Breki Elküldve Július1, 2010 Elküldve Július1, 2010 akkor most ugy h énis megértsem ^_^ 6ost vagy 8ast vegyek? 4et ugye? 4 db 8-ast szerezz. A gyári 6-osnak nem tudom mekkora a feje :D
beligrom Elküldve Július1, 2010 Elküldve Július1, 2010 Megvan amit keresel: :D http://members.chello.hu/bukkair/auto/Zil-131.jpg nem pont igy gondoltam a kategóriát ^_^
dita Elküldve Július1, 2010 Elküldve Július1, 2010 Meg szebb is :D :D Nézőpont kérdése.De nem egy kényes szekér. ;) hát nekem nincs olyan autó ami jobban tetszik mint az f csapott, csak pár kategóriával feljebb ;) Azért nem csúnya autó, de nyilván a saját kategóriájában. ^_^ De elég ha szereted az autód, máris sokkal szebbnek látod és ez így van jól. :P Egyébként bárki aki beült a szamárba, azt mondta, hogy kellemes meglepetés volt, nem ilyennek gondolta. :P
Dáwid Elküldve Július1, 2010 Elküldve Július1, 2010 Azért nem csúnya autó, de nyilván a saját kategóriájában. :D De elég ha szereted az autód, máris sokkal szebbnek látod és ez így van jól. :P Egyébként bárki aki beült a szamárba, azt mondta, hogy kellemes meglepetés volt, nem ilyennek gondolta. ^_^ Én meg minél jobban belemásztam annál inkább "csúnyult" Abban az értelemben hogy "itt is egy karc, qrvaélet ott is, ezt itt horpadt??....áááhhh ez tegnapmégnemvoltitt...letépem a fejét annak a galambnak csak jöjjön le... stb" ;) :D A Ladás vonalat követve, meg nekem is volt egy fél ezerkettesem :P :P Illetve a gép az egész volt, csak nem volt az enyém, csak használtam... Aztán ellopták 3 éve :P ;)
FPepe Elküldve Július1, 2010 Elküldve Július1, 2010 Hát nem ^_^ De legalább jó a futómű, mennek alá az új felnik gumikkal, motorban van max 8ezer kilóméter, satöbbi...és még most lesz fóliázva, még most lesz cserélve a szélvédő mert van benne 1 repedés...stb..stb... Szóval amit multkor elhatároztam, hogy sötétítés után nem költök rá többet...hát nem a fenét, már most megszegtem :D Pedig egyszerű, a sötétítést kellett volna a végére hagyni, és máris tartani tudtad volna a fogadalmat :P
dita Elküldve Július2, 2010 Elküldve Július2, 2010 A Ladás vonalat követve, meg nekem is volt egy fél ezerkettesem :P :D Illetve a gép az egész volt, csak nem volt az enyém, csak használtam... Aztán ellopták 3 éve ^_^ :P A szamara kicsit más világ. :D Szerintem a korosztályába tartozó Ladák luxuskategóriája. Szintén 12 éves volt amikor hozzámkerült, de 3-4 évig még alig kellett ráköltenem. Mondjuk ezt most nemigen mondhatom el. ;) Jóó, az astrából nem egyszerű típust választottam, de folyamatosan jönnek elő a hibák. Azzal vígasztalom magam, hogy egyszer csak elfogy a "még nem cserélt" alkatrészek száma. Most megint nyügi vagyok, mert alig hogy hazahoztam a szerelőmtől, azt hallom, hogy kifúj elöl a kipuffogó, kuplung kinyomócsapágy biztos csere, de szerintem lesz ott még más is, szuszog az egyik lengéscsillapító, kicsit ferdén áll a kormányom (ezt két napja vettem észre) és tegnap óta már hallom kopogni is a futóművet. Ja, és nem mellesleg ugye, szét van esve a belső szellőzőrendszer, és ha használom a klímát, abban a pillanatban, hogy lassul az autó és visszaváltok, ergo leesik a fordulatszám, leáll a motor. ;) ...és ennek még mindig semmi köze ahhoz, hogy ecotec és ahhoz se, hogy 16v. Teszem hozzá, hogy mindezek ellenére szeretem. :P ...mert ilyen hülye vagyok. :P :D
zotya975 Elküldve Július2, 2010 Elküldve Július2, 2010 A szamara kicsit más világ. :D Szerintem a korosztályába tartozó Ladák luxuskategóriája. Szintén 12 éves volt amikor hozzámkerült, de 3-4 évig még alig kellett ráköltenem. Mondjuk ezt most nemigen mondhatom el. :P Jóó, az astrából nem egyszerű típust választottam, de folyamatosan jönnek elő a hibák. Azzal vígasztalom magam, hogy egyszer csak elfogy a "még nem cserélt" alkatrészek száma. Most megint nyügi vagyok, mert alig hogy hazahoztam a szerelőmtől, azt hallom, hogy kifúj elöl a kipuffogó, kuplung kinyomócsapágy biztos csere, de szerintem lesz ott még más is, szuszog az egyik lengéscsillapító, kicsit ferdén áll a kormányom (ezt két napja vettem észre) és tegnap óta már hallom kopogni is a futóművet. Ja, és nem mellesleg ugye, szét van esve a belső szellőzőrendszer, és ha használom a klímát, abban a pillanatban, hogy lassul az autó és visszaváltok, ergo leesik a fordulatszám, leáll a motor. ^_^ ...és ennek még mindig semmi köze ahhoz, hogy ecotec és ahhoz se, hogy 16v. Teszem hozzá, hogy mindezek ellenére szeretem. :D ...mert ilyen hülye vagyok. ;) :P Nem vagy hülye, én is folyamatosan költök rá, de eszemben sincs lecserélni. Ez nem hülyeség, ez már perverzió. ;) Nem vagy egy hétalvó típus, az már biztos. :P Lada....tud valaki valamit az újról, milyen?
Dáwid Elküldve Július2, 2010 Elküldve Július2, 2010 Nem vagy hülye, én is folyamatosan költök rá, de eszemben sincs lecserélni. Ez nem hülyeség, ez már perverzió. ;) Nem vagy egy hétalvó típus, az már biztos. :D Lada....tud valaki valamit az újról, milyen? Hungarolada nélkül nem sokat tudunk majd meg róla :D A szamara kicsit más világ. ^_^ Szerintem a korosztályába tartozó Ladák luxuskategóriája. Szintén 12 éves volt amikor hozzámkerült, de 3-4 évig még alig kellett ráköltenem. Mondjuk ezt most nemigen mondhatom el. ;) Jóó, az astrából nem egyszerű típust választottam, de folyamatosan jönnek elő a hibák. Azzal vígasztalom magam, hogy egyszer csak elfogy a "még nem cserélt" alkatrészek száma. Most megint nyügi vagyok, mert alig hogy hazahoztam a szerelőmtől, azt hallom, hogy kifúj elöl a kipuffogó, kuplung kinyomócsapágy biztos csere, de szerintem lesz ott még más is, szuszog az egyik lengéscsillapító, kicsit ferdén áll a kormányom (ezt két napja vettem észre) és tegnap óta már hallom kopogni is a futóművet. Ja, és nem mellesleg ugye, szét van esve a belső szellőzőrendszer, és ha használom a klímát, abban a pillanatban, hogy lassul az autó és visszaváltok, ergo leesik a fordulatszám, leáll a motor. :P ...és ennek még mindig semmi köze ahhoz, hogy ecotec és ahhoz se, hogy 16v. Teszem hozzá, hogy mindezek ellenére szeretem. :P ...mert ilyen hülye vagyok. :P :P Más persze. De a Lada az egyetlen olyan márka aminek bármelyik autójában elveszi az ember a gázt, és ugyan azt a visszahörgést tudja adni, kortól, hengerűrtartalomtól, és bármitől függetlenül :D A Lada az Lada, csak monnyuk a csacsi már rossz végén hajt. De azért szerettük. Keresztfaterom 8 évesen örökölte meg, használta még 5-t, és nem emlékszem hogy lett volna bármi gond vele ezidő alatt.
Opeles90 Elküldve Július2, 2010 Elküldve Július2, 2010 Örülök, hogy kedvet kaptál hozzá. ;) Üdv. :D Ne izgulj! ^_^ Meglátod gyönyörű lesz. :P Sziasztok! :D Jaaaj Kedveském, jöhetnél már néha msnre. :P Mondjuk ma este 9 körül :P Már hiányzol, és régen beszéltünk :P :P Gyaaaj...olyan rosszat álmodtam :P Azt, hogy egyik haver az astra orrát a kocsijával telibekapta..és szegénynek rommátört az orra :D Olyan rossz volt... Ott térdetem mellette az út közepén lehajtott fejjel, és mondtam, hogy mi lett veled... :D Hát mit csináltak veled :D Olyan rossz volt...a motor is teljesen ferdén állt benne, lámpák sehol, maszk amin van a jel széttörve...motorháztető teljesen felgyűrve..ablak betörve..Ilyen rossz álma senkinek se legyen Nem vagy hülye, én is folyamatosan költök rá, de eszemben sincs lecserélni. Ez nem hülyeség, ez már perverzió. ;) Nem vagy egy hétalvó típus, az már biztos. ;) Lada....tud valaki valamit az újról, milyen? Én is így vagyok vele..költök rá..költök rá...még mindíg költök rá, de akkorsem "hagyom cserben". HIába volt bármi baja, ő sem tette. Írom mennyi pénzt költöttünk már rá.... Hát nemtudom kiváncsiak vagytok-e az eddigi eredményre ;)
dita Elküldve Július2, 2010 Elküldve Július2, 2010 Sziasztok! :D Jaaaj Kedveském, jöhetnél már néha msnre. :P Mondjuk ma este 9 körül :D Már hiányzol, és régen beszéltünk :P ;) Gyaaaj...olyan rosszat álmodtam :P Össze kéne raknom ma este a fűkaszát, mert holnap megint kaszálnom kell. ^_^ Már kezd tele lenni a hócipőm. :D Ha sikerül aránylag emberi időben végeznem vele, benézek kicsit, jó? :D Te is nekem. ;) Nem találom a telefonom, remélem, hogy "csak" otthon hagytam. Kicsit kapkodtam reggel. :P
Opeles90 Elküldve Július2, 2010 Elküldve Július2, 2010 Össze kéne raknom ma este a fűkaszát, mert holnap megint kaszálnom kell. ^_^ Már kezd tele lenni a hócipőm. :D Ha sikerül aránylag emberi időben végeznem vele, benézek kicsit, jó? :P Te is nekem. ;) Nem találom a telefonom, remélem, hogy "csak" otthon hagytam. Kicsit kapkodtam reggel. :P ;) reméljük :P De biztosan... Én is voltam már így csak sapkával..suliban azt hittem, hogy na ezt elhagytam. Erre látom, itthon maradt az asztalon :D Szóval ha tudsz gyere és beszélgetünk!
CoolAdam Elküldve Július2, 2010 Elküldve Július2, 2010 Össze kéne raknom ma este a fűkaszát, mert holnap megint kaszálnom kell. :P Már kezd tele lenni a hócipőm. ^_^ Ha sikerül aránylag emberi időben végeznem vele, benézek kicsit, jó? :P Te is nekem. ;) Nem találom a telefonom, remélem, hogy "csak" otthon hagytam. Kicsit kapkodtam reggel. ;) látom te is odavagy a fűkaszákért! :D :D
CoolAdam Elküldve Július2, 2010 Elküldve Július2, 2010 Kedves Opeles90 CarTárs! Néztem a videódat kocsidról és ahogy megláttam egy képet azonnal rám jött hogy: KÖDFÉNYSZÓRÓT AKAROK ÉN IS!!! :D :P ^_^
Opeles90 Elküldve Július2, 2010 Elküldve Július2, 2010 Kedves Opeles90 CarTárs! Néztem a videódat kocsidról és ahogy megláttam egy képet azonnal rám jött hogy: KÖDFÉNYSZÓRÓT AKAROK ÉN IS!!! :D ;) ;) Igen? ^_^ Hát őőő... Végülis van 1-2-3 megoldás... AZ egyik, hogy veszel egy ilyen lökháríót amiben benne van a ködlámpics, másik, hogy vágsz az eredetire lyukat, és úgy teszed bele, egy ábrányi haver úgy csinálta, harmadik pedig hogy veszel ilyen hosszúkás ködlámpákat..erről pedig a részleteket Dáwid Cartárs tudja :P
CoolAdam Elküldve Július2, 2010 Elküldve Július2, 2010 Igen? ^_^ Hát őőő... Végülis van 1-2-3 megoldás... AZ egyik, hogy veszel egy ilyen lökháríót amiben benne van a ködlámpics, másik, hogy vágsz az eredetire lyukat, és úgy teszed bele, egy ábrányi haver úgy csinálta, harmadik pedig hogy veszel ilyen hosszúkás ködlámpákat..erről pedig a részleteket Dáwid Cartárs tudja :P http://kep.psharing.com/384184.jpg neeee léccii megszakad a szívem.. ;) ;) de ink én is a második mellett lennék, hogy belevágni úgy tudom a helye megvan benne v ki van könnyítve. csak úgy néztem azért nem vmi olcsók a fényszórók! :D
Opeles90 Elküldve Július2, 2010 Elküldve Július2, 2010 neeee léccii megszakad a szívem.. :P ;) de ink én is a második mellett lennék, hogy belevágni úgy tudom a helye megvan benne v ki van könnyítve. csak úgy néztem azért nem vmi olcsók a fényszórók! :D Biztos vannak bontókban ködlámpás egyedek ;) Ott meg nem olyan drága. Zoli! Ez ilyen " ha van kocsid, lesz csajod" féle kép ^_^ Szép amúgy
spzoli Elküldve Július2, 2010 Elküldve Július2, 2010 Biztos vannak bontókban ködlámpás egyedek ^_^ Ott meg nem olyan drága. Zoli! Ez ilyen " ha van kocsid, lesz csajod" féle kép :D Szép amúgy Tegnap volt egy ilyen a lurdynál. 1961es. vááááá
zsolt1982 Elküldve Július2, 2010 Elküldve Július2, 2010 Sziasztok.Van egy kis problémám remélem tud valaki segíteni.Nos olyan gondom van hogy mikor hátrafele megyek és a kormány kivan tekerve jobbra és mikor visszaszedem a kormányt egyenesbe akkor egy ponton hallok egy koppanást..Szerintetetk ez mi lehet.Gyanakszom a " kutyacsontra" de akár egy kerékcsapágy is lehetne? szerintetek? Elöre is köszönöm
Opeles90 Elküldve Július2, 2010 Elküldve Július2, 2010 Tegnap volt egy ilyen a lurdynál. 1961es. vááááá ;) annak már illik csókolommal köszönni ^_^ Itt debrecenben egy ilyen van bevágva egy bezárt autókereskedésbe ;) Ott rohad már vagy 5 éve.... Sziasztok.Van egy kis problémám remélem tud valaki segíteni.Nos olyan gondom van hogy mikor hátrafele megyek és a kormány kivan tekerve jobbra és mikor visszaszedem a kormányt egyenesbe akkor egy ponton hallok egy koppanást..Szerintetetk ez mi lehet.Gyanakszom a " kutyacsontra" de akár egy kerékcsapágy is lehetne? szerintetek? Elöre is köszönöm Ha a kutyacsont alatt a stabilizátor gömbcsuklójára gondolsz, és sztem arra mert én is úgy hívom :P Akkor az sztem nem, mert nekem tavaly lett cserélve... azóta megint eltört.. :D és nekem nem csinál koppanást ilyenkor
dita Elküldve Július2, 2010 Elküldve Július2, 2010 látom te is odavagy a fűkaszákért! :D ;) Muszájból hobbim. ^_^ Az hagyján, hogy a múlt héten kaszáltam otthon, és holnap a Szüleimnél kell, de hogy még nekem kell szervizelnem is. :P Szombaton szétszedtem a gázszabályzó kart, remélem este össze is tudom mozaikozni. ;)
CoolAdam Elküldve Július2, 2010 Elküldve Július2, 2010 Muszájból hobbim. :D Az hagyján, hogy a múlt héten kaszáltam otthon, és holnap a Szüleimnél kell, de hogy még nekem kell szervizelnem is. ;) Szombaton szétszedtem a gázszabályzó kart, remélem este össze is tudom mozaikozni. ;) alapítsunk ketten egy céget "fűkaszálást vállalunk" :P :D :P cégautók már ugyis megvannak!! ^_^ :P aki még szeret füvet nyírni jöhet :P
Opeles90 Elküldve Július2, 2010 Elküldve Július2, 2010 alapítsunk ketten egy céget "fűkaszálást vállalunk" :D :P ;) cégautók már ugyis megvannak!! :D ^_^ én rotációskapával szoktam nyomulni a szőlőben... ;)
dita Elküldve Július2, 2010 Elküldve Július2, 2010 alapítsunk ketten egy céget "fűkaszálást vállalunk" :D ;) ;) cégautók már ugyis megvannak!! :D ^_^ Ha jól lehet vele keresni, benne vagyok. :P Különben nem éri meg, 300 négyszögöl után másnap reggel úgy kelek fel, mint akit agyonvertek. :P
zsolt1982 Elküldve Július2, 2010 Elküldve Július2, 2010 ;) annak már illik csókolommal köszönni ^_^ Itt debrecenben egy ilyen van bevágva egy bezárt autókereskedésbe ;) Ott rohad már vagy 5 éve.... Ha a kutyacsont alatt a stabilizátor gömbcsuklójára gondolsz, és sztem arra mert én is úgy hívom :P Akkor az sztem nem, mert nekem tavaly lett cserélve... azóta megint eltört.. :D és nekem nem csinál koppanást ilyenkor és akkor mi lelet ez a kopogás ???
Recommended Posts