dita Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Lejössz a Blitzre, nem egy napra, lesznek ott elegen akik szétszedik-összerakják. :P Ááá! ^_^ Oda nem azért megyek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Ááá! :P Oda nem azért megyek. :D Affene, most pakolhatom ki a szerszámokat a kocsiból. ^_^ :P Boldog névnapot Brezsó, Thuby, és a többi Lacinak is akit "normális" névről nem ismerek. :P Becart az Explorer, ez a róka meg kiidegel a hülye helyesírási mániájával. ;) Tegnap fel kellett mennem a főnökömhöz, mert ugye ígért akkut valami haverja hozza ki boltból, aztán majd jövő héten szólok neki, majd holnap, meguntam , vettem egyet, persze este csörög a telefon, hogy meghozták az akkut. Faxa. :P Fölmentem letisztázni mit lehetne kezdeni, mert ugye már nem kell. Semmi gond, vissza lehet vinni. :D Pont szét volt szedve mind a két Boxer az egyikből kilógott a féltengely, megyek oda, azt mondja:Állj meg ott, ne gyere közelebb! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Ááá! ^_^ Oda nem azért megyek. :D elkezdett érdekelni! :P ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Névnapot a Lászlóknak! :D Affene, most pakolhatom ki a szerszámokat a kocsiból. :P :D Boldog névnapot Brezsó, Thuby, és a többi Lacinak is akit "normális" névről nem ismerek. :D Becart az Explorer, ez a róka meg kiidegel a hülye helyesírási mániájával. ;) Tegnap fel kellett mennem a főnökömhöz, mert ugye ígért akkut valami haverja hozza ki boltból, aztán majd jövő héten szólok neki, majd holnap, meguntam , vettem egyet, persze este csörög a telefon, hogy meghozták az akkut. Faxa. ;) Fölmentem letisztázni mit lehetne kezdeni, mert ugye már nem kell. Semmi gond, vissza lehet vinni. :P Pont szét volt szedve mind a két Boxer az egyikből kilógott a féltengely, megyek oda, azt mondja:Állj meg ott, ne gyere közelebb! :P Hátigen. Explorer már csak ilyen. Nem véletlenül pofázom, hogy mellőzzük a használatát. :P A szabványtalanságáról már ne is beszéljünk. :D Amúgy jó, hogy helyesírni igyekszik a fájörfox, itt fórumon belül is ajánlott pár embernek... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Névnapot a Lászlóknak! :D Köszi! Drága "amúgy" Lacikámnak, Brezsónak és ha van még Lászlónk természetesen neki is nagyon boldog névnapot kívánok! ^_^ Köszi Dita :D :P ;) ;) --- És én is boldog névnapot kivánok minden Laci társnak :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 elkezdett érdekelni! ;) :D :P Na látod ha klubtag lennél, most átvonulhatnátok a szexes topicban tisztázni a részleteket. :P Névnapot a Lászlóknak! :D Hátigen. Explorer már csak ilyen. Nem véletlenül pofázom, hogy mellőzzük a használatát. ;) A szabványtalanságáról már ne is beszéljünk. :P Amúgy jó, hogy helyesírni igyekszik a fájörfox, itt fórumon belül is ajánlott pár embernek... ^_^ Jó, de mindig explorerem volt, nem teccik a róka. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Na látod ha klubtag lennél, most átvonulhatnátok a szexes topicban tisztázni a részleteket. :P Jó, de mindig explorerem volt, nem teccik a róka. Jóhát, mindig ez a nem tetszik, meg tetszik dolog. Szabvány az szabvány. Firefox szabvány szerint igyekszik megjeleníteni egy weblapot, IE8 meg magasról tesz rá. :D Ezért van az is, hogy néhány oldal, ami kifejezetten rókára van fejlesztve, IE8-on barmul jelenik meg. De pofázhatok én, nincs nekem itt hitelem ahhoz, hogy megfogadják a tanácsaimat. :D Hja és a biztonsági rések az IE8-ban... ^_^ :P ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Jóhát, mindig ez a nem tetszik, meg tetszik dolog. Szabvány az szabvány. Firefox szabvány szerint igyekszik megjeleníteni egy weblapot, IE8 meg magasról tesz rá. :P Ezért van az is, hogy néhány oldal, ami kifejezetten rókára van fejlesztve, IE8-on barmul jelenik meg. De pofázhatok én, nincs nekem itt hitelem ahhoz, hogy megfogadják a tanácsaimat. :D Hja és a biztonsági rések az IE8-ban... :P ;) ;) :D Mint pölö micsoda? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 elkezdett érdekelni! ^_^ :P ;) Azért félreértés ne essék, nem lesz nyilvános a sátram. :D Na látod ha klubtag lennél, most átvonulhatnátok a szexes topicban tisztázni a részleteket. :P Hehe! Miért akarsz engem ennyire "eladni"? :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Drága "amúgy" Lacikámnak, Brezsónak és ha van még Lászlónk természetesen neki is nagyon boldog névnapot kívánok! :D Én is sok boldogot kívánok! Becart az Explorer, ez a róka meg kiidegel a hülye helyesírási mániájával. ;) Mint pölö micsoda? ^_^ Dávngrédelj Zotya és nem fog kikészíteni ;) Mint pl szétlopják a gépedet és egyéb nyalánkságok.. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Isten éltesse a Lászlókat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Na látod ha klubtag lennél, most átvonulhatnátok a szexes topicban tisztázni a részleteket. ;) most a klubtagság is elkezdett érdekelni! :D ^_^ olvasgattam is a kártyatípusokat feltételeket! mit gondoltok? :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Isten éltesse a Lászlókat. csatlakozom Nagyon Boldog Névnapot minden Lászlónak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Én is sok boldogot kívánok! Isten éltesse a Lászlókat. csatlakozom Nagyon Boldog Névnapot minden Lászlónak! Köszi mindenkinek! ^_^ Amúgy esetek 99%-ában..azaz majdnem mindíg elfelejtem a névnapomat :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 most a klubtagság is elkezdett érdekelni! :D ^_^ olvasgattam is a kártyatípusokat feltételeket! mit gondoltok? :P ;) Most rá kéne beszélnünk? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Most rá kéne beszélnünk? ^_^ Mégis mi az a sok előny ha már megkérdezhetlek? Csak úgy szimpla kíváncsiságból kérdezem.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Mégis mi az a sok előny ha már megkérdezhetlek? Csak úgy szimpla kíváncsiságból kérdezem.. ^_^ Fent találsz egy olyat, hogy "tagság 3.500 Ft-ért" és "tagság 5.000 Ft-ért", ha érdekel olvasd el. :P De én nem az előnyökért akartam klubtag lenni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Fent találsz egy olyat, hogy "tagság 3.500 Ft-ért" és "tagság 5.000 Ft-ért", ha érdekel olvasd el. ^_^ De én nem az előnyökért akartam klubtag lenni. :D Hál' istennek, vannak még ilyenek. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Fent találsz egy olyat, hogy "tagság 3.500 Ft-ért" és "tagság 5.000 Ft-ért", ha érdekel olvasd el. ^_^ Nagyon jól tudom, elolvastam párszor meg jónéhány emberkének elmondtam miért is jó klubtagnak lenni :P Hál' istennek, vannak még ilyenek. ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Azért félreértés ne essék, nem lesz nyilvános a sátram. :D Hehe! Miért akarsz engem ennyire "eladni"? ;) :P Sátor? ;) Sátorozzon az akinek nincs caravanja! :D :P Nem akarlak eladni csupán egy lehetőséget vázoltam. :P Én is sok boldogot kívánok! Dávngrédelj Zotya és nem fog kikészíteni ;) Mint pl szétlopják a gépedet és egyéb nyalánkságok.. :D Ennyire nm értek a dolgokhoz, majd az asszony megcsinálja. Nekem annyi elég hogy működik, vagy nem működik? ^_^ Fent találsz egy olyat, hogy "tagság 3.500 Ft-ért" és "tagság 5.000 Ft-ért", ha érdekel olvasd el. :P De én nem az előnyökért akartam klubtag lenni. :P Őszinte lehetek? Én elsősorban a matricáért, és a rendszámkeretért léptem be. :D Na meg persze azért hogy tagja legyek valaminek ami érdekel-foglakoztat. Huh ezt milyen szépen mondtam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Őszinte lehetek? Én elsősorban a matricáért, és a rendszámkeretért léptem be. ;) Na meg persze azért hogy tagja legyek valaminek ami érdekel-foglakoztat. Huh ezt milyen szépen mondtam. :D Mint én a debreceniekhez. ^_^ Matrica, közeli közösség, és sűrű helyi találkozók. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Őszinte lehetek? Én elsősorban a matricáért, és a rendszámkeretért léptem be. :P Na meg persze azért hogy tagja legyek valaminek ami érdekel-foglakoztat. Huh ezt milyen szépen mondtam. :D nem igazán tudtam jól megfogalmazni de igazából én is azért csatlakoznák amit mondasz! nem a matrica ^_^ hanem az, hogy egy olyan közösségnek a tagja lenni ami foglalkoztat és érdekel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 nem igazán tudtam jól megfogalmazni de igazából én is azért csatlakoznák amit mondasz! nem a matrica :D hanem az, hogy egy olyan közösségnek a tagja lenni ami foglalkoztat és érdekel! Persze tudom, nincs mindenkinek azonnal 5 ropija, én is vagy egy évet vártam, mire olyan helyzetbe kerültem, hogy volt "felesleges" 5 ezer forintom. De ha belegondoltok mennyit spóroltam a fórum segítségével közvetlenül (Karcsi) meg közvetve az on-line információ révén akkor ez az összeg visszajött már réges-rég. Ha meg a kedvezményeket is kihasználod akkor nincs is miről beszélni. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Persze tudom, nincs mindenkinek azonnal 5 ropija, én is vagy egy évet vártam, mire olyan helyzetbe kerültem, hogy volt "felesleges" 5 ezer forintom. De ha belegondoltok mennyit spóroltam a fórum segítségével közvetlenül (Karcsi) meg közvetve az on-line információ révén akkor ez az összeg visszajött már réges-rég. Ha meg a kedvezményeket is kihasználod akkor nincs is miről beszélni. :D nem tudom erről mi a vélemény de előbb sztem kezdenék a kisebb tagságival szép fokozatosan! Link to comment Megosztás: More sharing options...
erik1985 Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 1.4 c14se a motor Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts