dita Elküldve Július2, 2010 Elküldve Július2, 2010 KÉSZ AZ ASTRAA!!!! ^_^ :P ;) ;) Hmmm, nagyon csinos! :D
dita Elküldve Július2, 2010 Elküldve Július2, 2010 Ma megvagyok magammal elégedve. Összeraktam a gázszabályzó kart a kaszán és MŰKÖDIK! :D Elkapott a Zotya féle pillanatragasztó láz és sikerült megoldani a dolgot. :P Holnap letesztelem, aztán meglátjuk tartós lesz-e. ^_^
Breki Elküldve Július2, 2010 Elküldve Július2, 2010 KÉSZ AZ ASTRAA!!!! ^_^ :P ;) ;) A fehérnek is jól áll a sötétítés! :D Bontottak vagy nem?
Opeles90 Elküldve Július2, 2010 Elküldve Július2, 2010 A fehérnek is jól áll a sötétítés! :D Bontottak vagy nem? Csak az ajtókárpitot szedték le, és az üveget sem szedték ki. Aztán kivülre ráraktak egy ilyen próbát, és berajzolgatták, hogy milyenre vágják. ^_^
Tiv. Elküldve Július2, 2010 Elküldve Július2, 2010 Csak az ajtókárpitot szedték le, és az üveget sem szedték ki. Aztán kivülre ráraktak egy ilyen próbát, és berajzolgatták, hogy milyenre vágják. ;) Jól néz ki. :P Mennyi patent tört? ^_^ :D
zotya975 Elküldve Július2, 2010 Elküldve Július2, 2010 Erre vagyok jó. :P Miért, szerinted van még valami amit jól csinálok? :P ;) Most mondja azt sejtelmesen, hogy én azt honnan tudhatnám? :D :D Köszi ;) Cép ótó, mennyibe fájt? ^_^
Opeles90 Elküldve Július2, 2010 Elküldve Július2, 2010 Most mondja azt sejtelmesen, hogy én azt honnan tudhatnám? :D :P Cép ótó, mennyibe fájt? ^_^ 26rongyba volt 70%os hővédős, 99% UV védős, biztonsági, és nem látnak be 1 csöppet sem. "alu dark" Jól néz ki. :D Mennyi patent tört? ;) :P 1sem :P Azt mondták multnyáron rengeteg astra caravant csináltak és már rutinmunka ;)
zotya975 Elküldve Július2, 2010 Elküldve Július2, 2010 26rongyba volt 70%os hővédős, 99% UV védős, biztonsági, és nem látnak be 1 csöppet sem. "alu dark" Nem volt sok, és a kilátást mennyire zavarja?
Opeles90 Elküldve Július2, 2010 Elküldve Július2, 2010 Nem volt sok, és a kilátást mennyire zavarja? Éjszaka csak a fényeket látod, nappal pedig árnyékot csinál az utastér hátsó részébe. De amúgy engem 1 csöppet sem zavart. MEg nappal kicsit olyan zöldes benyomást kelt a tájban, és olyan kellemes szempihentetős érzés. 1 kicsit sem zavaró. Bár még ugye éjszakára nem volt lehetőség tapasztalni..ma este már nem is fogom :D Ezt az mondta, aki feltette.
zotya975 Elküldve Július2, 2010 Elküldve Július2, 2010 Éjszaka csak a fényeket látod, nappal pedig árnyékot csinál az utastér hátsó részébe. De amúgy engem 1 csöppet sem zavart. MEg nappal kicsit olyan zöldes benyomást kelt a tájban, és olyan kellemes szempihentetős érzés. 1 kicsit sem zavaró. Bár még ugye éjszakára nem volt lehetőség tapasztalni..ma este már nem is fogom :D Ezt az mondta, aki feltette. Ez az ami engem zavar, de a meleg miatt jó lenne, biztos kevésbé melegszik fel az utastér.
Pötty86 Elküldve Július2, 2010 Elküldve Július2, 2010 Éjszaka csak a fényeket látod, nappal pedig árnyékot csinál az utastér hátsó részébe. De amúgy engem 1 csöppet sem zavart. MEg nappal kicsit olyan zöldes benyomást kelt a tájban, és olyan kellemes szempihentetős érzés. 1 kicsit sem zavaró. Bár még ugye éjszakára nem volt lehetőség tapasztalni..ma este már nem is fogom ^_^ Ezt az mondta, aki feltette. Sziasztok! Te, nem ám elalszol menet közben annyira szempihentetős :P Nagyon jól néz ki különben ;) ,cserélünk üveget? :D
Opeles90 Elküldve Július2, 2010 Elküldve Július2, 2010 Sziasztok! Te, nem ám elalszol menet közben annyira szempihentetős ^_^ Nagyon jól néz ki különben ;) ,cserélünk üveget? :D köszi :D Az elsőt cserélhetjük, be van repedve :P ;) Ez az ami engem zavar, de a meleg miatt jó lenne, biztos kevésbé melegszik fel az utastér. Most lehet nem fogod elhinni, mielőtt jöttem elfele ( 7kor lett kész)... Még azért a napnak volt egy kis ereje.. kiálltam vele és a melegreálltam vele..beültem előlre, nap sütött be...és éreztem ahogy jön a forróság. Beültem hátulra...és semmi, éreztem hogy ejj de hüvös és nem jön be a hő. nagyon durván jó.
Pötty86 Elküldve Július2, 2010 Elküldve Július2, 2010 Apropó Zotya! Ma voltam Gyarmaton bontóba,de nem kaptam gyújtásmodult :D Holnap megyek valószínű Öttevényre,állítólag ott is van bontó,ha ott kapok,akkor oda is adom a cuccot! Na az autód jó lett?
zotya975 Elküldve Július2, 2010 Elküldve Július2, 2010 Apropó Zotya! Ma voltam Gyarmaton bontóba,de nem kaptam gyújtásmodult :D Holnap megyek valószínű Öttevényre,állítólag ott is van bontó,ha ott kapok,akkor oda is adom a cuccot! Na az autód jó lett? Itt Győrben nézted? Jó lett persze, viszaraktam még aznap este a régi pumpát, majd ha lessz időm szétszedem a Bosch-t.
Breki Elküldve Július2, 2010 Elküldve Július2, 2010 Asszony azzal fogadott itthon, hogy az "autóján" elment az index, meg az ablaktörlő megállt félúton. ^_^ Találtam egy rossz biztosítékot, de attól nem gyógyult meg. Kiderült, hogy elfüstölt az ablaktörlő motorja, vitte magával a vezérlőreléjét, az index relét, meg a fesszabályzót :D Még jó, hogy kukáztam hozzá már egy fél autónyi cuccot. Ha szerencsém van találok a garázsban komplett ablaktörlő szerkezetet, a többit már megoldottam.....ha nem, legfeljebb átalakítom kézzel rángatósra ;) :P
Pötty86 Elküldve Július2, 2010 Elküldve Július2, 2010 Itt Győrben nézted? Jó lett persze, viszaraktam még aznap este a régi pumpát, majd ha lessz időm szétszedem a Bosch-t. Nem ,Győrben nem,annyi időm nem volt,de hol lehetne megnézni? Újonnan nem veszek,arra most nincs keret :D
CoolAdam Elküldve Július2, 2010 Elküldve Július2, 2010 KÉSZ AZ ASTRAA!!!! ;) :D :P :P http://kep.psharing.com/384481.jpg http://kep.psharing.com/384482.jpg http://kep.psharing.com/384494.jpg nagyon jó lett ugye h nem volt baj.. :P és külön kösz hogy a ködfényszórót nem látni :P ;) :D am most értem haza Győrből azt a sok szúnyogot ami volt, refivel olyan volt minta esne a hó! ^_^
Alex0403 Elküldve Július2, 2010 Elküldve Július2, 2010 Te Alex, miért szöksz meg a csevegőből mindig? ;) Hiányzol ám ide. :D Azért szököm meg, mert közbe maszek munkával is foglalkoznom kell ;) Most pl nem szököm meg :D ...és megint meglépett. ^_^ Nem állsz szóba velem? :P Hogyne állnék szóba veled..... mond/írd :P KÉSZ AZ ASTRAA!!!! :P :P :D :D Csini... De ne vedd sértésnek, de nekem úgy tetszik ha körbe le van húzva...így egy kicsit olyan haszongépjármű beütése van :D
Opeles90 Elküldve Július2, 2010 Elküldve Július2, 2010 nagyon jó lett ugye h nem volt baj.. :P és külön kösz hogy a ködfényszórót nem látni :P ;) :D am most értem haza Győrből azt a sok szúnyogot ami volt, refivel olyan volt minta esne a hó! ^_^ jaja nem volt semmi gáz. Igazán nincs mit :P ;) mostmár hátsó képeket fogok feltenni róla :D :D Tegnap debrecenben volt irtás. Tök jó. kb 15 emelet magasan repül az írtógép, és tök közel van és wrrúúúúúúúm..és tökjó :P
zotya975 Elküldve Július2, 2010 Elküldve Július2, 2010 Nem ,Győrben nem,annyi időm nem volt,de hol lehetne megnézni? Újonnan nem veszek,arra most nincs keret ;) Pü-megy. Úgy döntöttem a züllés útjára lépek, alső lépésként vettem egy doboz Soproni szűz-et. Leszakadt akarika amikor ki akaram nyitni, úgyhogy kénytelen voltam konzervnyitóval körbevágni, kicsit ki is lötyögött. ^_^ Életemben először iszom sört..háááát..vettem volna inkább Kólát, nem igen akar fogyni. :P Vissza lehet ezt valahogy zárni, hogy elrakjam holnapra? :D
CoolAdam Elküldve Július2, 2010 Elküldve Július2, 2010 jaja nem volt semmi gáz. Igazán nincs mit :D :P mostmár hátsó képeket fogok feltenni róla ;) :D Tegnap debrecenben volt irtás. Tök jó. kb 15 emelet magasan repül az írtógép, és tök közel van és wrrúúúúúúúm..és tökjó ;) győrben is volt én is bírom a repülőt :P :P hazafele egy részen útépítés miatt lámpa van és pont nem értem el leállítottam a motort tök csend lett és lehetett hallani ahogy kopognak gondolom a tetőre szálltak rá, meg előtte letekertem az ablakot hát azt mondanom sem kell nem is lehetett bírni!! szóval nagyon durva volt!! ^_^ :P :D
Alex0403 Elküldve Július2, 2010 Elküldve Július2, 2010 Pü-megy. Úgy döntöttem a züllés útjára lépek, alső lépésként vettem egy doboz Soproni szűz-et. Leszakadt akarika amikor ki akaram nyitni, úgyhogy kénytelen voltam konzervnyitóval körbevágni, kicsit ki is lötyögött. ^_^ Életemben először iszom sört..háááát..vettem volna inkább Kólát, nem igen akar fogyni. :P Vissza lehet ezt valahogy zárni, hogy elrakjam holnapra? :D Az kábító mentes...nem? ;)
Opeles90 Elküldve Július2, 2010 Elküldve Július2, 2010 győrben is volt én is bírom a repülőt ;) ;) hazafele egy részen útépítés miatt lámpa van és pont nem értem el leállítottam a motort tök csend lett és lehetett hallani ahogy kopognak gondolom a tetőre szálltak rá, meg előtte letekertem az ablakot hát azt mondanom sem kell nem is lehetett bírni!! szóval nagyon durva volt!! ^_^ :D :D Gyááá.... Engem akkor a balatonon felkajálnak. Tényleg jövőhéten ilyenkor már ott vagyok :P
Recommended Posts