beligrom Elküldve Július1, 2010 Elküldve Július1, 2010 Azt Te csak hiszed ^_^ :D neked megvan csinálva?
CoolAdam Elküldve Július1, 2010 Elküldve Július1, 2010 Nembaj..de azért cartársak és kortársak is vagyunk ;) Ja és skorpiók is :P ^_^ :D :D bizony.. ;)
Opeles90 Elküldve Július1, 2010 Elküldve Július1, 2010 ;) :P :D bizony.. :D ^_^ :P ;) :P Nah jolvan srácok, eltüntem. További szép estét, és jóccakát mindenkinek.
Breki Elküldve Július1, 2010 Elküldve Július1, 2010 neked megvan csinálva? Meg. Kicsit tovább fejlesztettem a dolgot és átalakíttattam 2 faudit 6-osra. Így nem kellett szétártani a mocitetőt. Csavar ki, csavar be, rápattint és kész is. Nem volt fél óra a kettő :D
Opeles90 Elküldve Július1, 2010 Elküldve Július1, 2010 Nekem is az van. :D ^_^ Akkor már ebben se leszek egyedül ;) Nah tényleg dobbantok! Szerusztok! :P
beligrom Elküldve Július1, 2010 Elküldve Július1, 2010 Meg. Kicsit tovább fejlesztettem a dolgot és átalakíttattam 2 faudit 6-osra. Így nem kellett szétártani a mocitetőt. Csavar ki, csavar be, rápattint és kész is. Nem volt fél óra a kettő :D és ez hány sörbe kerül? ^_^
zotya975 Elküldve Július1, 2010 Elküldve Július1, 2010 és ez hány sörbe kerül? :P Fel ne verd az árakat!!!! :D ^_^
Breki Elküldve Július1, 2010 Elküldve Július1, 2010 és ez hány sörbe kerül? :D Öööö....várjál, számolok: hat + hat az hatvanhat......húúúú, sokba ^_^
dita Elküldve Július1, 2010 Elküldve Július1, 2010 Köszönöm szépen kedvességed! :D :P :D Örülök, hogy kedvet kaptál hozzá. :P Üdv. ^_^ Attól félek, ha bontják nemtudják normálisan visszatenni ;) Pedig debrecenben elég híres és jó fóliázós cég... De féltem az autót ;) Ne izgulj! :P Meglátod gyönyörű lesz. :P
beligrom Elküldve Július1, 2010 Elküldve Július1, 2010 Öööö....várjál, számolok: hat + hat az hatvanhat......húúúú, sokba :P akkor majd pár hét mulva. ma fizettem be 2 büntit meg a kötelezőt :D ^_^
Breki Elküldve Július1, 2010 Elküldve Július1, 2010 akkor majd pár hét mulva. ma fizettem be 2 büntit meg a kötelezőt :D ^_^ Szerezz addig faudikat.....nekem kifogyott a készlet ;) Ami még van, már odaígértem :P
dita Elküldve Július1, 2010 Elküldve Július1, 2010 Én azóta bánom,hogy eladtam.200ezer km volt benne,de semmi gond nem volt műszaklilag.Csak kaszni.40-ért adtam el.Én állat ^_^ Sose lesz olyan üzembiztos kocsim.Akárhogy tereltem,meg sem kottyant neki.Vadmalac egy gép vót :P Ha jól tudom, egyetlen nő tagunknak, Ditának is Szamárja volt az Astra előtt. Ugy látszik, ez az evolúció. ;) ;) Igen, nekem is szamár volt az előző. Nagyon szerettem, de már 19 éves elmúlt és sokat kellett volna költeni rá. Nagyon rohadt a "tornyoknál" és kezdett megbízhatatlan lenni. Mondjuk az én astrám jobban megy, mint az 1.3-as szamaram. :D
beligrom Elküldve Július1, 2010 Elküldve Július1, 2010 Szerezz addig faudikat.....nekem kifogyott a készlet ^_^ Ami még van, már odaígértem :D okili dokili. mi az a faudi? :P
Breki Elküldve Július1, 2010 Elküldve Július1, 2010 okili dokili. mi az a faudi? :D Az a furafejű csavar, amire a telók vannak rápattintva. Bontóba utánad dobálják. ^_^ 6os kell? Az astráé 8-as, azt alakíttattam 6-osra
Breki Elküldve Július1, 2010 Elküldve Július1, 2010 Igen, nekem is szamár volt az előző. Nagyon szerettem, de már 19 éves elmúlt és sokat kellett volna költeni rá. Nagyon rohadt a "tornyoknál" és kezdett megbízhatatlan lenni. Mondjuk az én astrám jobban megy, mint az 1.3-as szamaram. :D Meg szebb is ^_^ :P
Bálintka 1.6i Elküldve Július1, 2010 Elküldve Július1, 2010 Igen, nekem is szamár volt az előző. Nagyon szerettem, de már 19 éves elmúlt és sokat kellett volna költeni rá. Nagyon rohadt a "tornyoknál" és kezdett megbízhatatlan lenni. Mondjuk az én astrám jobban megy, mint az 1.3-as szamaram. :D Lehetséges.Az enyémmel semmi gond nem volt.Iszonyatosan ment ha kellett,nem evett sokat és méretéhez képest tágas volt.3-ajtós....125cm-es ajtó ^_^ Bárhová mentem mindig hiba nélkül jöttem haza vele.Igy visszagondolva az astra is rohad annyi helyen mint az,de csakcsak rábeszélt a család a cserére.Bár ezt sem vettem drágán.Lehet,hogy így fogtam ki és jobb véleményem lesz,de 4 hónap használat után,így látom.De mindenesetre nem panaszkodom :P
zotya975 Elküldve Július1, 2010 Elküldve Július1, 2010 okili dokili. mi az a faudi? :D Klikk ide. Gömbcsukló-csavar kombináció.
Bálintka 1.6i Elküldve Július1, 2010 Elküldve Július1, 2010 Meg szebb is :D :P Nézőpont kérdése.De nem egy kényes szekér. ^_^
beligrom Elküldve Július1, 2010 Elküldve Július1, 2010 Az a furafejű csavar, amire a telók vannak rápattintva. Bontóba utánad dobálják. ^_^ Az astráé 8-as, azt alakíttattam 6-osra akkor most ugy h énis megértsem :D 6ost vagy 8ast vegyek? 4et ugye?
beligrom Elküldve Július1, 2010 Elküldve Július1, 2010 Meg szebb is :D ;) hát nekem nincs olyan autó ami jobban tetszik mint az f csapott, csak pár kategóriával feljebb ;) *főleg a fehér, fekete lökössel :P ^_^
zotya975 Elküldve Július1, 2010 Elküldve Július1, 2010 hát nekem nincs olyan autó ami jobban tetszik mint az f csapott, csak pár kategóriával feljebb :D Csakis caravan. ^_^
beligrom Elküldve Július1, 2010 Elküldve Július1, 2010 Csakis caravan. ^_^ max funkció szempontjából :D
Bálintka 1.6i Elküldve Július1, 2010 Elküldve Július1, 2010 hát nekem nincs olyan autó ami jobban tetszik mint az f csapott, csak pár kategóriával feljebb ^_^ Megvan amit keresel: :D http://members.chello.hu/bukkair/auto/Zil-131.jpg
Recommended Posts