Guest Sanci Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 de az nem ócsó. :P Gyors utána néztem mibe fáj újonnan, nagyon nem ócó ^_^ Nem tudom megmondani, hogy az abs jeladók kommunikálnak-e F központi egységével. Köcce de ilyen spec extrák nagyon nem kellenének :D ha már fék akkor blokkoljon is.. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Tehát szerinted, ha megadja magát a jeladó, akkor féltengelyt kell cserélni ? :D ^_^ Elég az abs karikát, bár ha azt vki eltöri, akkor sanszos, hogy féltengelyt is kell cserélni. ;) ;) A másik része a szerkezetnek meg a gólyalábon van. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 ....Gyors utána néztem mibe fáj újonnan, nagyon nem ócó :D.... Nem kell újonnan agy, csak a csapágy legyen új ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Elég az abs karikát, bár ha azt vki eltöri, akkor sanszos, hogy féltengelyt is kell cserélni. ;) ;) A másik része a szerkezetnek meg a gólyalábon van. :P Na azt hívják jeladónak :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Gyors utána néztem mibe fáj újonnan, nagyon nem ócó ^_^ Köcce de ilyen spec extrák nagyon nem kellenének :D ha már fék akkor blokkoljon is.. :P ;) És akkor még nem is vettél hozzá féktárcsát, betétet, nyerget....meg még ott a hátulja is. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Nem kell újonnan agy, csak a csapágy legyen új :P Áá, csak egy kósza gondolat volt "mi lenne ha..." :D letettem róla szal marad minden full gyáriban... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Na azt hívják jeladónak :D ^_^ Há lehet. Pont ezen gondolkozom, hogy a jelet az abs karika rovátkái adják, a kis érzékelő az vevő, de nem vásárol semmit. :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Há lehet. Pont ezen gondolkozom, hogy a jelet az abs karika rovátkái adják, a kis érzékelő az vevő, de nem vásárol semmit. ;) ;) Dinit kérd meg hozzon egy jeladót és nem féltengelyt fog hozni :P De nem a recék adják a jelet a abs vezérlőnek teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Dinit kérd meg hozzon egy jeladót és nem féltengelyt fog hozni :P De nem a recék adják a jelet a abs vezérlőnek teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D ^_^ Tudom, hogy mi hogy. ;) De, ha amit jeladónak hívunk az a karikáról veszi a jelet, akkor a karika adja neki a jelet, tehát az is egy jeladó. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Sztem csinálják a 3. részt. :P Csak Bajusz nélkül.... ;) Meg ;) Nem biztos hogy az informatikus telepítése a hiba oka. Tapasztalataim alapján a helytelen használat és a karbantartások hiánya okozza a hibát. Nameg aki ilyen webes víruskeresőt használ víruskeresésre, annak csak gratulálni tudok. ^_^ Ha egy jól kezelt rendszered van, akkor nem szabadna hibának lennie. :D Win7-em lassan egy éves. :P Rekordom, hogy 3 évig húzta a windóz 98 egy telepítéssel. Az XP meg majd 5 évig. :D :P Nézd az én tudásommal annyit tudok tenni, hogy fut az Avast, rendszeresen töredezettség mentesítek, meg takarítok-javítok a CClinerrel. Most meg valami terminátorral is töröltem trójait. Látom nem csak nekem lett üzemanyag ellátás problémája a napokban. Nekem az AC pumpám haldoklik :P Úgy rémlik az eladóban árulnak pumpát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Meg :D Nézd az én tudásommal annyit tudok tenni, hogy fut az Avast, rendszeresen töredezettség mentesítek, meg takarítok-javítok a CClinerrel. Most meg valami terminátorral is töröltem trójait. Úgy rémlik az eladóban árulnak pumpát. igen.. ^_^ Megnézted a manta-mantát? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 (edited) igen.. ^_^ Megnézted a manta-mantát? :P Dehogy, ki is ment a fejemből, most értem haza, mindjárt elindítom. :D Még 12perc, és megnézem. ;) Módosítva Június28, 2010 : zotya975 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Dehogy, ki is ment a fejemből, most értem haza, mindjárt elindítom. :D Még 12perc, és megnézem. ^_^ helyes :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Fagy a gépem mint az állat, lehetséges, hogy melege van? Most kicsomagoltam a bádogból. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Fagy a gépem mint az állat, lehetséges, hogy melege van? Most kicsomagoltam a bádogból. :D Most fagy, vagy melege van? ^_^ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Most fagy, vagy melege van? ;) :D ^_^ :P ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 igen.. :P Megnézted a manta-mantát? ;) Linkeljétek már be ezt a manta mantát,me' csak nézek mint hal a szatyorban hogy miről van szó :D Köcce ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Linkeljétek már be ezt a manta mantát,me' csak nézek mint hal a szatyorban hogy miről van szó ^_^ Köcce :P Az egy film. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Az egy film. :D Jaaaaaaaaaaa ;) ;) Kimaradtam abból a részből mikor szó volt róla ^_^ Ez de gáz :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Az egy film. :D Német film ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Német film :D Régi film. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Német film :D Jawohl ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Régi film. Jó film? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Jó film? Nézd meg a személyes üzeneteidet!!!!!!!!!!!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Jó film? Spec én még nem láttam, de már lassan kivülről tudom így is :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts