Bálintka 1.6i Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 Az kábító mentes...nem? :D Alkoholmentes sör?Az olyan mint a moci nélküli verda vagy a barlangmentes nő,vagy nem? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 Gyááá.... Engem akkor a balatonon felkajálnak. Tényleg jövőhéten ilyenkor már ott vagyok ^_^ Veszprémi helyzetjelentés: 10 perc félmeztelenül....Áhh,felzabáltak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 Az kábító mentes...nem? ^_^ Az, gondoltam fő a fokozatosság. ;) Talán elfogy, de nem tetszik. Igazából qrva rossz, borsódzik tőle hátam. :D :P Háát, én megpróbáltam. :D Taníccsál, mester Invi! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 Gyááá.... Engem akkor a balatonon felkajálnak. Tényleg jövőhéten ilyenkor már ott vagyok :D helyileg merre fele?? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 Az, gondoltam fő a fokozatosság. :P Talán elfogy, de nem tetszik. Igazából qrva rossz, borsódzik tőle hátam. :D ^_^ Háát, én megpróbáltam. :P Taníccsál, mester Invi! ;) Akarod mondani: INNI? Igaz a főiskolás élet szolgáltat meglepetéseket, :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 helyileg merre fele?? :P Balatonmáriafürdő. Déli part, és majdnem a nyugati csücske a tónak ;) Veszprémi helyzetjelentés: 10 perc félmeztelenül....Áhh,felzabáltak. :D na bammeg...oda az éjszakai horgászat kósza gondolata is ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 Veszprémi helyzetjelentés: 10 perc félmeztelenül....Áhh,felzabáltak. :D szúnyog invázió.....Nem emlékszem, hogy mikor volt ennyi vérszívó...De én teljesen biztosítottam magam: Szúnyogháló az ablakra, plusz Raid elektromos szúnyogirtó plusz raid szúnyogirtó spray Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 Amúgy..közelebbről, látszik a fólia alatt ilyen "mázga".. sztem a ragasztó. Ugye az eltűnik ha teljesen megszáradt?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 Akarod mondani: INNI? Igaz a főiskolás élet szolgáltat meglepetéseket, :P ^_^ Igen inni, és Invi, mint Invictus. ;) Első próbálkozás fél liter 10 perc, lesz még jobb is? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 Az, gondoltam fő a fokozatosság. :P Talán elfogy, de nem tetszik. Igazából qrva rossz, borsódzik tőle hátam. :D ^_^ Háát, én megpróbáltam. :D Taníccsál, mester Invi! ;) Nincs benne kábítószer, viszont szar az íze ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 szúnyog invázió.....Nem emlékszem, hogy mikor volt ennyi vérszívó...De én teljesen biztosítottam magam: Szúnyogháló az ablakra, plusz Raid elektromos szúnyogirtó plusz raid szúnyogirtó spray én is pont tegnap vettem ilyen elektromos szúnyogriasztót és hat is.. ;) :D szúnyoghálónkon meg már sztem egy sas is bejönne.. ;) ^_^ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 Nincs benne kábítószer, viszont szar az íze :D Á, hagyom a csába, akkor nem leszek alkoholista. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 Amúgy..közelebbről, látszik a fólia alatt ilyen "mázga".. sztem a ragasztó. Ugye az eltűnik ha teljesen megszáradt?? sztem nem ragasztóval csinálják az víz de majd elpárolog! mondták hogy vmikor esetleg nézz vissza és megnézik?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 Azért szököm meg, mert közbe maszek munkával is foglalkoznom kell :D Most pl nem szököm meg ;) Hogyne állnék szóba veled..... mond/írd ^_^ Csak aranyos voltam, na. :P Hiányzol ide, ergo tessék sűrűbben jönni, írni, mert szeretnélek látni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 sztem nem ragasztóval csinálják az víz de majd elpárolog! mondták hogy vmikor esetleg nézz vissza és megnézik?? Nem mondták. Hát valamit spriccoltak be alá, azt figyeltem. és azaz anyag látszik alatta. Sztem az majd kiszárad alóla, és nem látszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 Nem mondták. Hát valamit spriccoltak be alá, azt figyeltem. és azaz anyag látszik alatta. Sztem az majd kiszárad alóla, és nem látszik. Hát amikor én fóliáztam a tetőablakot, akkor mind kiszorítottam alóla a folyadékot....csak a bubik maradtak ott. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 én is pont tegnap vettem ilyen elektromos szúnyogriasztót és hat is.. ;) :D szúnyoghálónkon meg már sztem egy sas is bejönne.. :D :P ;) Én nagyon negatívan álltam hozzá...Gondoltam magamba, majd pont ez a kis szar fogja elriasztani a kis rohadékokat.....Bééédugtam a 220-ba tegnap, és azóta egy vérszívó nincs a szobában. Apám persze azt mondja hogy a háló miatt....(mert ő csinálta) De én meg mondom neki, hogy kijárunk a teraszra, és akkor kinyitjuk a szúnyoghálót...ott be tud surrani...Erre ő: Ez szúnyog bakker, nem besurranó tolvaj Á, hagyom a csába, akkor nem leszek alkoholista. :P Jól teszed! Bár szerintem néha néha egy-két üveg sörtől nem leszel alkesz..... Ha jól meggondolom.......most lesz szombaton 1éve hogy alkohol tartalmú italt fogyasztottam ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 Alkoholmentes sör?Az olyan mint a moci nélküli verda vagy a barlangmentes nő,vagy nem? ^_^ Én szeretem a Schlossgold-ot. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 Csak aranyos voltam, na. :D Hiányzol ide, ergo tessék sűrűbben jönni, írni, mert szeretnélek látni. :P Parancs! Értetem ;) ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 Hát amikor én fóliáztam a tetőablakot, akkor mind kiszorítottam alóla a folyadékot....csak a bubik maradtak ott. :D Na ez az, hogy nekem bubi nincs ott, 1 kis folyadék viszont van amit mondták hogy kiszáradt ilyen melegben 1-2 napon belül. Amúgy 4-5 nap a száradási ideje Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 Nem mondták. Hát valamit spriccoltak be alá, azt figyeltem. és azaz anyag látszik alatta. Sztem az majd kiszárad alóla, és nem látszik. biztos ki fog. talán egy két helyen főleg a csomagtartónál ha van fűtőszálad levegőbuborék lehet marad arra mondtam tegnap hogy az ujjaddal ha szépen végig húzod akk kijön majd! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 szúnyog invázió.....Nem emlékszem, hogy mikor volt ennyi vérszívó...De én teljesen biztosítottam magam: Szúnyogháló az ablakra, plusz Raid elektromos szúnyogirtó plusz raid szúnyogirtó spray Nevezd nevén!Szúnyog. ^_^ Mert még a végén azt hiszik,hogy szidod a rendszert. "Franc ebbe a sok mocsok vérszívóba!"És már jön is a fekete kocsi és visznek is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 biztos ki fog. talán egy két helyen főleg a csomagtartónál ha van fűtőszálad levegőbuborék lehet marad arra mondtam tegnap hogy az ujjaddal ha szépen végig húzod akk kijön majd! :D jaja van fűtőszál. Hát, oké kinyomkodom ha szükséges ^_^ Nah mentem fiúk! Jóccakát! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 jaja van fűtőszál. Hát, oké kinyomkodom ha szükséges ^_^ Nah mentem fiúk! Jóccakát! "Aztat" :D Cépeket és jókat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 Dita cukor ment a szemedbe! :D látom ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts