Opeles90 Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Mr2 Petőfi Rádió: Piliscsaba és Tinnye között leállítják a forgalmat filmforgatás miatt.... Dáwid!!!! Készül az üvegtigris 3???? Itt készült a másik kettő is. ^_^ Ott a kocsi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Mr2 Petőfi Rádió: Piliscsaba és Tinnye között leállítják a forgalmat filmforgatás miatt.... Dáwid!!!! Készül az üvegtigris 3???? Itt készült a másik kettő is. :P Ott a kocsi :D Jaja, voltam már ott én is. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Jaja, voltam már ott én is. ^_^ Sztem csinálják a 3. részt. :P Csak Bajusz nélkül.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Sztem csinálják a 3. részt. :P Csak Bajusz nélkül.... ^_^ Biztos. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Mr2 Petőfi Rádió: Piliscsaba és Tinnye között leállítják a forgalmat filmforgatás miatt.... Dáwid!!!! Készül az üvegtigris 3???? Itt készült a másik kettő is. ;) Ott a kocsi :D Tom. Láttuk már ^_^ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 hazafele 1x köhintett egyett gödöllő meg kerepes közt fel a dombra :D még sose cseréltem benzinszűrőt, lehet itt az ideje? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 hazafele 1x köhintett egyett gödöllő meg kerepes közt fel a dombra ;) még sose cseréltem benzinszűrőt, lehet itt az ideje? Fog az még többet is ^_^ :P ;) :D De egyébként igen... lehet hogy kéne. De ezer más dologtól is csinálhat ilyesmit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Fog az még többet is ^_^ :P ;) :D De egyébként igen... lehet hogy kéne. De ezer más dologtól is csinálhat ilyesmit :D Micsoda biztatás ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Fog az még többet is ^_^ :P ;) :D De egyébként igen... lehet hogy kéne. De ezer más dologtól is csinálhat ilyesmit :D de még soha nem csinált ilyet ;) és vki aztirta h az etanol kiszed minden dzsuvát Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Fog az még többet is ^_^ :P ;) ;) De egyébként igen... lehet hogy kéne. De ezer más dologtól is csinálhat ilyesmit :D mennyi idő vagy km után esedékes? vagy ez változó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 de még soha nem csinált ilyet :P és vki aztirta h az etanol kiszed minden dzsuvát Ki bizony. Aztán beleküldi a szűrőbe ;) mennyi idő vagy km után esedékes? vagy ez változó? őőő... izé... nemtom ^_^ Úgy emlékszem hogy vezérlés-cserénként kéne, de nem tennék rá komolyabb összeget :D Pár napja beszéltem már az emberrel, de nem lesz pénzem... Ha valakinek kell ócsóért BC akkor sasoljon oda. Szerintem el lehet alkudozni külön a bajuszkapcsolóval együtt. http://racing-bazar.hu/alkatresz/vegyes/f_...treszek_olcsoee Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 hazafele 1x köhintett egyett gödöllő meg kerepes közt fel a dombra ;) még sose cseréltem benzinszűrőt, lehet itt az ideje? Enyém is így kezdte, aztán egyszer csak ötödikben lassult gázadásra... :D Cseréltem, jó lett. :P 13 évig bírta a szűrő. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Enyém is így kezdte, aztán egyszer csak ötödikben lassult gázadásra... :D Cseréltem, jó lett. :P 13 évig bírta a szűrő. ^_^ milyet vegyek? vagy jo a gagyi unixos 1000ér vagy van bosch 4000ér Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 milyet vegyek? vagy jo a gagyi unixos 1000ér vagy van bosch 4000ér Nem tudom már milyet vettem, de nem valami irgalmatlan drága... Ezer valamennyi volt ha jól tévedek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Nem tudom már milyet vettem, de nem valami irgalmatlan drága... Ezer valamennyi volt ha jól tévedek. csere hogy ment? olvastam gyikba h sok benzin kifolyhat, engem akkor apám megöl :D szal ha tényleg ilyen mocskolos akkor inkább elviszem szervizbe Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 csere hogy ment? olvastam gyikba h sok benzin kifolyhat, engem akkor apám megöl ^_^ szal ha tényleg ilyen mocskolos akkor inkább elviszem szervizbe El lehet szorítani a csövet addig amíg cseréled, de az AC nem engedi át magán a benzint úgyhogy ha kifolyik, akkor is csak annyi amennyi a csőben van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 csere hogy ment? olvastam gyikba h sok benzin kifolyhat, engem akkor apám megöl ^_^ szal ha tényleg ilyen mocskolos akkor inkább elviszem szervizbe Én erős csipesszel lefogtam a két cső végét, aztán bilincs le, majd a nyílnak megfelelő irányban beleöntöttem a betöltőcsövön a benne lévő benzint a tankba. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 El lehet szorítani a csövet addig amíg cseréled, de az AC nem engedi át magán a benzint úgyhogy ha kifolyik, akkor is csak annyi amennyi a csőben van :D De a szűrőben van ám egy jelentős mennyiség. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Sanci! Asztali a memóriazabáló gép? Ha igen, akkor meg kéne lesned az alaplapon a kondikat. Lehet, hogy valamelyik meghalt. esetleg a tápegységben körbenézni, hogy leadja e azt a feszültséget ami kell és tartja e stabilan. Amúgy sok Bódogat a Születésnaposunknak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Sanci! Asztali a memóriazabáló gép? Ha igen, akkor meg kéne lesned az alaplapon a kondikat. Lehet, hogy valamelyik meghalt. esetleg a tápegységben körbenézni, hogy leadja e azt a feszültséget ami kell és tartja e stabilan. Amúgy sok Bódogat a Születésnaposunknak :D Ha valamelyik kondi döglik a lapon vagy a tápban nincs meg a fesz, olyanokat fagy a gép és durván újraindulgat, hogy öröm nézni. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Ha valamelyik kondi döglik a lapon vagy a tápban nincs meg a fesz, olyanokat fagy a gép és durván újraindulgat, hogy öröm nézni. ^_^ Volt már hozzá szerencsém. Halódó táp vitte már el egy teli vinyómat is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Egy informatikus csóka telepítette a gépet, elméletileg ért hozzá, mert ez a munkája gépeket javít. De ennek majd egy éve, ezóta én javítom, meg az asszony. :P Hát nem mai gyerek, AMD Athlon 3800+ Core duál , Nvidia 7600Gs 256megás , 2 giga RAM, 200-as vinyó, alaplapi nemtommilyen hangkártya. Minek, csak arra kell ügyelnem, hogy ne takarjam ki magam éjjel, mert egy szál....pizsi nélkül alszom. :P Gyanítom már reggel fent lenne YoeTube-on. ^_^ Nem biztos hogy az informatikus telepítése a hiba oka. Tapasztalataim alapján a helytelen használat és a karbantartások hiánya okozza a hibát. Nameg aki ilyen webes víruskeresőt használ víruskeresésre, annak csak gratulálni tudok. :P Ha egy jól kezelt rendszered van, akkor nem szabadna hibának lennie. :D Win7-em lassan egy éves. :D Rekordom, hogy 3 évig húzta a windóz 98 egy telepítéssel. Az XP meg majd 5 évig. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Én erős csipesszel lefogtam a két cső végét, aztán bilincs le, majd a nyílnak megfelelő irányban beleöntöttem a betöltőcsövön a benne lévő benzint a tankba. :D Nekem a Veki belső AC-s, vagyis a szivattyú a hátsó ülés alatt van. Ezt kicsavartam és kicsit kiemeltem, hogy elmenjen a nyomás a rendszerből, majd visszaraktam. Ezután simán kicseréltem a szűrőt, a csőből szinte semmi nem csöpögött ki és a szűrőben is max. fél deci volt. De, ha nem akarsz ezzel szenvedni, vagy nehéz hozzáférni, érdemes eleve hideg motornál csinálni, pl. reggel indítás előtt, amikor éjszaka már eléggé visszaesett a nyomás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Volt már hozzá szerencsém. Halódó táp vitte már el egy teli vinyómat is. :D Az olyan tápegység is volt. A jobbabb tápok védve vannak ez ellen. Mondjuk érdekes is lenne, ha egy alapvetően feszültségfigyelős tápegységnél ugrálna a fesz terhelésfüggetlenül. Ott a táp minősége a hiba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Nekem a Veki belső AC-s, vagyis a szivattyú a hátsó ülés alatt van. Ezt kicsavartam és kicsit kiemeltem, hogy elmenjen a nyomás a rendszerből, majd visszaraktam. Ezután simán kicseréltem, a csőből szinte semmi nem csöpögött ki, a szűrőben is max. fél deci volt. Szintúgy Astrában is belsős, csak nekünk oldalt található a tankon (Caravan). A csőből nekem se sok jött ki, de tuti ami 100. Nekem mondjuk a csere előtt sokat állt a gépkocsi, mert műszak végén álltam neki, szóval alapból elment már a nyomás ha volt is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts