CoolAdam Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 Munkába? -_- Jesszus. :) jah.. B) :rolleyes: :D Laci mi maradunk az egyszer próbáltuk kategóriában? B) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 jah.. :) :rolleyes: :D Laci mi maradunk az egyszer próbáltuk kategóriában? B) <_< Tudod, inkább ezt, mint valami ártalmasabbat. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 Ha lenne ok rá, én is abba tudnám hagyni. Az az igazság, azért szívom még, mert nem is akarom abbahagyni. Úgy gondolom, ha jól esik, miért ne? <_< Szerintem Pista is így gondolja. -_- Jahhh :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 jah.. :D :rolleyes: -_- Laci mi maradunk az egyszer próbáltuk kategóriában? :) <_< jajaja B) B) Bőven elég :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 Egy haver venni akar egy F astrát. Benzinesek figyelem! B) 1.6osat akar, és lehetőleg olyat is amiben van erő bőven. Milyen évjáratúak,felszereltségűek ezek az 1.6os 16V-es és asszem 100 lóerős astrák? És árban mennyiért lehet kapni őket? Na meg évjárat... 2001-2002 körülre gondolok. Én a dízeles multammal/jelenemmel nem értek a benzinesekhez, szóval segítsetek B) Köszi! Miért is nem akar traktort? :rolleyes: Akkor pótcselekvésnek marad a szex.Azt csak szereted........ :D Rágyújtasz egy numerára és talán még jobban megnyugtat <_< Na ja de ki bír napi 15-20 numerát a cigi helyett? -_- Idesüss! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 Sziasztok! Végre jó lett az autóm,nem rángat,nem fullad,nem ingadozik az alapjárat! <_< Ma sikerűlt szereznem egy hall jeladót elosztóval együtt :rolleyes: Köszi Zotya -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 Zotya olvastad a kisalföldön a 11-es buszt h kigyulladt? Link Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 Miért is nem akar traktort? :rolleyes: mert maradi <_< és mostis benzinessel jár Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 Na ja de ki bír napi 15-20 numerát a cigi helyett? :rolleyes: Idesüss! -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 Zotya olvastad a kisalföldön a 11-es buszt h kigyulladt? Link :rolleyes: Győrben minden évben ez van,bejön egy kis meleg,és hullanak a buszok <_< Tavaly is volt nem egy ilyen eset Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 Sziasztok! Végre jó lett az autóm,nem rángat,nem fullad,nem ingadozik az alapjárat! -_- Ma sikerűlt szereznem egy hall jeladót elosztóval együtt <_< Köszi Zotya B) Nincs mit, mennyibe fájt? :rolleyes: Zotya olvastad a kisalföldön a 11-es buszt h kigyulladt? Link Olvastam, a zöldséges oltotta slaggal. :) mert maradi B) és mostis benzinessel jár Vagy csak simán faca csávó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 Nincs mit, mennyibe fájt? :rolleyes: Öttevényi bontóba vettem,12.000 szép magyar forintért <_< De visszaveszi a csávó ha mégsem jó,rendi emberkék vannak ott -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 Öttevényi bontóba vettem,12.000 szép magyar forintért :rolleyes: De visszaveszi a csávó ha mégsem jó,rendi emberkék vannak ott <_< Hát ja, van ára, de remélem megvan a bűnös. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 Hát ja, van ára, de remélem megvan a bűnös. :D Hát én is remélem mert kezdtem nagyon unni már :rolleyes: Na de majd este megyek próbakört,persze én nem pörgetem tiltásig(ugye Zotya Te sem szoktad <_< )csak szép óvatosan -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 Hát én is remélem mert kezdtem nagyon unni már :rolleyes: Na de majd este megyek próbakört,persze én nem pörgetem tiltásig(ugye Zotya Te sem szoktad <_< )csak szép óvatosan -_- Dehogy szoktam, ugyan már, csak teszteltem extrém körümények között a jeladót. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 Dehogy szoktam, ugyan már, csak teszteltem extrém körümények között a jeladót. <_< -_- Jaaah,peersze peersze :D :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 írtam chat topicba is Pötty olajra...!de sajna nem lesz meg 1 liter pedig azt hittem maradt annyi! <_< :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 írtam chat topicba is Pötty olajra...!de sajna nem lesz meg 1 liter pedig azt hittem maradt annyi! <_< :rolleyes: Én most vettem utántöltésre, 1 Liter GM-et asszem 1100-ért. Az 5 literes Castrolt már megzabálta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 Én most vettem utántöltésre, 1 Liter GM-et asszem 1100-ért. Az 5 literes Castrolt már megzabálta. 5 litert megzabál és vettél 1 litert ? Nem lesz az kicsit kevés ? :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 5 litert megzabál és vettél 1 litert ? Nem lesz az kicsit kevés ? -_- :D csak a tömeggyártáshoz kellett neki :) :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 5 litert megzabál és vettél 1 litert ? Nem lesz az kicsit kevés ? -_- :D Úgy értve, hogy 5 litert vettem az olajcseréhez, nem emlékszem mennyi ment már bele, talán 3.5, és a maradékot beleöntögettem azóta, most vettem még utántöltésre +1litert. Igazság szerint nem is eszi, hanem ereszti. Vagy mindkettő. Vagy egyik sem, csak valaki szórakozik velem. :rolleyes: Panelban laktam, ott volt szokás a másik kocsija alá önteni olajat, had kapjon idegbajt amikor meglátja. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 Úgy értve, hogy 5 litert vettem az olajcseréhez, nem emlékszem mennyi ment már bele, talán 3.5, és a maradékot beleöntögettem azóta, most vettem még utántöltésre +1litert. Igazság szerint nem is eszi, hanem ereszti. Vagy mindkettő. Vagy egyik sem, csak valaki szórakozik velem. :rolleyes: Panelban laktam, ott volt szokás a másik kocsija alá önteni olajat, had kapjon idegbajt amikor meglátja. <_< Gondolom, ha nem folyik sehol a motorból, és a vízben sincs, akkor elfüstöli nemde ? -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 persze Nm ha lehúzom a hf melegen néha 2x is utána húzok de csak úgy hogy előszőr 8 aztán kb 1 ora mulva vagy melegen utána húzok 10. majd 12 esetleg 14- ig megyel el utána szakadhat a menet 90 fokot ne akarj húzni inkább szerezz be egy nyomaték kulcsot a hf pakolást pedig érdemes cserélni igy legalább megtudod mi a baja lehet hogy csak vastagabb kell bele megnézted hogy milyen volt benne? Remélem nem valami autószervízben dolgozol! Ha mégis, megtennéd, hogy leírod ide a nevét, címét.....márcsak, hogy véletlenül se menjek a környékére sem :rolleyes: Ha meg magadnak csinálod, hát lelked rajta......jó munkát <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 Gondolom, ha nem folyik sehol a motorból, és a vízben sincs, akkor elfüstöli nemde ? <_< Hát, izzééé, van egy doboz a kocsi alatt, abba gyüjtöm. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 írtam chat topicba is Pötty olajra...!de sajna nem lesz meg 1 liter pedig azt hittem maradt annyi! -_- :rolleyes: Én most vettem utántöltésre, 1 Liter GM-et asszem 1100-ért. Az 5 literes Castrolt már megzabálta. Nem baj,azért köszi szépen CoolAdam,de látom írta Zotya milyen kici pézér <_< vett,az jó lesz. Igazából asszonyka Daihatsu Charade-jába lesz,gondolom jó bele a 10W40 15 éves autó,150.000 km-el,1.1-es seggrakéta :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts