Novy Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 Jah :D Én meg bent a vasgyárba a portálmaró felett görnyedve nézem a műszakban lévő 3 50 éves nőt ^_^ Azok meg Zotyának valók ;) fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú ^_^ Ezt most övön alul ment? :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú ^_^ Nyami!!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 tuning/e85 pont tegnap kérdeztem énis szal sok okosságok olvashacc itt is ha visszalapozol tegnapra www.e85kft.hu én ezt nézegettem még Köszi, köszi vak vagyok, de vezetek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=1484 ^_^ Neked is köszönöm! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 Majdnem elvittem holnap hozzád a waresz meg a subaru emblémákat mert nem melózunk ugye asszony meg megy -na akkor én is csak tovább menek a Tiszára pecázni kicsit :D aztán még haza se értem és jött a telegrács, hogy reggel másszak már ki mert kellene 3 kocsi aszfalt.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 x16xel és x14xe leömlő mennyire csereszabatos? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 El sem hiszitek milyen bókot kaptam ma. :P ;) :D Két férfi áll mellettem pár méterre a járdán, és a szemem sarkából látom, hogy megnéznek amúgy rendesen. Aztán odaszól egyik a másiknak (persze jó hangosan, hogy halljam), "odanézz, milyen jó CSÜLKEI vannak!". :D A hanghordozást tekintve tetszést nyilvánított. ;) Hát lélegzetelállító, hogy némely hazánkfia, Teremtés koronája milyen lenyűgöző stílusban tud kedveskedni az ember lányának. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 mi van a felnivel?? Semmi, egyenlőre marad az acélfelni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 El sem hiszitek milyen bókot kaptam ma. ;) :P :D Két férfi áll mellettem pár méterre a járdán, és a szemem sarkából látom, hogy megnéznek amúgy rendesen. Aztán odaszól egyik a másiknak (persze jó hangosan, hogy halljam), "odanézz, milyen jó CSÜLKEI vannak!". ^_^ A hanghordozást tekintve tetszést nyilvánított. :P Hát lélegzetelállító, hogy némely hazánkfia, Teremtés koronája milyen lenyűgöző stílusban tud kedveskedni az ember lányának. ;) Néda!!!!! Egy klubtag! :D :D Ilyenek a mai pasik. :D Ez a menő, nem érted? :D Sok diszkós. :P Egyéb: Vettem pénzé olajt és beletöltöttem egy kevést a kocsiba, osztant most nem virít az olajnyomás lámpicsku. Alig 1 deci hiányzott. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 El sem hiszitek milyen bókot kaptam ma. :P :P :P Két férfi áll mellettem pár méterre a járdán, és a szemem sarkából látom, hogy megnéznek amúgy rendesen. Aztán odaszól egyik a másiknak (persze jó hangosan, hogy halljam), "odanézz, milyen jó CSÜLKEI vannak!". :D A hanghordozást tekintve tetszést nyilvánított. :P Hát lélegzetelállító, hogy némely hazánkfia, Teremtés koronája milyen lenyűgöző stílusban tud kedveskedni az ember lányának. ^_^ ;) ;) :D Üdv. a klubban. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 El sem hiszitek milyen bókot kaptam ma. ;) :P :D Két férfi áll mellettem pár méterre a járdán, és a szemem sarkából látom, hogy megnéznek amúgy rendesen. Aztán odaszól egyik a másiknak (persze jó hangosan, hogy halljam), "odanézz, milyen jó CSÜLKEI vannak!". :D A hanghordozást tekintve tetszést nyilvánított. :P Hát lélegzetelállító, hogy némely hazánkfia, Teremtés koronája milyen lenyűgöző stílusban tud kedveskedni az ember lányának. ;) Ha ez megnyugtat ez még elfogadtható stílusú tetszésnyilvánítás volt. Én jobbára kőművesekkel, segédmunkásokkal melózom , hát egyikük sem atomfizikus. :D Van pár normális, de azért megy a füttyögetés, meg odanézz mekkora csöcsei vannak. ^_^ A multkor is utánnakiabál a csajnak: de megbacnálak. :P Mondom esetleg valami kedveset mondanál tán még ide is nézne. :D Gondolkodik erősen, az összes 23 és fél IQ-ját kihasználja, végül kivágja: meg előtte le is copatnálak. :P Na mondom ezzel aztán levetted a lábáról. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 Ha ez megnyugtat ez még elfogadtható stílusú tetszésnyilvánítás volt. Tavaly előtt Debrecenben aszfaltozták a Füredit a srácok, én meg bent jártam azt odaléptem, na ezek minden nőnek beszóltak :P méghozzá nem is akármilyen hangnemben ^_^ mondom nekik, hogy "srácok, nem kéne, sose tudhatjátok kinek szóltok be na meg nem otthon vagyunk.." :P Jól lebunkóztak ésatöbbi :D na nem telt el 10 perc, jön 2 mernyó meg pár 2 ajtós szekrény méretű csávó, megvárták a parkolóban míg befejezik a melót azt rendet tettek ;) :D na mondom hülye közutasok, kellett nektek :D ;) azóta is a rendőrségre járnak kihallgatásokra.. :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 :D ^_^ :P Üdv. a klubban. ;) Te csülkeidet is szokták dícsérgetni ? ;) :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 Te csülkeidet is szokták dícsérgetni ? :P :P :P ;) ;) :D Te mit ittál? ^_^ :P Klubtag lett. Nem látod? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 Ha ez megnyugtat ez még elfogadtható stílusú tetszésnyilvánítás volt. Én jobbára kőművesekkel, segédmunkásokkal melózom , hát egyikük sem atomfizikus. :P Van pár normális, de azért megy a füttyögetés, meg odanézz mekkora csöcsei vannak. :D A multkor is utánnakiabál a csajnak: de megbacnálak. ^_^ Mondom esetleg valami kedveset mondanál tán még ide is nézne. :P Gondolkodik erősen, az összes 23 és fél IQ-ját kihasználja, végül kivágja: meg előtte le is copatnálak. :D Na mondom ezzel aztán levetted a lábáról. ;) Pedig ehhez nem kell kimagasló intelligencia. :P Ilyen beszólásoknak amit itt Te is felsoroltál, mi értelme? Nem hiszem, hogy sok nő lenne, aki ezt bókként éli meg. :P Tudom, rossz helyen érdeklődöm, mert egyikőtök sem ilyen. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 Pedig ehhez nem kell kimagasló intelligencia. :D Ilyen beszólásoknak amit itt Te is felsoroltál, mi értelme? Nem hiszem, hogy sok nő lenne, aki ezt bókként éli meg. :D Tudom, rossz helyen érdeklődöm, mert egyikőtök sem ilyen. ^_^ Nem ismersz mindenkit. :P ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 Néda!!!!! Egy klubtag! :D :D Ilyenek a mai pasik. :D Ez a menő, nem érted? :D Sok diszkós. :P Jaaa. ;) Majd igyekszem átértékelni. ;) :P :P :D Üdv. a klubban. :P Köszönöm! ^_^ Igaz, elsőként (nekem)legkedvesebbik Moderátorunktól vártam (mert úgy láttam Ő szokta legelőször észrevenni az ilyesmit), dehát nem áll velem szóba mostanában. ;) Na, jó ez nincs teljesen így, a születésnapomra felköszöntött. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 Nem ismersz mindenkit. :D ^_^ :P ;) ;) :D Számból vetted ki a szót :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 Calibrát vesz a csávó a BK. ban. :D ^_^ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 basszameg...rohadt pillanatragasztó kifolyt az asztalra...és csinált bele 1 lyukat :D ^_^ hogy a k*rva anyjába folyt ki azaz asztalra a zárt kis tubusból :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 basszameg...rohadt pillanatragasztó kifolyt az asztalra...és csinált bele 1 lyukat :D ^_^ hogy a k*rva anyjába folyt ki azaz asztalra a zárt kis tubusból :P Mégsem volt zárt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 basszameg...rohadt pillanatragasztó kifolyt az asztalra...és csinált bele 1 lyukat :D ^_^ hogy a k*rva anyjába folyt ki azaz asztalra a zárt kis tubusból :P Az hagyján, de hogy fúrt rá lyukat? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 Az hagyján, de hogy fúrt rá lyukat? ^_^ Sztem kiégette, mert a lyuk alja fekete :D Mégsem volt zárt. ezekszerint :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 Majdnem elvittem holnap hozzád a waresz meg a subaru emblémákat mert nem melózunk ugye asszony meg megy -na akkor én is csak tovább menek a Tiszára pecázni kicsit :D aztán még haza se értem és jött a telegrács, hogy reggel másszak már ki mert kellene 3 kocsi aszfalt.. ráér, még nem festjük a szobát :P El sem hiszitek milyen bókot kaptam ma. ;) :D :P Két férfi áll mellettem pár méterre a járdán, és a szemem sarkából látom, hogy megnéznek amúgy rendesen. Aztán odaszól egyik a másiknak (persze jó hangosan, hogy halljam), "odanézz, milyen jó CSÜLKEI vannak!". ^_^ A hanghordozást tekintve tetszést nyilvánított. ;) Hát lélegzetelállító, hogy némely hazánkfia, Teremtés koronája milyen lenyűgöző stílusban tud kedveskedni az ember lányának. :P kő kóla? :P Keveset megint szívok a tetőkárpittal, szépen lepucoltam a régi szivacsot, mikor észreveszem, hogy anyaghiányos a két üvegszál réteg közötti szivacs.. a vezető feletti részen, és eléggé puha így, és attol tartok így nem fogom tudni szépen leszövetezni... most azon filózok, hogyan tudnék oda annyi fbs-t benyomni, hogy fel legyen töltve az a kb tenyérnyi rész... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts