e spangli nélkül :rolleyes: szerintem D.földvárnál már könyörögnél, hogy álljak meg :D :) B)

Elküldve
  Dáwid írta:
Én is bagózom, de azé' bacca meg aki nem bírja ki hogy a kocsiban ne gyújtson rá :rolleyes: Egyik haverom egyszer próbálta meg nálam, úgy kib@sztam hogy inkább odaadta az egész dobozt csak had' üljön vissza. Aztán egyik ismerős (kockalada) szintén bagós, és szintén nem bírja ha az autóban rágyújtanak, ő is kidobta a kocsijából pár nappal később. Azóta a sajátjában sem gyújt rá. Szerintem fél hogy kib@ssza valaki belőle :D :) B)

Én bizony rágyujtok a kocsiban. Persze a sajátomban. De a legdurvább az volt, amikor a mult héten, az egyik alkalmazottam, aki szerintem sosem fürdik, olyan büdös hogy reggel amikor beül a kocsiba, le kell tekernem az ablakot. Szinte kihajolok, főleg ha beszél hozzám. Na szoval ez a srác megszólal meló közben, hogy a bagót igazán abbahagyhatnám, mert büdös. B) :D Azt hittem pofánvágom. <_< -_-

Elküldve
  Tiv. írta:
a legdurvább az volt... :rolleyes: <_<

És mé'nem? -_- Mi 1x megfürdettük az ipari sterimobbal az egyiket :D :) B)

Elküldve
  Dáwid írta:
Én is bagózom, de azé' bacca meg aki nem bírja ki hogy a kocsiban ne gyújtson rá -_- Egyik haverom egyszer próbálta meg nálam, úgy kib@sztam hogy inkább odaadta az egész dobozt csak had' üljön vissza. Aztán egyik ismerős (kockalada) szintén bagós, és szintén nem bírja ha az autóban rágyújtanak, ő is kidobta a kocsijából pár nappal később. Azóta a sajátjában sem gyújt rá. Szerintem fél hogy kib@ssza valaki belőle :D :) B)

Én NEM bagózok a kocsiban :rolleyes:

Arra írtam,hogy ilyen melegben felrobban a kanna <_< B)

Elküldve
  Pötty86 írta:

Arra írtam,hogy ilyen melegben felrobban a kanna <_< :)

Én is bagózok de csak túlnyomással és inkább csak menet közben -_- VZoli cartárs és kedves neje meg is jegyezte, hogy inkább új autó szaga van a belterének mintsem bagó B) B) amúgy meg tankoltam meg úgy a Wareszt, hogy a spangli vigyorgott a pofámban :D mégis itt vagyok.. :D

Elküldve
  Sanci írta:
Én is bagózok de csak túlnyomással és inkább csak menet közben :rolleyes: VZoli cartárs és kedves neje meg is jegyezte, hogy inkább új autó szaga van a belterének mintsem bagó :D :) amúgy meg tankoltam meg úgy a Wareszt, hogy a spangli vigyorgott a pofámban <_< mégis itt vagyok.. B)

ÁÁ,nem merném,én gyík vagyok -_-

Elküldve
  Sanci írta:
Én is bagózok de csak túlnyomással és inkább csak menet közben :rolleyes: VZoli cartárs és kedves neje meg is jegyezte, hogy inkább új autó szaga van a belterének mintsem bagó -_- :D amúgy meg tankoltam meg úgy a Wareszt, hogy a spangli vigyorgott a pofámban <_< mégis itt vagyok.. :)

Én is csak letekert ablaknál. Van aki nem dohányzik, beül, és nem hiszi el hogy én ott is szivom. Semmi bagószag. A hamutartó is szűz. Mindig egy üditősdobozba dobom bele a csikket. Az meg megy a kukába.

Elküldve
  Pötty86 írta:

Arra írtam,hogy ilyen melegben felrobban a kanna <_< B)

Én füstölök benne, mint a gyárkémény. 2 hétig bírtam ki, miután megvettem. Előttem tényleg nemdohányzós volt, látszott a hamutartókon. Sterilek voltak. Először csak úgy gyújtottam rá, hogy letekertem az ablakokat, aztán fagyoskodjon aki hülye (-10 volt kinn) :D

Egyszer sikerült összeveszni anyóssal, mert ő kiszámolta mennyit füstölök el 1 hónapban -_- Olyat válaszoltam rá, hogy 2 hétig nem szólt hozzám :D

Istenem, de jó volt.... :D :) B)

Elküldve
  Sanci írta:

27 regisztrált felhasználó olvassa jelenleg ezt a fórumot (12 vendég és 0 anonim felhasználó)

15 felhasználó: Sanci, a_lajos, Adam1, beligrom, daykiller, shootman, Tiv., CoolAdam, Dáwid, astrásgyerek, Bálintka 1.6i, öcsibácsi, Gabor -- C14Se, Pötty86, csapszeg

Az a puska <_<

Na azért kíváncsi lennék, hogy a kényelmes tempómban mondjuk Balatonig bírnád-e spangli nélkül :rolleyes: szerintem D.földvárnál már könyörögnél, hogy álljak meg -_- :D :)

Shimán B) Ha 3 napig ülök autóban akkor 3 napig nem gyújtok rá. (lehet hogy a kezemben már lazán lehet leülepedett alvázvédőt felrázni, vagy rezgőcsiszolónak is elmegyek, de akkor sem B) )

Elküldve
  Pötty86 írta:
ÁÁ,nem merném,én gyík vagyok :rolleyes:

A napokban melóztunk egy helyen.Dolgoztak ott olyan agyoniskolázott féle emberek.Kértem,hogy a betonra melegítsenek egy csík szigetelést,hogy ott tudjak szerelni.Erre a barna-bás :)

fogta a palackot,rátette az obis gázpörzsölőt reduktor nélkül és nekilátott pirítani a kátránypapírt.

Eeeez nem normális.Édes tudatlanság.

És amikor mondom neki,hogy engem várnak ám haza,csak néz.Ha visszaég az a sz.r , úgy kinyílik a kéró mint a tubarózsa <_< -_- :D

Elküldve
  Bálintka 1.6i írta:
A napokban melóztunk egy helyen.Dolgoztak ott olyan agyoniskolázott féle emberek.Kértem,hogy a betonra melegítsenek egy csík szigetelést,hogy ott tudjak szerelni.Erre a barna-bás B)

fogta a palackot,rátette az obis gázpörzsölőt reduktor nélkül és nekilátott pirítani a kátránypapírt.

Eeeez nem normális.Édes tudatlanság.

És amikor mondom neki,hogy engem várnak ám haza,csak néz.Ha visszaég az a sz.r , úgy kinyílik a kéró mint a tubarózsa -_- :D :)

Ez elég laza volt akkor <_< ,nem tom,én 5X megondolom ha tűzről vagy ilyenekről van szó :rolleyes:

Még egy poroltó is van a csomitartómban!

Elküldve
  Bálintka 1.6i írta:
A napokban melóztunk egy helyen.

És amikor mondom neki,hogy engem várnak ám haza,csak néz.Ha visszaég az a sz.r , úgy kinyílik a kéró mint a tubarózsa -_- :D :)

Nyomásszabályzót én sem használok gázperzselőhöz :rolleyes: márpedig az télleg maszek, nem is bolti :D lakatos kartárs csinálta B) lényeg, hogy ha melengetni kell a lefejtőcsövet vagy épp valami ajtófélét kell kimelengetni akkor kell oda nyomás rendesen.. B)

invictus írta:
Szerencsére mérséklődnek az üzemanyagárak. :D

Majd akkor játsszák az eszüket ha 200 píz alatt lesz literje.. <_<

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.