Bálintka 1.6i Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Novemberben 18 éves :P Nagykorú lesz. ^_^ Hiába 18 éves... sztem debrecenben az egyik leszebb caravan. Azt gondolom.Az enyémre ezt nem mondanám,bár elmúlt áprilisban 18. Kicsit viseltes.Koravén :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 fóliával ráadásul még fiatalosabb is lesz.. ^_^ :P ;) még több évet letagadhat! :D Egész fiatal. ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 jaja :D ^_^ Majd 18. szülinapjára novemberben veszek neki 1 új szélvédőt. 93, nem csak 17? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Egész fiatal. :D ^_^ Szíípótóó :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Egész fiatal. ^_^ :P http://img0.tar.hu/tivadar68/size2/35179691.jpg http://img0.tar.hu/tivadar68/size2/35179689.jpg valóban az..!! :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Azt a fóliát felejtsd el. Nem sokat ér. Én a régi Passatomra raktam ilyen piacon kaphatót. Könnyen karcolódik, akár egy törlőrongytól is. ;) Amúgy én is meg tudtam csinálni, szerintem neked sem okoz gondot :D Igaz a Passat ablakai elég sík üvegek voltak. Vagyis csak egy ívben hajlottak. A caravan csimagtartó ajtó ablaka nagyon gömbölyű, azt melegíteni kell hőlégfújóval. Igaz, csak egy kósza gondolat volt, most a meleg miatt, szombaton Balcsi. :P fóliával ráadásul még fiatalosabb is lesz.. :D :P :P még több évet letagadhat! :P Szebúsz klubtag! ^_^ 93, nem csak 17? De a teste mint egy 18-évesé! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 De a teste mint egy 18-évesé! :D naaa, hölgyeket nem sértegetünk ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 De a teste mint egy 18-évesé! :D Mi a terved vele? ;) ;) Nagyon kormos a kipuffja. ^_^ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Szebúsz klubtag! ^_^ De a teste mint egy 18-évesé! ;) Szebúsz Zotya! :P :P Köszii! autók esetében ez nem biztos hogy mindig jó kis dícséret tisztelet a kivétel fontos hozzá tenni ;) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Egész fiatal. :P ;) http://img0.tar.hu/tivadar68/size2/35179691.jpg http://img0.tar.hu/tivadar68/size2/35179689.jpg Hmm...az a sötétítés is jól áll neki. Neked szedték a kárpitot? :D 93, nem csak 17? Tölti a 17.-et, és ezzel a 18. évébe lép. így értem Azt gondolom.Az enyémre ezt nem mondanám,bár elmúlt áprilisban 18. Kicsit viseltes.Koravén ^_^ Szép az ;) Jó az :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Mi a terved vele? ;) ;) Nagyon kormos a kipuffja. ^_^ :P nono! Lujzikát nem molesztálni :D Ráadásul nem gyári a kipufogó, és görbébb is, és sokkal jobban le van hajlítva mint a gyái . :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Hmm...az a sötétítés is jól áll neki. Neked szedték a kárpitot? :D Tölti a 17.-et, és ezzel a 18. évébe lép. így értem Szép az ;) Jó az ;) Lesz egyszer,ha szakitok valahonnan naaaagy mézeket :P Olyat teszek,hogy hajaj.Csak tervek ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Hmm...az a sötétítés is jól áll neki. Neked szedték a kárpitot? :D Igen. Kivették az ajtók üvegeit, a csomagtartó oldalsó és hátsó ablakainál pedig levették a műanyag burkolatokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Igen. Kivették az ajtók üvegeit, a csomagtartó oldalsó és hátsó ablakainál pedig levették a műanyag burkolatokat. Ma voltam kint faterral sárándon, és a csomagtartóban van 4 darab acélfelni, meg egy régebbi felni, de az gumistól :D ( máshova még nem tudtuk eltenni ) és mondtam faternak, hogy holnap ha viszem ezeket kipakoljuk a garázsba, és akkor mondta fater, hogy szerinte bontják a csomgartó oldalsó ablakainál a burkolatot, és az ajtókárpitot is leszedik. Én meg bele se gondoltam addig. Amúgy attól félek, amit Alex mondott...hogy véletlenül eltördelik a kis pattintókat és lötyögni fog a kárpit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Ma voltam kint faterral sárándon, és a csomagtartóban van 4 darab acélfelni, meg egy régebbi felni, de az gumistól :D ( máshova még nem tudtuk eltenni ) és mondtam faternak, hogy holnap ha viszem ezeket kipakoljuk a garázsba, és akkor mondta fater, hogy szerinte bontják a csomgartó oldalsó ablakainál a burkolatot, és az ajtókárpitot is leszedik. Én meg bele se gondoltam addig. Amúgy attól félek, amit Alex mondott...hogy véletlenül eltördelik a kis pattintókat és lötyögni fog a kárpit. Pedig leszedik. :P Nekem nem törtek el egyet sem. Sem ezen az autón, sem előtte az Omegán. Naponta szednek szét autókat, értenek hozzá. Nyugi. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Pedig leszedik. ^_^ Nekem nem törtek el egyet sem. Sem ezen az autón, sem előtte az Omegán. Naponta szednek szét autókat, értenek hozzá. Nyugi. :D Milyen évjáratú az Astrád? Hány éves korában sötétítették? Bár multkor én is leszedtem az egyik ajtókárpitot..és nem annyira tördeltem szét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Ma voltam kint faterral sárándon, és a csomagtartóban van 4 darab acélfelni, meg egy régebbi felni, de az gumistól :D ( máshova még nem tudtuk eltenni ) és mondtam faternak, hogy holnap ha viszem ezeket kipakoljuk a garázsba, és akkor mondta fater, hogy szerinte bontják a csomgartó oldalsó ablakainál a burkolatot, és az ajtókárpitot is leszedik. Én meg bele se gondoltam addig. Amúgy attól félek, amit Alex mondott...hogy véletlenül eltördelik a kis pattintókat és lötyögni fog a kárpit. Ha erre jársz adok egy marékkal ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Ha erre jársz adok egy marékkal :D Lehet jóljönnének ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Milyen évjáratú az Astrád? Hány éves korában sötétítették? Bár multkor én is leszedtem az egyik ajtókárpitot..és nem annyira tördeltem szét. Amikor nekem beázott,naponta szedtem szét,raktam össze.Sokadjára sem ment szét rajt semmi.Sem a rögzítők,se egyéb.Pedig nem szakmám :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Milyen évjáratú az Astrád? Hány éves korában sötétítették? Bár multkor én is leszedtem az egyik ajtókárpitot..és nem annyira tördeltem szét. 96-os. Két éve csinálták. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 96-os. Két éve csinálták. Amikor nekem beázott,naponta szedtem szét,raktam össze.Sokadjára sem ment szét rajt semmi.Sem a rögzítők,se egyéb.Pedig nem szakmám :D Nah, akkor azt mondjátok, hogy nem lesz baj. Bár végig ott leszek és figyelni fogom távolról a dolgokat. Azt mondták hogyha a két hátsóajtót, a csomagtérablakot, meg a hátsóablakot csinálom úgy 2 óra, esetleg 2és félóra lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 A régi nem caravan volt.Most aaaz.De a samarán úgy van. ^_^ Samara......kollégámnak is az van, múlt héten bekrepált a mocija, szerelője hazafuvarozta, hétvégén mocicsere....papírostól került 40.000-be. Kicsit óccó üzemű :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Samara......kollégámnak is az van, múlt héten bekrepált a mocija, szerelője hazafuvarozta, hétvégén mocicsere....papírostól került 40.000-be. Kicsit óccó üzemű ^_^ Én azóta bánom,hogy eladtam.200ezer km volt benne,de semmi gond nem volt műszaklilag.Csak kaszni.40-ért adtam el.Én állat :D Sose lesz olyan üzembiztos kocsim.Akárhogy tereltem,meg sem kottyant neki.Vadmalac egy gép vót :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 van az a fém pálca ami tartja a motorháztetőt ha kinyitom, nemvágom a szak nevét, az két csavarral van rögzitve. nah az kivan törve, mit tudok vele csinálni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Én azóta bánom,hogy eladtam.200ezer km volt benne,de semmi gond nem volt műszaklilag.Csak kaszni.40-ért adtam el.Én állat :D Sose lesz olyan üzembiztos kocsim.Akárhogy tereltem,meg sem kottyant neki.Vadmalac egy gép vót ^_^ Ha jól tudom, egyetlen nő tagunknak, Ditának is Szamárja volt az Astra előtt. Ugy látszik, ez az evolúció. :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts