beligrom Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Azt Te csak hiszed ^_^ :D neked megvan csinálva? Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Nembaj..de azért cartársak és kortársak is vagyunk ;) Ja és skorpiók is :P ^_^ :D :D bizony.. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 ;) :P :D bizony.. :D ^_^ :P ;) :P Nah jolvan srácok, eltüntem. További szép estét, és jóccakát mindenkinek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 LLumar fólia lesz azt tudom :D Nekem is az van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 neked megvan csinálva? Meg. Kicsit tovább fejlesztettem a dolgot és átalakíttattam 2 faudit 6-osra. Így nem kellett szétártani a mocitetőt. Csavar ki, csavar be, rápattint és kész is. Nem volt fél óra a kettő :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Nekem is az van. :D ^_^ Akkor már ebben se leszek egyedül ;) Nah tényleg dobbantok! Szerusztok! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Meg. Kicsit tovább fejlesztettem a dolgot és átalakíttattam 2 faudit 6-osra. Így nem kellett szétártani a mocitetőt. Csavar ki, csavar be, rápattint és kész is. Nem volt fél óra a kettő :D és ez hány sörbe kerül? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 és ez hány sörbe kerül? :P Fel ne verd az árakat!!!! :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 és ez hány sörbe kerül? :D Öööö....várjál, számolok: hat + hat az hatvanhat......húúúú, sokba ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Köszönöm szépen kedvességed! :D :P :D Örülök, hogy kedvet kaptál hozzá. :P Üdv. ^_^ Attól félek, ha bontják nemtudják normálisan visszatenni ;) Pedig debrecenben elég híres és jó fóliázós cég... De féltem az autót ;) Ne izgulj! :P Meglátod gyönyörű lesz. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Öööö....várjál, számolok: hat + hat az hatvanhat......húúúú, sokba :P akkor majd pár hét mulva. ma fizettem be 2 büntit meg a kötelezőt :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 akkor majd pár hét mulva. ma fizettem be 2 büntit meg a kötelezőt :D ^_^ Szerezz addig faudikat.....nekem kifogyott a készlet ;) Ami még van, már odaígértem :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Én azóta bánom,hogy eladtam.200ezer km volt benne,de semmi gond nem volt műszaklilag.Csak kaszni.40-ért adtam el.Én állat ^_^ Sose lesz olyan üzembiztos kocsim.Akárhogy tereltem,meg sem kottyant neki.Vadmalac egy gép vót :P Ha jól tudom, egyetlen nő tagunknak, Ditának is Szamárja volt az Astra előtt. Ugy látszik, ez az evolúció. ;) ;) Igen, nekem is szamár volt az előző. Nagyon szerettem, de már 19 éves elmúlt és sokat kellett volna költeni rá. Nagyon rohadt a "tornyoknál" és kezdett megbízhatatlan lenni. Mondjuk az én astrám jobban megy, mint az 1.3-as szamaram. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Szerezz addig faudikat.....nekem kifogyott a készlet ^_^ Ami még van, már odaígértem :D okili dokili. mi az a faudi? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 okili dokili. mi az a faudi? :D 6os kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 okili dokili. mi az a faudi? :D Az a furafejű csavar, amire a telók vannak rápattintva. Bontóba utánad dobálják. ^_^ 6os kell? Az astráé 8-as, azt alakíttattam 6-osra Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Igen, nekem is szamár volt az előző. Nagyon szerettem, de már 19 éves elmúlt és sokat kellett volna költeni rá. Nagyon rohadt a "tornyoknál" és kezdett megbízhatatlan lenni. Mondjuk az én astrám jobban megy, mint az 1.3-as szamaram. :D Meg szebb is ^_^ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Igen, nekem is szamár volt az előző. Nagyon szerettem, de már 19 éves elmúlt és sokat kellett volna költeni rá. Nagyon rohadt a "tornyoknál" és kezdett megbízhatatlan lenni. Mondjuk az én astrám jobban megy, mint az 1.3-as szamaram. :D Lehetséges.Az enyémmel semmi gond nem volt.Iszonyatosan ment ha kellett,nem evett sokat és méretéhez képest tágas volt.3-ajtós....125cm-es ajtó ^_^ Bárhová mentem mindig hiba nélkül jöttem haza vele.Igy visszagondolva az astra is rohad annyi helyen mint az,de csakcsak rábeszélt a család a cserére.Bár ezt sem vettem drágán.Lehet,hogy így fogtam ki és jobb véleményem lesz,de 4 hónap használat után,így látom.De mindenesetre nem panaszkodom :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 okili dokili. mi az a faudi? :D Klikk ide. Gömbcsukló-csavar kombináció. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Meg szebb is :D :P Nézőpont kérdése.De nem egy kényes szekér. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Az a furafejű csavar, amire a telók vannak rápattintva. Bontóba utánad dobálják. ^_^ Az astráé 8-as, azt alakíttattam 6-osra akkor most ugy h énis megértsem :D 6ost vagy 8ast vegyek? 4et ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Meg szebb is :D ;) hát nekem nincs olyan autó ami jobban tetszik mint az f csapott, csak pár kategóriával feljebb ;) *főleg a fehér, fekete lökössel :P ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 hát nekem nincs olyan autó ami jobban tetszik mint az f csapott, csak pár kategóriával feljebb :D Csakis caravan. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Csakis caravan. ^_^ max funkció szempontjából :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 hát nekem nincs olyan autó ami jobban tetszik mint az f csapott, csak pár kategóriával feljebb ^_^ Megvan amit keresel: :D http://members.chello.hu/bukkair/auto/Zil-131.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts