Guest Sanci Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 :P :D Jaj fiúk... Szerintetek bemértek? ;) Most kicsit kezdek fosni... 50-60 között volt a mutató ^_^ Bár csal..de akkoris. Most félek ;) Rettegjél :P 2 hónapon belül úgyis kiderül :P utána meg elévül.. :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Rettegjél ;) 2 hónapon belül úgyis kiderül ;) utána meg elévül.. :P :D Nem hiszem, hoyg bemértek volna, de az ördög sose alszik ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Na szevasztok! Meggyűntem. :Dhát nem mondanám eseménytelennek a délutánt.. Előszöris.... Tele volt a megye rendőrökkel...hemzsegtek a zserbók.. másodszor....mértek.. ( szabályosan mentem :P ) harmadszor....Egy ugyanaz a viharfelhő HÁROMSZOR kapott el.... :D 1X nyírábrányban, 1X vámsopércsen, 1X amikor mentem be faterért a munkahelyére itt debrecenben Csináltam egy pár fotót amikor mentem bele a felhőbe. ;) ilyen szabályos voltam ma felhő 1 felhő 2 felhő 3 felhő 4 felhő 5 felhő 6 Ja szabályos, fényképezni vezetés közben. Nem erre jön a felhő? Asszony most ment melózni kismocival, akkor viszek utánna sampont. :D Vagy fogsz két vágott plexi kockát, amibe gravírozni szoktak lézerrel, és belegravíroztatod a képeiket. Asszonypajtás kapja az uráét és fordítva. Vagy egy közös képüket. Olyan frankó cuccokat láttam a Kodaknál, hogy már tudom is mit kap anyuka az évfordulónkra. :P :P Borosüveg az jó, de a pezsgős az drága, mert bele kell gravírozni a bubikat is. :P Megbökta az ujjam a törpeharcsa tüskéje, fáj mint állat. Az nem mérgező, nem lesz valami bajom? ^_^ ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 ^_^ :D Jaj fiúk... Szerintetek bemértek? :P Most kicsit kezdek fosni... 50-60 között volt a mutató :D Bár csal..de akkoris. Most félek ;) 64ig be se kapcsol, és nem mutató szerint 64 ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Ja szabályos, fényképezni vezetés közben. Nem erre jön a felhő? Asszony most ment melózni kismocival, akkor viszek utánna sampont. :P Borosüveg az jó, de a pezsgős az drága, mert bele kell gravírozni a bubikat is. :P Megbökta az ujjam a törpeharcsa tüskéje, fáj mint állat. Az nem mérgező, nem lesz valami bajom? :D ;) Romániából jött,ment nyugatra ;) Lehet holnapra odaér :P Hát nah...ki nem szokott közben fényképezni? :D 64ig be se kapcsol, és nem mutató szerint 64 ^_^ akkor semmi vészes :P jaj de jó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Borosüveg az jó, de a pezsgős az drága, mert bele kell gravírozni a bubikat is. :P Megbökta az ujjam a törpeharcsa tüskéje, fáj mint állat. Az nem mérgező, nem lesz valami bajom? :D :D De igen. Kopoltyúd fog nőni. Súlyosabb esetben pikkelyes, és tüskés lesz a farkad. ^_^ :P Tátogni fogsz, és kukacokat eszel. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 De igen. Kopoltyúd fog nőni. Súlyosabb esetben pikkelyes, és tüskés lesz a farkad. :P ;) Tátogni fogsz, és kukacokat eszel. ;) :D Akkor is ha fagyasztott volt a törpeharcsa? Most olvasztom ki a békáknak. :D Írtam, hogy szarakosik a gép, használhatatlan az Eplorer, és a progik is fagynak. Igazából úgy kezdődőtt, hogy egy bedugott Mp4-el lett kikapcsolva a gép, nem tudom van-e jelentősége, amikor indult már rossz volt. Most szintén ugyanúgy lett ki és bekapcsolva, és megjavult. Van ilyen, vagy csak véletlen ? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Megbökta az ujjam a törpeharcsa tüskéje, fáj mint állat. Az nem mérgező, nem lesz valami bajom? :D :P nekem legutóbb az összes ujjamat, és a 2 tenyeremet össze szúrkálták a töpreharcsák...Dehogy mérgező ^_^ Csak fáj nagyon, de ennyi. Amúgy érdekes...amikor a horog beleakad akkor az semmi ahoz képest amikor épp megszurja a harcsa a kezdet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Így emeli -süllyeszti a kasztnit? Hát ez nagyon király! ;) Automatikusan? Ahhoz kompresszor kellene nem? :D Nem feltétlen kell kompi. A cégnél találtam egy üres halonnaloltót, abból jó kis levegőtartály lesz. Viszont eddig csak horror áron találtam 12V-os mágnesszelepet :P Az lenne a lelke.... ^_^ Hol lehetne szerezni elfogadható áron? Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Ha kinevettek, ha nem, csináltam egy kis videót a telók működéséről.... nah ne nevettes ez megagizda (Y) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Nem feltétlen kell kompi. A cégnél találtam egy üres halonnaloltót, abból jó kis levegőtartály lesz. Viszont eddig csak horror áron találtam 12V-os mágnesszelepet :P Az lenne a lelke.... ^_^ Hol lehetne szerezni elfogadható áron? Hmmm....és mire számítasz egy töltet hány felfújásra elég? :D Mennyi az a horror ár? Itt is van pölö. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Köszi. Valami magyar esetleg? :D aranyhullám? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Breki! Tiszta gáz ez a videó. :D Fék jó lett? Csövet cserélted, vagy hajlítottad? Nekem nincs ilyen távtartó lemezem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Novy!!! Húzzá' vissza MSN-re!!!! Éppen írni kezdek azt' lelépsz... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Novy!!! Húzzá' vissza MSN-re!!!! Éppen írni kezdek azt' lelépsz... :D Ne hisztizz ^_^ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 nah ne nevettes ez megagizda (Y) Hmm....ez a gyári teló, csak kompresszorral látványosabb. ^_^ Breki! Tiszta gáz ez a videó. :P Fék jó lett? Csövet cserélted, vagy hajlítottad? Nekem nincs ilyen távtartó lemezem... Csak a szemléltetés kedvéért raktam fel. Felnyomva simán beférne a fejem a kerék fölé :D Még jó, hogy nem így kell használni ;) Jó bizony! Sokkal jobb, mint az eredetije, a hátulja meg nagyon lepra volt, ráfért....A csövet cseréltem, mert nem gyári volt és nem bírtam leszedni, elforgott a csavarral együtt. Rájöttem mire kell az a távtartó......bemegy a kézifékkötél a rugók közé, ha ez nincs rajta. Az tartja kicsit el tőle, csak pont annyira, hogy mellé menjen. Még gondolkodtam a 25-ös főfékhengeren, de feleslegesnek látom normál használat mellett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Hmm....ez a gyári teló, csak kompresszorral látványosabb. :P Csak a szemléltetés kedvéért raktam fel. Felnyomva simán beférne a fejem a kerék fölé :D Még jó, hogy nem így kell használni ;) Jó bizony! Sokkal jobb, mint az eredetije, a hátulja meg nagyon lepra volt, ráfért....A csövet cseréltem, mert nem gyári volt és nem bírtam leszedni, elforgott a csavarral együtt. Rájöttem mire kell az a távtartó......bemegy a kézifékkötél a rugók közé, ha ez nincs rajta. Az tartja kicsit el tőle, csak pont annyira, hogy mellé menjen. Még gondolkodtam a 25-ös főfékhengeren, de feleslegesnek látom normál használat mellett. Én kibírom, hogy belemenjen...meglehetősen ritkán használom a kéziféket. 25ös jó, akár nagyobbhoz is, viszont sztem is felesleges, ezért is nem raktam be. ^_^ (no meg nem volt rá keret.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Ne hisztizz :D ^_^ Nem is jött... Pedig ő vakerált valamit Brekiről, meg valami művezetőről... de lemaradtam :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Én kibírom, hogy belemenjen...meglehetősen ritkán használom a kéziféket. 25ös jó, akár nagyobbhoz is, viszont sztem is felesleges, ezért is nem raktam be. :P (no meg nem volt rá keret.) Úgy értem alapból benn van a rugók között és ha nagyot hintázik a hátulja a rugó rácsap a kötélre. Mindegy, hogy behúzod vagy sem. Tied ültetve van és keményebb sztem a hátulja, talán nem üt rá. Nem vettem, mert csak 2-2 darabot adtak volna balos-jobbost, így csináltam magam :D Hmmm....és mire számítasz egy töltet hány felfújásra elég? ^_^ Mennyi az a horror ár? Itt is van pölö. Kb. 3-4 feltöltésre elég. Olyan kell ami nem betekerős, hanem 2 csőcsatlakozása van. Amit eddig találtam az 10 körül van a szelep + tekercs. Poénkodni drága.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Úgy értem alapból benn van a rugók között és ha nagyot hintázik a hátulja a rugó rácsap a kötélre. Mindegy, hogy behúzod vagy sem. Tied ültetve van és keményebb sztem a hátulja, talán nem üt rá. Nem vettem, mert csak 2-2 darabot adtak volna balos-jobbost, így csináltam magam :D Kb. 3-4 feltöltésre elég. Olyan kell ami nem betekerős, hanem 2 csőcsatlakozása van. Amit eddig találtam az 10 körül van a szelep + tekercs. Poénkodni drága.... Rácsap már egy ideje... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Rácsap már egy ideje... ^_^ Én sajnálnám ha csapkodná :D , főleg, hogy újat kellett vennem, mert amit kaptam a szetthez nem caravané volt vagyis rövid. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Nem is jött... Pedig ő vakerált valamit Brekiről, meg valami művezetőről... de lemaradtam ^_^ :P :D Lemaradtam valamiről??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 :D Lemaradtam valamiről??? Le, de én is. Valamit adsz nekem amihez én hozzácsapok egy magasságállítós sínt (amit nem hagyott elmondani hogy már nincs meg) én meg odaadom a művezetőjének, nem tudom hogy mikor, és nem tudom hogy hol, és nem tudom hogy mennyiért. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Le, de én is. Valamit adsz nekem amihez én hozzácsapok egy magasságállítós sínt (amit nem hagyott elmondani hogy már nincs meg) én meg odaadom a művezetőjének, nem tudom hogy mikor, és nem tudom hogy hol, és nem tudom hogy mennyiért. ^_^ Ja, tudom már.....egyszerűbb lesz bedobni egy borítékba és a posta elviszi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Ja, tudom már.....egyszerűbb lesz bedobni egy borítékba és a posta elviszi :D Jó neked ^_^ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts