beligrom Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Nekem a Veki belső AC-s, vagyis a szivattyú a hátsó ülés alatt van. Ezt kicsavartam és kicsit kiemeltem, hogy elmenjen a nyomás a rendszerből, majd visszaraktam. Ezután simán kicseréltem a szűrőt, a csőből szinte semmi nem csöpögött ki és a szűrőben is max. fél deci volt. De, ha nem akarsz ezzel szenvedni, vagy nehéz hozzáférni, érdemes eleve hideg motornál csinálni, pl. reggel indítás előtt, amikor éjszaka már eléggé visszaesett a nyomás. hát nekem mindenképp hazahaza kell mennem, mert itt a parkolóba tuti nem fogok szerelgetni :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Szerkeszteni akartam paintba egy Butterst... De valahogy 16 éves Butters kinézete lett :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Korlátozottan boldog szülinapot J0hnnynak! ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Szerkeszteni akartam paintba egy Butterst... De valahogy 16 éves Butters kinézete lett ^_^ :D http://kep.psharing.com/381812.jpg Azé' sz.r lehet hogy ennyire le vagy terhelve melóval :P ;) ;) Én most csaptam le egy Budaörs-Lágymányos-Budafok-Zugló-Újpest-QrvaéletbevisszaZugló-Kápmegyer kört... Tök jó idő van, úgy belerohadtam az autóba hogy csak kifolytam belőle mire visszaértem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Azé' sz.r lehet hogy ennyire le vagy terhelve melóval ^_^ :P ;) Én most csaptam le egy Budaörs-Lágymányos-Budafok-Zugló-Újpest-QrvaéletbevisszaZugló-Kápmegyer kört... Tök jó idő van, úgy belerohadtam az autóba hogy csak kifolytam belőle mire visszaértem. :D legalább van munkátok és vezethettek ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 legalább van munkátok és vezethettek :P Igen, igyekszem így hozzáállni. Így lesz fizetés :D Reszkess Zotya!!! ;) ^_^ ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Igen, igyekszem így hozzáállni. Így lesz fizetés :D Reszkess Zotya!!! ;) ^_^ ;) az egyiket sztem mi vettük bécsből hazafele a 4x30-al... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL :D Ezen meg elhaltam: Két barátnő elhatározza, hogy rendeznek egy görbe estét a férjeik nélkül. Az este jól sikerül, pompásan érzik magukat, kicsit iszogatnak is. Ahogy hazafelé botladoznak kapatosan, hirtelen mindkettejükre rájön a pisilhetnék. Mivel éppen egy temető mellett vannak, bemennek a sírokhoz, a bokrok közé. Mikor végeznek, azzal a problémával szembesülnek, hogy nincs semmi, amivel megtörölhetnék magukat. Egyikük lehúzza a bugyiját és megtörölközik vele, majd eldobja a ruhadarabot. A másiknak jobb ötlete támad, a mellette lévő síron található virágokról leszakít egy nagyobb levelet. Másnap az egyikük férje szomorúan mondja a haverjának: - Te, komám, nem tudom hol voltak a lányok, de az én feleségem bugyi nélkül jött haza! - Az semmi! - mondja a másik. Te még szerencsés vagy, az enyémnek a fenekén egy szalag volt azzal a felirattal, hogy ?Sosem felejtünk el: a helyi tűzoltóörs!? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Látom nem csak nekem lett üzemanyag ellátás problémája a napokban. Nekem az AC pumpám haldoklik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Látom nem csak nekem lett üzemanyag ellátás problémája a napokban. Nekem az AC pumpám haldoklik ^_^ akkor hogy ne csak üzemanyag gond legyen. Jövök hazafelé. egyik kereszteződésben fordulnék ki balra. kiteszem az indexet, állok a féken, a visszajelző meg kórusban világít a ködlámpa visszajelzővel. Elengedem a féket, erre villog rendesen. Hazaértem, csomagtartó kinyit, lámpicsek kiszed, testcsatlakozás megtisztít, összerak, láss csodát. Minden a legnagyobb rendben működik. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Látom nem csak nekem lett üzemanyag ellátás problémája a napokban. Nekem az AC pumpám haldoklik :D Nekem el is halt két hete. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Nekem el is halt két hete. :D végül is az enyém már 15éves... lehet ez a pubertás kor? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Srácok! Ilyen rémálomra kelni mint az enyém volt, senkinek se ajánlom. Szal egész nap egy kétszer kétsávos út padkáján állt az autóm,a környéken tevékenykedtem. Aztán este vissza mentem a kocsimhoz a céges Ivecoval, lehajtottam az emelő hátfalat, majd kipakoltam a kocsimba. bezártam, és felmentem a kisboltba. Ekkor vmi csipogást hallok, megfordulok... És egy IFA -val vontatják a körbe dobozolt autómat. Utánunk futok, és a piros lámpánál utol érem őket, kihúztam a pöcköt amivel az Ifa után volt kötve, majd felnézek, és 4sárga kis g.... ül az autóm tetején akik már kiabálnak a sofőrnek, hogy mi történt. Next frame: A ház előtt csomagolom ki az autómat, ilyen nádfonat volt rátekerve a dobozon belül. Mikor leszedtem a "csomagolást" annyit látok, hogy zacskózva, kb egység csomagokba szétszedve van a kocsim!! :D ^_^ :P Te jól beszódázhattál tegnap este. :D :P Vagy ez meg is történt? ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 :D ^_^ :P Te jól beszódázhattál tegnap este. :D :P Vagy ez meg is történt? ;) ;) én azt álmodtam h egy dagatt nő ugy rámállt teszkóba h összeért a kocsik oldala, aztán azt mondta nekem h ez tök természetes ilyen helyeken, nyugodjak meg... nagyon jó volt felkelni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 De ezer mástól is lehet. Mondjuk tiltástól.. :D ;) Sanci! Asztali a memóriazabáló gép? Ha igen, akkor meg kéne lesned az alaplapon a kondikat. Lehet, hogy valamelyik meghalt. esetleg a tápegységben körbenézni, hogy leadja e azt a feszültséget ami kell és tartja e stabilan. Amúgy sok Bódogat a Születésnaposunknak Az, Dell Optiplex GX110 :D tipikus irodai kacat :P de én másra tippelek, inkább valami hibádzós bios beállításra.. ;) Én is kívánom.. Azé' sz.r lehet hogy ennyire le vagy terhelve melóval Ne is mondd, délre itthon lehettem volna és mehettem volna pecázni egy kicsit ;) ehelyett újra kellett hackelnem egy katonai üst mobil (levehető) világítását :P ugye az hideg emulziósnak van használva és a sok sügér közutas sz##ik rá, hogy megkímélje, hol szétverik a lámpákat rajta, hol felgyújtják az egészet és hasonló jók :P na jó, van kábel, kínai lámpaszett, saruk, páka + ón meg én ;) nekiesek és mikor már nagyjából összekócoltam kellene valami kocsi amihez bekötöm mert azért én se tartok mindent fejben :P Mazdán persze leszaggatva, a transporterek amiken van horog mind munkaterületen ;) na jó, ott a TGA -úgyis az fogja húzgálni ;) azon meg szanaszét rohadva a csati mert sószórónak használták a télen :P hoztak egy dugaljat rá na de ami rajta volt rég összekócolták így mégcsak meg se közelíti a gyári bekötést, nem tudni mi hova van kötve, na mondom nem kísérletezek, belevágom a cuccot egy szemetes zacsiba azt hozom haza, az enyémen legalább jó a pótcsokicsati ;) asszonyt befogtam kapcsolgatni meg pedált taposni -közben kókány bekötési szakrajzgyártás hozzá nem értők számára ;) kimérek mindent rajta majd bekötöm a csajos végébe, indexek, fékek mennek kivéve a helyzetjelzők :D jobban megnézem a lámpát, hát fene a jóédes##########################################anyukáját amelyik meggyártotta :P a szofita izzó mindkét pólusa gyárilag egy potenciálon van :D na, hogy a franc bele ^_^ jó lesz így ahogy van csak éjszaka ne nagyon járjanak vele mert valaki tuti bele fog rongyolni.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 úgy se nézte volna senki végig, hogy kint vagy, és arra nem alklmas az idő, én se.. juli ra tervezünk balcsizást hátha összeskerül ^_^ Azért én sem gyalog megyek és nem is vagyok cukorból. :D De jólesett amit írtál, aranyos vagy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Azért én sem gyalog megyek és nem is vagyok cukorból. :D De jólesett amit írtál, aranyos vagy. ha megérdemli az illető az szoktam lenni ^_^ jo ez a kép a kocsirol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 végül is az enyém már 15éves... lehet ez a pubertás kor? :D Az enyém egy 92es c20neből való volt. 460e kmt mutatott az órája. ^_^ Nálam 10e bírt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Nosza, hétfő azt mindenki ki van meredve? ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Hétfő van. :D Ne zaklass. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Ne zaklass. :P Nem szokásom :D Apropó, Gasztra 5x110 kerékagyat F-re fel lehet hekkelni? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Nem szokásom :D Apropó, Gasztra 5x110 kerékagyat F-re fel lehet hekkelni? ^_^ Hát, ha kipréseled a 4csavaros agyat, akkor talán..de az nem ócsó. :P Meg, ha már prés, akkor olyan kéne ami tuti jó bele. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Nem szokásom :D Apropó, Gasztra 5x110 kerékagyat F-re fel lehet hekkelni? ^_^ Gondolom, ugyanúgy megoldható, mint a b Vektra. Nem tudom megmondani, hogy az abs jeladók kommunikálnak-e F központi egységével. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Gondolom, ugyanúgy megoldható, mint a b Vektra. Nem tudom megmondani, hogy az abs jeladók kommunikálnak-e F központi egységével. Féltengelyen van a jeladó. :D Viszont, akkor bele lehet préselni, ahogy a vectraét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Féltengelyen van a jeladó. :P Viszont, akkor bele lehet préselni, ahogy a vectraét. Tehát szerinted, ha megadja magát a jeladó, akkor féltengelyt kell cserélni ? :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts