Opeles90 Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Oohh máj fákking gád... :D Kamu felnihez kamu féktárcsa is társul már...várom a matricás spojlerezést... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 http://3.bp.blogspot.com/_FUaYY3cjsSY/SnQR...Q0/s400/ka2.jpg Oohh máj fákking gád... :P Kamu felnihez kamu féktárcsa is társul már...várom a matricás spojlerezést... ;) jeee ^_^ naggyon bjutiful. Inkább hagyta volna a felnit... :D légbeömlő matricát láttam már, de halad a világ elég szépen abba az irányba hogy tényleg legyen raginyaszpojler. Féktárcsa-matricát is láttam már. A dobra kell ráragasztani :D :P :P Mitha kicsit túlértékelt lenne ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 jeee ^_^ naggyon bjutiful. Inkább hagyta volna a felnit... :D légbeömlő matricát láttam már, de halad a világ elég szépen abba az irányba hogy tényleg legyen raginyaszpojler. Féktárcsa-matricát is láttam már. A dobra kell ráragasztani ;) ;) :D Mitha kicsit túlértékelt lenne :P Ezeket a hulladékokat egy 20asé...aaazigen.. Na jóvan 4 óra van. TIplizek! Majd este 8 után leszek, addig meg ne írjátok tele :P nah csövi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Ezeket a hulladékokat egy 20asé...aaazigen.. Na jóvan 4 óra van. TIplizek! Majd este 8 után leszek, addig meg ne írjátok tele :P nah csövi 8-ért nem tudtam eladni a komplett fekete belsőt ajtókárpitokkal együtt... :D Mondjuk legalább ezt se veszi meg senki ;) Lehet hogy föl kellett volna raknom 8-10 hirdetést ahol huszonezrekért van, utána egyet ahol 15-ért, és akkor elvitték volna? ^_^ Juteszembe Zoli! A tied megvan még, vagy elvitték már? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 8-ért nem tudtam eladni a komplett fekete belsőt ajtókárpitokkal együtt... :D Mondjuk legalább ezt se veszi meg senki ;) Lehet hogy föl kellett volna raknom 8-10 hirdetést ahol huszonezrekért van, utána egyet ahol 15-ért, és akkor elvitték volna? :P Juteszembe Zoli! A tied megvan még, vagy elvitték már? ;) Hogynelennemeg. :D Mindenki azzal zaklat, hogy a kárpitokhoz adom-e az elektromos ablakot? :P Peeersze, be is szerelem, meg teletankolom a kocsit is. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Hogynelennemeg. :D Mindenki azzal zaklat, hogy a kárpitokhoz adom-e az elektromos ablakot? :P Peeersze, be is szerelem, meg teletankolom a kocsit is. :D Zsír, ha ennyi kapcsolódó szolgáltatás van, akkor 10000 Forintért kell ^_^ :P ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Zsír, ha ennyi kapcsolódó szolgáltatás van, akkor 10000 Forintért kell :D ^_^ :P ;) Neked még kocsitakarítás is jár. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 :D ^_^ :P tőlem legalább nem akarnak villanyablakot... Látszik messziről hogy nekem sincs ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Neked még kocsitakarítás is jár. ^_^ Zsear :P ;) Mennyiért vesztegeted most amúgy ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Áá, nem akarok én nyomdászbetegséget ;) van a bitumenben bőven ólom ;) ergo jótanács: nyári időben lehetőleg ne nagyon tartózkodj(atok) aszfalt közelében hacsak nem akartok x pár év múlva a fogtechnikushoz járni :D sajnos már egy ideje tapasztalom a hatásait.. :D Bázz. Nemecsekék is tudták már, gittet kell rágni, nem aszfaltot. ^_^ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Zsear ^_^ :P Mennyiért vesztegeted most amúgy ? :D A kocsitakarítást? Még nincs beárazva. ;) Am ugyan annyi, mint amennyi eddig. Ennél olcsóbban nem adom, akkor elfér a többi között. ;) Ha eladom a bőrt, lesz mit betenni helyette. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Na ha én meg arra mennék akkor a 4-esről Szolnoknál le Tiszakécske-Kecskemét-Solt-Dunaföldvár-Simontornya-Siófok-... irányban :P nem is forgalmas és rövidebb is vagy 70-80 km-mel ^_^ de ahogy neked szimpatikusabb.. :D Ha mégsem pályázol, akkor S.tornya-Tamási-Tab-Bföldvár jobb, mert nem kell a déli parton szenvedni kb. 30 km-t. Tele van körforgalommal, sokan is mennek(azt se tudva hova, utolsó pillanatban kanyarodva/fékezve). Egybe érnek a települések, 40-nel alig lehet menni a turisták miatt. Fenyvesre, Szárszóra szoktunk menni és inkább kerülök ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 A kocsitakarítást? Még nincs beárazva. :P Am ugyan annyi, mint amennyi eddig. Ennél olcsóbban nem adom, akkor elfér a többi között. ^_^ Ha eladom a bőrt, lesz mit betenni helyette. Az mennyiiiiii is ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Az mennyiiiiii is ? :D 25 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Digger Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Ma igazoltattak a sünök! Mondja, hogy tudom, hogy 2 hét múlva lejár az alkalmassági?! :D B@ssz! Az orvosi 5 éve 4000 volt. (a vén sz@roknak) Most mennyi, az annyi? Gondolom új jogsit is kell csináltatni az okmányirodán, és azt sem ingyen! Mi mibe kerül most? Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Ma igazoltattak a sünök! Mondja, hogy tudom, hogy 2 hét múlva lejár az alkalmassági?! :D B@ssz! Az orvosi 5 éve 4000 volt. (a vén sz@roknak) Most mennyi, az annyi? Gondolom új jogsit is kell csináltatni az okmányirodán, és azt sem ingyen! Mi mibe kerül most? jogsi: 4 matyikirály+ha 40 felett vagy akkor még 4 matyikirály az orvosi Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Sziasztok! Unixnál lehet kapni a tankajtó körüli lemezt? Én nem találtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Sziasztok! Unixnál lehet kapni a tankajtó körüli lemezt? Én nem találtam. Itt is van ám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Jövőhét szombat. Júli 10. Mi meg hűvösebb éghajlatra :D esküvőre meg lagziba ;) azt még valami taxisféle is leszek tán.. :P Ha mégsem pályázol, akkor S.tornya-Tamási-Tab-Bföldvár jobb, mert nem kell a déli parton szenvedni kb. 30 km-t. Tele van körforgalommal, sokan is mennek(azt se tudva hova, utolsó pillanatban kanyarodva/fékezve). Egybe érnek a települések, 40-nel alig lehet menni a turisták miatt. Fenyvesre, Szárszóra szoktunk menni és inkább kerülök :D Kerülöm a pályát amennyire csak adja a helyzet ^_^ tavaly is versenyzés lett belőle :D azut mikor megláttam a messziről már keményen villogó elfogókocsit úgy söpörtem ki a külsőbe mintha nagyon muszáj lett volna :P Mi cimbiékkel valahogy leragadtunk Akaliban, csendes nyugodt hely, full korrekt árakkal :P :P Kicsit sietősre vettem a hazafelét.. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Sziasztok! Unixnál lehet kapni a tankajtó körüli lemezt? Én nem találtam. Azért, mert jól eldugták ide. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Mi meg hűvösebb éghajlatra :D esküvőre meg lagziba :P azt még valami taxisféle is leszek tán.. :D Kerülöm a pályát amennyire csak adja a helyzet ^_^ tavaly is versenyzés lett belőle :P azut mikor megláttam a messziről már keményen villogó elfogókocsit úgy söpörtem ki a külsőbe mintha nagyon muszáj lett volna ;) Mi cimbiékkel valahogy leragadtunk Akaliban, csendes nyugodt hely, full korrekt árakkal :P :D Kicsit sietősre vettem a hazafelét.. ;) Jó gyorsan mentél, nem vette be a négyest? :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Jó gyorsan mentél, nem vette be a négyest? :D ;) Áá, nem is siettem ^_^ a rekordom 14:23 stopperrel mérve tőlünk Debrecen Bethlen 25 előtti parkolóig :D igaz Zafirával.. ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Áá, nem is siettem :D a rekordom 14:23 stopperrel mérve tőlünk Debrecen Bethlen 25 előtti parkolóig ;) igaz Zafirával.. ;) :P Ma reggel Ignissel mentem egy darabig. Egész jól megy, és úgy egyben van. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Ma reggel Ignissel mentem egy darabig. Egész jól megy, és úgy egyben van. :D Pár éve a volt rakodósom kölcsönadta az övét, hogy ne ázzak szrrá míg megjárom mocival B.újfalut ^_^ nem vagyok egy priccolós valaki de esküszöm keringett körülöttem a halálfélelem ;) 80-nál.. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts