Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

de még soha nem csinált ilyet :P és vki aztirta h az etanol kiszed minden dzsuvát

Ki bizony. Aztán beleküldi a szűrőbe ;)

mennyi idő vagy km után esedékes? vagy ez változó?

őőő... izé... nemtom ^_^ Úgy emlékszem hogy vezérlés-cserénként kéne, de nem tennék rá komolyabb összeget :D

Pár napja beszéltem már az emberrel, de nem lesz pénzem... Ha valakinek kell ócsóért BC akkor sasoljon oda. Szerintem el lehet alkudozni külön a bajuszkapcsolóval együtt.

http://racing-bazar.hu/alkatresz/vegyes/f_...treszek_olcsoee

Megosztás:

csere hogy ment? olvastam gyikba h sok benzin kifolyhat, engem akkor apám megöl ^_^ szal ha tényleg ilyen mocskolos akkor inkább elviszem szervizbe

El lehet szorítani a csövet addig amíg cseréled, de az AC nem engedi át magán a benzint úgyhogy ha kifolyik, akkor is csak annyi amennyi a csőben van :D

Megosztás:

csere hogy ment? olvastam gyikba h sok benzin kifolyhat, engem akkor apám megöl ^_^ szal ha tényleg ilyen mocskolos akkor inkább elviszem szervizbe

Én erős csipesszel lefogtam a két cső végét, aztán bilincs le, majd a nyílnak megfelelő irányban beleöntöttem a betöltőcsövön a benne lévő benzint a tankba. :D

Megosztás:

Sanci!

Asztali a memóriazabáló gép? Ha igen, akkor meg kéne lesned az alaplapon a kondikat. Lehet, hogy valamelyik meghalt. esetleg a tápegységben körbenézni, hogy leadja e azt a feszültséget ami kell és tartja e stabilan.

Amúgy sok Bódogat a Születésnaposunknak :D

Megosztás:

Sanci!

Asztali a memóriazabáló gép? Ha igen, akkor meg kéne lesned az alaplapon a kondikat. Lehet, hogy valamelyik meghalt. esetleg a tápegységben körbenézni, hogy leadja e azt a feszültséget ami kell és tartja e stabilan.

Amúgy sok Bódogat a Születésnaposunknak :D

Ha valamelyik kondi döglik a lapon vagy a tápban nincs meg a fesz, olyanokat fagy a gép és durván újraindulgat, hogy öröm nézni. ^_^

Megosztás:

Egy informatikus csóka telepítette a gépet, elméletileg ért hozzá, mert ez a munkája gépeket javít. De ennek majd egy éve, ezóta én javítom, meg az asszony. :P

Hát nem mai gyerek, AMD Athlon 3800+ Core duál , Nvidia 7600Gs 256megás , 2 giga RAM, 200-as vinyó, alaplapi nemtommilyen hangkártya.

Minek, csak arra kell ügyelnem, hogy ne takarjam ki magam éjjel, mert egy szál....pizsi nélkül alszom. :P Gyanítom már reggel fent lenne YoeTube-on. ^_^

Nem biztos hogy az informatikus telepítése a hiba oka. Tapasztalataim alapján a helytelen használat és a karbantartások hiánya okozza a hibát. Nameg aki ilyen webes víruskeresőt használ víruskeresésre, annak csak gratulálni tudok. :P Ha egy jól kezelt rendszered van, akkor nem szabadna hibának lennie. :D Win7-em lassan egy éves. :D Rekordom, hogy 3 évig húzta a windóz 98 egy telepítéssel. Az XP meg majd 5 évig. ;) ;)

Megosztás:

Én erős csipesszel lefogtam a két cső végét, aztán bilincs le, majd a nyílnak megfelelő irányban beleöntöttem a betöltőcsövön a benne lévő benzint a tankba. :D

Nekem a Veki belső AC-s, vagyis a szivattyú a hátsó ülés alatt van. Ezt kicsavartam és kicsit kiemeltem, hogy elmenjen a nyomás a rendszerből, majd visszaraktam. Ezután simán kicseréltem a szűrőt, a csőből szinte semmi nem csöpögött ki és a szűrőben is max. fél deci volt.

De, ha nem akarsz ezzel szenvedni, vagy nehéz hozzáférni, érdemes eleve hideg motornál csinálni, pl. reggel indítás előtt, amikor éjszaka már eléggé visszaesett a nyomás.

Megosztás:

Volt már hozzá szerencsém. Halódó táp vitte már el egy teli vinyómat is. :D

Az olyan tápegység is volt. A jobbabb tápok védve vannak ez ellen. Mondjuk érdekes is lenne, ha egy alapvetően feszültségfigyelős tápegységnél ugrálna a fesz terhelésfüggetlenül. Ott a táp minősége a hiba.

Megosztás:

Nekem a Veki belső AC-s, vagyis a szivattyú a hátsó ülés alatt van. Ezt kicsavartam és kicsit kiemeltem, hogy elmenjen a nyomás a rendszerből, majd visszaraktam. Ezután simán kicseréltem, a csőből szinte semmi nem csöpögött ki, a szűrőben is max. fél deci volt.

Szintúgy Astrában is belsős, csak nekünk oldalt található a tankon (Caravan). A csőből nekem se sok jött ki, de tuti ami 100. Nekem mondjuk a csere előtt sokat állt a gépkocsi, mert műszak végén álltam neki, szóval alapból elment már a nyomás ha volt is.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.