Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Sztem ezt nehéz megoldani. Tegyük alapul a fórumot.

Dáwid: Pest

Zotya: Győr

Én: Debrecen

Mi az a hely ami mindenkinek közös távra van? :D

valahol délen a duna-tisza között

Ez egyszerű, Ti eljöttök Pestre, Mi pöstik meg megígérjük hogy itthon keringünk körbe körbe amíg ide nem értek, hogy ne csak a Ti naftátok fogyjon ;) ^_^ :P ;)

Megosztás:

...nyilván olyan helyre kéne elmenni ami mindenkinek kb egyforma közelbe van tehát ha valaki nyíregyházáról jönne akkor ne siófokra kelljen jönnie. És így tovább.

Kitartást kívánok a szervezéséhez. ^_^ Mi 4-en nem tudtuk összehozni a Pestit. :P Teszem hozzá, közülünk én vagyok az egyetlen aki nem lakik Pesten és még egy gyermekem is van. Nekem mindkét időpont jó lett volna. :D

A Fiúknak meg egy ;) .

Megosztás:

Kitartást kívánok a szervezéséhez. :P Mi 4-en nem tudtuk összehozni a Pestit. ;) Teszem hozzá, közülünk én vagyok az egyetlen aki nem lakik Pesten és még egy gyermekem is van. Nekem mindkét időpont jó lett volna. ^_^

A Fiúknak meg egy :D .

khm. :D Amúgy meg nem megoldottuk külön? ;)

Megosztás:

Ez egyszerű, Ti eljöttök Pestre, Mi pöstik meg megígérjük hogy itthon keringünk körbe körbe amíg ide nem értek, hogy ne csak a Ti naftátok fogyjon ;) :D ^_^ :P

:P ;) ;)

Pestiek: "nnnah itt vannak már 10 kilóméterre...szívjunk le 1 kis anyagot a kocsiból és melegítsuk mintha jártunk volna vele" :D

Kitartást kívánok a szervezéséhez. :D Mi 4-en nem tudtuk összehozni a Pestit. :D Teszem hozzá, közülünk én vagyok az egyetlen aki nem lakik Pesten és még egy gyermekem is van. Nekem mindkét időpont jó lett volna. :P

A Fiúknak meg egy :P .

Következő debreceni találkozóra gyertek :P

Sztem azt könnyebb megszervezni :P Nincs variálás, adott az időpont, adott az üzemanyagár, és 1-2 autóval simán :D

Megosztás:

Kitartást kívánok a szervezéséhez. ^_^ Mi 4-en nem tudtuk összehozni a Pestit. :P Teszem hozzá, közülünk én vagyok az egyetlen aki nem lakik Pesten és még egy gyermekem is van. Nekem mindkét időpont jó lett volna. :D

A Fiúknak meg egy ;) .

Hát annyira nem szervezem túl magam. Csak fel vetettem. Nyilván nem egyszerű De ha meg összejön akkor jó is lehetne.

Vissza térve a mindenkinek kb ugyanolyan táv legyen. Tehát Ha Nyíregyháza felől nem jelez senki h jönne akkor megyünk Győr fele. És a Győriek lehet jönnek. Ennyi. Úgyse jönne mindenki, ÍGYSE SENKI SE ;) Tehát, nem kell agyon szerveznem magam.

Megosztás:

Hát annyira nem szervezem túl magam. Csak fel vetettem. Nyilván nem egyszerű De ha meg összejön akkor jó is lehetne.

Vissza térve a mindenkinek kb ugyanolyan táv legyen. Tehát Ha Nyíregyháza felől nem jelez senki h jönne akkor megyünk Győr fele. És a Győriek lehet jönnek. Ennyi. Úgyse jönne mindenki, ÍGYSE SENKI SE :D Tehát, nem kell agyon szerveznem magam.

Nah ugye. dobj egy pihit és menj Zamárdiba, meg Lurdyba. Azok már megvannak szervezve :P ^_^

Megosztás:

Nah ugye. dobj egy pihit és menj Zamárdiba, meg Lurdyba. Azok már megvannak szervezve ^_^ :D

Jó hát nem rosszat akartam, gondoltam vannak mások is így mint én. Áh az idén Blitz elmarad. Lurdyhoz meg kik szoktak járni? manapság Jár még valaki egyáltalán?

Megosztás:

Amúgy Ádám lakcímkártyáján sem biztos hogy Bp szerepel jut eszembe :P Legközelebb elviszlek a Lurdyhoz és akkor nem menekülhetnek :D ;)

De jó nektek, hogy ilyen közel vagytok egymáshoz.

Meg a Győriek is.

Egyedül Sanci meg én járunk ki 1-1 találkozóra debrecenből.Aki itt van az opelforum.hu-n és debreceni...vagy debrecen közeli...mindenki csak ígéri hogy kijön 1-1 találkára de közbe meg egyáltalán se hírük se hamvuk se semmi amikor ott az idő. ^_^

Megosztás:

Amúgy Ádám lakcímkártyáján sem biztos hogy Bp szerepel jut eszembe ^_^ Rábeszéllek a Lurdyra és akkor nem menekülhetnek :D :P

Ááá, nem szeretném rájuk erőltetni magam. ;) Mi meg majd ha megsült a kürtőskalácsom, találkozunk. ;)

Megosztás:

De jó nektek, hogy ilyen közel vagytok egymáshoz.

Meg a Győriek is.

Egyedül Sanci meg én járunk ki 1-1 találkozóra debrecenből.Aki itt van az opelforum.hu-n és debreceni...vagy debrecen közeli...mindenki csak ígéri hogy kijön 1-1 találkára de közbe meg egyáltalán se hírük se hamvuk se semmi amikor ott az idő. :D

Ha megyünk rokonlátogatóba felétek, nem foglak kihagyni. ^_^

Megosztás:

Ha megyünk rokonlátogatóba felétek, nem foglak kihagyni. :P

;) :P ^_^ Mindenképp találkozni kell :P

Amúgy nem teszem vissza a dísztárcsákat. Olyan Daykilleres lesz autó.Szép csillogófekete felnik.

fehér autó, fekete üvegek. Dizájnos lesz. :D

Jaj nem is meséltem. Volt ma az autó egy kis ellenőrzésen az autóvillamosságinál. 13at kellett költeni rá :D Új ékszíj, új csapágy(generátor), vezetékeket rendbetettük ahol elégett (a lényeg hogy a kipufogógáz visszavezetőcsövéhez hozzáért 1szer és megsült 1 pár vezeték :D ) Volt 1 jópár forrasztás(dettó generátornál) is. Viszont legalább már nincs a generátornak csörgő fémes csapágyas hangja. :P

382887.jpg

Hangulatosak az ilyen utak. Vasárnap délután csináltam a 48ason ;)

Megosztás:

na amiket vettem :D

Ugyanilyenek a télijeim :P persze 14"-esben :D nem vagyok hasra esve tőlük, nemigazán teccenek akármilyen fényesek meg izéhozé ;)

Nah ugye. dobj egy pihit és menj Zamárdiba, meg Lurdyba. Azok már megvannak szervezve :P :D

Én nem menek se bliccre se lurdiba, augusztus elején megyünk kadétos kollégáékkal Akaliba oszt cső ;) aki kíváncsi a pofánkra úgyis felkeres aki meg nem az meg fórumozik ;) :D

De jó nektek, hogy ilyen közel vagytok egymáshoz. Meg a Győriek is.

Egyedül Sanci meg én járunk ki 1-1 találkozóra debrecenből.Aki itt van az opelforum.hu-n és debreceni...vagy debrecen közeli...mindenki csak ígéri hogy kijön 1-1 találkára de közbe meg egyáltalán se hírük se hamvuk se semmi amikor ott az idő. :P

Jah, sok a nagy dumás :P én ezért se szoktam feliratkozni sehova, hogy megyek :P ha megyek ott leszek ha nem akkor nem ^_^ Dáw és Novy a tanúja, hogy tavaly is én voltam az utsó aki beesett azon a virtuál kapun az Avia-s talinál és nem azért mert dízel a traktor :D de mentem, ott voltam oszt ennyi -úgy ahogy ők is.. :P

Megosztás:

Ugyanilyenek a télijeim :P persze 14\"-esben :D nem vagyok hasra esve tőlük, nemigazán teccenek akármilyen fényesek meg izéhozé ;)

Én nem menek se bliccre se lurdiba, augusztus elején megyünk kadétos kollégáékkal Akaliba oszt cső :D aki kíváncsi a pofánkra úgyis felkeres aki meg nem az meg fórumozik ;) :D

Jah, sok a nagy dumás :P én ezért se szoktam feliratkozni sehova, hogy megyek ;) ha megyek ott leszek ha nem akkor nem ^_^ Dáw és Novy a tanúja, hogy tavaly is én voltam az utsó aki beesett azon a virtuál kapun az Avia-s talinál és nem azért mert dízel a traktor :D de mentem, ott voltam oszt ennyi -úgy ahogy ők is.. :P

Igen. Nekem tetszik. Szépek ;) Gyáriak.. Jó az :D

Most is volt 1-2 ember aki mondta hogy jön május 9.-én...aztán sehol semmi. Hát igen lényegében ott voltál Te, meg én. Aztán viszonhallás. Viszont mi mentünk el utoljára ;) ;)

és mennyivel mentél??? :P ;) szép egyenes ahogy nézem. ;) :P

Szerintem ez ami a képen volt max lehetett 110-120 körül. Sehol 1 lélek sem, az út is tűrhető akkor meg miért ne. :P Legalább kapott egy kis kikormolást.

Megosztás:

Igen. Nekem tetszik. Szépek :D Gyáriak.. ^_^ :P Jó az :D

Most is volt 1-2 ember aki mondta hogy jön május 9.-én...aztán sehol semmi.

Hát igen lényegében ott voltál Te, meg én. Aztán viszonhallás. Viszont mi mentünk el utoljára :D :P

Jah, nem azt mondom, hogy rosszak csak nekem nemigazán tetszenek, Kadét felgeneket akajooook :P :P

No igen, majd odatolja az arcát az ipse, hogy "b+, nem ti vagytok azok a fórumról..?" :D ennyi.. ;)

Ez a kitartás tesókám! :D ;) ;)

Megosztás:

Jah, nem azt mondom, hogy rosszak csak nekem nemigazán tetszenek, Kadét felgeneket akajooook ;) :D

No igen, majd odatolja az arcát az ipse, hogy "b+, nem ti vagytok azok a fórumról..?" :D ennyi.. :P

Ez a kitartás tesókám! :P ^_^ :P

jaja :P

Bezzeg Te, még újvárosnál a hídnál is lejöttél, mert láttad hogy ott állok ;)

Amúgy az idegesít 1 kicsit az egészben, hogy megbeszéljük itt, vagy 3-4-5 ember mondja hogy akkor találkozunk, meg ott leszünk...Aztán ki van ott? Sanci, meg Lacika, na meg Ziziék..plusz a látogatók. Aztán ennyi.

És még nem is az hogy meló van mert vasárnap délután 13órától akár 18-19óráig... sztem nem sok ember dolgozik. Jó persze vannak akik..természetes. De akkoris... Nem mindenki.

Meg ez az előre beígérés.. " tuti megyek " féle szöveg..aztán semmi

Megosztás:

Jah, sok a nagy dumás ;) én ezért se szoktam feliratkozni sehova, hogy megyek :D ha megyek ott leszek ha nem akkor nem :D Dáw és Novy a tanúja, hogy tavaly is én voltam az utsó aki beesett azon a virtuál kapun az Avia-s talinál és nem azért mert dízel a traktor :P de mentem, ott voltam oszt ennyi -úgy ahogy ők is.. ;)

De a vége volt a legjobb :P Egyrészt qrvaéhes voltam már, másrészt meg ott lehetett dumálgatni. Napközben jó volt sétálgatni mint egy kiállításon, meg simogatni a tarkómat ha már beb.sztam ^_^ Én is ígérgetek előre. Csak én azt ígérem hogy nem megyek :P :P :D

Megosztás:

De a vége volt a legjobb :P Egyrészt qrvaéhes voltam már, másrészt meg ott lehetett dumálgatni. Napközben jó volt sétálgatni mint egy kiállításon, meg simogatni a tarkómat ha már beb.sztam :D Most egy darabig marad a fórum mert nem fogok tudni menni sehova.

Mi is ezt csináltuk Sancival... Napvégén kb 2órát az egész rendezvény után dumáltunk. Én még valami csíkokat is észrevettem az astrán, még azt is lepolíroztam róla ^_^

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.