CoolAdam Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Nah, akkor azt mondjátok, hogy nem lesz baj. Bár végig ott leszek és figyelni fogom távolról a dolgokat. Azt mondták hogyha a két hátsóajtót, a csomagtérablakot, meg a hátsóablakot csinálom úgy 2 óra, esetleg 2és félóra lesz. ne aggódj pajti nem lesz ott gond!! :D az idő pedig sokmindentől függ ien melegben nagyon hamar fog száradni, milyen gyorsan tudják "szétszedni" a kocsit szóval sok tényezőtől. Én is aggódtam kicsit előtte azt mondta hogy az 1000. autó után már szinte ruitn munka :P amúgy én is végig ott voltam vele tök jól elbeszélgettünk kifaggattam szakamilag ;) ;) ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Ma voltam kint faterral sárándon, és a csomagtartóban van 4 darab acélfelni, meg egy régebbi felni, de az gumistól ^_^ ( máshova még nem tudtuk eltenni ) és mondtam faternak, hogy holnap ha viszem ezeket kipakoljuk a garázsba, és akkor mondta fater, hogy szerinte bontják a csomgartó oldalsó ablakainál a burkolatot, és az ajtókárpitot is leszedik. Én meg bele se gondoltam addig. Amúgy attól félek, amit Alex mondott...hogy véletlenül eltördelik a kis pattintókat és lötyögni fog a kárpit. No para!!!Igaza van Tiv cartársnak...Naponta kapkodnak le ajtókárpitot, úgyhogy nem a tiéd lesz az első amit csinálnak. Az én emberem aki csinálta, is csak azért mondta hogy vegyek párat, hogyha egyszer már levesszük az ajtóról, akkor átnézzük hogy melyik gyengélkedik :D Ő sem törött el egyet sem ;) Nem sokkal utána újra levettük a villany ablak miatt, aztán pár hónapra rá Zotya cartárs újra levette a villanytükör miatt, és még nem lötyög, nem nyikorog. Sokat kibírnak ezek a bóóóhák :P Képet nem linkelek a fóliáról, mert már ezerszer látátok ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 van az a fém pálca ami tartja a motorháztetőt ha kinyitom, nemvágom a szak nevét, az két csavarral van rögzitve. nah az kivan törve, mit tudok vele csinálni? Teleszkóp beépítése esedékes. :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Ha jól tudom, egyetlen nő tagunknak, Ditának is Szamárja volt az Astra előtt. Ugy látszik, ez az evolúció. ^_^ :P Az lehet,de boldogabb nem lettem. ;) Nagyobb,meg nyugati,de kőő bele valami tunning,mert nagyon nagypapis a tempó.....Csacsi meg ugrott mint a szöcske ;) Suzuki 1.3?Uggyan már :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 No para!!!Igaza van Tiv cartársnak...Naponta kapkodnak le ajtókárpitot, úgyhogy nem a tiéd lesz az első amit csinálnak. Az én emberem aki csinálta, is csak azért mondta hogy vegyek párat, hogyha egyszer már levesszük az ajtóról, akkor átnézzük hogy melyik gyengélkedik :D Ő sem törött el egyet sem :D Nem sokkal utána újra levettük a villany ablak miatt, aztán pár hónapra rá Zotya cartárs újra levette a villanytükör miatt, és még nem lötyög, nem nyikorog. Sokat kibírnak ezek a bóóóhák :D Képet nem linkelek a fóliáról, mert már ezerszer látátok :P Megnyugtattatok. Akkor holnap..kicsit fiatalodik az astra. ;) Amúgy a színneknek vannak nevei? vagy hogy fogok majd választani? mert gondolom nem az lesz, hogy mondom nekik, hogy akkor a legfeketébbet amit lehet.. vagy igen? :P ;) ne aggódj pajti nem lesz ott gond!! ^_^ az idő pedig sokmindentől függ ien melegben nagyon hamar fog száradni, milyen gyorsan tudják "szétszedni" a kocsit szóval sok tényezőtől. Én is aggódtam kicsit előtte azt mondta hogy az 1000. autó után már szinte ruitn munka :P amúgy én is végig ott voltam vele tök jól elbeszélgettünk kifaggattam szakamilag :P :D ;) Holnap én is így fogok tenni. Eldumálgatok velük. :D Holnap csinálok róla képet, és töltöm fel a fórumra :P Aztán virulni fog a búrám :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 ne aggódj pajti nem lesz ott gond!! :D az idő pedig sokmindentől függ ien melegben nagyon hamar fog száradni, milyen gyorsan tudják "szétszedni" a kocsit szóval sok tényezőtől. Én is aggódtam kicsit előtte azt mondta hogy az 1000. autó után már szinte ruitn munka ;) amúgy én is végig ott voltam vele tök jól elbeszélgettünk kifaggattam szakamilag ;) :D :P Engem nem engedtek be, mert eredetiség vizsgáló is működik a műhelyben, így beosontam mikor nem volt benn autó, kijöttem ha beálltak, közbe meg kintről kukucskáltam ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Megnyugtattatok. Akkor holnap..kicsit fiatalodik az astra. ;) Amúgy a színneknek vannak nevei? vagy hogy fogok majd választani? mert gondolom nem az lesz, hogy mondom nekik, hogy akkor a legfeketébbet amit lehet.. vagy igen? :D ^_^ Holnap én is így fogok tenni. Eldumálgatok velük. :P Holnap csinálok róla képet, és töltöm fel a fórumra ;) Aztán virulni fog a búrám :D Biztos mutatni fog mintát.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Biztos mutatni fog mintát.... Nah, holnap élménybeszámolót tartok majd :P :D Zavaros lesz ígyis a holnap délután..fater lehet busszal jön haza a melóból és nemtudok értemenni. Nembaj, kibírja ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Biztos mutatni fog mintát.... Ja-ja......műhelyablakra volt felragasztva vagy 3-4 féle. Csak rá kellett bökni. Udvaron álltak a melósok autói, ott is meg lehetett sasolni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Teleszkóp beépítése esedékes. :D ^_^ én olyat nemtudok :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Lenne márcsak holnap ilyenkor ^_^ AMúgy hallottam, hogy a lesötétített ablakokat 4-5 napig nem szabad lehúzni :D ez igaz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Nah, holnap élménybeszámolót tartok majd ;) :D Zavaros lesz ígyis a holnap délután..fater lehet busszal jön haza a melóból és nemtudok értemenni. Nembaj, kibírja :P a fólia márkáját majd figyeld.. ;) lehet azonosak leszünk :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Lenne márcsak holnap ilyenkor ^_^ AMúgy hallottam, hogy a lesötétített ablakokat 4-5 napig nem szabad lehúzni :D ez igaz? Igaz! Nekem egy hetet mondtak, de akkor rossz idő volt.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Lenne márcsak holnap ilyenkor ;) AMúgy hallottam, hogy a lesötétített ablakokat 4-5 napig nem szabad lehúzni ^_^ ez igaz? így van amíg rendesen ki nem szárad nem szabad vele semmit se és azt hiszem naggyából 1 hónapig tisztítani sem.nekem mondott olyat is hogy egy két helyen maradnak lehet levegőbuborékok azokat szépen az ujjaddal ki tudod nyonmni de majd ott sztem mindent elmondanak. Remélem azért fogsz aludni este! ;) :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 én olyat nemtudok :D Mérnem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Lenne márcsak holnap ilyenkor :P AMúgy hallottam, hogy a lesötétített ablakokat 4-5 napig nem szabad lehúzni :D ez igaz? Hát ez ilyenkor 40fokban eléggé gáz. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 így van amíg rendesen ki nem szárad nem szabad vele semmit se és azt hiszem naggyából 1 hónapig tisztítani sem.nekem mondott olyat is hogy egy két helyen maradnak lehet levegőbuborékok azokat szépen az ujjaddal ki tudod nyonmni de majd ott sztem mindent elmondanak. Remélem azért fogsz aludni este! :P :D :P Igaz! Nekem egy hetet mondtak, de akkor rossz idő volt.... Akkor oké, erre is odafigyelek. Hááát....1 darabig biztos, de reggel kipattan a szemem. Ráadásul meló sincs holnap ;) itthon fogok izgulni rajta. ;) Féltem nagyon az autót tényleg ^_^ Túlságosan is a fólia márkáját majd figyeld.. :P lehet azonosak leszünk :P :D LLumar fólia lesz azt tudom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 én olyat nemtudok :D Mert??? 2 teló meg 4 faudi csavar kérdése az egész...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Hát ez ilyenkor 40fokban eléggé gáz. :D Első ablakok maradnak natúrba ;) Azokat tudom húzni. Hátul meg az asszonynép ül :P Muter, meg tesóm. őket meg védi a naptól a fólia ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Mérnem? http://img0.tar.hu/tivadar68/size2/76599636.jpg mer nemvagyok egy mekkmester, és max olyannak engedném meg h hozzányuljon aki már megcsinálta magának. és hát ilyen a környéken nem nagyon van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 mer nemvagyok egy mekkmester, és max olyannak engedném meg h hozzányuljon aki már megcsinálta magának. és hát ilyen a környéken nem nagyon van :D Taníccsalak, padavan? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 LLumar fólia lesz azt tudom ;) ^_^ nekem SkyFol van :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 mer nemvagyok egy mekkmester, és max olyannak engedném meg h hozzányuljon aki már megcsinálta magának. és hát ilyen a környéken nem nagyon van ;) Azt Te csak hiszed :P :P ;) nekem SkyFol van :D ^_^ :D Nekem is :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Taníccsalak, padavan? :D távoktatásba megy? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 :P nekem SkyFol van ;) :D Nembaj..de azért cartársak és kortársak is vagyunk ;) Ja és skorpiók is ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts