Opeles90 Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 írjon akit érdekel a film... "elmesélem" neki :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Nézd meg a személyes üzeneteidet!!!!!!!!!!!!! ^_^ Jajj de jóó,na ezt meg kell lesnem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Jajj de jóó,na ezt meg kell lesnem :D :P -- Nem tudom ki, és hogyan törölte a duplázásomat, de köszi neki! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 írjon akit érdekel a film... "elmesélem" neki ^_^ :P Nem kell,látom 32 perc múlva :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Nem kell,látom 32 perc múlva :D Nem vagy egy sorok között olvasós tipus ugye ? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Nem kell,látom 32 perc múlva :P De más...... nekik is elmesélem ^_^ ;) ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Nem vagy egy sorok között olvasós tipus ugye ? ^_^ ŐŐŐŐŐ........nem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 ŐŐŐŐŐ........nem? :D Szerintem nem ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 ŐŐŐŐŐ........nem? :D nnah.. a lényeg, hogy neked is én meséltem el ;) :P ( nem is tudsz róla igaz? ^_^) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 nnah.. a lényeg, hogy neked is én meséltem el ;) ;) ( nem is tudsz róla igaz? :D) ŐŐŐŐ....nem?? ^_^ :P Mikor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 ŐŐŐŐ....nem?? :D ^_^ Mikor? Jhaj... Amikor a legutolsó személyes üzeneted érkezett :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Jhaj... Amikor a legutolsó személyes üzeneted érkezett ^_^ Jaaaaah :P Már vágom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Jhaj... Amikor a legutolsó személyes üzeneted érkezett :D Ne add fel ^_^ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Ezt az utsó oldalt valaki lefordítja magyarra? :P Jah, szétment az a sűrűszövési flexibilis összekötő g3ci a kipufban :D Olyan hangja van hogy inkább el se mondom, de jelenleg tankolni sincs pénzem ;) ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Ne add fel ;) :D Pedig már közel álltam hozzá ^_^ Jaaaaah :P Már vágom :D az volt a mese.. a többi a géped dolga.. Ő meséli,mutatja tovább ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Ja ilyenkor kell azt mondani......tudtam ám,nem vok ilyen hülye :D Komolyan nem vágtam,csak fáradt vok. Inkább megyek fekszem,mert holnap reggel megyek szájsebészetre,fel kell készülnöm lelkileg ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Most fagy, vagy melege van? ^_^ :P A progik fagynak, még a sajátgép is, a gépnek meg szerintem melege van, de lehet a vinyó haldoklik, ki kellene menteni mindent róla. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 A progik fagynak, még a sajátgép is, a gépnek meg szerintem melege van, de lehet a vinyó haldoklik, ki kellene menteni mindent róla. :D Ha melege van (és bekapcsoltad BIOSban) akkor kapásból lekapcsol a gép. De a melegedés nem okoz lassulást. A vinyó már esélyesebb, de a memóriát teszteltetném valamivel, mert az szokott még ilyet alkotni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Ha melege van (és bekapcsoltad BIOSban) akkor kapásból lekapcsol a gép. De a melegedés nem okoz lassulást. A vinyó már esélyesebb, de a memóriát teszteltetném valamivel, mert az szokott még ilyet alkotni. Vagy az on-line víruskereső nyúlt le valami lényegeset.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Ha melege van (és bekapcsoltad BIOSban) akkor kapásból lekapcsol a gép. De a melegedés nem okoz lassulást. A vinyó már esélyesebb, de a memóriát teszteltetném valamivel, mert az szokott még ilyet alkotni. Vagy az on-line víruskereső nyúlt le valami lényegeset.... ^_^ Nem tudom, de elkezdtem nézni a Mantát, és még a is beszaggatott. Holnap ha hazaérek adatmentéssel kezdem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Csapattam ma egy kisebb kört a cégessel: Bp-Nógrádgárdony-Vác-Újpest-nyócker útvonalon. Itthon le lettem cseszerintve......odafelé a GPS szerint 118 Km/h volt az átlagsebesség ^_^ +Szendehelynél kis híján belenyargaltam 90-nel egy trafiba, uccsó kanyarban beálltak a temető kapujába :D Visszafelé Dunakeszin integettem Dáw-nak, de letojta :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Csapattam ma egy kisebb kört a cégessel: Bp-Nógrádgárdony-Vác-Újpest-nyócker útvonalon. Itthon le lettem cseszerintve......odafelé a GPS szerint 118 Km/h volt az átlagsebesség ^_^ +Szendehelynél kis híján belenyargaltam 90-nel egy trafiba, uccsó kanyarban beálltak a temető kapujába :D Visszafelé Dunakeszin integettem Dáw-nak, de letojta :P Dudálj neki, mert vak, de talán még hall. Én Fegyverneknél dudáltam a srácoknak, jól összerezzentek. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Dudálj neki, mert vak, de talán még hall. Én Fegyverneknél dudáltam a srácoknak, jól összerezzentek. ;) Nem mondtam, hogy láttam is......lehet azért nem integetett :D ^_^ Hazafelé unatkoztam, így rádudáltam minden binyiglisre.....figyeljétek meg: 10-ből 9 úgy integet, mintha ismerne :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Nem mondtam, hogy láttam is......lehet azért nem integetett :P ;) Hazafelé unatkoztam, így rádudáltam minden binyiglisre.....figyeljétek meg: 10-ből 9 úgy integet, mintha ismerne :D Én meg felrúgnám a bringásokat. A motorosok is egy barmok. ;) Tisztelet a kivételnek, de egy motorosnak marha nagy mákja volt, hogy azt gondoltam "ááá nem előzök, ráérek", különben beszállt volna harmadikként a kocsiba. :D Meg a mammer főúton előre megfontolt szándékkal áttolja előttem a bringát. Ha nem mentem volna gyorsan kiüvöltöttem volna neki, hogy "mivan mama?! nem kell a nyugdíj?". ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Nem mondtam, hogy láttam is......lehet azért nem integetett :D ^_^ Hazafelé unatkoztam, így rádudáltam minden binyiglisre.....figyeljétek meg: 10-ből 9 úgy integet, mintha ismerne :P Ezzel én is sokat szórakozok. :P Falukban szoktam, vadidegeneknek inteni, mintha hirtelen venném észre. Tizból kilenc visszaint, és azon gondolkozik, ez meg ki lehetett, hogy nem ismertem fel. ;) ;) Volt hogy a biciglis leszállt, és hosszan nézett utánam de előtte ugy itegett, hogy majdnem belement az árokba. :D :P Jó buli. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts