Opeles90 Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 hasznaltautoponthu Nézegettük ott is. Vannak...Bár jó lenne amiben van BC. BC mutatja amúgy mennyi kilóméter van benne? vagy csak napit számlál? JA, és hogy megéri-e.. Mármint sok kínja van ennek a motornak? Vagy nem olyan igényes? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 Nézegettük ott is. Vannak...Bár jó lenne amiben van BC. BC mutatja amúgy mennyi kilóméter van benne? vagy csak napit számlál? JA, és hogy megéri-e.. Mármint sok kínja van ennek a motornak? Vagy nem olyan igényes? Egyiket sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 Egyiket sem. aú.. :rolleyes: Azt hittem számolja. Na sebaj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 aú.. :rolleyes: Azt hittem számolja. Na sebaj. Az csak visszafelé számol kilométert <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 Az csak visszafelé számol kilométert :rolleyes: na bezzeg az én kijelzőm... :) <_< -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 na bezzeg az én kijelzőm... B) :rolleyes: <_< -_- Túl sok fölösleges adat nincs rajta. B) De legalább egyszerű beledezni :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 Túl sok fölösleges adat nincs rajta. B) De legalább egyszerű beledezni -_- :D Amikor fóliázták, volt ott egy exopeles srác, neki is astrája volt. Benéz a kocsiba, és visszanéz így: :rolleyes: <_< Ezt te csináltad bele? vagy mi a jóisten ez? :) B) Erre csak annyit mondtam: Ritkaság... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 Amikor fóliázták, volt ott egy exopeles srác, neki is astrája volt. Benéz a kocsiba, és visszanéz így: :rolleyes: <_< Ezt te csináltad bele? vagy mi a jóisten ez? -_- :D Erre csak annyit mondtam: Ritkaság... B) Szombaton kimegyek az M3-ashoz, csak azért hogy lássak egy ilyet élőben :D :) :D (nah jó, meg találkozni B) ha hajlandó vagy megállni) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 Szombaton kimegyek az M3-ashoz, csak azért hogy lássak egy ilyet élőben :D :rolleyes: :) (nah jó, meg találkozni <_< ha hajlandó vagy megállni) Nem olvastad végig amiről lemaradtál míg nem voltál itthon a hétvégén -_- Tehát...kis túra lesz.. Olyan 6-7 órás túra. Nem pályán megyünk le ilyesmi úton megyünk. Végig országút Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 Az csak visszafelé számol kilométert :rolleyes: és azt sem 1km-enként. Ha elkezdem taposni a gsinek, van hogy 50km-et is levesz. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 Nem olvastad végig amiről lemaradtál míg nem voltál itthon a hétvégén <_< Tehát...kis túra lesz.. Olyan 6-7 órás túra. Nem pályán megyünk le ilyesmi úton megyünk. Végig országút :rolleyes: menekülsz? B) :D és azt sem 1km-enként. Ha elkezdem taposni a gsinek, van hogy 50km-et is levesz. -_- Nagyot léptél neki, ő is nagyot lép :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 :D menekülsz? B) :) LEginkább pesttől... B) Ja és pont azon a napon amikor megyek, búzafelvonulás lesz :rolleyes: <_< -_- nah ahoz nagyon nincs kedvem. Mégha véletlenül se érintem...akkorsem. Meg eddig mindíg pályán mentünk. És már uncsi. Plusz még az is rátesz, hogy a házat amibe megyünk 2órakor foglalhatjuk el. Ha pályán megyünk hamar odaérünk. Így meg: Nincs pest, nincs búza, nincs helyben várakozás, és tökre zsír kis helyeken mennénk végig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 LEginkább pesttől... :) Ja és pont azon a napon amikor megyek, búzafelvonulás lesz :rolleyes: <_< -_- nah ahoz nagyon nincs kedvem. Mégha véletlenül se érintem...akkorsem. Meg eddig mindíg pályán mentünk. És már uncsi. Plusz még az is rátesz, hogy a házat amibe megyünk 2órakor foglalhatjuk el. Ha pályán megyünk hamar odaérünk. Így meg: Nincs pest, nincs búza, nincs helyben várakozás, és tökre zsír kis helyeken mennénk végig. Nah akkor spóroltam 6 km-t :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 Nah akkor spóroltam 6 km-t :rolleyes: <_< Amúgy Te újpesten laksz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 Nem olvastad végig amiről lemaradtál míg nem voltál itthon a hétvégén -_- Tehát...kis túra lesz.. Olyan 6-7 órás túra. Nem pályán megyünk le ilyesmi úton megyünk. Végig országút autópályán nem látják annyian a sötétített üvegeket mi?? :rolleyes: :D mindenhol meg kell mutatni! :) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 autópályán nem látják annyian a sötétített üvegeket mi?? :rolleyes: -_- mindenhol meg kell mutatni! :) <_< :D Pályán sztem többen látnák, főleg ha pestre is bementünk volna. Mint a "kertek alatt", országúton. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 Amúgy Te újpesten laksz? Nyeeeeem. Csak többet tartózkodok itt mint ahol lakok -_- <_< :D De a lakcímkártyámon nem evvan :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 Nyeeeeem. Csak többet tartózkodok itt mint ahol lakok :D <_< :) De a lakcímkártyámon nem evvan :rolleyes: Jaaaa.. B) Még jó hogy debrecen nincs felosztva ilyen részekre/kerületekre. B) itt van belváros, meg kertváros -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 autópályán nem látják annyian a sötétített üvegeket mi?? :rolleyes: :D mindenhol meg kell mutatni! :D <_< Jah :P tavaly az egyik opeles illető (hadd ne nevezzem meg) azt hitte lent a Balcsin, hogy majd mindenki megcsodálja az agyonszépítgetett-építgetett autóját -_- hát nem jött be neki, le se toljták B) talán ha valami Ferraranka, Lambódzsimmi vagy Hámmer lett volna akkor talán.. :D Jaaaa.. :P Még jó hogy debrecen nincs felosztva ilyen részekre/kerületekre. :D itt van belváros, meg kertváros :D :P Meg rakás kert meg külváros meg lófitty.. :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 Jah B) tavaly az egyik opeles illető (hadd ne nevezzem meg) azt hitte lent a Balcsin, hogy majd mindenki megcsodálja az agyonszépítgetett-építgetett autóját :rolleyes: hát nem jött be neki, le se toljták :D talán ha valami Ferraranka, Lambódzsimmi vagy Hámmer lett volna akkor talán.. <_< Meg rakás kert meg külváros meg lófitty.. -_- :) Inkább külterületeken jellemző amúgy. Belvárosban is vannak ilyen "elnevezések", hogy boldogasszonyfalva, szentlászlófalva, meg ilyenek... De senki se mondja úgy hogy pl: Debrecen, Szentlászlófalva, Csapó utca 20. Mert ha jóltudom a csapó utca szentlászlófalvához tartozik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 Jah B) tavaly az egyik opeles illető (hadd ne nevezzem meg) azt hitte lent a Balcsin, hogy majd mindenki megcsodálja az agyonszépítgetett-építgetett autóját :rolleyes: hát nem jött be neki, le se toljták -_- talán ha valami Ferraranka, Lambódzsimmi vagy Hámmer lett volna akkor talán.. <_< Mikor én voltam tavaly Siófokon, vagy 6 henger, vagy a 10 milliós ár volt a határ, az alatt le se sz*rtak. Statisztikát is mértem, szóval pontosak az adatok :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 Egy haver venni akar egy F astrát. Benzinesek figyelem! :rolleyes: 1.6osat akar, és lehetőleg olyat is amiben van erő bőven. Milyen évjáratúak,felszereltségűek ezek az 1.6os 16V-es és asszem 100 lóerős astrák? És árban mennyiért lehet kapni őket? Na meg évjárat... 2001-2002 körülre gondolok. Én a dízeles multammal/jelenemmel nem értek a benzinesekhez, szóval segítsetek <_< Köszi! Ha nem akar sokat szívni olajfogyasztással, motorgenerállal, inkább az 1.6 8-szelepest javaslom, abból is van 100LE-s, az 1.6Si. Mondjuk nem tudom, ezzel a motorral találsz-e 2000 utáni gyártásút. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 Belvárosban is vannak ilyen "elnevezések" Elég ott 1-2 zughelyet megtalálni <_< vannak olyan eldugott üzletek, hogy jajj :rolleyes: esküszöm jobb lenne minden üzletet kizavarni valami ipari park szerű akármibe.. :D Mikor én voltam tavaly Siófokon, vagy 6 henger, vagy a 10 milliós ár volt a határ, az alatt le se sz*rtak. Statisztikát is mértem, szóval pontosak az adatok -_- :D Én azt nagyon jól tudom :D de így legalább meg se környékezik a gépet :D :P gyűlnének a karcolások.. :D -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Erről jut eszembe egy vicc, "Vidéki diszkóban" :P Egy srác és egy lány összeismerkedik a diszkóban majd beszélgetnek, kérdi a lány: -Kocsid van? -Van. -Milyen? -2 üléses. -Húú, az szuper, és milyen motor van benne? -6 hengeres, turbós. -Húú, az nagyon állat, és milyen színű? -Kék. -Húú, az nagyon szép, és milyen tipus? -Ifa.. :) B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 Elég ott 1-2 zughelyet megtalálni <_< vannak olyan eldugott üzletek, hogy jajj :rolleyes: esküszöm jobb lenne minden üzletet kizavarni valami ipari park szerű akármibe.. :D Én azt nagyon jól tudom :P de így legalább meg se környékezik a gépet :P :P gyűlnének a karcolások.. :D -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Erről jut eszembe egy vicc, "Vidéki diszkóban" :D Egy srác és egy lány összeismerkedik a diszkóban majd beszélgetnek, kérdi a lány: -Kocsid van? -Van. -Milyen? -2 üléses. -Húú, az szuper, és milyen motor van benne? -6 hengeres, turbós. -Húú, az nagyon állat, és milyen színű? -Kék. -Húú, az nagyon szép, és milyen tipus? -Ifa.. :D :) B) Ez komoly! B) Eggyik cimbimmel voltunk Mendén, discóba. Hát van lóvéja a gyereknek, ad is magára, nem tom milyen márkájú farmer meg ilyenek. Na de pultnál vagyunk, kezdünk iszogatni, mikor oda ment hozzá valami pláza cica. Nem volt rossz csaj, de látszott rajta, hogy a pénz, az pénz. El kezdtek dumálgatni, persze hallottam 1-2 mondatot: csaj: És, kocsival vagytok? csávó: Aha, persze! csaj: Fúúú az jó! Milyen márka? csávó: Skoda! csaj: Húú, SuperB? Az a kedvencem! csávó: Nem, 120L ! csaj: Vááá, azt is imádom! Na pont ittam a kis sörömet, mikor meg hallottam.....majdnem be szívtam az üveget. -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 Elég ott 1-2 zughelyet megtalálni <_< vannak olyan eldugott üzletek, hogy jajj :rolleyes: esküszöm jobb lenne minden üzletet kizavarni valami ipari park szerű akármibe.. :D Én azt nagyon jól tudom :P de így legalább meg se környékezik a gépet :D :D gyűlnének a karcolások.. B) -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Erről jut eszembe egy vicc, "Vidéki diszkóban" :D Egy srác és egy lány összeismerkedik a diszkóban majd beszélgetnek, kérdi a lány: -Kocsid van? -Van. -Milyen? -2 üléses. -Húú, az szuper, és milyen motor van benne? -6 hengeres, turbós. -Húú, az nagyon állat, és milyen színű? -Kék. -Húú, az nagyon szép, és milyen tipus? -Ifa.. -_- :D :) Faternak van :P 2 is... ;) B) Bár van még 180 lovas Hyundai 2.5ös Turbó D is. :P (csajozásra ha már választani kell az alkalmasabb) Multkor mutatta milyen, hát...jó kis gép.nekem tetszik.. :P Kisbuszhoz képest nagyon szép műszerfala van.Megy is mint a golyó. Ha nem akar sokat szívni olajfogyasztással, motorgenerállal, inkább az 1.6 8-szelepest javaslom, abból is van 100LE-s, az 1.6Si. Mondjuk nem tudom, ezzel a motorral találsz-e 2000 utáni gyártásút. Köszi az infót! ;) Megmondom neki. Igen...ilyesmi infókra gondoltam amikor kérdeztem a dolgot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts