spzoli Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Dehogy, csak hazaértem E-klub, zsír hely :D ^_^ :P ;) ;) Az Bandi mániája... :P Engem nem érdekel. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Az Bandi mániája... :P Engem nem érdekel. ^_^ Márk is jár aaaszem oda ;) ;) :D Egyszer itassuk már leeee és komponáljunk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Márk is jár aaaszem oda :P ;) ;) Egyszer itassuk már leeee és komponáljunk ^_^ Ő tuti nem volt, és inni se fog. Viszont Bandival meg lehetne csinálni. :D :P :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Ő tuti nem volt, és inni se fog. Viszont Bandival meg lehetne csinálni. ;) :D :P :D vicc vót ;) Áááááááááááá, nyolcadikutazosom kicsit és már fekszik ^_^ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 vicc vót :P Áááááááááááá, nyolcadikutazosom kicsit és már fekszik :D ^_^ Egy fél sör és vége. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Ezt a labdát talán nem kellett volna feldobni. :P ^_^ Itt elgondolkoztam, hogy miért... :D Nem mondod, hogy nem hallottál még olyanról. :P ;) ...aztán rájöttem. :D Egyébként meg nincs annyi alkoholmentes, amiért lecserélném. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 én azért mondom, mert olyan édesen nézel! (ezt szoktam rá mondani) ;) ^_^ :P ;) :D Óóó, miket nem tudsz, Zsengekorú! :P Azt hittem azt akartad mondani, hogy összeragadtak a szemeim, vagyis elmentem aludni. :P Amúgy meg honnan tudod, jártál egy bizonyos közösségi oldalon? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Óóó, miket nem tudsz, Zsengekorú! ;) Azt hittem azt akartad mondani, hogy összeragadtak a szemeim, vagyis elmentem aludni. :D Amúgy meg honnan tudod, jártál egy bizonyos közösségi oldalon? :D nem csak eszembe jutott és gondoltam megosztom :P Opeles90 is mondott egy jót ha megtalálod olvasd el azt is :P ^_^ ez egy ilyen csevegés volt ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Zánkán. Szabadstrand, csak a parkolásért kellett kicsengetni 2000forintot, mert nem voltam hajlandó kilómétereken keresztül cihülni a cuccokat. Én hülye ott fújtam fel a matracot, majdnem kiköptem a tüdőm, hazafele meg elhoztam felfújva a caravanban. :P Itthon meg figyel a kompresszor a polcon. ^_^ Ezért "szeretem" a szabadstrandot, lényegében ugyanazt a pénzt kifizeted, de se egy büfé, se semmi... nem csak eszembe jutott és gondoltam megosztom :P Opeles90 is mondott egy jót ha megtalálod olvasd el azt is :P ;) ez egy ilyen csevegés volt :D ;) Olvastam. Aranyos és mosolyogtató is egyben. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 nem csak eszembe jutott és gondoltam megosztom ;) Opeles90 is mondott egy jót ha megtalálod olvasd el azt is ;) :D ez egy ilyen csevegés volt :P ^_^ Inkább hívj Lacinak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Inkább hívj Lacinak ^_^ parancs főnök! :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 parancs főnök! :D ;) ^_^ :P ;) hmm...azon gondolkozok hogy mit kéne ma csinálni.. :D De semmi se ugrik be. Pedig jóidő van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Itt elgondolkoztam, hogy miért... ^_^ Végülis lényegtelen, mert bár magas labda volt lehet csak nekem,mert senki nem csapta le. ;) Ezért "szeretem" a szabadstrandot, lényegében ugyanazt a pénzt kifizeted, de se egy büfé, se semmi... Ezt azért nem mondanám, mert bár Zamárdin gyalogolni kell úgy 500métert, hogy vehessél fagyit-jégrémet, stb, (ez amúgy 3 gyereknél kifejezetten előny) Zánkán 15, és fél méterre voltak az árusok a plédtől. Végülis nem tudok annyi pénzt vinni, ami ne fogyna el estére. :D Szerencsére tegnap csak üzemanyagköltségem volt, mert mire hazértem "jött" pont annyi pénz egy munkából amit valakinek szereztem mint amennyit költöttünk. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Hmmm...Elgondolkdtunk faterral azon amit Sanci mondott... Minek menjünk most pályán...Debrecenből végig le máriafürdőre országúton... :D GPS szerint 7és félóra az út és 400 kilóméter. ( pályán szintén 400 kilóméter csak ott nincs 7és félóra az út ) Aztán így elkerülnénk pestet, meg az odaút egy kis kirándulás lenne ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Hmmm...Elgondolkdtunk faterra azon amit Sanci mondott... Minek menjünk most pályán...Debrecenből végig le máriafürdőre országúton... ^_^ GPS szerint 7és félóra az út és 400 kilóméter. ( pályán szintén 400 kilóméter csak ott nincs 7és félóra az út ) Aztán így elkerülnénk pestet, meg az odaút egy kis kirándulás lenne :P Érd-Velence 2,5 óra. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Érd-Velence 2,5 óra. :D ???? az kb 35-40 kilóméter..nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 ???? az kb 35-40 kilóméter..nem? Inkább 30 vagy alatta... :D De egy Egér út(ahol kezdődik a 7es, és Érd másik oldala is 40perc volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Inkább 30 vagy alatta... :D De egy Egér út(ahol kezdődik a 7es, és Érd másik oldala is 40perc volt. De mitől ilyen sok?Ilyen sokan vannak, vagy ennyire szemét az út? vagy mindkettő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 De mitől ilyen sok?Ilyen sokan vannak, vagy ennyire szemét az út? vagy mindkettő? Baleset volt az m7esen...meg rendőrcsaj irányította a forgalmat a martonvásári lámpánál...Mondjuk visszafelé működött a lámpa, és akkor is álltunk Baracskától.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Baleset volt az m7esen...meg rendőrcsaj irányította a forgalmat a martonvásári lámpánál...Mondjuk visszafelé működött a lámpa, és akkor is álltunk Baracskától.... Azigen... "rendőrök irányítják a forgalmat ezért torlódásra lehet számtani" Amúgy így lenne az út Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Amúgy így lenne az út http://kep.psharing.com/385306.jpg Úgy látom beugrasz Mezőfalvára. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Úgy látom beugrasz Mezőfalvára. ^_^ ezekszerint keresztülmegyünk rajta :P Bár kissé sokallom a 7és félórát :D Bármég az is lehet, hogy Dunaföldvárnál megyünk alsószentiván felé, onnan Tamásiba, és fel a balatonpartjára. Tamásiban már voltam a fürdőben Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 ezekszerint keresztülmegyünk rajta :P Bár kissé sokallom a 7és félórát ^_^ Bármég az is lehet, hogy Dunaföldvárnál megyünk alsószentiván felé, onnan Tamásiba, és fel a balatonpartjára. Tamásiban már voltam a fürdőben Én azt hiszem inkább maradnék a pályán, csak sokkal korábban indulnék. :D Úgysem egy napra mentek, tudtok pihenni amikor odaértek. Kora hajnalban még hűvös is van és nincsenek olyan sokan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Baleset volt az m7esen...meg rendőrcsaj irányította a forgalmat a martonvásári lámpánál...Mondjuk visszafelé működött a lámpa, és akkor is álltunk Baracskától.... Hogyan tud visszafele működni a lámpa? :D A piros után jön a zöld-sárga? ^_^ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Én azt hiszem inkább maradnék a pályán, csak sokkal korábban indulnék. :D Úgysem egy napra mentek, tudtok pihenni amikor odaértek. Kora hajnalban még hűvös is van és nincsenek olyan sokan. Igen. Viszont így még sose mentünk :P És olyan helyeken is járnánk legalább, ahol még eddig sosem. Kissé már uncsi ez az M3-Pest-M7-Balaton formáció. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts