Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Ezzel én is sokat szórakozok. :D

Falukban szoktam, vadidegeneknek inteni, mintha hirtelen venném észre. Tizból kilenc visszaint, és azon gondolkozik, ez meg ki lehetett, hogy nem ismertem fel. ^_^ :P

Volt hogy a biciglis leszállt, és hosszan nézett utánam de előtte ugy itegett, hogy majdnem belement az árokba. ;) ;)

Jó buli. :P

:D :D ;) Jó játék!

Pesten már annyira nem örültem a bringásoknak, főleg nem egy futárnak. A szűk mellékutcában nagy nehezen kikerültem, lámpánál megelőzött. Megint kikerültem, megint megkerült. Következő lámpánál úgy álltam meg, hogy ne férjen el, lassan próbál elmenni mellettem, közben telefonál. Nem álltam meg kiszóltam neki, mikor mellém ért: Ha még egyszer megelőzöl áthúzom a fejed a küllök közt vaze'..... :D Úgy meglepődött, hogy ott maradt a lámpánál és csak nézett utánam :D :P :P

Megosztás:

:P :P :P Jó játék!

Pesten már annyira nem örültem a bringásoknak, főleg nem egy futárnak. A szűk mellékutcában nagy nehezen kikerültem, lámpánál megelőzött. Megint kikerültem, megint megkerült. Következő lámpánál úgy álltam meg, hogy ne férjen el, lassan próbál elmenni mellettem, közben telefonál. Nem álltam meg kiszóltam neki, mikor mellém ért: Ha még egyszer megelőzöl áthúzom a fejed a küllök közt vaze'..... :D Úgy meglepődött, hogy ott maradt a lámpánál és csak nézett utánam ^_^ :P ;)

;) :D

Megosztás:

Csapattam ma egy kisebb kört a cégessel: Bp-Nógrádgárdony-Vác-Újpest-nyócker útvonalon. Itthon le lettem cseszerintve......odafelé a GPS szerint 118 Km/h volt az átlagsebesség ^_^ +Szendehelynél kis híján belenyargaltam 90-nel egy trafiba, uccsó kanyarban beálltak a temető kapujába :D

Visszafelé Dunakeszin integettem Dáw-nak, de letojta :P

Sokat nem voltam itthonfelé :P

Dudálj neki, mert vak, de talán még hall.

Persze... a múltkor is bementem elé, ő villogott, meg asszem dudált is egyet, és annyinak fogtam föl hogy szegény gyenge idegrendszerű pizsós nem bírja ha bevágnak elé ;) ;) :D csak este tudtam meg hogy köszönés volt, nem rinyálás :P

Megosztás:

;) :D :P Jó játék!

Pesten már annyira nem örültem a bringásoknak, főleg nem egy futárnak. A szűk mellékutcában nagy nehezen kikerültem, lámpánál megelőzött. Megint kikerültem, megint megkerült. Következő lámpánál úgy álltam meg, hogy ne férjen el, lassan próbál elmenni mellettem, közben telefonál. Nem álltam meg kiszóltam neki, mikor mellém ért: Ha még egyszer megelőzöl áthúzom a fejed a küllök közt vaze'..... :D Úgy meglepődött, hogy ott maradt a lámpánál és csak nézett utánam ^_^ :P ;)

Ilyet én robogóssal játszottam. Beálltam keresztbe a sávba, mellém meg kamion balról. Valamiért nem akart átfurakodni.... :P

Megosztás:

Persze... a múltkor is bementem elé, ő villogott, meg asszem dudált is egyet, és annyinak fogtam föl hogy szegény gyenge idegrendszerű pizsós nem bírja ha bevágnak elé ^_^ :P ;) csak este tudtam meg hogy köszönés volt, nem rinyálás ;)

Persze, mert el voltál foglalva a sapi kontra napszemüveg témával :D :D

Megosztás:

Ilyet én robogóssal játszottam. Beálltam keresztbe a sávba, mellém meg kamion balról. Valamiért nem akart átfurakodni.... :P

Nem tudom....engem nagyon idegesít, hogy ők haladnak, én meg csak pöfögöm el a drága naftát. Ahol lehet keresztbe teszek nekik :D (addig sem unatkozom :D ) :P

Tudod milyen nehéz volt összehozni hogy lássak is, meg ne is fázzak? ^_^ :P :P

;) ;) :D

Megosztás:

Nem tudom....engem nagyon idegesít, hogy ők haladnak, én meg csak pöfögöm el a drága naftát. Ahol lehet keresztbe teszek nekik :P

:D

^_^ :P ;)

Én meg el szoktam engedni őket. Vannak ismerőseim akiknek kevesebb kereke van a kelleténél. (már hogy járművön... ;) ) Úgy vagyok vele hogy ha tud akkor menjen, addig se előttem csámpázik :D

Megosztás:

Én meg el szoktam engedni őket. Vannak ismerőseim akiknek kevesebb kereke van a kelleténél. (már hogy járművön... ;) ) Úgy vagyok vele hogy ha tud akkor menjen, addig se előttem csámpázik :D

A bunkókat nem csipázom (tisztelet a kivételnek). Pár éve a Kerepesin mentem befelé, az Örsön mögém állt egy motoros, mert nem fért el mellettem. Jobbról kamion, balról busz. Ahogy lehetett megelőzött jobbról, majd visszanézett és beintett. Kicsit berágtam......visszagangoltam az 1.8-nak, közbe leengedtem a jobbos ablakot. Azt hitte mondok valamit, így bevárt. Mikor melléértem simán ráhúztam a kormányt, éppencsak elslisszolt, aztán átkergettem a Róna utcánál a piros lámpán....nem mert megállni, én meg elfordultam jobbra, mert az asszony visítozott mellettem ^_^ :P

Ellenkező véglet meg néhány nappal ezelőtt motoroskám előrejön a sor között, megáll mellettem és beszól az ablakon: -Nem haragszol ha eléd megyek? ;) Mondom: mi tart vissza? :D

Megosztás:

10-ből 8 meg szokta köszönni ha elengedem. Egyedül azt nem bírom amikor a "nemtudokmotoroznideazéarobogóolcsóbbmintaszuzuki" típusú szerencsecsomag az 50-essel furakszik mint a "nagyok", aztán beáll középre, elalszik a lámpánál, és utána is mászik a sáv közepén... Ha a sáv szélén szundikálna akkor mire ő észreveszi hogy zöld van már 2x elmentem volna mellette, vagy ha nem a sáv közepén kacsázna akkor is, de ő teper 40-el se a sáv közepén. Tudom tudom, miért bactatom az 50-eket... gyengék szeginyek. Nah de amikor a futár jön egy 50-essel akkor ő miért tud úgy közlekedni hogy ő is elfér, meg mellette is elférnek? (meg az 50-esnek bemesélt dobozos futi-gép miért ment el mellettem a Hungárián úgy mintha állnék amikor én is 80-al mentem? ^_^ :P ;) )

De tényleg, hogyha a sáv szélén végigmegy a sor mellett, akkor amikor előre ér miért kell beállni a sáv közepére? :D

Megosztás:

FPepének és ha rejtőzik valamelyik felhasználónév alatt még Péter (vagy Pál), neki is nagyon boldog névnapot kívánok! :D

Azért egyszer játszhatnánk olyat, hogy azok akiknek a felhasználónevéből nem olvasható ki a keresztneve, leírja. ^_^

Megosztás:

Falukban szoktam, vadidegeneknek inteni, mintha hirtelen venném észre. Tizból kilenc visszaint, és azon gondolkozik, ez meg ki lehetett, hogy nem ismertem fel. ;) :D

Volt hogy a biciglis leszállt, és hosszan nézett utánam de előtte ugy itegett, hogy majdnem belement az árokba. :P :P

Jó buli. :D

De az a legjobb amikor még meg is kérdezed, csókolom, Béla bácsi hogy van? Jól fiam, jól.....aztán gondolkodik ki az a Béla bácsi.

Én meg el szoktam engedni őket. Vannak ismerőseim akiknek kevesebb kereke van a kelleténél. (már hogy járművön... :P ) Úgy vagyok vele hogy ha tud akkor menjen, addig se előttem csámpázik :D

Én is elengedem őket, had menjenek. :D Sőt ha jön egy nagymotor, akkor úgy húzodok a sávban, hogy minél könyebben le tudjon kerülni. Úgyis előre repül ha bukik ;)

FPepének és ha rejtőzik valamelyik felhasználónév alatt még Péter (vagy Pál), neki is nagyon boldog névnapot kívánok! ^_^

Azért egyszer játszhatnánk olyat, hogy azok akiknek a felhasználónevéből nem olvasható ki a keresztneve, leírja. :P

Nem tudom talán a Petyák is Petik, nekik is boldog névnapot. Az én nevemet tudod? ;)

Megosztás:

Falukban szoktam, vadidegeneknek inteni, mintha hirtelen venném észre. Tizból kilenc visszaint, és azon gondolkozik, ez meg ki lehetett, hogy nem ismertem fel. ^_^ :P

Volt hogy a biciglis leszállt, és hosszan nézett utánam de előtte ugy itegett, hogy majdnem belement az árokba. ;) ;)

Jó buli. :D

Keresztapám is ezzel szórakozik a faluba,faterom is, :D Ez valamiféle szokás? Bár kitudja a faluba valóban ki ismer... Még télen megkértek hogy menjek el a boltba,mert disznóvágáson voltunk. Lezártam a kocsit a bolt előtt ( már ebből tudják sztem hogy városi vagyok, mert a többség szarik bele majdnem az ajtót is tárva-nyitva hagyja :P ) és rámront egy öregasszony, hogy "Szeeeeervusz Lacikám...anyáék, papóék hogy vannak? Hallottam disznótvágtok...szép nagy?"

Én meg csak: :D csókolom...őőőő aha jól vannak. Hát biztos nagy, nem jártam még az ól fele meg még nem kezdték el vágni. De közben halványlila foggalmam nem volt, hogy ki azaz öregasszony...sőt szerintem még életembe nem láttam :P

Szóval...besz*rás :P

Boldog névnapot a Petiknek!

Megosztás:

A bunkókat nem csipázom (tisztelet a kivételnek). Pár éve a Kerepesin mentem befelé, az Örsön mögém állt egy motoros, mert nem fért el mellettem. Jobbról kamion, balról busz. Ahogy lehetett megelőzött jobbról, majd visszanézett és beintett. Kicsit berágtam......visszagangoltam az 1.8-nak, közbe leengedtem a jobbos ablakot. Azt hitte mondok valamit, így bevárt. Mikor melléértem simán ráhúztam a kormányt, éppencsak elslisszolt, aztán átkergettem a Róna utcánál a piros lámpán....nem mert megállni, én meg elfordultam jobbra, mert az asszony visítozott mellettem ;) :P

Ellenkező véglet meg néhány nappal ezelőtt motoroskám előrejön a sor között, megáll mellettem és beszól az ablakon: -Nem haragszol ha eléd megyek? :P Mondom: mi tart vissza? :P

nnna...erről az jut eszembe ( már 100% hogy meséltem itt a fórumon ) hogy mentem a gázvezeték utcán, normál 50el. Megelőzött egy motoros olyan sunyi bújosan.... :D Egyszercsak látom fékez és megáll az út !közepén! és kanyarodik balra, de nem tud mert szembe meg jönnek...és ezért előzött meg a mocskos ^_^ ;) Ledudáltam neki egy ######kalapot.. erre mutat 1 kabbét. Hááát elég hangosan visszaüvöltöttem neki... az anyjának szexben gazdag napot kívántam :D :P

Megosztás:

nnna...erről az jut eszembe ( már 100% hogy meséltem itt a fórumon ) hogy mentem a gázvezeték utcán, normál 50el. Megelőzött egy motoros olyan sunyi bújosan.... :D Egyszercsak látom fékez és megáll az út !közepén! és kanyarodik balra, de nem tud mert szembe meg jönnek...és ezért előzött meg a mocskos ^_^ ;) Ledudáltam neki egy ######kalapot.. erre mutat 1 kabbét. Hááát elég hangosan visszaüvöltöttem neki... az anyjának szexben gazdag napot kívántam ;) :P

én is utáom őket amikor meghallom azokat a kukoricapattogtatókat már a közeledéssel együtt nő a vérnyomásom is :P és amikor szlalomoz a kocsik között szintén lámpámál hogy előre mennyen de utána nem megy ám...!! :D suliba van nálunk az ált. suli rész is egy csomóan azzal járnak ien 6-7 esek és amikor ott a csajoknak az úton mutaják hogy ők hogy kerülgetik az autókat meg próbálnak "trükközni" :P :P

Boldog Névnapot a Petiknek !

Megosztás:

én is utáom őket amikor meghallom azokat a kukoricapattogtatókat már a közeledéssel együtt nő a vérnyomásom is ;) és amikor szlalomoz a kocsik között szintén lámpámál hogy előre mennyen de utána nem megy ám...!! ^_^ suliba van nálunk az ált. suli rész is egy csomóan azzal járnak ien 6-7 esek és amikor ott a csajoknak az úton mutaják hogy ők hogy kerülgetik az autókat meg próbálnak "trükközni" :P :P

Boldog Névnapot a Petiknek !

Ez nagymotor volt, nem kávédaráló. Viszont akkoris idegesítő. A seggarcú azért előz meg hogy kb 2 méterrel előrébb legyen én meg megálljak mögötte. Legszivesebben padlóznék....aztán nézzük mennyire gyors a reflexe a motorosnak, mennyire gyorsan pattan onnan el a motorjával. ha meg nem akkor szó szerint elpattan onnan. :D iiidióta

Az olyan 50ccm-el hősködő hülyegyerekekkel meg nem foglalkozok. Debrecenben 2éve volt egy baleset...15 éves srác robogóval parkoló autóba belerohant. Egyik osztálytársamnak volt a srác valami ismerőse. kijöttek a mentők...srác saját lábán felállt. Mentők kijöttek, be is szállt a mentőbe, és a mentőkocsiban összerogyott és meghalt ;)

Bolond 15 éves...sajnálom szegényt. Minek kellett hősködni? Szegény anyja meg apja. :D

Megosztás:

Ez nagymotor volt, nem kávédaráló. Viszont akkoris idegesítő. A seggarcú azért előz meg hogy kb 2 méterrel előrébb legyen én meg megálljak mögötte. Legszivesebben padlóznék....aztán nézzük mennyire gyors a reflexe a motorosnak, mennyire gyorsan pattan onnan el a motorjával. ha meg nem akkor szó szerint elpattan onnan. :D iiidióta

én is de hányszor padló azt mennék utána.. ^_^ :P talán a nagymotor annyival jobb hogy az legalább azért előbb elindul nem igen tart fel nem úgy mint ezek a s...rok! ;)

Megosztás:

FPepének és ha rejtőzik valamelyik felhasználónév alatt még Péter (vagy Pál), neki is nagyon boldog névnapot kívánok! :D

Azért egyszer játszhatnánk olyat, hogy azok akiknek a felhasználónevéből nem olvasható ki a keresztneve, leírja. ^_^

De az a legjobb amikor még meg is kérdezed, csókolom, Béla bácsi hogy van? Jól fiam, jól.....aztán gondolkodik ki az a Béla bácsi.

Én is elengedem őket, had menjenek. :P Sőt ha jön egy nagymotor, akkor úgy húzodok a sávban, hogy minél könyebben le tudjon kerülni. Úgyis előre repül ha bukik ;)

Nem tudom talán a Petyák is Petik, nekik is boldog névnapot. Az én nevemet tudod? :D

Keresztapám is ezzel szórakozik a faluba,faterom is, ;) Ez valamiféle szokás? Bár kitudja a faluba valóban ki ismer... Még télen megkértek hogy menjek el a boltba,mert disznóvágáson voltunk. Lezártam a kocsit a bolt előtt ( már ebből tudják sztem hogy városi vagyok, mert a többség szarik bele majdnem az ajtót is tárva-nyitva hagyja :D ) és rámront egy öregasszony, hogy "Szeeeeervusz Lacikám...anyáék, papóék hogy vannak? Hallottam disznótvágtok...szép nagy?"

Én meg csak: :P csókolom...őőőő aha jól vannak. Hát biztos nagy, nem jártam még az ól fele meg még nem kezdték el vágni. De közben halványlila foggalmam nem volt, hogy ki azaz öregasszony...sőt szerintem még életembe nem láttam :P

Szóval...besz*rás :P

Boldog névnapot a Petiknek!

Köszönöm szépen a többi Petik nevében is (annak is, akit nem idéztem)! :D

Megosztás:

Falukban szoktam, vadidegeneknek inteni, mintha hirtelen venném észre. Tizból kilenc visszaint, és azon gondolkozik, ez meg ki lehetett, hogy nem ismertem fel. ;) ;)

Ez fordított esetben is meglepő, pedig az nem a poénkodásról szól. Sokszor jártam úgy, hogy "betévedtem" egy zsákfaluba (pl. nyaralás közben), ott teljesen természetes, hogy rádköszönnek. Úgy vannak vele, ha már itt vagy, biztosan valamelyik falubéli család, ritkánlátott rokona vagy. :D Kedves dolog.

...megint megkerült. Következő lámpánál úgy álltam meg, hogy ne férjen el, lassan próbál elmenni mellettem, közben telefonál...

Igen, ez Pesten mindennapos dolog. Nekem is az agyamra mennek. ^_^ Amivel lehet még ezt fokozni, az az, mikor akár motoros, akár biciklis, nekiáll centizni a sorok között. Már "várom" mikor veri le az egyik a tükröm. :P

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.