spzoli Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 ######nak szenvedtek ennyit a tetőkárpittal. Amennyit rápacsmagoltok, meg huzigáltok ide oda, meg munkaóra...3 zsír gyárit vehetnétek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 ######nak szenvedtek ennyit a tetőkárpittal. Amennyit rápacsmagoltok, meg huzigáltok ide oda, meg munkaóra...3 zsír gyárit vehetnétek. :D me tudunk venni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 me tudunk venni... Me olyan sok hirdetést tettél fel, hogy keresel. Me én sem mondtam neked, hogy van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 Me olyan sok hirdetést tettél fel, hogy keresel. Me én sem mondtam neked, hogy van... Me azóta se mondtál árat, meg me annyira közel laksz, és könnyedén megldható egy olyan cucc szállítása... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 Me azóta se mondtál árat, meg me annyira közel laksz, és könnyedén megldható egy olyan cucc szállítása... ^_^ Már akkor mondtam rá. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 Sztem kiégette, mert a lyuk alja fekete ^_^ F.szé forralod föl ennyire? :P ######nak szenvedtek ennyit a tetőkárpittal. Amennyit rápacsmagoltok, meg huzigáltok ide oda, meg munkaóra...3 zsír gyárit vehetnétek. ;) háttőőő... igen. me tudunk venni... Debrecenben, egymás kerítésének támasztják őket a bontók... meg különben is az egész megye komolyan egy F astra-megye, mindenhol bontanak dojcs darabokat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 F.szé forralod föl ennyire? ^_^ háttőőő... igen. Debrecenben, egymás kerítésének támasztják őket a bontók... meg különben is az egész megye komolyan egy F astra-megye, mindenhol bontanak dojcs darabokat. :D Sp nem emlékszem az árra, de a szállítás :S Dáw az a megye másik megye :P itt meg nincs jó állapotú. Amúgy is át akartam húzni, de nem most az igaz ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 Sp nem emlékszem az árra, de a szállítás :S Dáw az a megye másik megye :D itt meg nincs jó állapotú. Amúgy is át akartam húzni, de nem most az igaz ^_^ A szomszéd megye... Én innen lementem oda hogy normális cuccot kapjak, neked fele annyi, ne ríjjá' :P http://racing-bazar.hu/alkatresz/belter/op...pit_teto_karpit http://racing-bazar.hu/alkatresz/belter/op...i_koplett_belso http://www.teszvesz.hu/item1005373002_opel...pf.html#gallery Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 A szomszéd megye... Én innen lementem oda hogy normális cuccot kapjak, neked fele annyi, ne ríjjá' ;) de nem egy tetőkárpitért szerintem....meg amúgy is szeretek szívni nah :P mibajotok ezzel ;) csak már sokat sikerül mostanában :D egyébként gy néz ki sikerül regenerálni a felvállott részt. Na de ezt a futóművet lessétek, külső stabrúd megilyenek azé, na meg a termosztáthoz nem kell lebontani a vezérlést... mondjuk nincs is ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 F.szé forralod föl ennyire? :P háttőőő... igen. Debrecenben, egymás kerítésének támasztják őket a bontók... meg különben is az egész megye komolyan egy F astra-megye, mindenhol bontanak dojcs darabokat. :D ragasztót? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 de nem egy tetőkárpitért szerintem....meg amúgy is szeretek szívni nah ;) mibajotok ezzel ;) csak már sokat sikerül mostanában ^_^ egyébként gy néz ki sikerül regenerálni a felvállott részt. Na de ezt a futóművet lessétek, külső stabrúd megilyenek azé, na meg a termosztáthoz nem kell lebontani a vezérlést... mondjuk nincs is :P A termosztát nekem is hasonlóan nehezen hozzáféhető :P :D Amúgy tetszenek ezek a púposok, olyan jópofa az a kis 3hengeres is abban a kamionnyi motortérben, és a motor mögötti ventillátor meg... úgy tetszik ahogy van :P Van egy bordó-törtfehér színű itt a környéken. Nagyon szép :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 ragasztót? ^_^ Hát ha éget... minimum melegnek kell lennie :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 Hát ha éget... minimum melegnek kell lennie :D megnéztem a linkjeidet.. 9ezer plusz pestre fel, másik olyan ázásnyom, hogy vizes lett a hajam képről is, másikon meg kép sincs, és 30ezer... kicsit húzósak szerintem ^_^ ha már így vagyok, akkor megcsinálom az enyémet, és a gyáritol eltérő színben :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 megnéztem a linkjeidet.. 9ezer plusz pestre fel, másik olyan ázásnyom, hogy vizes lett a hajam képről is, másikon meg kép sincs, és 30ezer... kicsit húzósak szerintem ^_^ ha már így vagyok, akkor megcsinálom az enyémet, és a gyáritol eltérő színben :P Ázásnyom - takarítás (ragasztástól sem lesz kevésbé foltos ;) ) 30000 meg nem 30 e csak annyi van írva a belsőre. Bontásnál nem azt kell fizetni amit hirdet, ;) csak megkérdezni érdemes hogy a kárpit megvan -e belőle. Vagy vehetjük úgy is hogy 30e egy tetőkárpit, de adnak hozzá egy garnitúra ülést, és ajtókárpitot is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 Jaaa. ;) Majd igyekszem átértékelni. :P Köszönöm! :D Igaz, elsőként (nekem)legkedvesebbik Moderátorunktól vártam (mert úgy láttam Ő szokta legelőször észrevenni az ilyesmit), dehát nem áll velem szóba mostanában. :P Na, jó ez nincs teljesen így, a születésnapomra felköszöntött. ^_^ Halihó klubtag, van ám opeles csajok duma topic, meg szexes topic is, csak úgy mondom. :D basszameg...rohadt pillanatragasztó kifolyt az asztalra...és csinált bele 1 lyukat :P ;) hogy a k*rva anyjába folyt ki azaz asztalra a zárt kis tubusból :D Szerencséd, hogy nem úgy jártál mint valaki-nem én- hogy a fogával próbálta meg lecsavarni a kupakot, aztán lejött a ragasztó meg bele a szájába. Aztán jött oda, hogy: mmmmm....mmmm....mm....mmmm. Mondom biztos igazad lehet, de nyisd ki a szád, ha velem beszélsz. :D Hát nem tudta. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 Ázásnyom - takarítás (ragasztástól sem lesz kevésbé foltos ^_^ ) 30000 meg nem 30 e csak annyi van írva a belsőre. Bontásnál nem azt kell fizetni amit hirdet, ;) csak megkérdezni érdemes hogy a kárpit megvan -e belőle. Vagy vehetjük úgy is hogy 30e egy tetőkárpit, de adnak hozzá egy garnitúra ülést, és ajtókárpitot is :D hát nálam is így kezdődött :P 30ezerért az a belső a felével több amit ér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 most tankoltam 15l szeszt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 most tankoltam 15l szeszt ^_^ Tisztán vagy keverve? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 Tisztán vagy keverve? :D Ha hazért fórumozni akkor keverve. Vagy a kútról ír. :P ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 Ha hazért fórumozni akkor keverve. Vagy a kútról ír. ;) :D Külső, vagy belső használat ? ^_^ :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 Külső, vagy belső használat ? :D ^_^ :P Tényleg, azt sem írta. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 Mai fénykép (telóval): Mindkét számláló nevezetes értéket mutat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 Szereztem egy másik donor autót, ezúttal Isuzu Diesel! ;) -elektromos ablakokkal, -könyöklős hátsó ülésekkel, -kasztni egy szikrát sem rozsdás, ez szinte hihetetlen (jobb első kerékdob picit horpadt, és a motorháztetőn lejön a lakk) -14-es kerekekkel, (eredeti piros pótkerék is van benne :D ) -jó kis motorral, 261.000 van benne, megy mint állat ;) . Franciából jöttek vele haza, megvan minden papírja, és még műszaki + biztosítás is van rajta év végéig! :P ^_^ És mindezt 45.000-ért! :D Képek ITT. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 Szereztem egy másik donor autót, ezúttal Isuzu Diesel! ;) -elektromos ablakokkal, -könyöklős hátsó ülésekkel, -kasztni egy szikrát sem rozsdás, ez szinte kihetetlen (jobb első kerékdob picit horpadt, és a motorháztetőn lejön a lakk) -14-es kerekekkel, (eredeti piros pótkerék is van benne :D ) -jó kis motorral, 261.000 van benne, megy mint állat :D . Franciából jöttek vele haza, megvan minden papírja, és még műszaki + biztosítás is van rajta év végéig! ;) ^_^ És mindezt 45.000-ért! :P Képek ITT. Mit akarsz kiáruni belőle? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 Mit akarsz kiáruni belőle? :D Ááááhhh... Ezt meghagyom így egyben, még be is íratható forgalomba, megvan minden papírja! ^_^ A Fekete donor C16NZ-t viszik el 70-ért! :P (abból már úgy is kiszedtem, ami kellett nekem! ;) ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts