Dáwid Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Az oké hogy vannak lámák, nah de hogy Ekkorák azt azért nem gondoltam volna :D ^_^ :P C14SE, ezt már írta. :D Lehet... Ha nem ismerem az embört, és aláírásba nincs kint, akkor emlékszem én rá szerinted? ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Az oké hogy vannak lámák, nah de hogy Ekkorák azt azért nem gondoltam volna :D ^_^ :P Lehet... Ha nem ismerem az embört, és aláírásba nincs kint, akkor emlékszem én rá szerinted? ;) ;) Micsoda? Hangosabban, nem hallani semmit a pöfögéstől. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Senki nem mondhatta volna szebben. :D (és még odabiggyeszthetné hogy milyen motorról van szó, mert most azt se tudni róla hogy benzines vagy dízel...) Rögtön el is ijesztettem szegényt. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Micsoda? Hangosabban, nem hallani semmit a pöfögéstől. ;) annak az autónak a ketyegésétől ami olyan keveset fogyaszt? ;) Tésztafeszítő kisiparos = Lángosos :D ^_^ by Hofi Géza bácsi :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Inkább összeraktam a gyereknek egy gépet, elég volt vele fél évig közösködni ;) A sajátomat meg lekódoltam és passz. :P Meguntam, hogy megy bele mindenbe amihez semmi köze. Mivel az enyémen keresztül van csak net nála, kontrollálhatom azt is. Amit nem akarok nem osztok meg vele....és főleg nem baszogatja ami nem az övé :D Na nálunk is így ment :P az enyém jelszó alatt -legalább nem piszkálja ;) az övét meg úgy gyilkolja ahogy akarja :D csak egyet nem értek, mé eszi a memóriát az övé :P 1 sd/hónap ;) márkától-mérettől függetlenül :D mindegy végülis :D megkapta a régi notimat, az újhoz meg no piszka :D a neten meg azt csinál amit akar ^_^ elvégre is rég elmúlt már 18 :P :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Na nálunk is így ment :P az enyém jelszó alatt -legalább nem piszkálja :P az övét meg úgy gyilkolja ahogy akarja :D csak egyet nem értek, mé eszi a memóriát az övé :P 1 sd/hónap ;) márkától-mérettől függetlenül ;) mindegy végülis :D megkapta a régi notimat, az újhoz meg no piszka :D a neten meg azt csinál amit akar ^_^ elvégre is rég elmúlt már 18 :D :P :D Ajajj. ;) Akkor már mindenféle malac oldalakra jogosult belépni. :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Ajajj. :P Akkor már mindenféle malac oldalakra jogosult belépni. :D ^_^ Kontroll nélkül ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Micsoda? Hangosabban, nem hallani semmit a pöfögéstől. ^_^ Miért? Az új kipuf dobod is sz.r? :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Ajajj. :P Akkor már mindenféle malac oldalakra jogosult belépni. ;) :D Belépni beléphet :D Kontroll nélkül :P 3 monitor előtt töltöm munkaóráimat szal vannak trükkjeim ^_^ zsiványságból leveszem az enyémen a fényerőt, fordítok kicsit rajta és látom azt is, hogy ő hol barangol :P valszeg a tudta nélkül ;) úgyhogy van cenzúra, persze csak itthon.. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Húvazze. ;) 508km-t lenyomtam a mai napon. ;) Minden probléma nélkül vette az akadályt az SZR, de a hátsó dob teljesen kilyukadt. :D Nem merem leírni a fogyasztást, mert megvertek. ^_^ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Húvazze. ;) 508km-t lenyomtam a mai napon. ;) Minden probléma nélkül vette az akadályt az SZR, de a hátsó dob teljesen kilyukadt. :D Nem merem leírni a fogyasztást, mert megvertek. ^_^ :P Szerintem a dízelesek fel tudnak dolgozni kis számokat is :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Szerintem a dízelesek fel tudnak dolgozni kis számokat is ;) :D Nem egy Pepe alázó, de zotya lehet felgyújtaná a kocsiját. ^_^ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Nem egy Pepe alázó, de zotya lehet felgyújtaná a kocsiját. ^_^ :P Előtte meg kéne tankolni kívülről etanollal. Úgy gyorsabb ;) Most amúgy is volt egy gyenge fogyija, kicsit morcos is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Nem egy Pepe alázó, de zotya lehet felgyújtaná a kocsiját. :D ^_^ Majd rádumáljuk, hogy csináljon közbe képeket :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Majd rádumáljuk, hogy csináljon közbe képeket ^_^ Ennyire ne érezzünk együtt mert lecsap a féltengellyel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Előtte meg kéne tankolni kívülről etanollal. Úgy gyorsabb :P Most amúgy is volt egy gyenge fogyija, kicsit morcos is :D Arra volt a célzás. Olvastam, mert gondoltam, hogy elbüszkélkedek újabb jónak mondható vegyes fogyimmal, de inkább nem. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Miért? Az új kipuf dobod is sz.r? ;) :D Nem SZR, hanem NZ. :P ^_^ Nem egy Pepe alázó, de zotya lehet felgyújtaná a kocsiját. :P ;) Majd rádumáljuk, hogy csináljon közbe képeket :P Még szerencse, hogy este ekkor már aludtam, most meg se időm, se gyufám. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Boldog születésnapot J0hnny! :D ...és jéé még csak 29, valahogy idősebbnek gondoltam. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Boldog születésnapot J0hnny! :D ...és jéé még csak 29, valahogy idősebbnek gondoltam. ;) He-he tényleg, boldog szülinapot, holnaptól neked Zoli bácsi. :P Remélem a Blitzig elfelejti. ^_^ ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Srácok! Ilyen rémálomra kelni mint az enyém volt, senkinek se ajánlom. Szal egész nap egy kétszer kétsávos út padkáján állt az autóm,a környéken tevékenykedtem. Aztán este vissza mentem a kocsimhoz a céges Ivecoval, lehajtottam az emelő hátfalat, majd kipakoltam a kocsimba. bezártam, és felmentem a kisboltba. Ekkor vmi csipogást hallok, megfordulok... És egy IFA -val vontatják a körbe dobozolt autómat. Utánunk futok, és a piros lámpánál utol érem őket, kihúztam a pöcköt amivel az Ifa után volt kötve, majd felnézek, és 4sárga kis g.... ül az autóm tetején akik már kiabálnak a sofőrnek, hogy mi történt. Next frame: A ház előtt csomagolom ki az autómat, ilyen nádfonat volt rátekerve a dobozon belül. Mikor leszedtem a "csomagolást" annyit látok, hogy zacskózva, kb egység csomagokba szétszedve van a kocsim!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Srácok! Ilyen rémálomra kelni mint az enyém volt, senkinek se ajánlom. Szal egész nap egy kétszer kétsávos út padkáján állt az autóm,a környéken tevékenykedtem. Aztán este vissza mentem a kocsimhoz a céges Ivecoval, lehajtottam az emelő hátfalat, majd kipakoltam a kocsimba. bezártam, és felmentem a kisboltba. Ekkor vmi csipogást hallok, megfordulok... És egy IFA -val vontatják a körbe dobozolt autómat. Utánunk futok, és a piros lámpánál utol érem őket, kihúztam a pöcköt amivel az Ifa után volt kötve, majd felnézek, és 4sárga kis g.... ül az autóm tetején akik már kiabálnak a sofőrnek, hogy mi történt. Next frame: A ház előtt csomagolom ki az autómat, ilyen nádfonat volt rátekerve a dobozon belül. Mikor leszedtem a "csomagolást" annyit látok, hogy zacskózva, kb egység csomagokba szétszedve van a kocsim!! Atya Isten ezt még fel se fogtam!!! ez a dobozolás mi volt körbe rakták vele a kocsit hogy ne lehessen látni vagy mi??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Atya Isten ezt még fel se fogtam!!! ez a dobozolás mi volt körbe rakták vele a kocsit hogy ne lehessen látni vagy mi??? Valahogy egy dobozban volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Valahogy egy dobozban volt. :D ^_^ Lego :P Csatlakozom, boldog napot J0hnny ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 :D ^_^ Lego ;) Csatlakozom, boldog napot J0hnny ;) Én is! Isten éltessen. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Én is! Isten éltessen. :D meg én is Boldog Szülinapot! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts