Pötty86 Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 Gúd Nájt mindenki ^_^ (igen is jó vagyok angolból :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 Hát de nem igénytelenség? Vett volna rá egy tecsósat 500Ft/pár, nekem is az van most, vagy venné le akart egy csavarral. De bezony,nekem nincs is fennt,igaz nekem a motor ment tönkre ^_^ Majd bepótolom ha tele leszek igen sok pénzel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 Ezekkel együtt szerintem inkább nem próbálnám ki :P mivel ez a vacsi ^_^ http://static.egeszsegkalauz.hu/dbmdc/packages/2605.jpg + http://media.hazipatika.com/gyogyszerek/cmpimgs/4977.jpg Annyira azért nem akarok becibálni.. :D ;) Hááát... egészségedre. Én találtam húslevest ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 Az ám baj Sanci, hogy a kötél végén meg én voltam, nem elég hogy vontatnak ráadásul egy Suzival fényes nappal. ^_^ Szerinted az nem volt égő mikor faterom húzott haza a Rábával mikor megragadt a waresz főtengelye? ;) Lehet az de lepottyantom, bárkivel megeshet.. :D Gúd Nájt mindenki :P Azaz :P nekem is volna valami házastársi kötelességem de sztem elnapolom :P bár erősen esélyes, hogy nem fogom tudni.. :D Hááát... egészségedre. Én találtam húslevest :P Adjunk a koleszterinnek, rulez.. ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 Szerinted az nem volt égő mikor faterom húzott haza a Rábával mikor megragadt a waresz főtengelye? :P Lehet az de lepottyantom, bárkivel megeshet.. :P Azaz :P nekem is volna valami házastársi kötelességem de sztem elnapolom ^_^ bár erősen esélyes, hogy nem fogom tudni.. :D Adjunk a koleszterinnek, rulez.. ;) ;) A napi 1x-i étkezésemet legalább emberi kajával végzem :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 A napi 1x-i étkezésemet legalább emberi kajával végzem ^_^ :P Olyan komoly munkahelyem van, hogy kénytelen voltam megtanulni főzni :D van, hogy asszony nappalos azt nem tud hozni ebédet :D no meg az időmből is kitelik.. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 én voltam már :P erefelé is ??? faterommal :D Azt tudom, hogy voltál. ^_^ ez lenne a normális. Ha már beigéri magát akkor jön. De ha nem akkor legalább 1 kúúva telefont intézzen felém hogy nem megyek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 Olyan komoly munkahelyem van, hogy kénytelen voltam megtanulni főzni :D van, hogy asszony nappalos azt nem tud hozni ebédet ;) no meg az időmből is kitelik.. ^_^ :P Na jó,de te könnyen sütsz, belógatot a kóbászt az asztfaltba. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 Tiplizek a hűtőhöz ,mert ma nem főztek rám, keresek valami ehetőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 Na jó,de te könnyen sütsz, belógatot a kóbászt az asztfaltba. ;) Ez a kedvenc kajád ? Lógatott aszfaltkolbász ? :D ^_^ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 Tiplizek a hűtőhöz ,mert ma nem főztek rám, keresek valami ehetőt. Biztos oka van neki. ;) Ez a kedvenc kajád ? Lógatott aszfaltkolbász ? :D ^_^ :P Az is, az építőiparban a szurokban sütik a krumplit. ;) Állítólag ha kibontod tök finom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 Biztos oka van neki. ;) Az is, az építőiparban a szurokban sütik a krumplit. ^_^ Állítólag ha kibontod tök finom. Jaaah... hogy be kellett volna csomagolni? :D Akkor ezért volt olyan rossz... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 Mai napom javát én is az aknában töltöttem az autó alatt. Sikerült kézifékkötelet venni a Csergőben (Fpepe! Köszi a cikkszámot....stimmelt :D ) és még jó is! ;) Hegesztenem kellett az első tartóját, mert el volt hervadva. Nem vettem olyan kis + tartókát a kézikötélhez, mert csak kettesével adták volna 3-4 napos rendelésre, de azért csináltam. :P Bekerültek a szintszabályzós telók is. Többet szoptam a levegőcső bekötésével, mint az egész ki-be szereléssel ;) Gyanítom, hogy haver elhajintotta azokat a kis pöcköket amivel a csövet lehet rögzíteni, így azt is gyártogathattam. Kár, hogy csak elképzelésem volt róla, hogy nézhet ki, de sikerült bekötni stabilan. :D Ha kinevettek, ha nem, csináltam egy kis videót a telók működéséről....tapasztalatból tudom, milyen hasznosak, ha az ember sokat furikázik megpakolva :P Kellett nekem szintszabályzós teló.......már azon töröm a fejem, hogyan lehetne megoldani, hogy automatikusan korrigáljon, ha megpakolom a verdát :P Ötlet már van...... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 ... OFF: ma jöttem föl a szeretőm mellől. Igen sok tapasztalatot nyertem, kéne a fék szétszedése gyik leíráson módosítani mert, ez így picit kínai egy hozzá nem értőnek. Majd próbálok hozzáírni. Ő is autószerelő? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Mai napom javát én is az aknában töltöttem az autó alatt. Sikerült kézifékkötelet venni a Csergőben (Fpepe! Köszi a cikkszámot....stimmelt :P ) és még jó is! :D Hegesztenem kellett az első tartóját, mert el volt hervadva. Nem vettem olyan kis + tartókát a kézikötélhez, mert csak kettesével adták volna 3-4 napos rendelésre, de azért csináltam. :P Bekerültek a szintszabályzós telók is. Többet szoptam a levegőcső bekötésével, mint az egész ki-be szereléssel ;) Gyanítom, hogy haver elhajintotta azokat a kis pöcköket amivel a csövet lehet rögzíteni, így azt is gyártogathattam. Kár, hogy csak elképzelésem volt róla, hogy nézhet ki, de sikerült bekötni stabilan. ^_^ Ha kinevettek, ha nem, csináltam egy kis videót a telók működéséről....tapasztalatból tudom, milyen hasznosak, ha az ember sokat furikázik megpakolva :D Kellett nekem szintszabályzós teló.......már azon töröm a fejem, hogyan lehetne megoldani, hogy automatikusan korrigáljon, ha megpakolom a verdát ;) Ötlet már van...... :P Így emeli -süllyeszti a kasztnit? Hát ez nagyon király! :P Automatikusan? Ahhoz kompresszor kellene nem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Olyan komoly munkahelyem van, hogy kénytelen voltam megtanulni főzni :D van, hogy asszony nappalos azt nem tud hozni ebédet ;) no meg az időmből is kitelik.. ^_^ :P Sanci te útépítő ágban dolgozol??.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Vééégre holnapután sötétítés :D ^_^ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Na jó,de te könnyen sütsz, belógatod a kolbászt az aszfaltba. ;) Áá, nem akarok én nyomdászbetegséget ;) van a bitumenben bőven ólom :P ergo jótanács: nyári időben lehetőleg ne nagyon tartózkodj(atok) aszfalt közelében hacsak nem akartok x pár év múlva a fogtechnikushoz járni :D sajnos már egy ideje tapasztalom a hatásait.. :D Sanci te útépítő ágban dolgozol??.. Eléggé erősen, aszfaltgyártás.. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Áá, nem akarok én nyomdászbetegséget ;) van a bitumenben bőven ólom :P ergo jótanács: nyári időben lehetőleg ne nagyon tartózkodj(atok) aszfalt közelében hacsak nem akartok x pár év múlva a fogtechnikushoz járni ;) sajnos már egy ideje tapasztalom a hatásait.. :D Eléggé erősen, aszfaltgyártás.. ^_^ :D aszfaltbetyár Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 :P aszfaltbetyár Szerinted miért logo az ott? Meg mé pont látszik a kocsi mögött a kóceráj egy része? :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Szerinted miért logo az ott? :D Mert aszfalt(gyártó..és találkozókon gumimelegítős és nyikorgással induló szlalomversenyző)betyár vagy? ^_^ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Áá, nem akarok én nyomdászbetegséget ;) van a bitumenben bőven ólom ;) ergo jótanács: nyári időben lehetőleg ne nagyon tartózkodj(atok) aszfalt közelében hacsak nem akartok x pár év múlva a fogtechnikushoz járni :D sajnos már egy ideje tapasztalom a hatásait.. :D őőő... köszi. Akkor felhúzzam az ablakot? ^_^ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 őőő... köszi. Akkor felhúzzam az ablakot? :D ^_^ valamit az előbb erőteljesen elnyomtál? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 valamit az előbb erőteljesen elnyomtál? :D Csak az idézet közepébe írtam ^_^ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Csak az idézet közepébe írtam ^_^ :P "csak" ;) ;) Meló után megyek el nyírábrányba, hozok be egy jobb állapotú gumit pótguminank, meg veszek 1 légszűrőt. Jajj 4kor végzek...utálok csúcsforgalomba kecmeregni kifele a városból. :D Országúton már jó mert aki lassan megy megelőzöm...de amikor a külsőben és a belsőben egymás mellett mennek 34,1-el... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts