Dáwid Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 :D ^_^ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Hely függő. A ratyi gödiek már 58-ra csekket adnak :D Valaki berakott ilyen sztárfotót nemrég, azon is látszik a beállítás, L=69km/h. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Valaki berakott ilyen sztárfotót nemrég, azon is látszik a beállítás, L=69km/h. Én is raktam, be, és azon is látszik, de attól még megbüntettek 3 éve 58-ra :P ;) qrvaanyjukat... :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Nem ment a mutatóm 60 fölé ez tuti szal 100% hogy nincs baj. és még csal is a mutató :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 vkinek van meghivója jelenleg működő torentoldalra? (nem public, magyar) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 vkinek van meghivója jelenleg működő torentoldalra? (nem public, magyar) Se@@be rugatod magad :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 vkinek van meghivója jelenleg működő torentoldalra? (nem public, magyar) Ha lesz, küldök fent vagyok egy jó magyar oldalon. :D Kb 3 napja küldtek nekem is, az arányomat javítgatom...de majd jó lesz. Eléggé szigorú oldal, és olyan ncore szaga van..és ennek örülök, mert csak szigorral lehet jó torrentoldalt üzemeltetni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Ha lesz, küldök fent vagyok egy jó magyar oldalon. ^_^ Kb 3 napja küldtek nekem is, az arányomat javítgatom...de majd jó lesz. Eléggé szigorú oldal, és olyan ncore szaga van..és ennek örülök, mert csak szigorral lehet jó torrentoldalt üzemeltetni. Te is.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Te is.. :P Kitakartam... :D Sztem amit írtam, abban nincs semmi rossz.. ^_^ Nem reklámoztam 1 oldalt se még véletlenül sem. Állszent meg nem vagyok, és sztem senki sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Se@@be rugatod magad ^_^ miért is? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 miért is? :D Hening kifejti bôvebben. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Hening kifejti bôvebben. :D Én is kérdeztem már ilyet... És nem volt semmi probléma a hozzászólással ^_^ :P ( Amúgy ha ilyen probléma ez, akkor takard ki az előző hozzászólásodban amit írtam, ha már én is kitakartam ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 tegyük fel smucig antiszoc vagyok, nem akarok mote tag lenni és találkozókra járni, de annyira kocka vagyok h kéne egy opelforumos szélvédőmatrica akkor azt hogy? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 tegyük fel smucig antiszoc vagyok, nem akarok mote tag lenni és találkozókra járni, de annyira kocka vagyok h kéne egy opelforumos szélvédőmatrica akkor azt hogy? ^_^ shimán. Szólsz nekem, és 3500-ért adok egyet. (a tagságot meg magamnak :D :P ) Amúgy Opelclub-os szélvédő matrica van. Opelfórumosat én csináltam magamnak ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 shimán. Szólsz nekem, és 3500-ért adok egyet. (a tagságot meg magamnak :D ^_^ ) Amúgy Opelclub-os szélvédő matrica van. Opelfórumosat én csináltam magamnak :P ;) esetleg vmi olcsóbb? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 esetleg vmi olcsóbb? ^_^ Mond hogy mi legyen a szöveg, és olyat vágatok neked amilyet akarsz. Haverom autó-dekorral foglalkozik, otthon be van rendezkedve fóliával-plotterrel-dekormacskával (tegnap neveztük el. Barátnője szervált egy kismacsekot, és tegnap fóliázás közben ott csámpázgatott az asztalon egész este :D ) Dobj PÜ-t aztán megbeszéljük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Dáwid nem unatkozol??? :D ;) ^_^ v épp munkailag vagy.. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Dáwid nem unatkozol??? :D ;) ^_^ v épp munkailag vagy.. ;) Az hogy tálcán lentvan a fórum, nem jelenti azt hogy éppen nem a januári átvételiket pótolom a gépben :P :D Hasítok mint atom, még 5 papír, és már Februárba lépek :P Úgyhogy sajnos nem unatkozom, de időnként azért nyomok egy ALT+TAB-ot :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Az hogy tálcán lentvan a fórum, nem jelenti azt hogy éppen nem a januári átvételiket pótolom a gépben :P ;) Hasítok mint atom, még 5 papír, és már Februárba lépek :P Úgyhogy sajnos nem unatkozom, de időnként azért nyomok egy ALT+TAB-ot :P :D jóóóvannn naa... ^_^ ;) de nyugi február az nem olyan hosszú hónap! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Isteneeeeeem... A marhája... az ember profin kitöltötte a "hibás készülék átvétele" papírt. Egyik rubrikába ki kell tölteni hogy mi a neve annak aki kéri a javítást. Erre a papíron a "Javítást kéri:" kockába mit ír? Azt hogy "igen" Most honnan a f.szomból szüljem meg hogy mi a neve? :D ^_^ Mindegy, beírtam ügyfélnévnek hogy "igen" Ő ezt adta meg, és nem tehetek róla. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Isteneeeeeem... A marhája... az ember profin kitöltötte a "hibás készülék átvétele" papírt. Egyik rubrikába ki kell tölteni hogy mi a neve annak aki kéri a javítást. Erre a papíron a "Javítást kéri:" kockába mit ír? Azt hogy "igen" Most honnan a f.szomból szüljem meg hogy mi a neve? :D ^_^ Mindegy, beírtam ügyfélnévnek hogy "igen" Ő ezt adta meg, és nem tehetek róla. :P akkor ő Jim Carrey... ő volt az igen-ember, nem?... na belekavarodam ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 akkor ő Jim Carrey... ő volt az igen-ember, nem?... na belekavarodam ^_^ Tényleg. A számlacímét nem tudod esetleg? :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Isteneeeeeem... A marhája... az ember profin kitöltötte a "hibás készülék átvétele" papírt. Egyik rubrikába ki kell tölteni hogy mi a neve annak aki kéri a javítást. Erre a papíron a "Javítást kéri:" kockába mit ír? Azt hogy "igen" Most honnan a f.szomból szüljem meg hogy mi a neve? :D ^_^ Mindegy, beírtam ügyfélnévnek hogy "igen" Ő ezt adta meg, és nem tehetek róla. :D vééégre nem csak én szívok munkám során az idiótább réteg miatt :P :P Nekem olyan szokott lenni, hogy kéri a regisztrációnál: Név, cím, telószám, stb...és még van 1 olyan, hogy titulus...és foglalkozás Titulus: Prof. Dr. ........ Foglalkozás: Egyetemi magyar nyelvtanár/nyelvész Utca: Babiccs Miháj utca :P ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 vééégre nem csak én szívok munkám során az idiótább réteg miatt :P :P Nekem olyan szokott lenni, hogy kéri a regisztrációnál: Név, cím, telószám, stb...és még van 1 olyan, hogy titulus...és foglalkozás Titulus: Prof. Dr. ........ Foglalkozás: Egyetemi magyar nyelvtanár/nyelvész Utca: Babiccs Miháj utca :D ^_^ :P ;) ;) Biztos sok hülyeséget olvasott a diákoktól aztán eltanulta :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 :P ;) Biztos sok hülyeséget olvasott a diákoktól aztán eltanulta ;) Én nemtudom..de még az is tapasztalat, hogy az emberek kb 80%-a nem tudja pontosan, hogy mi az irányítószáma, vagy hogy utcán vagy úton lakik... Bár van durvább is...Magát a várost nemtudja :D És én kezdek el nyomozgatni utca/irányítószám alapján. Ha az irányítószám is el van rontva...akkor ájm szorri törlés a rendszerből ^_^ Tanulja meg először hogy hol is lakik.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts