zotya975 Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Gyerekek kinek van padlástere, mindegyik ilyen meleg? :rolleyes: Fekete zsindely, hiába a szigetelés, csak úgy szíja be a napot. Most hogy hül a levegő az összes ablakot kinyitottam, meg nyomatom befele a 25-fokot ventivel, már visszament 30-ról 28-ra. Lent csak 26-van, a pincében meg 24. Lehet lemegyek aludni. Éjjel megébredek, bütykölök valamit, aztán szunya tovább. Ha nomális pincém lenne tuti lent laknák nyáron. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Gyerekek kinek van padlástere, mindegyik ilyen meleg? <_< Fekete zsindely, hiába a szigetelés, csak úgy szíja be a napot. Most hogy hül a levegő az összes ablakot kinyitottam, meg nyomatom befele a 25-fokot ventivel, már visszament 30-ról 28-ra. Lent csak 26-van, a pincében meg 24. Lehet lemegyek aludni. Éjjel megébredek, bütykölök valamit, aztán szunya tovább. Ha nomális pincém lenne tuti lent laknák nyáron. :D Alufóliával tekerd be a tetőt -_- A pincében meg éjjel ráddőlne az a polc :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Alufóliával tekerd be a tetőt <_< A pincében meg éjjel ráddőlne az a polc :rolleyes: Van fólia kettő is, egy a deszka alatt, egy meg a szigetelés meg a gipszkarton között, olyan alufóliás bubi. Ezek szerint szart sem ér. Ősszel nekiesek behungizom a házat, remélem egykicsit jobb lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Nem sorozat... hehe. -_- <_< Komoly az ürge! Gyerekek kinek van padlástere, mindegyik ilyen meleg? :rolleyes: Fekete zsindely, hiába a szigetelés, csak úgy szíja be a napot. Most hogy hül a levegő az összes ablakot kinyitottam, meg nyomatom befele a 25-fokot ventivel, már visszament 30-ról 28-ra. Lent csak 26-van, a pincében meg 24. Lehet lemegyek aludni. Éjjel megébredek, bütykölök valamit, aztán szunya tovább. Ha nomális pincém lenne tuti lent laknák nyáron. B) Tavaly és tavaly elött nyáron a MIRSA Hűtő házban melóztam (ilyen gyorsfagyasztott 'kajákat' állítottunk elő). Általába 5fokon dolgoztam, de volt amikor -28ba is be kerültem :D jó volt, teccett ahogy a fülemet éreztem mintha fagyna át! Meg az izzadság az arcomon meg fagyott :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Tavaly és tavaly elött nyáron a MIRSA Hűtő házban melóztam (ilyen gyorsfagyasztott 'kajákat' állítottunk elő). Általába 5fokon dolgoztam, de volt amikor -28ba is be kerültem :rolleyes: jó volt, teccett ahogy a fülemet éreztem mintha fagyna át! Meg az izzadság az arcomon meg fagyott <_< Na jó, de azért hosszútávon nem egészséges bemászkálni a +30-ból a -28-ba és vissza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Van fólia kettő is, egy a deszka alatt, egy meg a szigetelés meg a gipszkarton között, olyan alufóliás bubi. Ezek szerint szart sem ér. Ősszel nekiesek behungizom a házat, remélem egykicsit jobb lesz. Kívülről gondoltam az alufóliát, hogy visszaverje a hőt, mielőtt felmelegíti a tetőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Na jó, de azért hosszútávon nem egészséges bemászkálni a +30-ból a -28-ba és vissza. Persze hogy nem, de akkor is jó buli volt! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Kívülről gondoltam az alufóliát, hogy visszaverje a hőt, mielőtt felmelegíti a tetőt. Hát végül is ott van, ha nem is legkívül, a deszka és az alufóli között van légrés, ami allul fellül ki van szellőztetve, így elméltileg a meleg kintmarad, a belső fóliának meg télen kellene benttartani a meleget. Persze lehet ez a 35-fok nem járt fizikaórára. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 "Jó ég köcsög piros csizmiben vagyok, mi a ######ér nem szóltál? " :rolleyes: <_< -_- :D :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 köszönöm az elrettentő kisvideókat, most mehetek a kutyának biztonsági övet venni :rolleyes: de amúgy nem ültem hátul öv nélkül, csak arra voltam kiváncsi h mióta kell -_- <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Hát végül is ott van, ha nem is legkívül, a deszka és az alufóli között van légrés, ami allul fellül ki van szellőztetve, így elméltileg a meleg kintmarad, a belső fóliának meg télen kellene benttartani a meleget. Persze lehet ez a 35-fok nem járt fizikaórára. :rolleyes: Mi is fenn lakunk a tetőtérben, van néhány réteg szigetelés, de a tető világosszürke Bramac. Nálunk kibírható, lent anyóséknál hűvösebb van 3-4 fokkal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Mi is fenn lakunk a tetőtérben, van néhány réteg szigetelés, de a tető világosszürke Bramac. Nálunk kibírható, lent anyóséknál hűvösebb van 3-4 fokkal. :rolleyes: <_< -_- :D Gondolom nem bánnád, ha inkább melegebb lenne lent +30 40 fokkal Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Mi is fenn lakunk a tetőtérben, van néhány réteg szigetelés, de a tető világosszürke Bramac. Nálunk kibírható, lent anyóséknál hűvösebb van 3-4 fokkal. Te szegény 1 házban a "kedves" mamával. :rolleyes: Majd megkérdezem én is az anyóst, milyen a klíma 2m föld alatt. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 :rolleyes: <_< -_- :D Gondolom nem bánnád, ha inkább melegebb lenne lent +30 40 fokkal Elintézik ők maguknak......nappal szellőztetnek, tárva-nyitva minden, este meg becsukdosnak, nehogy bejöjjön a jóidő. :) Mi meg pont fordítva, nappal ablakok bukón, redőnyök félig leengedve, este meg minden kinyitogat B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Te szegény 1 házban a "kedves" mamával. :rolleyes: Majd megkérdezem én is az anyóst, milyen a klíma 2m föld alatt. -_- pokoli (utolsó gonosz poénom volt mára <_< ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Te szegény 1 házban a "kedves" mamával. :rolleyes: Én is "Anyámmal élek,Caravan-nal járok,macskám van és ne is legyek kemény?" <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Te szegény 1 házban a "kedves" mamával. :rolleyes: Majd megkérdezem én is az anyóst, milyen a klíma 2m föld alatt. <_< Talán ha 2× találkozom vele egy héten, nappal nem vagyok itthon, mire hazaérek már lesik a bugyuta pofázós- nevetgélős fogkrém antireklám műsorokat. Felsétálok és passz :D -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Nem semmi egyszerű szerkezet ez a kispók. Estefelé lementem, hogy kicserélem az ablaktörlő motort rajta, hát a 10 percbe még egy cigi is simán belefért :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Nah, végre itthon -_- Hosszú volt ez a hétvége... Szombat, Tököl, reptér, beton, 400fok árnyékban, gumifüst arcba, és örülés. Aztán haza, szenvedés hogy megint leégtünk, szunya. Ma, Hungaroring, WSR. Nap megint, úgyhogy rápörköltünk még egy kicsit. Haveromnak a fején szerintem még a napszemüveg típusát is el lehet olvasni a fején, úgy körbesült :D <_< :) Nah mindegy. Este még szúnyogcsalogatásként játszottam egy kicsit: B) Mi vót amíg nem voltam? Valaki összesűríthetné B) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 http://pics.coldline.hu/pics/57011-20100703-AgfyhN.jpg Csak a motorja miatt, de a középsőt akarom <_< :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 mióta vagyok köteles bekötni magamat hátul lakot területen belül???? Régebb óta mint jogsid van :rolleyes: <_< -_- bazze, komolyan vegyél egy kresz könyvet, csak úgy olvasgatni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Nah, végre itthon :D Hosszú volt ez a hétvége... Szombat, Tököl, reptér, beton, 400fok árnyékban, gumifüst arcba, és örülés. Aztán haza, szenvedés hogy megint leégtünk, szunya. Ma, Hungaroring, WSR. Nap megint, úgyhogy rápörköltünk még egy kicsit. Haveromnak a fején szerintem még a napszemüveg típusát is el lehet olvasni a fején, úgy körbesült :) <_< B) Nah mindegy. Este még szúnyogcsalogatásként játszottam egy kicsit: http://pics.coldline.hu/pics/57382-20100704-U7JOON.jpg B) Mi vót amíg nem voltam? Valaki összesűríthetné :D :rolleyes: Szép kormány! Ez Kadett GSi-é ugye??? Én szombaton voltam WSR-en nagyon jó kis gépek voltak kint. A Formula Renault 3.5-k szép hagjuk volt -_- De az F1-es az mindent vitt!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Szép kormány! Ez Kadett GSi-é ugye??? Én szombaton voltam WSR-en nagyon jó kis gépek voltak kint. A Formula Renault 3.5-k szép hagjuk volt :rolleyes: De az F1-es az mindent vitt!!! <_< Mesélj mert sajna nem jutottam ki. Mi volt az F1-el? Volt egy F1-es kocsi is ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Mesélj mert sajna nem jutottam ki. Mi volt az F1-el? Volt egy F1-es kocsi is ?? Volt. Valami kínai srác vitte (bocs, de valahogy nem sikerült megjegyezni a nevét <_< -_- :D ) 2 másodperc körüllel volt lemaradva a pályarekordtól, úgyhogy nem "csak úgy" keringett vele, hanem tolta elég szépen. Nem semmi a hangjuk. Még a Megane-osok versenyeztek, azok is tetszettek. Jah... meg a mislejn-szimulátort kipróbáltuk, de... áhh... szebb volt mint amilyen jó :rolleyes: Legalább sapit adtak :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Szép kormány! Ez Kadett GSi-é ugye??? Én szombaton voltam WSR-en nagyon jó kis gépek voltak kint. A Formula Renault 3.5-k szép hagjuk volt <_< De az F1-es az mindent vitt!!! -_- "A" vekiből van. De Kadettben is volt ilyen asszem :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts